Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο ενα update που εκανε σε δυο εφαρμογες εχει κολλησει και κανει installing αλλα μεσα στο μαρκετ οταν πηγενω στις κατεβασμένες εφαρμογες...

το εχω καενι και restart και kill και uninstal μια εξ αυτων...αλλα τιποτα...εχεικανεις καμια ιδέα?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλοριζικο μου παιδια.Το πηρα κ γω κ το'χω κ φορτιζει πρωτη φορα.Απιστευτη αισθηση.Να ρωτησω κατι.Εχει αναφερθει οτι στην πρωτη εκκινηση παταω επομενο στην γλωσα χωρις να πατησω τιποτ'αλλο,για να ειναι στα ελληνικα.Το πηρα Γερμανο και το κουτι ειναι ελληνικο,οπως και το εγχειριδιο στα Ελληνικα.Τι κανω οταν φτασω στις γλωσσες;Παταω επομενο η διαλεγω γλωσσα;Το εγχειριδιο γραφει,επιλεξτε γλωσσα κ συνεχιστε.

Και κατι αλλο.Αυτη στο Γερμανο μου'πε να το φορτισω 8 ωρες,αλλα εδω εχω δει οτι οταν πρασινισει το φωτακι ειναι οκ.Τι ισχυει;

Edited by partakias80

Αφου καταφερα πολυ ευκολα το root (ας ειναι καλα ο οδηγος στην 1η σελιδα), δοκιμασα την LeeDrOiD V2.2 rom. Το κινητο παει μια χαρα χωρις κανενα κολλημα. Ειδα ομως οτι υπαρχει η LeeDrOiD V2.2a. Την εχει δοκιμασει κανεις;

Και ακομα μια ερωτηση... Απο stock rom froyo εκανα nondroid backup πριν βαλω την LeeDrOiD V2.2. Εαν θελω να βαλω καποια αλλη η την V2.2a πρεπει να ξανακανω backup η ισχυει το αρχικο σε περιπτωση που συμβει κατι;

Επιλέγεις γλώσσα και προχωράς, δεν είναι και τόσο δύσκολο... :D

Οκ φιλε μου,προχωρησα ειναι ολα Ελληνικα.Ανοιξε,οσο το'χω και φορτιζει.Τωρα ειναι κλειστο στον φορτιση.Ποση ωρα τελικα;:p:p:p

Μπορω να το'χω ανοιχτο οσο φορτιζει;

Βάλε το κινητό σου να φορτίζει φίλε μου, άφησε το ανοικτό να παίζεις και μόλις φορτίσει βγάλτο...

Μην ανησυχείς για τις φορτίσεις... :)

Παιδιά καλησπέρα με αυτή τη ρομ που είναι stock htc sense 2.10 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 και flashάροντας τον kernel αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801435 και με το setcpu στο ondemand πήρα στο Quadrant 1594 !!! Περισσότερα σχεδόν από την sensles πολύ ελαφρια open desire!
Από κατανάλωση μπαταρίας είδες κάτι αρνητικό? Έχει σχέση η ρύθμιση του o/c? Επίσης πως φλάσαρες το Patch? Όπως είναι μέσω Recovery ή το μετονόμασες σε update.zip?

οσο για την μπαταρια ακουω πολλους απο εσας να υποστηριζουν οτι ενας λογος ειναι και η οθονη amoled...μα εγω θυμαμαι κατι που ειχα διαβασει προσφατα οτι οι amoled οθονες καταναλωνουν λιγοτερο...νομιζω καπου 20-25% λιγοτερο...:rolleyes:
Δεν ξέρω για ακριβές ποσοστό αλλά πράγματι οι οθόνες amoled (και οι super amoled) καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία γιατί το μαύρο τους είναι πραγματικό μαύρο και δεν φωτίζεται, σε αντίθεση με κάθε άλλο τύπο οθόνης που φωτίζει και το μαύρο...;)

Βάλε το κινητό σου να φορτίζει φίλε μου, άφησε το ανοικτό να παίζεις και μόλις φορτίσει βγάλτο...

Μην ανησυχείς για τις φορτίσεις... :)

Να'σαι καλα φιλε μου.Μπηκα λιγο ιντερνετ.Ενα G πανω που γινεται κ Η τι ειναι;

Οταν τελειωσει η φορτιση πως το καταλαβαινω;

Edited by partakias80

Είναι η σύνδεση που έχεις για τα data.

