Dimitriss19 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Οπότε μόνο με το revoke3 και χωρίς να κάνω goldcard μπορώ να το κάνω root;;; Δεν χρειάζεσαι goldcard εφόσον δεν είναι branded Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Οπότε μόνο με το revoke3 και χωρίς να κάνω goldcard μπορώ να το κάνω root;;; Ναι! αφού ανέφερα οτι το έκανα μόλις χθες με desire από vodafone και χωρίς goldcard Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Καλησπέρα, Πως μπορώ να κρατήσω backup των επαφών/ των sms/ των apps? Εχω το Office 2010 και δεν μπορώ να κάνω Sync με το πρόγραμμα της HTC, γιατί δεν υποστηρίζει το νέο office.. Tι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ! αν δεν εχεις κάνει root δοκίμασε το mybackup. Η μόνη βλακεία είναι ότι τα apps που κάνει backup, οταν τα επαναφέρεις μετά από hard reset δεν σου εμφανίζονται στο downloads του market και έχεις θέμα με τα updates. Γι αυτό βάζεις και το apprain app market που σε ειδοποιεί για τα updates και είσαι ok. Εγώ προσωπικά πάντως τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες με google και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις το θέμα με τις εικόνες χαμηλής ανάλυσης.. :( Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Oxygen εχει περασει κανεις να μας πει εντυπώσεις συν πλην λεω να τη βαλω απο οσο διαβασα εχει καποα προβληματα reboot κτλ Μια κλασική στοκ ρομ. Ελαφριά και γρήγορη. 55μβ μόνο! Reboot όντως κάνει αλλα μόνο σε OC. Στο δικό μου τουλάχιστον δεν πάει ούτε μισό hz πάνω... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Με την απλή έκδοση.Πάτησα πάνω στην εφαρμογή και από το μενού που βγήκε έχει επιλογή move to sd Σ' εμένα πάντως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Πηγαίνω στο Backup/Restore. Δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού οι εγκατεστημένες εφαρμογές. http://img703.imageshack.us/img703/2885/titanium.jpg Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 παιδιά καλό το igo? Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 παιδιά καλό το igo? Ναι, πολύ καλό. Έχουν διορθωθεί και αρκετά οι δρόμοι της Β. Ελλάδος με τον τελευταίο χάρτη. Απλά είχα συνηθίσει με την έκδοση των winmo, όπου υπήρχαν περισσότερα γραφικά και κάπως μου φάνηκε η έκδοση για το Android. Κατά τ' άλλα, μια χαρά Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) καλή φάση, θα το δοκιμάσω. Εγώ έχω το sygic και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ψάχνω για navigation που να έχει και την επιλογή "δρομος πρώτα" αν δεν ξέρεις την περιοχή ακριβώς.. :/ παρεπιπτώντος, στο titanium back up πρέπει να κρατήσεις πατημένη την εφαρμογή για να σου ανοίξει η επιλογή για move to sd, οχι απλό κλικ όπως φαίνεται στο screenshot. Εγώ μόλις μετακίνησα το sygic. βέβαια έχω το pro αλλα δεν νομιζω να παιζει ρόλο.. ΣΟΣ: αν κάποιος έχει καταφέρει να δουλέψει το adfree android στο Desire ας βοηθήσει ρε παιδιά γιατί εμένα για κάποιο λόγο όταν πάει να γράψει τα hosts από την sd στο system κάνει restart μόνο του και δεν γίνεται τίποτα.. διάβασα στο web λύσεις με εντολές στο adb για να παρακάμψεις τα δικαιώματα αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό. Edited November 26, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Το sygic aura beta έχει επιλογή