Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον παιδια εχω ενα μεγαααααλο προβλημα... ειμαι σε froyo εργοστασιακη οπως λεει ο οδηγος κ παω να κανω root κ λεει : root abort... is firmware too new...???

το αφηνω κ μετα απο λιγο παω να μπω σε recovery κ μου βγαζει ενα τριγωνο με θαυμαστικο ....!

τι κανω τωρα....????

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον παιδια εχω ενα μεγαααααλο προβλημα... ειμαι σε froyo εργοστασιακη οπως λεει ο οδηγος κ παω να κανω root κ λεει : root abort... is firmware too new...???

το αφηνω κ μετα απο λιγο παω να μπω σε recovery κ μου βγαζει ενα τριγωνο με θαυμαστικο ....!

τι κανω τωρα....????

εγκατασταση hboot εκανες πριν το root;;;

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

εγκατασταση hboot εκανες πριν το root;;;

ναι φυσικα... ολα κανονικα... κ δεν μπορω να κανω ροοτ κ recovery δεν μπαινει...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

ρε παιδια απο χτες προσπαθω να δω αν υπάρχε καμια αναβαθμιση και το τηλέφωνο κολλαει εκει που δείχνει ενα κύκλο να περιστρεφεται και λεει ελεγχοσ... και δεν κάνει τπτ παραμενει ετσι χωρις να μου λεει οτι δεν υπαρχει καποια αναβαθμιση.

τι συμβαινε ρε παιδια? μετα το πρόβλημα με το ρολοι της HTC τωρα έχω και αυτό. με βλέπω για φουλ επαναφορα εργοστσιακων ρυθμισεων. μήπως καμια λυση πριν παω για επαναφορα

ναι φυσικα... ολα κανονικα... κ δεν μπορω να κανω ροοτ κ recovery δεν μπαινει...

ok μπαινω σε recovery τωρα κανω κ ροοτ μια χαρα αλλα οταν παω να κανω mount το format sd-ext μου λεει Ε: cant mount /dev/block/mmcbblk0p2 ( or /dev/block/mmcblk0)

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

ok μπαινω σε recovery τωρα κανω κ ροοτ μια χαρα αλλα οταν παω να κανω mount το format sd-ext μου λεει Ε: cant mount /dev/block/mmcbblk0p2 ( or /dev/block/mmcblk0)

Σου συνιστώ να κάνεις ένα καλό format της κάρτας σου.. το είχα πάθει και εγω΄και δεν ξεκόλλαγε.

Σου συνιστώ να κάνεις ένα καλό format της κάρτας σου.. το είχα πάθει και εγω΄και δεν ξεκόλλαγε.

αρα απο εδω ειναι ολα...? γτ πηγα να βαλω την aura 8.3 κ κολλησε τωρα κ δεν ανοιγει...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

αρα απο εδω ειναι ολα...? γτ πηγα να βαλω την aura 8.3 κ κολλησε τωρα κ δεν ανοιγει...

Οι HTC roms συνήθως αργούν πολύ να μπουν την πρώτη φορά.. κάνε υπομονή. Αν όχι, ξανά κάνε όλα τα wipe και ξαναπέρασε κάποια ρομ. Αν σου βγάλει αυτό το unable to mount μπλα μπλα δεν πειράζει, συνέχισε εσύ..

Οι HTC roms συνήθως αργούν πολύ να μπουν την πρώτη φορά.. κάνε υπομονή. Αν όχι, ξανά κάνε όλα τα wipe και ξαναπέρασε κάποια ρομ. Αν σου βγάλει αυτό το unable to mount μπλα μπλα δεν πειράζει, συνέχισε εσύ..

εχουν περασει πανω απο 20 λεπτα που το βλεπω να ανοιγοκλεινει.....

τωρα για να κανω φορματ την καρτα πρεπει να το ξανα περασω την RUU για να στρωσει κ να ανοιξει...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Συνδεω το κινητο να φορτισει στην μπριζα (AC) και μου βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενο σε USB και αργει πολυ να φορτισει λογω 500 μιλιΑμπερ. Εχω τον εργοστασιακο φορτιστη και καλωδιο. Καμια ιδεα ?

ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kollatos για σήμερα......!!!! Edited by kollatos

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Καλημέρα.

Ξέρει κανείς που γράφουν δεδομένα οι εφαρμογές και τα παιχνίδια εκτός του data/data? Επανέφερα ένα παιχνίδι μέσω Titanium αλλά κόλλησε και το απεγκατέστησα, μαζί και το φάκελο στο data/data. Κατά την επανεγκατάσταση όμως μου λέει ότι θα αντικαταστήσει υπάρχουσα εφαρμογή και κρασσάρει. Κάπου αλλού έχει γράψει και δεν μπορώ να βρώ.

καλημερα στο forum!θα θελα να μοιραστω μαζι σας (οσοι δε το γνωριζουν) ενα προγραμμα για να κανετε benchmarks στη καρτα σας.θα το βρειτε http://www.techpowerup.com/downloads/1749/ATTO%20Disk%20Benchmark%20v2.46.html και σας παραθετω παρακατω και μια εικονα απο τη δικη μου,φτωχη,sd sandisk 8gb-class2...

