Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=831846 υπαρχει ενα θεμα για την defrost 6.0i. Εγω δεν θελω ολοκληρο το θεμα αλλα θελω να περασω μονο τα εικονιδια στις ρυθμισεις (νομιζω) με το αρχειο shadowfrost.xml. Μηπως γνωριζει καποιος που θα το βαλω?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μονο για τη rom του HD πιστευεις χρειαζεται 1gb ή για οποιαδηποτε ROM? Οταν υπαρχει μεγαλη καρτα μνημης, και εχει σκοπο καποιος να περασει πολλες εφαρμογες και παιχνιδια.

Προσωπικά θεωρώ το 1GB must για όλες τις rom ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Βασικά περνιέται όπως κάθε άλλη rom, απλά θέλει να έχεις ext3 partition στην κάρτα μνήμης minimum 512mb, αν και για μένα χρειάζεται 1gb γιατί με τα 512 μου έβγαζε ότι γέμιζε η μνήμη.

Δηλαδή μπαίνεις στο recovery, κάνεις wipe user data, cache, ext3 και dalvik-cache και μετά flashάρεις την rom. Αν χρειαστείς βοήθεια ρώτα εδώ ή στο xda.

Ευχαριστώ για την βοήθεια ! Όταν λες φλασαρεις την ρομ τι ενοείς ?πως γίνεται αυτό και πως περνιέται γιατι δεν το έχω κάνει ποτέ......:( Θα κολλάει η συσκευή με του hd?Να μην την βάλω την είδα σε βίντεο και μαρεσε πάρα πολι!

Καλημερα σε ολους ..

Θα ηθελα μια απαντηση σε κατι που με απασχολει και δυστυχως δεν καταφερα να βρω ψαχνοντας ..

Τι προγραμμα χρησιμοποιειτε για gps στο desire ?

Γιατι δεν μπορω να βρω ακρη ..

Αν και δε πολυ χρησιμοποιω gps εχω το navigon. Καλο ειναι , αλλα εχει μονο τα βασικα

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Πως κάνω root??

Έχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από τα site,

υπάρχει κάποιος οδηγός που τον έχετε κάνει?

ευχαριστώ

Η Μακεδονία είναι μια,

ή Ελληνική.

Πως κάνω root??

Έχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από τα site,

υπάρχει κάποιος οδηγός που τον έχετε κάνει?

ευχαριστώ

1η σελιδα φιλε μου :p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημερα σε ολους ..

Θα ηθελα μια απαντηση σε κατι που με απασχολει και δυστυχως δεν καταφερα να βρω ψαχνοντας ..

Τι προγραμμα χρησιμοποιειτε για gps στο desire ?

Γιατι δεν μπορω να βρω ακρη ..

iGO My Way.

Πολύ καλός πλοηγός, με αρκετές αλλαγές στους δρόμους (της Β. Ελλάδος όπου κινούμε κυρίως) στην καινούρια έκδοση σε σχέση με την παλιά.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην κλείνει η οθόνη μετά το 1ο λεπτό. Δεν έχω βρει κάποια (όπως υπήρχε στην έκδοση των winmo) και πρέπει κάθε φορά που το χρησιμοποιώ να πηγαίνω χειροκίνητα και ν' αλλάζω τον χρόνο όπου θα κλείνει η οθόνη από τα settings του κινητού και όταν δε μου χρειάζεται πια, να πηγαίνω να τον ξαναλλάζω.

Ps. Αν γνωρίζει κάποιος άλλον τρόπο που να μπορεί να διορθωθεί το παραπάνω που αναφέρω ή κάποιο πρόγραμμα που ίσως να μπορούμε να ορίσουμε όταν αυτά θα τρέχουν να μην κλείνει η οθόνη, παρακαλώ ας μας ενημερώσει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δοκίμασε το screen on http://www.androlib.com/android.application.gr-androiddev-screenon-qCqi.aspx αν και όποια έκδοση έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα στο hd2 δε μου σβήνει την οθόνη Edited by bbbb

παιδια εγω εχω κανει root, αλλα δε εχω βαλει αλλη rom, ειπα να το αφησω με την official rom. αλλα βλεπω ολοι αλλαζετε. γτ? αφου ειναι ημιτελλης ακομα οι roms που βγαζουν. στη μια δε δουλευει η camera, στην αλλη το video. δε μπορω να καταλαβω τι κερδιζουμε αμα το κανω κ εγω. αν μπορει ας με πληροφορησει καποιος.

ευχαριστω

κάλο εχουμε και παιζουμε!!

στις Miui roms τα ελληνικα πως ρα περναω? το zip αρχειο που εχω κατεβασει το κανω Install χωρις wipe?

κατι για αυτο?

Edited by manwlis77

Δοκίμασε το screen on http://www.androlib.com/android.application.gr-androiddev-screenon-qCqi.aspx αν και όποια έκδοση έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα στο hd2 δε μου σβήνει την οθόνη

Ευχαριστώ, δουλεύει μια χαρά.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παιδια εγω εχω κανει root, αλλα δε εχω βαλει αλλη rom, ειπα να το αφησω με την official rom. αλλα βλεπω ολοι αλλαζετε. γτ? αφου ειναι ημιτελλης ακομα οι roms που βγαζουν. στη μια δε δουλευει η camera, στην αλλη το video. δε μπορω να καταλαβω τι κερδιζουμε αμα το κανω κ εγω. αν μπορει ας με πληροφορησει καποιος.