να ψάχνεις μόνο για δρόμο αλλά προς το παρόν δε δουλεύει τέλεια Edited November 26, 2010 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) ΟυοΟυ! Φαίνεται πολύ ομορφο, θα περιμένω την τελική εκδοση και θα το δοκιμάσω asap. Στο gps που είχα παλιά θυμάμαι ότι και τα destinator είχαν αυτή την επιλογή αλλα δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν και πως είναι σε android.. Παρένθεση: Πάτησα την επιλογή του titanium back up να ενσωματωθούν τα updates των system εφαρμογων στη ROM (στη περιπτωση μου market και gmail) και αφού εκανε restart εξαφανίστηκαν και τα 2!! Το λέω για να μην τη πατήσει κανείς..τώρα κάνω hard reset :/ Edited November 26, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 κατι δεν μου καθεται καλα εδω... περιμενω νεα πανω σε αυτο το θεμα, γιατι οπως τα περιγραφεις γινεται ΤΟ θαυμα με το UC.. καποιος αλλος εμπειρος που εχει ασχοληθει με τα παραπανω ας δωσει την αποψη-εμπειρια του.. Αυτή τη στιγμή έχω 76% μετά απο 17 ώρες και 2 λεπτά με 55 λεπτά κλήσεων (οι περισσότερες με bt handsfree) , αρκετά μηνύματα και WiFi περίπου 30-40 λεπτά..Σε 2G πάντα..Το Desire φοράει τη LeeDroid 2.2f A2SD+ αν παίζει ρόλο..Προσωπικά καλό μου φαίνεται :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Oxygen εχει περασει κανεις να μας πει εντυπώσεις συν πλην λεω να τη βαλω απο οσο διαβασα εχει καποα προβληματα reboot κτλ νομιζω δεν εχει το μαρκετ μεσα. αν θυμαμε καλα. κατι παντος δεν μου αρεσε και την εβγαλα αμεσως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αλλη μια σελιδα που το εβγαλε το καλυτερο κινητο http://awards.t3.com/the-categories/phone-of-the-year http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Καλησπερα παιδια, τις τελευταιες δυο μερες αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα: μετα απο επανεκκίνηση κάποια απο τα widgets μου ειναι κενα και παρουσιαζεται το πλαισιο "αδυναμια φορτωσης gadget".Μετα δεν εμφανιζονται καν στη λιστα για να τα προσθεσω ξανα στις οθονες.Αποτελεσμα αυτου ειναι να πρεπει να απεγκαταστησω τις αναλογες εφαρμογες και να πρεπει να τις εγκαταστησω ξανα... Μεχρι και την καινουρια εκδοση της LeeDroid 2.2f A2SD+ εβαλα σημερα μηπως και υπαρξει διαφορα,αλλα κανενα αποτελεσμα.... Τι λετε να φταιει; Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αλλη μια σελιδα που το εβγαλε το καλυτερο κινητο http://awards.t3.com/the-categories/phone-of-the-year το galaxy s ομως δεν το βλεπω στην ξηφοφορια :wacko: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Θα πρεπε να χουν και το galaxy s. Αλλα μαλλον δε θα αλλαζε το αποτελεσμα Sent from my HTC Desire using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εχω ενα htc desire εδω και λιγες μερες, εχει πανω το Android ver. 2.2, Baseband ver 32.49.00.32U_5.11.05.27, Kernel 2.6.32.15, Software number 2.12.110.4. Το εκανα επυτιχημενα root. Απλα αξιζει να αλλαξω rom? Τι κερδιζω? Εγω θελω να βαλω και ενα προγραμμα navi, προσπαθησα μερικα αλλα δε ξερω πως τα βαζουμε ή γενικα αν ηθελαν κατι αλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Θα πρεπε να χουν και το galaxy s. Αλλα μαλλον δε θα αλλαζε το αποτελεσμα Sent from my HTC Desire using Tapatalk τι να σου πω φιλε μου...εγω αν και εχω το desire πιστευω οτι το αποτελεσμα συμπεριλαμβανομενου και του γαλαξια θα αλλαζε... γνωμες ειναι αυτες... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Bασικα δεν το ειχα προσεξει αλλα @hraklhs57 συμφωνω οτι ειναι πολυ ωραιο κινητο το γκαλαξυ,οταν βλεπω την οθονη του κ@@@@ω σοβαρα :P αλλα και παλι δεν θα αλλαζε το αποτελεσμα πιστευω γιατι μπορει να εχει οθοναρα και επεξεργαστη hercule αλλα υστερει στα υπολοιπα οποτε....Ασε που εδω http://cell-phones.toptenreviews.com/smartphones/ ειμαστε 7η και αυτο 8ο και εδω http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440?artc_pg=21 πρωτοι παλι εμεις και αυτο 4ο. http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλησπερα παιδια, τις τελευταιες δυο μερες αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα: μετα απο επανεκκίνηση κάποια απο τα widgets μου ειναι κενα και παρουσιαζεται το πλαισιο "αδυναμια φορτωσης gadget".Μετα δεν εμφανιζονται καν στη λιστα για να τα προσθεσω ξανα στις οθονες.Αποτελεσμα αυτου ειναι να πρεπει να απεγκαταστησω τις αναλογες εφαρμογες και να πρεπει να τις εγκαταστησω ξανα... Μεχρι και την καινουρια εκδοση της LeeDroid 2.2f A2SD+ εβαλα σημερα μηπως και υπαρξει διαφορα,αλλα κανενα αποτελεσμα.... Τι λετε να φταιει; Ευχαριστω πολυ! ειχα και εγω αυτό το πρόβλημα με τις εφαρμογές που μετακίνησα στην sd με το titanium χωρίς εκείνες να το υποστηρίζουν. Σβήσε τα widgets από home screeν, δοκίμασε να τις επαναφέρεις στη μνημη τηλεφώνου και κανενα ενα restart για να ξαναμπουν στη λιστα Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 plz οποιος δουλευει το adfree στο desire (και κατα προτίμηση με τη stock rom) ας μου στείλει ενα pm μήπως με βοηθήσει να το κάνω να δουλέψει :/ Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Στο navimania έχει poll για το καλύτερο κινητο της χρονιάς. Να πάτε όλοι να ψηφίσετε αμερόληπτα :D http://www.navimania.gr/showthread.php?t=25264 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pspuser007 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Παιδια, δοκιμασα χτες αυτο με την μπαταρια μπας και μεινει περισσοτερες ωρες ανοικτο, αλλα οταν φορτισε πληρως και το εκλεισα και το επανασυνδεσα με τον φορτιστη το led ηταν πρασινο.. :-S Aκόμη, υπάρχει κάποιο site που να έχει συγκεντρωμενα info για την κάθε rom, γιατί ούτε ξερω ποιες, πόσες είναι και τι προσφερουν.. Μου βγαζει τωρα τελευταια : "Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθηστε ξανα." Και η μονη επιλογη ειναι το αναγκαστικο κλεισιμο.. Ειναι ανησυχητικο αυτο? Μηπως εχει αρχισει να τα παιζει το system? Edited November 27, 2010 by pspuser007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 plz οποιος δουλευει το adfree στο desire (και κατα προτίμηση με τη stock rom) ας μου στείλει ενα pm μήπως με βοηθήσει να το κάνω να δουλέψει :/ Θέλει S-OFF για να δουλέψει αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 δοκιμασε κανεις την Ultimate droid rom? φαινεται ωραιο το θεμα κι εχει καποια tweaks. επισης εχει βγει ενα κολπακι για να δινει animations στο κινητο, πειραζοντας το framework, το δοκιμασα στη defrost και δουλευει μια χαρα, εχει πλακα. και τελος βγηκε και το data2sd για να βελτιωσετε το Ι/Ο του κινητου, δεν ξερω αν εχει διαφορα στη χρηση, παντως στο benchmark εχει σιγουρα. δεν το δοκιμασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts