Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει έιναι ότι με τα Update στο Facebook έπιανε κανονικά όλο το χώρο της εφαρμογής σαν να μην υπήρχε πιο πριν.. Μου πιάνει δηλαδή περίπου 4ΜΒ. Clear Cache δεν χρειάζεται να είσαι root για να κάνεις. Από τη Διαχείριση Εφαρμογών διαλέγεις την εφαρμογή και πατάς "Διαγραφή Προσωρινής Μνήμης".

Εννοείται ότι ισχύει αυτό που έγραψε ο jpsih. Στο μάρκετ βλέπεις το μέγεθος του .apk και όχι το μέγεθος της εφαρμογής στη συσκευή.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια το μεγεθος που αναγραφεται στο μαρκετ δεν σημαινει πως θα ειναι και το ιδιο με αυτο που θα πιανει η εφαρμογη μολις εγκατασταθει στη συσκευη...

Εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει έιναι ότι με τα Update στο Facebook έπιανε κανονικά όλο το χώρο της εφαρμογής σαν να μην υπήρχε πιο πριν.. Μου πιάνει δηλαδή περίπου 4ΜΒ. Clear Cache δεν χρειάζεται να είσαι root για να κάνεις. Από τη Διαχείριση Εφαρμογών διαλέγεις την εφαρμογή και πατάς "Διαγραφή Προσωρινής Μνήμης".

Εννοείται ότι ισχύει αυτό που έγραψε ο jpsih. Στο μάρκετ βλέπεις το μέγεθος του .apk και όχι το μέγεθος της εφαρμογής στη συσκευή.

Για αυτό ρωτάω αν αναφέρεται στην cache κάποιου συγκεκριμένου app. Όσον αφορά το apk, και πάλι μέσω του Disk Usage βλέπω πως το apk είναι κι αυτό 12.4 mb. Επίσης, την πρώτη φορά που έκανα το install της Flash, είμαι σίγουρος πως δεν κατέβασε 4 mb (άργησε πολύ παραπάνω, σίγουρα κατέβασε 12). Στα δύο επόμενα reinstall (που βγάζει ότι θέλει update), κατεβάζει 4.

Edited by DJDB

Όχι μίλαγα για clear cache για όλα. Όταν κατεβάζεις κάτι, αν κάνεις scroll down την μπάρα βλέπεις πόσο είναι το αρχείο που κατεβάζει.

Όχι μίλαγα για clear cache για όλα. Όταν κατεβάζεις κάτι, αν κάνεις scroll down την μπάρα βλέπεις πόσο είναι το αρχείο που κατεβάζει.

Το ξέρω (;)) αλλά δεν το πρόσεξα εκείνη την ώρα.. Τέλος πάντων, πιστεύω πως με αυτά κι αυτά, χάνονται αρκετά mb από updates κτλ..

Επίσης, κάτι για το unrevoked: μπαίνοντας στο irc channel του από εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε την test build της νέας έκδοσης (η οποία μπορεί να κάνει και εύκολο s-off απ'ότι διαβάζω κάπου, αλλά τπτ σίγουρο). Δεν είναι συνεχώς διαθέσιμη όμως (κάποιες φορές την κατεβάζουν) και φυσικά, με δικό σας ρίσκο ;).

EDIT: Ξέχασα, για channel δίνετε #unrevokedtest

Edited by DJDB

φιλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω και δεν εχω βρει ακομη λυση....:happy::happy::happy:

Δεν ξερω παιδια αλλα εμενα μια χαρα ειναι,ισως ειναι bug αν εχετε ελληνικα γιατι εμενα ειναι στα αγγλικα,καντε ενα clear cache και data και ξαναδοκιμαστε

πως κανουμε clear cache σε ολα μαζι;:happy::happy:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Προφανώς εννοεί cachemate κτλ. (root)

α καλα τοτε....δεν το καταλαβα ετσι...:wink::wink::wink:

Ηρακλής!