G για GPRS

H για HSDPA

E για EDGE

3G για 3G

Αλλάζει συνεχώς ανάλογα με το τι σήμα λαμβάνει κάθε φορά.

Είναι ανάλογα την ταχύτητα που έχεις πιάσει στην ουσία. G<3G<H (HSDPA).

Να προσθέσω, πως εγώ για να έχω μικρότερη κατανάλωση, εφόσον δεν μπαίνω συχνά internet απο το δίκτυο, πηγαίνωστις ρυθμίσεις και αλλάζω τη λειτουργία δικτύου σε "Μόνο GSM".

Το WCDMA είναι για υψηλότερες ταχύτητες internet μόνο, άρα το ενεργοποιώ μόλις ανοίγω και τη σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια στα πρωτα μου βηματα.Δηλαδη wi fi δεν ειναι κανενα απο αυτα.To HSDPA και το EDGE πρωτη φορα τα ακουω.

Να ρωτησω και κατι που δεν θυμαμαι αλλα εχει αναφερθει εδω:

- Τι κλιακαρουμε για να ακουγεται κατι σαν ηχος οταν ακουμπαμε την οθονη ?

-Προγραμμα για backup μονο των επαφων ποιο εχει αναφερθει ?

Για να ακούγονται ήχοι όταν πατάς την οθόνη πήγαινε Ρυθμίσεις->Ήχοι και τσέκαρε το Ηχητική Επιλογή.

Για backup των επαφών και με δεδομένο ότι δεν θέλεις να τις επεξεργαστείς (απλά να τις έχεις backup) μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.

Πήγαινε Πρόσωπα πάτα το menu και επέλεξε Εισαγωγή/Εξαγωγή.

Αυτό το G σημαίνει GPRS και το Η HSDPA τα οποία σημαίνουν σύνδεση της κινητής στο internet. Αν δεν έχεις κάποιο πακέτο δωρεάν mb καλό θα είναι να απενεργοποιήσεις τη δυνατότηα να μπαίνει το κινητό στο net μέσω της κινητής τηλεφωνίας.

Όταν τελειώσει η φόρτιση το led (που τώρα είναι πορτοκαλί) θα γίνει πράσινο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για να ακούγονται ήχοι όταν πατάς την οθόνη πήγαινε Ρυθμίσεις->Ήχοι και τσέκαρε το Ηχητική Επιλογή.

Για backup των επαφών και με δεδομένο ότι δεν θέλεις να τις επεξεργαστείς (απλά να τις έχεις backup) μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.

Πήγαινε Πρόσωπα πάτα το menu και επέλεξε Εισαγωγή/Εξαγωγή.

Αυτό το G σημαίνει GPRS και το Η HSDPA τα οποία σημαίνουν σύνδεση της κινητής στο internet. Αν δεν έχεις κάποιο πακέτο δωρεάν mb καλό θα είναι να απενεργοποιήσεις τη δυνατότηα να μπαίνει το κινητό στο net μέσω της κινητής τηλεφωνίας.

Όταν τελειώσει η φόρτιση το led (που τώρα είναι πορτοκαλί) θα γίνει πράσινο.

Εγινε πρασινο παιδια.Περιπου μια ωρα και κατι φορτιστηκε.Το βγαζω δηλαδη;

Εγινε ψιλολαχανι δηλαδη.

Edited by partakias80

partakias80 , καλό είναι όταν αγοράζουμε μια συσκευή να ρίχνουμε και μια ματιά στο manual! όλα αυτά που ρωτάς, θα τα έβρισκες πολύ εύκολα μέσα σε αυτό και αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του...

@OculatusAbis Πό πλευράς μπαταρίας είναι και λιγο καλύτερα θα έλεγα αν και δεν έχω κάνει πλήρη δοκιμή μπαταρίας... Ναι το φλασάρουμε όπως είναι από recovery δεν χρειάζεται καμία μετονομασία εγώ bytheway έχω βάλει την AmonRa 1.7.0.1 recovery η οποία είναι σε κάποια σημεία καλύτερη από την Clockword.
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Θα ξαναρωτησω αλλά είναι ανεξήγητο πρόβλημα

μετα απο ενα update που εκανε σε δυο εφαρμογες εχει κολλησει και κανει installing αλλα μεσα στο μαρκετ οταν πηγαινω στις κατεβασμένες εφαρμογες...

το εχω κανει και restart και kill και uninstal μια εξ αυτων...αλλα τιποτα...εχεικανεις καμια ιδέα?

Θα ξαναρωτησω αλλά είναι ανεξήγητο πρόβλημα

μετα απο ενα update που εκανε σε δυο εφαρμογες εχει κολλησει και κανει installing αλλα μεσα στο μαρκετ οταν πηγαινω στις κατεβασμένες εφαρμογες...

το εχω κανει και restart και kill και uninstal μια εξ αυτων...αλλα τιποτα...εχεικανεις καμια ιδέα?

Κάνε clear cache/data

και θα ξεφρακάρει...

partakias80 , καλό είναι όταν αγοράζουμε μια συσκευή να ρίχνουμε και μια ματιά στο manual! όλα αυτά που ρωτάς, θα τα έβρισκες πολύ εύκολα μέσα σε αυτό και αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του...

Ειχες δικιο.Βιαστηκα η αληθεια απλα δεν κρατηθηκα.:X

Το πηρα απο Γερμανο κ εχει εκδοση 2.2.Μπορω να γινω root με βαση την πρωτη σελιδα που λεει "how to root froyo" ;

δειτε εδω:http://www.gsmarena.com/samsung_i8700_omnia_7-3537.php

το ομνια 7 θα φοραει τον Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz processor...δηλαδη τον ιδιο με του desire μας...τυχαιο δεν νομιζω!!!!:):):)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Κάνε clear cache/data

και θα ξεφρακάρει...

Τελικά ήθελε μετακίνηση στην καρτα γιαυτό είχε σκαλώσει...

Tnx..

Edited by manolisv

δειτε εδω:http://www.gsmarena.com/samsung_i8700_omnia_7-3537.php

το ομνια 7 θα φοραει τον Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz processor...δηλαδη τον ιδιο με του desire μας...τυχαιο δεν νομιζω!!!!:):):)

Χμ τι να το κάνεις? .... Windows Mobile! :)

Χμ τι να το κάνεις? .... Windows Mobile! :)

αντι να προτιμησει τον δικο της τον cortex a8 εβαλε τον qualcomm...snapdragon forever!!!

Ηρακλής!

Εδώ και δύο μέρες είμαι ένας επίσης ευτυχής κάτοχος!

Αφού το Σάββατο ταλαιπωρήθηκα περίπου 3 ώρες, το πήρα από Γερμανό (στο Πλαίσιο δεν υπήρχε), και μπήκα στον θαυμαστό κόσμο του android. (φοράει την 2.2 έκδοση)

Σε σχέση με τα WM είναι πολύ απλούστερο και φιλικό στο χρήστη.

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να βρω είναι πως βγάζουμε αυτή τη μικρή δόνηση που κάνει όταν συνδεθεί η γραμμή όταν καλούμε ή μας καλούνε.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Εδώ και δύο μέρες είμαι ένας επίσης ευτυχής κάτοχος!

Αφού το Σάββατο ταλαιπωρήθηκα περίπου 3 ώρες, το πήρα από Γερμανό (στο Πλαίσιο δεν υπήρχε), και μπήκα στον θαυμαστό κόσμο του android. (φοράει την 2.2 έκδοση)

Σε σχέση με τα WM είναι πολύ απλούστερο και φιλικό στο χρήστη.

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να βρω είναι πως βγάζουμε αυτή τη μικρή δόνηση που κάνει όταν συνδεθεί η γραμμή όταν καλούμε ή μας καλούνε.

καλοριζικο φιλε μου κι ευχομαι να το ευχαριστηθεις διοτι εχει πολλες δυνατοτητες...:):):)

η δονηση που λες δεν νομιζω να απενεργοποιειται...εγω τουλαχιστον δεν εχω βρει τροπο ακομη.....

Ηρακλής!

Προβλημα,ειχα βαλει σαν widget ενα εικονιδιο clean cache απο το quick system info pro.σημερα εγκατεστησα το smart bar και το εικονιδιο χαθηκε.ξανα απεγκατεστησα το smart bar.αλλα δεν μπορω να ξαναβρω η δεν υπαρχει αυτο το widget,ενω το

quick system info pro υπαρχει κανονικα στο τηλ.καμια ιδεα τι συνεβει?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...