ευχαριστω

Δεν ειναι ολες ημιτελης. Στις hd roms δεν παιζει η καμερα , αλλα τωρα διορθωνεται. Εγω χρησιμοποιω την defrost και δεν εχω κανενα προβλημα. Οποτε εξαρταται και απο το πια rom δοκιμαζεις

δε δοκιμασα rom, προσπαθησα αλλα δε μπορεσα. θα σου ηταν κοπος να με βοηθησεις. tol.88@hotmail.com ειναι το msn Μου αν θες κανε με add να μου λυσεις μερικες αποριες. ευχαριστω.

Δεν ειναι ολες ημιτελης. Στις hd roms δεν παιζει η καμερα , αλλα τωρα διορθωνεται. Εγω χρησιμοποιω την defrost και δεν εχω κανενα προβλημα. Οποτε εξαρταται και απο το πια rom δοκιμαζεις

Και η αλήθεια είναι ότι για εμάς τους "νέους" στα ANDROID είδαμε το χάος και το άγχος στις ROMs.

Πως βγάζετε άκρη; Με ποια λογική αλλάζετε; Ποια προτείνετε;

Sorry για το στυλ του μηνύματος αλλά έχω διαβάσεις 100ντάδες σελίδες σε forums και άκρη δεν έχω βγάλει... :)

Και η αλήθεια είναι ότι για εμάς τους "νέους" στα ANDROID είδαμε το χάος και το άγχος στις ROMs.

Πως βγάζετε άκρη; Με ποια λογική αλλάζετε; Ποια προτείνετε;

Sorry για το στυλ του μηνύματος αλλά έχω διαβάσεις 100ντάδες σελίδες σε forums και άκρη δεν έχω βγάλει... :)

μια απο τα ιδια κ εγω. ασε που εχω κανει root, πηγα να βαλω customs roms, αλλα για καποιο λογο δε γινοταν. δε ξερω. πολυ μπερδεμα. πρεπει να βρω εναν που να ξερει να μου εξηγησει κ να επιλεξω τι θελω. αλλα ακομα ειμαι στο χαος μετα απο 5 μερες διαβασμα σε forums.

στις Miui roms τα ελληνικα πως ρα περναω? το zip αρχειο που εχω κατεβασει το κανω Install χωρις wipe?

Κάνεις install την rom,αμέσως το update για τα ελληνικά,reboot και είσαι έτοιμος να σετάρεις το τηλέφωνό σου!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

μια απο τα ιδια κ εγω. ασε που εχω κανει root, πηγα να βαλω customs roms, αλλα για καποιο λογο δε γινοταν. δε ξερω. πολυ μπερδεμα. πρεπει να βρω εναν που να ξερει να μου εξηγησει κ να επιλεξω τι θελω. αλλα ακομα ειμαι στο χαος μετα απο 5 μερες διαβασμα σε forums.

το θέμα είναι ξέρεις γιατι θές να βάλεις μια Custom rom?ή γιατί το έκανες root?

σε κάθε rom υπάρχει στο Πρώτο Post πως ακριβώς γίνεται να την βάλεις βήμα βήμα.

αποκλειεται να κάνεις λάθος!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Πηγαινετε στο φορυμ των xda developers.Υπαρχει ξεχωριστο τοπικ για καθε rom με οδηγιες για το πως την κανεις εγκατασταση.Οι καλυτερες και πιο σταθερες κατα τη γνωμη μου ειναι οι defrost (non-sense) και η leedroid με sence.

Οι οδηγίες είναι σούπερ για τις εγκαταστάσεις. Όντως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Αυτό που δεν έχω βρει είναι ένα Matrix με τα + και τα - της κάθε ROM.

Καμιά ιδέα;

Οι οδηγίες είναι σούπερ για τις εγκαταστάσεις. Όντως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Αυτό που δεν έχω βρει είναι ένα Matrix με τα + και τα - της κάθε ROM.

Καμιά ιδέα;

Δε ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο. Καλυτερα ομως δοκιμασε τες ολες και κρατα οποια σου κανει :-)

κάλο εχουμε και παιζουμε!!

κατι για αυτο?

Ανέβασα και νέα ενημέρωση πριν απο λίγο.Τσέκαρε το.

http://forums.miui-dev.com/showthread.php?717-Greek-translation-for-0.11.26&p=7000#post7000

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Kαλησπέρα σε όλους προσπάθησα να βάλω την rom από το desire hd αλλά διστυχως στην αρχή κολλούσε τελικά την πέρασα και είναι απλα φανταστική! Edited by kaldas

Ανέβασα και νέα ενημέρωση πριν απο λίγο.Τσέκαρε το.

http://forums.miui-dev.com/showthread.php?717-Greek-translation-for-0.11.26&p=7000#post7000

πρεπει να κανω wipe data?

δεν θα χαθουν ετσι ολα τα δεδομενα?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...