Mόλις διαπίστωσα ότι επειδή δεν είχα τσεκάρει την επιλογή να αποθηκεύεται η cashe στην sd κάρτα ,για τον Dolphin HD Browser,σβήνοντας τα cashe δεδομένα κέρδισα 60 MB από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.:D

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Mόλις διαπίστωσα ότι επειδή δεν είχα τσεκάρει την επιλογή να αποθηκεύεται η cashe στην sd κάρτα ,για τον Dolphin HD Browser,σβήνοντας τα cashe δεδομένα κέρδισα 60 MB από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.:D

κι εγω που εχω τον μαμισιο browser συχνα πυκνα σβηνω την cache...ειναι μια πολυ καλη τακτικη αυτη σχετικα με την εξοικονομηση μνημης....:D:D:D

Ηρακλής!

Παιδια εγω παντως ειχα froyo χωρις root, εκανα μαλιστα και προχθες την τελευταια αναβαθμισει. Χθες εκανα root με το unrevoked 3.2 . Τωρα περασα και την rom του LeeDroid και ολα οκ. Ουτε downgrade ουτε τιποτα....

Ο developer έχει βγάλει το unrevoked 3.2 από το site. Πού μπορώ να το βρω για να κάνω και εγώ root το Desire?

σε περιπτωση που κανεις hard reset τι γινεται με τις εφαρμογες που εχουμε αγορασει απο το μαρκετ (υπαρχουν αποθηκευμενες πουθενα; )

επιση για ραδιο ρομ ποια νομιζετε καλυτερη; εχω την αισθηση οτι η 32.47.00.32U_5.10.05.23 δεν εχει πολυ καλο σημα και μου ρημαζει την μπαταρια, αλλα λογο οτι η cosmote μαλον κανει εργασιες στην περιοχη δεν μπορω να ειμαι σιγουρος

Edited by jgk31
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Καλημέρα σε όλους και όλες. Αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω το νήμα, μια και τα ποσταρίσματα είναι αδιάκοπα. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτο....

Τεσπα, στο θέμα μας. Για την εφαρμογή fm radio ήθελα να ρωτήσω κυρίως. Εκτός απο την Αθήνα που βρέθηκα για λιγο, σε άλλες πόλεις αδυνατεί να πιάσει σήμα εκτος λίγων σταθμών και εν ολίγοις μου έχει σπάσει τα νεύρα, μια και καθίσταται άχρηστο.... Έχω κάνει ΟΤΑ update σε froyo, αλλά δεν είδα βελτίωση. To radio που λέτε ότι γίνεται update, επηρεάζει και τη λήψη των fm?

Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Παίζει να είναι hardware πρόβλημα? Και αν όχι μπορεί να διορθωθεί (root/αλλιώς)? Γενικά το σκέφτομαι για root, αλλά δεν θα θελα και να μπλέξω (οσο έχει ακόμη εγγύηση δηλαδή)

Και κατι άλλο... Έχει κανείς άλλος διαπιστώσει ότι το battery time lite χειροτερεύει τη διαχείριση της μπαταρίας, ή είναι ιδέα μου?

thx in advance.....

Ο developer έχει βγάλει το unrevoked 3.2 από το site. Πού μπορώ να το βρω για να κάνω και εγώ root το Desire?

Ψαξε στα ποστ, το εχουν αναεβασει σε καποιο.... νομιζω μετα το 100ο ποστ....

Χμμ επειδή εγώ είμαι νέοπας στο root ποιό θα μου προτείνατε σαν καλύτερο release; Υποθέτω ότι υπάρχουν releases με sense... Έχω βρει οδηγούς κτλ στο xda αλλά είναι ΠΑΡΑ πολλά τα realeases
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Παντως απο την ημερα που εγκατεστησα την froyo αλλα και το task killer το οποιο εχω ρυθμισει να κλεινει αυτόματα ολες τις εφαρμογές οταν σβυνει η οθωνη (το θεωρω πιο συμαντικο απο τη froyo)!

Εχω δει τεραστεια αλλαγη στην μπαταρια του!

Εχει γινει πραγματικα το θαυμα (με ελαχιστη ομολογουμενους χρηση) να μου κρατησει μεχρι 4 ημερες!!!:X:rolleyes:

Καμμια σχεση με τις πρωτες μερες που ειχα απογοητευτει!

Πιστευω με σωστη χρηση και σωστες φορτισεις-αποφορτισεις στρωνει μετα απο 5-10 μερες αλλα ισως θελει και λιγο βοηθεια οπως το task killer, ποιος ο λογος εξαλου να ειναι ολα τα προγραμματα ανοιχτα οταν δεν ασχολειστε με αυτο??:happy::)

Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι για το ρολοι στην κεντρικη οθωνη!

Πάντα οταν επιστρεφω στη home screen, ειτε μετα απο ξεκλειδωμα ειτε αν ημουν σε αλλη λειτουργεια και επεστρεψα σε αυτη, για 1 δευτερολεπτο εμφανιζει την τελευταια ωρα που ειχε η home screen και μετα εμφανιζει την σωστη! κατι σαν "παγωμα"!

Δεν ξερω αν περιγραφω το προβλημα σωστα κι αν συμβαινει και σε αλλους...

Ναι, αποσύρθηκε γιατί είχε εμφανίσει κάποια προβλήματα. Γιατί δεν περιμένεις λίγο; Η νέα έκδοση βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών ;). Better be safe than sorry :p.

σε περιπτωση που κανεις hard reset τι γινεται με τις εφαρμογες που εχουμε αγορασει απο το μαρκετ (υπαρχουν αποθηκευμενες πουθενα; )

Συνδέονται με το google account σου, δεν έχουν σχέση με το κινητό. Εγώ για παράδειγμα είχα αγοράσει 2-3 μέσω του Milestone και όταν πήρα το Desire τις έκανα εγκατάσταση εκεί :). Θα τις βρεις στα Downloads, στο Market. Πρόσεξε όμως ότι κάποια apps συνδέονται και με το imei της συσκευής από όπου τα αγόρασες (για licensing λόγους), οπότε εκεί, αν αλλάξεις κινητό, ίσως θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον developer ή κάτι παρόμοιο.

Τεσπα, στο θέμα μας. Για την εφαρμογή fm radio ήθελα να ρωτήσω κυρίως. Εκτός απο την Αθήνα που βρέθηκα για λιγο, σε άλλες πόλεις αδυνατεί να πιάσει σήμα εκτος λίγων σταθμών και εν ολίγοις μου έχει σπάσει τα νεύρα, μια και καθίσταται άχρηστο.... Έχω κάνει ΟΤΑ update σε froyo, αλλά δεν είδα βελτίωση. To radio που λέτε ότι γίνεται update, επηρεάζει και τη λήψη των fm?

Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Παίζει να είναι hardware πρόβλημα? Και αν όχι μπορεί να διορθωθεί (root/αλλιώς)? Γενικά το σκέφτομαι για root, αλλά δεν θα θελα και να μπλέξω (οσο έχει ακόμη εγγύηση δηλαδή)

Και κατι άλλο... Έχει κανείς άλλος διαπιστώσει ότι το battery time lite χειροτερεύει τη διαχείριση της μπαταρίας, ή είναι ιδέα μου?

thx in advance.....

Αν μιλάμε για σχετικά απομακρυσμένη περιοχή, τότε μπορεί και να μην πιάνει καλό σήμα. Συμβαίνει με αρκετά κινητά που έχουν ραδιόφωνο. Το καλύτερο θα ήταν να δοκίμαζες με ένα κανονικό ραδιοφωνάκι, για να δεις τι σταθμοί πιάνουν (αν πιάνουν).

Για το battery time lite, δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είναι, αλλά να φανταστώ πως υπόσχεται καλύτερη μπαταρία; Άχρηστα όλα αυτά. Απλώς κλείνουν πράγματα (apps, wifi κτλ) όταν δεν τα χρησιμοποιείς. Τα κάνεις και μόνος σου αυτά, όποτε θέλεις, χωρίς πρόσθετα apps.

Παντως απο την ημερα που εγκατεστησα την froyo αλλα και το task killer το οποιο εχω ρυθμισει να κλεινει αυτόματα ολες τις εφαρμογές οταν σβυνει η οθωνη (το θεωρω πιο συμαντικο απο τη froyo)!

Εχω δει τεραστεια αλλαγη στην μπαταρια του!

Εχει γινει πραγματικα το θαυμα (με ελαχιστη ομολογουμενους χρηση) να μου κρατησει μεχρι 4 ημερες!!!:X:rolleyes:

Καμμια σχεση με τις πρωτες μερες που ειχα απογοητευτει!

Πιστευω με σωστη χρηση και σωστες φορτισεις-αποφορτισεις στρωνει μετα απο 5-10 μερες αλλα ισως θελει και λιγο βοηθεια οπως το task killer, ποιος ο λογος εξαλου να ειναι ολα τα προγραμματα ανοιχτα οταν δεν ασχολειστε με αυτο??:happy::)

Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι για το ρολοι στην κεντρικη οθωνη!

Πάντα οταν επιστρεφω στη home screen, ειτε μετα απο ξεκλειδωμα ειτε αν ημουν σε αλλη λειτουργεια και επεστρεψα σε αυτη, για 1 δευτερολεπτο εμφανιζει την τελευταια ωρα που ειχε η home screen και μετα εμφανιζει την σωστη! κατι σαν "παγωμα"!

Δεν ξερω αν περιγραφω το προβλημα σωστα κι αν συμβαινει και σε αλλους...

Για το ρολόι, ναι, το κάνει αυτό με Sense. Για τον task killer: το Android δεν χρειάζεται task killer... Έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα εξαιτίας task killer. Αλλά έτσι κι αλλιώς, δε χρειάζεται. Άσε το Android να κάνει την δουλειά του ;).

Edited by DJDB

Για τον task killer: το Android δεν χρειάζεται task killer... Έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα εξαιτίας task killer. Αλλά έτσι κι αλλιώς, δε χρειάζεται. Άσε το Android να κάνει την δουλειά του ;).

Ναι αλλά σου λέει ότι έχει δει σημαντική βελτίωση της μπαταρίας. Το ακούω κι εγώ αυτό με το να αφήσουμε το κινητό να κάνει την δουλειά του αλλά μήπως τελικά θέλει λίγο σπρώξιμο?

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Μιλαω μόνο για βελτιωση της μπαταριας!

Δεν εβαλα το task killer για να βελτιωσω το android αλλα να εξοικονομισω ενεργεια!

Οι 10αδες εντελως ασκοπα ανοιχτες εφαρμογες οταν δεν τις χρειαζεσαι το μονο που κανουν ειναι να σου ρουφανε τη μπαταρια!

Ποιος ο λογος να ειναι ολα ανοιχτα π.χ. τις 8 ωρες που κοιμασαι??

τις ατελειωτες ωρες που δεν χρησιμοποιεις τη συσκευη???

Εγω σας το προτεινω να το δοκιμασετε και ειμαι σιγουρος οτι θα διαπιστωσετε τεραστεια αλλαγη στη μπαταρια!:happy:

Απλα τικαρετε την επιλογη "Autokill when screen off" :cool:

φιλε μου σου ειναι ευκολο να μας πεις ποιο task killer εχεις βαλει?

Advanced Task Killer

Είναι η 1η εφαρμογή που βγάζει στο μαρκετ στις εφαρμογές.

Θα το δοκιμάσω κι εγώ για να δω αποτελέσματα, τοσο καιρό το αγνοώ (λογω αυτών που ακούω) χωρίς καν να το εχω δοκιμάσει, για να δουμε τι θα δουμε..

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

ρε παιδες καλοι ειναι οι task killers απο αποψη μπαταριας αλλα επηρεαζουν αρνητικα την αποδοση και την λειτουργια του συστηματος....εχει ειπωθει τοσες φορες..!!!

Ηρακλής!

πως κανουμε clear cache σε ολα μαζι;:happy::happy:

Προφανώς εννοεί cachemate κτλ. (root)

α καλα τοτε....δεν το καταλαβα ετσι...:wink::wink::wink:

Για να κάνεις clear cache, δεν χρειάζεται να είσαι root. Υπάρχουν εφαρμογές (όπως το quick system info pro) που σου δίνουν την δυνατότητα αυτή και σε unrooted συσκευές.

μολις εβαλα το quick system info pro..μια απορια:γιατι στο memory μου λεει οτι η συνολικη μνημη ειναι 415mb...;;;δεν επρεπε να λεει 576mb..;;;;

Ηρακλής!

μολις εβαλα το quick system info pro..μια απορια:γιατι στο memory μου λεει οτι η συνολικη μνημη ειναι 415mb...;;;δεν επρεπε να λεει 576mb..;;;;

φιλε μου η υπολοιπη δεσμευεται απο το λειτουργικο και γι'αυτο σου λεει 415 mb!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...