Υ.Γ.:οσοι νεοι (σαν εμενα) εδω μεσα αλλαζουμε τις roms σαν τις καλτσες μας μεχρι να βαρεθουμε η να παρουμε το HD του kollatos,και τους αρεσει η stock sense rom του desire,συμβουλευω ταπεινα να δοκιμασουν την υπογραφη μου!το κινητο 2 μερες πεταει κυριολεκτικα(εχω δοκιμασει τα παντα)χωρις KANENA απολυτως κολλημα,χωρις να με ταλαιπωρησει ΚΑΘΟΛΟΥ σε οτι flashaρισμα και να του εκανα και σε συνδυασμο με το ακινδυνο extra patchακι που σου δινει κι εχεις 890mb internal,ειναι οτι καλυτερο απο sense rom εχω δοκιμασει ΜΕΧΡΙ τωρα.;)

Edited by elthis

Follow me on XDA

Πάλι θα δοκιμάζουμε rom? Πάλι θα φλασάρουμε? Του έχουμε πετάξει τα μάτια του κινητού με όλα αυτά αλλά αυτή ειναι η μαγεία του!! Ποιο scrirtaki έβαλες για την συγκεκριμένη γιατι λέω να την δοκιμάσω και αυτή?

offtopic...σβήσε κανένα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν μπορεις να λάβεις..

Πάλι θα δοκιμάζουμε rom? Πάλι θα φλασάρουμε? Του έχουμε πετάξει τα μάτια του κινητού με όλα αυτά αλλά αυτή ειναι η μαγεία του!! Ποιο scrirtaki έβαλες για την συγκεκριμένη γιατι λέω να την δοκιμάσω και αυτή?

offtopic...σβήσε κανένα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν μπορεις να λάβεις..

argiris77 εδω http://starburstrom.wordpress.com/starburst-rom-home/download-links/ θα βρεις τι πρεπει να κατεβασεις και οδηγιες.βασικες ειναι πολυ απλες...flashaρεις τη rom-reboot-flashαρεις scrirt-reboot.δοκιμασε και πες εντυπωσεις!θελω να πιστευω οτι θα μεινεις ικανοποιημενος...;)

προσωπικα μνμτα εχω 3 ολα κι ολα!μαλλον θα εφαγε κολλημα...:)

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καλημέρα σε όλους!Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να βάλουμε σε gingerbread πληκτρολογιο την ελληνική γλώσσα?
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

καλημερα στο forum!θα θελα να μοιραστω μαζι σας (οσοι δε το γνωριζουν) ενα προγραμμα για να κανετε benchmarks στη καρτα σας.θα το βρειτε http://www.techpowerup.com/downloads/1749/ATTO%20Disk%20Benchmark%20v2.46.html και σας παραθετω παρακατω και μια εικονα απο τη δικη μου,φτωχη,sd sandisk 8gb-class2...

Υ.Γ.:οσοι νεοι (σαν εμενα) εδω μεσα αλλαζουμε τις roms σαν τις καλτσες μας μεχρι να βαρεθουμε η να παρουμε το HD του kollatos,και τους αρεσει η stock sense rom του desire,συμβουλευω ταπεινα να δοκιμασουν την υπογραφη μου!το κινητο 2 μερες πεταει κυριολεκτικα(εχω δοκιμασει τα παντα)χωρις KANENA απολυτως κολλημα,χωρις να με ταλαιπωρησει ΚΑΘΟΛΟΥ σε οτι flashaρισμα και να του εκανα και σε συνδυασμο με το ακινδυνο extra patchακι που σου δινει κι εχεις 890mb internal,ειναι οτι καλυτερο απο sense rom εχω δοκιμασει ΜΕΧΡΙ τωρα.;)

Για ποιο ακινδυνο extra patchακι μιλας? Εμεινα λιγο πισω...:mad:

Για ποιο ακινδυνο extra patchακι μιλας? Εμεινα λιγο πισω...:mad:

αυτη η rom είναι ακριβως σαν τη stock και απλα flashαρεις ενα .zip που σου δίνει (μετα το flash της rom) και αμεσως θα δεις internal 890mb.Υποστηρίζει ext2/3/4 partitions.

Edited by elthis

Follow me on XDA

αυτη η rom είναι ακριβως σαν τη stock και απλα flashαρεις ενα .zip που σου δίνει (μετα το flash της rom) και αμεσως θα δεις internal 890mb.Υποστηρίζει ext2/3/4 partitions.

Δηλαδη εγω με ενα partition 512 αλλα σε miui μπορω να το κανω?

Καλημέρα σε όλους!Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να βάλουμε σε gingerbread πληκτρολογιο την ελληνική γλώσσα?

http://forum.cyanogenmod.com/topic/11686-gingerbread-keyboard/page__st__40

Δηλαδη εγω με ενα partition 512 αλλα σε miui μπορω να το κανω?

φιλε μου εχει βγει κατι παρομοιο για miui,αλλα δεν ειναι αυτο...καποιος με miui σιγουρα θα σε βοηθησει...

Follow me on XDA

απο μπαταρία τι παίζει η starbust? κάτι σαν leedroid-aurax?

δεν εχω δει διαφορα απο leedroid και aurax.ιδια μου φαινεται

Follow me on XDA

Γι'αυτο λεει στο link οτι παρολο που λεει οτι υποστιριζει ελληνικα δεν εχει. Αυτο http://www.mediafire.com/?fhmp32kq439f9iw το εχω δοκιμασει και δουλευει αλλα εχει μονο ελληνικα νομιζω.

φιλε μου εχει βγει κατι παρομοιο για miui,αλλα δεν ειναι αυτο...καποιος με miui σιγουρα θα σε βοηθησει...

Καποιος λοιπον με miui να μου πει γι'αυτο το patchακι μπας και ανεβασουμε λιγο την internal memory.. Thanks!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...