tsiftsism Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ολα τα προγραμματα δεσμευουν και εσωτερικη μνημη. αλλα πολυ και αλλα λιγοτερη. και το navigon καπου 15 μβ κραταει. Το ξέρω ότι δεσμεύουν εσωτερική μνήμη. Απλά ρώτησα για το μέγεθος της μνήμης που δέσμευσε. Είναι λογικό λοιπόν. Ευχαριστώ. Παίδες έχω κρατήσει το destinator που ήταν πακέτο μαζί με το galaxy s αλλά δεν μου τρέχει στο desire. Μήπως ξέρει κανείς τη λύση?? Όπως έγραψε και ο φίλος Μανώλης, δεν τρέχει σε 2.2 ακόμη. Από την MLS είπαν ότι θα διορθώσουν το πρόβλημα. Να δούμε πότε :mad: Πάντως, ακόμη και αν έχεις 2.1 ο μόνος τρόπος για να τρέξει είναι να έχεις μέσα στη συσκευή σου την original sd card με το Destinator. Αν έχεις αντιγράψει τα αρχεία σε μεγαλύτερου μεγέθους κάρτα δεν θα τρέξει. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pspuser007 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Στα sms αν στελνω με πεζα και κεφαλαια και τελικα μετραει 2 sms ( 70+ chars) χρεωνομαι με 2 sms ή με 1 αν chars <= 160 ? PS : Κοιτάξτε & εδώ αν μπορείτε Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalaxe Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Όσο αφορά το destinator 9 για android, πήρα τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα την mls (Θεσσαλονίκη) και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα κυκλοφορήσει, άρα προς το παρόν navigon ή άλλο πρόγραμμα...:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλησπέρα. Μόλις έβαλα την MIUIMOD του RoDrIgUeZsTyLe. Πριν είχα την Leedroid με App2sd αλλά όταν έβαλα την καινούρια και έκανα restore το backup από titanium δεν μπήκαν οι εφαρμογές στο partition. Τι μπορεί να φταίει; :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Έκανες τα βήματα που περιγράφει στη πρώτη σελίδα; Σου είχα βγάλει κανένα σφάλμα σε κάποια εντολή; Δοκίμασες με το quick system info να δεις αν υπάρχει apps2sd storage με κάποιο ποσοστό free; Αν ναι μπορείς να δεις ακριβώς πόσο έχεις, και να βάλεις 1-2 εφαρμογές απο το market να δεις αν θα κατέβει καθόλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αν εννοεις την πρωτη σελιδα του developer δεν μπορω να βρω τον φακελο tools για να τρεξω τις εντολες που λεει. εκει εχω κολλισει. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ποια rom μου προτηνετε να περασω? Χρησιμοποιω την leedroid 2.2e τωρα αλλα δεν ειχα κανει partition την καρτα και θα κανω ενα format και θα περασω ξανα rom και λεω μηπως εχετε δοκιμασει καμια αλλη καλυτερη.. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 μια χαρα ειναι η leedroid. εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι ο σπαστικος ηχος που κανει οταν ξεκιναει? υπρχει τροπος να το βγαλω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Τις 2 τελευταίες μέρες όμως η Lee δε μου τα λέει καλά..Βλέπω πολλά force close χωρίς λόγο..Στα μυνήματα,σε προγράμματα...Μπορεί να 'χει φάει σκάλωμα...Λίγο ακόμα και πάω DeFrost :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 μια χαρα ειναι η leedroid. εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι ο σπαστικος ηχος που κανει οταν ξεκιναει? υπρχει τροπος να το βγαλω? Μέσα από τον Windows Explorer, άνοιξε (διπλό κλικ) το αρχικό συμπιεσμένο αρχείο και πήγαινε στον φάκελο System\customize\resource. Εκεί, στο πάνω μέρος θα βρεις τα αρχεία "bootanimation" και "androidaudio". Αν θέλεις τα διαγράφεις και τα δύο ή μόνον τον ήχο (androidaudio). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Τις 2 τελευταίες μέρες όμως η Lee δε μου τα λέει καλά..Βλέπω πολλά force close χωρίς λόγο..Στα μυνήματα,σε προγράμματα...Μπορεί να 'χει φάει σκάλωμα...Λίγο ακόμα και πάω DeFrost :D Και εγω σκεφτομαι να παω σε defrost αλλα θελω και το sense. Αυτα τα force close μου τα κανει κ εμενα αλλα σπανια οταν παω να κανω καποιο update απο το market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αν εννοεις την πρωτη σελιδα του developer δεν μπορω να βρω τον φακελο tools για να τρεξω τις εντολες που λεει. εκει εχω κολλισει. Το androidsdk το έχεις; http://developer.android.com/sdk/index.html Το κατεβάζεις, και κάνεις extract κάπου να το βρίσκεις εύκολα. Πχ ο φάκελος tools εμένα είναι στο C:\AndroidSDK\tools. Στον \AndroidSDK έχει κι άλλους φακέλους μαζί με κάποια αρχεία, αλλά ο tools είναι το ζουμί συνήθως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 με defrost 6.0e και σβησμενα τα μπουτ animatioν και audio μου ξεκιναει σε λιγοτερο απο 50 δευτ. φοβερη ρομ και πολυ παραμετροποιησημη 2 πραγματακια μονο με χαλανε μου αργει στο γκαλερι (ειμαι με class2)κ(ποτε δε μου αρεσε)οταν ανοιγω μια φοτο που τραβηξα στο καπακι, και μου βγαζει το γνωστο erorr 400 στο youtube,δε ξερω γιατι το εχω με καθε ρομ με το καινουργιο apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (Το error με το youtube το εχω και εγω.) Πως θα μπορεσω να συνδιασω defrost με sense? Καποιος που να εχει δοκιμασει defrost και leedroid να μας πει την γνωμη του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Defrost και sense δεν γίνεται. Εμένα μου αρέσει περισσότερο με sense γιατί: 1) Έχει καλύτερη εφαρμογή για μηνύματα και browser, 2) Έχει λίγα χρώματα παραπάνω στα εικονίδια του μενού των ρυθμίσεων, 3)Έχει το htc ime, για όσους δεν χρησιμοποιούν swype. Για ταχύτητα αν είναι κάποια πιο γρήγορη απο την άλλη, αυτή είναι η defrost. με ελάχιστη διαφορά τουλάχιστον σε εμένα. Αλλά ίσως οι περισσότεροι συγκρίνουν με τον launcher του sense, ενώ εγώ αφαιρώ απο το zip το rosie.apk και βάζω μόνος μου το apk του Launcherpro, οπότε η rom μπαίνει μόνο με τον launcherpro. Πιο σταθερή ίσως η defrost, αν και δεν είχα προβλήματα με την leedroid. Πρέπει να δοκιμάσεις μόνος σου για να κρίνεις, αλλιώς δεν γίνεται, πίστεψέ με, την έχω περάσει τη φάση, και για 3-4 μέρες άλλαζα συνέχεια roms. Είχα βάλει απο 2 φορές defrost, opendesire και leedroid και είχα καταλήξει στην 3η, με την αφαίρεση μερικών apks και προσθήκη του launcherpro. Τώρα θα έλεγα κάποια miui που είναι πολύ γρήγορες με όμορφα μενού, και αν δεν θες να μοιάζει με iphone, έχει μέσα μόνο του τον Launcherpro. Ο stock launcher είναι 95% ίδιος με Iphone, όντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Για να βαλω defrost με partition στην sd card θα δουλεψει το app2sd? Και αν ναι πως θα κανω το partition? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Το androidsdk το έχεις; http://developer.android.com/sdk/index.html Το κατεβάζεις, και κάνεις extract κάπου να το βρίσκεις εύκολα. Πχ ο φάκελος tools εμένα είναι στο C:\AndroidSDK\tools. Στον \AndroidSDK έχει κι άλλους φακέλους μαζί με κάποια αρχεία, αλλά ο tools είναι το ζουμί συνήθως. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα. θα το βάλω και ελπίζω να δουλέψει. Ευχαριστώ.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα. θα το βάλω και ελπίζω να δουλέψει. Ευχαριστώ.. υπαρχει κανενας οδηγος χρησης του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Συγνώμη αλλά έχω χαθεί σε 100 διαφορετικούς οδηγούς για root του desire. Αύριο περιμένω ενα μεταχειρισμένο desire 3μηνών. Το παλικάρι που μου το πούλησε μου είπε οτι έχει πάνω 2.2 froyo και οτι δεν το έχει πειράξει σε τίποτα. Εχω πείρα σε custom rom (εχω qtek9100,tytn,tytnII,diamond σε όλα τις είχα αλλάξει) Με αυτό είπα να μην το πειράξω μια και είναι σφαίρα το κινητό και με την 2.2 διάβασα οτι μπορώ να μετακινώ εφαρμογές στην SD. Αξίζει τον κόπο να το κάνω απλά root με την επίσημη όμως 2.2; Αν χρησιμοποιήσω το unrevoke3 που είναι και το πιο εύκολο πρέπει να κάνω και goldcard? εκεί κόλωνω. Μου είπε το παιδί οτι το πήρε από τη vodafone οπότε θα είναι branded..θέλει goldcard??? Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση..Θοδωρής <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ολα τα προγραμματα δεσμευουν και εσωτερικη μνημη. αλλα πολυ και αλλα λιγοτερη. και το navigon καπου 15 μβ κραταει. Δε ξέρω αν δουλεύει σε εσάς αλλά στο hd2 με ρομ από desire μέσω titanium backup μπορώ να μετακινήσω το igo στην sd και υπάρχει κέρδος κάπου στα 12mb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 @ Fisherman: Φίλε εγώ έχω το Desire απο Vodafone και τώρα μόλις δοκίμασα να κάνω rooting με το unrevoked. Δυστηχώς ενώ προς στο τέλος μου έγραψε "This was a triumph" μετά απο το restart πέταξε ένα internal error "can't find misc" και ούτε ίχνος root στο κινητό.. Παρόλα αυτά εγώ απ οτι ξέρω τα desire της vodafone δεν είναι branded. Θυμάμαι που το διάβαζα όταν περίμενα το update σε froyo που μου έγινε κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις. Ευτιχώς το κινητό δεν έχει πάθει τίποτα εκ πρώτης όψεως αλλά αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.. Το πρόγραμμα το έτρεξα σε mac οπότε δεν νομίζω να έκανα κάτι λάθος, μόνο ενα ok χρειάζεται να πατήσεις.. :/ Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Για να βαλω defrost με partition στην sd card θα δουλεψει το app2sd? Και αν ναι πως θα κανω το partition? δουλευει κανονικοτατα αν βρει εχτ3 ξεκιναει με 147 μβ περιπου δε θυμαμαι τωρα .υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις το παρτιτιον παλια το χα κανει με romanager τωρα με gparted απο ubuntu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 οκ άκυρο, μου δούλεψε πιστεύω. Το error του έβγαλε γιατί βαρέθηκα να κάνω drag and drop το πρόγραμμα και το έτρεξα από το dmg :P θα το περιεργαστώ λίγο ακόμα και αν υπάρχει κανένα πρόβλημα θα επανέλθω! Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Για να βαλω defrost με partition στην sd card θα δουλεψει το app2sd? Και αν ναι πως θα κανω το partition? Για να κάνεις partition στην κάρτα ο ποιο ευκολος τρόπος είναι μέσω rom manager Αντέγραψε πρώτα τα αρχεία της κάρτας στο pc γιατι θα διαγραφούν, και μετά πήγαινε στον rom manager - partition SD card και βάλε στο ext3 512Μb και 0mb swap Edited November 25, 2010 by Dimitriss19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μολις περασα λοιπον την defrost και εχω το εξης σημαντικο προβλημα.. Δεν μπορω να δω τις επαφες μου απο το gmail. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα δεν συνχρονιζει.. θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts