Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαγκες εχω προβλημα... δεν μου αναγνωριζει καμια καρτα που βαζω.... στο recovery λεει cant mount card... κ μου αναβοσβηνει συνεχεια τωρα.... δεν μπορω να κανω ουτε unroot.... helpppppppppp

κανω τον τελευταιο οδηγο οπως λεει για συσκευες που δεν δουλευουν κ μου λεει : εκδοση εικονας : version main failed ( status read failed (too many links))

ενεργοποιηστε μια απο τις παρακατω επιλογες, παταω ενημερωση κ τπτ.............

Αν μπορείς να μπεις σε fastboot, δοκίμασε τις παρακάτω εντολές μία κάθε φορά:

fastboot oem enableqxdm 0

Κάνε επανεκκίνηση και δες αν βλέπει την SD.

Αν δε δουλέψει η παραπάνω εντολή δώσε την επόμενη:

fastboot oem eraseconfig

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πέρασα χθες με τα χίλια ζόρια την starburst/data2sd, έκανα και ext4 partition και τέλος έκανα restore το backup που είχα κρατήσει με το titanium backup. Ενώ έδειχνε ότι όλα πήγαιναν καλά, άρχισε να βαράει λάθη τα android.process.acore και αναγκάστηκα να τα ξαναπεράσω όλα.

Προσπάθησα να κάνω restore μόνο τις ρυθμίσεις και ότι το titanium είχε με πράσινο, με την 4η έπιασε. Τώρα δεν μου κρατά τις ρυθμίσεις, κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου βάζει την αγγλική γλώσσα. Επίσης ενώ απενεργοποιώ το usb debugging, αυτό επανέρχεται με κάθε επανεκκίνηση!

Βοηθήστε παιδιά, αρχάριος είμαι στο root και ξεκίνησα στραβά...

hurin αυτο πιθανως να εχεις συμβει αν στο restore απο το titanium εκανες και τα data.στα restores ειναι καλο να επαναφερουμε ΜΟΝΟ τις εφαρμογες...

μαγκες εχω προβλημα... δεν μου αναγνωριζει καμια καρτα που βαζω.... στο recovery λεει cant mount card... κ μου αναβοσβηνει συνεχεια τωρα.... δεν μπορω να κανω ουτε unroot.... helpppppppppp

κανω τον τελευταιο οδηγο οπως λεει για συσκευες που δεν δουλευουν κ μου λεει : εκδοση εικονας : version main failed ( status read failed (too many links))

ενεργοποιηστε μια απο τις παρακατω επιλογες, παταω ενημερωση κ τπτ.............

sakis δοκιμασε να κανεις format στη καρτα σου...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

hurin αυτο πιθανως να εχεις συμβει αν στο restore απο το titanium εκανες και τα data.στα restores ειναι καλο να επαναφερουμε ΜΟΝΟ τις εφαρμογες...

Απλά ήθελα τα sms/calendar, πως τα αναφέρι το titanium? Νόμιζα ότι τα πράσινα είναι ασφαλή, ποιά μπορώ να επαναφέρω δηλαδή?

Απλά ήθελα τα sms/calendar, πως τα αναφέρι το titanium? Νόμιζα ότι τα πράσινα είναι ασφαλή, ποιά μπορώ να επαναφέρω δηλαδή?

επαναφορα εφαρμογων και δεδομενων τους...οχι αυτο που λεει + δεδομενων συστηματος.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Αν μπορείς να μπεις σε fastboot, δοκίμασε τις παρακάτω εντολές μία κάθε φορά:

fastboot oem enableqxdm 0

Κάνε επανεκκίνηση και δες αν βλέπει την SD.

Αν δε δουλέψει η παραπάνω εντολή δώσε την επόμενη:

fastboot oem eraseconfig

Δεν καταλαβα που κ πως να δωσω τις εντολες....

ειμαι σε fastboot γτ προσπαθω να κανω τον τελευταιο οδηγο...

@ethis την εκανα εκατο φορες... δεν αναγνωριζει καμια καρτα... εβαλα κ αλλη..

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Δεν καταλαβα που κ πως να δωσω τις εντολες....

ειμαι σε fastboot γτ προσπαθω να κανω τον τελευταιο οδηγο...

@ethis την εκανα εκατο φορες... δεν αναγνωριζει καμια καρτα... εβαλα κ αλλη..

Θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το androidsdk και αφού συνδέσεις το κινητό με το PC μέσω USB να ανοίξεις ένα command prompt. Στη συνέχεια πήγαινε στο φάκελο που υπάρχει το fastboot.exe (συνήθως στο tools του androidsdk) να γράψεις τις παραπάνω εντολές.

Θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το androidsdk και αφού συνδέσεις το κινητό με το PC μέσω USB να ανοίξεις ένα command prompt. Στη συνέχεια πήγαινε στο φάκελο που υπάρχει το fastboot.exe (συνήθως στο tools του androidsdk) να γράψεις τις παραπάνω εντολές.

αν εχεις χρονο κ οποιος θελει βασικα να βοηθησει μπειτε εδω http://tinychat.com/sakis

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

επαναφορα εφαρμογων και δεδομενων τους...οχι αυτο που λεει + δεδομενων συστηματος.

Θα με σκάσει! Πέρασα ξανά starburst/data2sd και δεν ανοίγει!

Η διαδικασία που ακόλουθω :

wipe data/factory reset

wipe cache partition

format sd-ext

wipe dalvik cache

Πόση ώρα μπορεί να κάνει να φορτώσει?

Θα με σκάσει! Πέρασα ξανά starburst/data2sd και δεν ανοίγει!

Η διαδικασία που ακόλουθω :

wipe data/factory reset

wipe cache partition

format sd-ext

wipe dalvik cache

Πόση ώρα μπορεί να κάνει να φορτώσει?

Περασες το installer2sd η το reinstaller2sd;αν ναι με ποια διαδικασια;επειδη εκανες ολα τα wipes πρεπει να περασεις το installer2sd μετα τη 1η επαννεκινηση

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Μιας και αναφερθηκατε στο installer to sd εγω ειμαι με λεεδροιδ 2.2δ και data2whatever και πειραματιζομουν με starburst ενω περναει η rom κανονικα μετα την 1 επανεκκινηση σε recovery και ενω προσπαθω να περασω το instller to sd μου βγαζει error οτι can't verify meta file μπλα μπλα...μηπως καποιος ξερει κατι για αυτο?Επισης το ext2/3/4 μεχρι ποσο μπορουμε να το κανουμε?1.5g?

Rom: StarBurst Lite 1.3.0

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Sd card: Transcend 8gb class 6

internal memory 980+

Μιας και αναφερθηκατε στο installer to sd εγω ειμαι με λεεδροιδ 2.2δ και data2whatever και πειραματιζομουν με starburst ενω περναει η rom κανονικα μετα την 1 επανεκκινηση σε recovery και ενω προσπαθω να περασω το instller to sd μου βγαζει error οτι can't verify meta file μπλα μπλα...μηπως καποιος ξερει κατι για αυτο?Επισης το ext2/3/4 μεχρι ποσο μπορουμε να το κανουμε?1.5g?

για το 1ο δε γνωριζω να σου απαντησω φιλε μου...οσο για το partition μεχρι 2gb δινουν οριο επειδη παραπανω εμφανιζονται προβληματα...βεβαια να σου πω την αληθεια ειναι και λιγο υπερβολη τα 2gb...1,5gb ειναι καλα,1gb το στανταρ...

Follow me on XDA

Περασες το installer2sd η το reinstaller2sd;αν ναι με ποια διαδικασια;επειδη εκανες ολα τα wipes πρεπει να περασεις το installer2sd μετα τη 1η επαννεκινηση

Όλα καλά, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι άλλο το installer και άλλο το reinstaller.

Είμαι στο titanium, και πάω στο "επαναφορά όλων των εφαρμογών και δεδομένων τους". Τί πρέπει να επιλέξω για να περάσω μόνο τα απαραίτητα (sms, call log, calendar)?

Μιας και αναφερθηκατε στο installer to sd εγω ειμαι με λεεδροιδ 2.2δ και data2whatever και πειραματιζομουν με starburst ενω περναει η rom κανονικα μετα την 1 επανεκκινηση σε recovery και ενω προσπαθω να περασω το instller to sd μου βγαζει error οτι can't verify meta file μπλα μπλα...

εκανες disable verification signature?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι εκανα αλλα και παλι τιποτα και ειχα δοκιμασει αρκετες φορες...δν μπορω να καταλαβω τι φταει...

Rom: StarBurst Lite 1.3.0

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Sd card: Transcend 8gb class 6

internal memory 980+

Είμαι σε ένα πρόγραμμα της Cosmote με 240 περίπου λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας... Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα ξεπερνάω κατά πολύ, με αποτέλεσμα να φουσκώνω και το λογαριασμό.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο κινητό ή στο Market, που να μετράει τα λεπτά που μίλησα και να με ειδοποιεί όταν τα ξεπερνάω;

Είμαι σε ένα πρόγραμμα της Cosmote με 240 περίπου λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας... Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα ξεπερνάω κατά πολύ, με αποτέλεσμα να φουσκώνω και το λογαριασμό.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο κινητό ή στο Market, που να μετράει τα λεπτά που μίλησα και να με ειδοποιεί όταν τα ξεπερνάω;

Το droidstats ειναι πολυ καλο!Δοκιμαστε το!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

αν το παρω απο αγγλια ισχυει οτι ισχυε και πιο παλια με τα htc ?δεν θα εχει ελληνικα ;
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

βρήκα ένα συνάδελφο κάτοχο desire για 3 μήνες και με ψήνει

(επιτέλους λίγος ανταγωνισμός στους iPhoneάκηδες :lol: )

ερώτηση (πάλι) : στα scenes αποθηκεύονται και ρυθμίσεις ήχου;

μ' ενδιαφέρει να "προσομοιώσω" τα προφίλ της nokia, αν και απ' ότι έγραψε ο φίλος παραπάνω γίνεται με δωρεάν εφαρμογή, δηλαδή να έχω ένα προφίλ "ύπνου" στο οποίο π.χ. τα sms θα είναι αθόρυβα ή/και να χτυπάει το τηλέφωνο για συγκεκριμένες επαφές

το έχει κάνει κανείς; :)

Αυτό είναι πολύ εύκολο.Εγώ το κάνω με το πρόγραμμα sweet dreams.Υπάρχουν και δεκάδες άλλα παρόμοια.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι εκανα αλλα και παλι τιποτα και ειχα δοκιμασει αρκετες φορες...δν μπορω να καταλαβω τι φταει...

Δεν ξανακατeβάζεις το installer to sd;

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

καλησπερα

υπαρχει καποια εφαρμογη για να σβησω καποιο απο τα ημερολογια ?

στο κινητο μου υπαρχουν τα : pc sync, exchange και google.

Εγω θελω να χρησιμοποιω μονο το pc sync αλλα κατι εγινε και υπαρχουν εγγραφες και στο exchange απο το οποιο θελω να σβησω τα παντα. δεν εχω βρει καποιο τροπο παρα μονο να σβηνω μια-μια τις εγγραφες κατι που ειναι πολυ κουραστικο. υπαρχει κατι αλλο??

ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια!!!

Εδω μπορει να βοηθησει καποιος.εχω προβλημα

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα σας. Έχω περάσει την starburst και το installer2sd και όλα λειτουργούν στην αρχή κανονικά. Στην διάρκεια της ημέρας όμως μου βγάζει μηνύματα του τύπου η εφαρμογη com.android.phone σταμάτησε να λειτουργεί εξαιτίας κάποιου προβλήματος κ.τ.λ. ή η εφαρμογή com.android.settings σταμάτησε .......κ.τ.λ. Όταν κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση όλα φυσιολογικά. Αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα μου μια toshiba 16gb class 2;

Καλησπέρα σας. Έχω περάσει την starburst και το installer2sd και όλα λειτουργούν στην αρχή κανονικά. Στην διάρκεια της ημέρας όμως μου βγάζει μηνύματα του τύπου η εφαρμογη com.android.phone σταμάτησε να λειτουργεί εξαιτίας κάποιου προβλήματος κ.τ.λ. ή η εφαρμογή com.android.settings σταμάτησε .......κ.τ.λ. Όταν κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση όλα φυσιολογικά. Αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα μου μια toshiba 16gb class 2;

Volaras μηπως επανεφερες απο titanium back up και δεδομενα χρηστη εκτος απο εφαρμογες;αυτο δηλ που λεγαμε 2-3 σελιδες πισω;

Follow me on XDA

Δεν έχω κάνει επαναφορά τίποτα. Είναι όλα εγκατεστημένα από την αρχή.

Τοτε σου προτινω να τη ξαναπερασεις απ την αρχη μαζι με ολα τα wipes,format...κατι μπορει να μην εκατσε καλα...

Follow me on XDA

Θα το κάνω σε μία καινούργια κάρτα class 4 kingston που περιμένω και θα πω απoτελέσματα. Υπόψιν στο λινκ που δίνω έχει 50% έκπτωση για όποιον ενδιαφέρεται http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-16GB-Micro-SD-(SDHC)-Card---Class-4-%2B-SDHC-Adaptor Edited by volaras

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...