Alex_tz Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 For your interest, το βράδυ είδα όνειρο μετά από πάρα πολύ καιρό (γύρω στους 2-3 μήνες το τελευταίο που θυμάμαι). Ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και δεν ήθελα να τελειώσει. Ξυπνούσα και ξανακοιμόμουν στο καπάκι με το ζόρι για να δω πώς θα εξελιχθεί αλλά σ' ένα σημείο ξύπνησα μια και καλή και δεν μπόρεσα να το δω ολόκληρο. Πιθανώς μέχρι το υποσυνείδητό μου είναι πολύ χαλαρό και ήρεμο. Κάπου είχα διαβάσει ότι όταν το όνειρο βρίσκεται στην κορύφωσή του, τότε ξυπνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 For your interest, το βράδυ είδα όνειρο μετά από πάρα πολύ καιρό (γύρω στους 2-3 μήνες το τελευταίο που θυμάμαι). Ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και δεν ήθελα να τελειώσει. Ξυπνούσα και ξανακοιμόμουν στο καπάκι με το ζόρι για να δω πώς θα εξελιχθεί αλλά σ' ένα σημείο ξύπνησα μια και καλή και δεν μπόρεσα να το δω ολόκληρο. Πιθανώς μέχρι το υποσυνείδητό μου είναι πολύ χαλαρό και ήρεμο. Κι εγω το ιδιο! Ηταν πολυ ενδιαφερον και αληθοφανες ονειρο, πιο πολυ επειδη οι αντιδρασεις των ανθρωπων ηταν "αληθινες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάπου είχα διαβάσει ότι όταν το όνειρο βρίσκεται στην κορύφωσή του, τότε ξυπνάς. Παίζει και να ισχύει αυτό. Πάντα, όποτε βλέπω ωραία όνειρα, ξυπνάω πριν δω το τέλος του και κάθομαι και σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να είχε τελειώσει. Κι εγω το ιδιο! Ηταν πολυ ενδιαφερον και αληθοφανες ονειρο, πιο πολυ επειδη οι αντιδρασεις των ανθρωπων ηταν "αληθινες" Σύμπτωση που είδαμε κι οι δύο την ίδια μέρα όνειρο που ήταν ενδιαφέρον κιόλας ή βλέπεις κάθε μέρα εσύ; χαχα. Πάντως, όποτε βλέπω τόσο ευχάριστα και αληθοφανή όνειρα ξενερώνω άσχημα όταν ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι δεν ήταν πραγματικότητα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά, το τι όνειρα βλέπουμε πιστεύω ακράδαντα ότι έχει άμεση σχέση με την ψυχολογική ή σωματική κατάσταση βρισκόμαστε. Κι εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου, όταν είμαι σε φάση που περνάω κάποιο μεγάλο άγχος ή κάποια αγωνία, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, είτε το αντιλαμβάνομαι ενσυνείδητα είτε δρα υποσυνείδητα, όλα αυτά έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα του ύπνου, πόσο ήρεμος ή ανήσυχος είναι, αν βλέπεις εφιάλτες ή ήσυχα όνειρα. Διαπιστωμένο πολλές φορές. ;) Σημείωση: και όλα αυτά χωρίς να απορρίπτω την ανάμιξη του μεταφυσικού στοιχείου στην όλη εξίσωση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Παίζει και να ισχύει αυτό. Πάντα, όποτε βλέπω ωραία όνειρα, ξυπνάω πριν δω το τέλος του και κάθομαι και σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να είχε τελειώσει. Σύμπτωση που είδαμε κι οι δύο την ίδια μέρα όνειρο που ήταν ενδιαφέρον κιόλας ή βλέπεις κάθε μέρα εσύ; χαχα. Πάντως, όποτε βλέπω τόσο ευχάριστα και αληθοφανή όνειρα ξενερώνω άσχημα όταν ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι δεν ήταν πραγματικότητα. Εγω να δεις..:ninja: Γενικοτερα καθε μερα βλεπω ΧΑΖΑ ονειρα.. Οποτε χαρηκα που ειδα κατι με ωραιο σεναριο! @panosz Θα συμφωνησω εν μερη, και λεω εν μερη γιατι παρα πολλες φορες εχω δει ονειρα που πραγματικα δεν εξηγειται γιατι τα ειδα.. Edited June 23, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εγω να δεις..:ninja: Γενικοτερα καθε μερα βλεπω ΧΑΖΑ ονειρα.. Οποτε χαρηκα που ειδα κατι με ωραιο σεναριο! Και εγώ όταν βλέπω όνειρα, δηλαδή κάθε 6 μήνες, είναι χαζά και εκνευρίζομαι. Βλέπω που βλέπω σπάνια όνειρα, να μην δω και κανένα καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 @panosz Θα συμφωνησω εν μερη, και λεω εν μερη γιατι παρα πολλες φορες εχω δει ονειρα που πραγματικα δεν εξηγειται γιατι τα ειδα.. Τα όνειρα έχουν να κάνουν με αλληλεπίδραση του συνειδητού με το υποσυνείδητο. Τα όνειρα τα δημιουργεί το υποσυνείδητο, ανάλογα με τα ερεθίσματα που παίρνουμε μέσω των αισθήσεών μας, ανάλογα με τα βιώματα και προπαντός τις αγωνίες μας. Γι' αυτό και είναι λογικό και επόμενο να μη βγάζουν πάντα νόημα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τα όνειρα έχουν να κάνουν με αλληλεπίδραση του συνειδητού με το υποσυνείδητο. Τα όνειρα τα δημιουργεί το υποσυνείδητο, ανάλογα με τα ερεθίσματα που παίρνουμε μέσω των αισθήσεών μας, ανάλογα με τα βιώματα και προπαντός τις αγωνίες μας. Γι' αυτό και είναι λογικό και επόμενο να μη βγάζουν πάντα νόημα. ;) Καταλαβαινω τη σκεψη σου, κι συμφωνω :) Απλα σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις.. Πχ σημερα, εκτος των αλλων, ειδα οτι σε ανθοπωλειο πουλουσαν γεμιστα.. Βρισκεις εξηγηση σ'αυτο; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καταλαβαινω τη σκεψη σου, κι συμφωνω :) Απλα σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις.. Πχ σημερα, εκτος των αλλων, ειδα οτι σε ανθοπωλειο πουλουσαν γεμιστα.. Βρισκεις εξηγηση σ'αυτο; :Ρ Η μαγεία του υποσυνείδητου! :lol: Πραγματικά κάτι αντίστοιχο δεν έχω δει ποτέ, έχω δει όμως πιο παράξενα. Πάντως πώς είναι δυνατόν όταν βλέπω ευχάριστο όνειρο, 9 στις 10 να μου βγαίνει ξινό; Άντε εξήγησέ το αυτό... :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Η μαγεία του υποσυνείδητου! :lol: Πραγματικά κάτι αντίστοιχο δεν έχω δει ποτέ, έχω δει όμως πιο παράξενα. Πάντως όταν βλέπω ευχάριστο όνειρο, 9 στις 10 μου βγαίνει ξινό; Άντε εξήγησέ το αυτό... :p Χαχα δεν εξηγειται αυτο, ισως δεν εισαι και πολυ τυχερος :p Το ομορφο ειναι οταν βλεπεις ανθρωπους που δεν μπορεις να δεις απο κοντα για το χ-ψ λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Χαχα δεν εξηγειται αυτο, ισως δεν εισαι και πολυ τυχερος :p Το ομορφο ειναι οταν βλεπεις ανθρωπους που δεν μπορεις να δεις απο κοντα για το χ-ψ λογο Ε, αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο. Όταν είναι άτομα που θες να είναι στη ζωή σου αλλά δε γίνεται, το να τα βλέπεις σε όνειρο, περισσότερο βάσανο είναι, παρά ευχάριστο, τουλάχιστο για μένα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ε, αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο. Όταν είναι άτομα που θες να είναι στη ζωή σου αλλά δε γίνεται, το να τα βλέπεις σε όνειρο, περισσότερο βάσανο είναι, παρά ευχάριστο, τουλάχιστο για μένα. Για ολους πιστευω ειναι.. Απο κει και περα ισως εχει να κανει με τον τροπο που ονειρευτηκες τον αλλο και κατα ποσο εχεις συνειδητποιησει την κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ε, αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο. Όταν είναι άτομα που θες να είναι στη ζωή σου αλλά δε γίνεται, το να τα βλέπεις σε όνειρο, περισσότερο βάσανο είναι, παρά ευχάριστο, τουλάχιστο για μένα. Εγώ είδα το βράδυ άτομο που μένει σε άλλη πόλη κι έχω να το δω 2 χρόνια ακριβώς. Την ώρα που έβλεπα το όνειρο ήταν πολύ ευχάριστο. Το δυσάρεστο ήταν όταν ξύπνησα που συνειδητοποίησα ότι ήταν όνειρο και ακόμη πιο "δυσάρεστο" ότι δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι σήμερα. Τι δουλειά είχε το υποσυνείδητο να θυμηθεί το συγκεκριμένο άτομο... δεν μπορώ να καταλάβω :-/ Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εγώ είδα το βράδυ άτομο που μένει σε άλλη πόλη κι έχω να το δω 2 χρόνια ακριβώς. Την ώρα που έβλεπα το όνειρο ήταν πολύ ευχάριστο. Το δυσάρεστο ήταν όταν ξύπνησα που συνειδητοποίησα ότι ήταν όνειρο και ακόμη πιο "δυσάρεστο" ότι δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι σήμερα. Τι δουλειά είχε το υποσυνείδητο να θυμηθεί το συγκεκριμένο άτομο... δεν μπορώ να καταλάβω :-/ Αυτή ακριβώς την αίσθηση εννοούσα... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τελικά κατάλαβα γιατί την είδα στον ύπνο μου. Ήταν χτες εδώ live o αγαπημένος της Έλληνας τραγουδιστής, ο Στέλιος Ρόκκος. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι θα ερχόταν, δεν πήγα και τον άκουγα που τραγουδούσε από το σπίτι μου μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Πριν κοιμηθώ τη σκέφτηκα για λίγο και από κει κι ύστερα ανέλαβε το υποσυνείδητο μέχρι το πρωί που ξύπνησα. Άρα λειτουργεί με μια λογική κι αυτό. Πιστεύω πως όλα τα όνειρα που βλέπουμε σχετίζονται με κάτι που σκεφτήκαμε/κάναμε λίγες ώρες πριν κοιμηθούμε. Δηλαδή, Belle, αυτό που είδες ότι στο ανθοπωλείο πουλούσαν γεμιστά, πιθανώς κάτι θα σκέφτηκες για λουλούδια που δεν μπορείς να θυμηθείς και ίσως έφαγες γεμιστά το μεσημέρι. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εσύ τουλάχιστον βλέπεις όνειρα, εγώ δεν βλέπω και προσπαθώ να δω τι φταίει. Πάντως ναι, αυτά είναι βλακείες. 99% θεμα κουρασης ;) Το παρατηρω σε μενα, αν δε κοιμηθω 2 μερες ΚΑΛΑ δεν βλεπω ονειρα σχεδον με τιποτα (για απλουστατα εχω να αναπληρωσω πολλα 4-6ωρα :lol::ninja:) Απλα σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις.. Πχ σημερα, εκτος των αλλων, ειδα οτι σε ανθοπωλειο πουλουσαν γεμιστα.. Βρισκεις εξηγηση σ'αυτο; :Ρ :lol::lol::lol: Πεινασμενο ησουν βρε; :p Απο κουλα ονειρα εχω δει παααρα πολλα... Γενικα θυμαμαι μεχρι και σημερα 4 συγκεκριμενα που ειχα δει τα 3 σε ηλικια 6 ετων και αλλο 1 στο γυμνασιο... + μερικα πολυ προσφατα, 1 με την Μερκελ :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) 99% θεμα κουρασης ;) Το παρατηρω σε μενα, αν δε κοιμηθω 2 μερες ΚΑΛΑ δεν βλεπω ονειρα σχεδον με τιποτα (για απλουστατα εχω να αναπληρωσω πολλα 4-6ωρα :lol:::) Είναι και θέμα πνευματικής κατάστασης, άγχους κλπ. Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου έβλεπα ό,τι εφιάλτες μπορείς να φανταστείς, επειδή επρόκειτο να μπω χειρουργείο για μια επέμβαση και είχα αγωνία. Από τότε που έκανα την επέμβαση και ξεμπέρδεψα, όλο πράσινα λιβάδια βλέπω... Μπορεί βέβαια να την "άκουσα" κι απ' την αναισθησία... :lol: Edited June 23, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 99% θεμα κουρασης ;) Το παρατηρω σε μενα, αν δε κοιμηθω 2 μερες ΚΑΛΑ δεν βλεπω ονειρα σχεδον με τιποτα (για απλουστατα εχω να αναπληρωσω πολλα 4-6ωρα :lol::ninja:) Το θέμα είναι ότι κοιμάμαι καλά και δεν κουράζομαι ιδιαίτερα, γιαυτό προβληματίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Και πάλι Πάνο, έβλεπες ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Τελικά κατάλαβα γιατί την είδα στον ύπνο μου. Ήταν χτες εδώ live o αγαπημένος της Έλληνας τραγουδιστής, ο Στέλιος Ρόκκος. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι θα ερχόταν, δεν πήγα και τον άκουγα που τραγουδούσε από το σπίτι μου μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Πριν κοιμηθώ τη σκέφτηκα για λίγο και από κει κι ύστερα ανέλαβε το υποσυνείδητο μέχρι το πρωί που ξύπνησα. Άρα λειτουργεί με μια λογική κι αυτό. Πιστεύω πως όλα τα όνειρα που βλέπουμε σχετίζονται με κάτι που σκεφτήκαμε/κάναμε λίγες ώρες πριν κοιμηθούμε. Δηλαδή, Belle, αυτό που είδες ότι στο ανθοπωλείο πουλούσαν γεμιστά, πιθανώς κάτι θα σκέφτηκες για λουλούδια που δεν μπορείς να θυμηθείς και ίσως έφαγες γεμιστά το μεσημέρι. :p Κι όμως, τίποτε από τα δύο :p Επίσης, αν έτρωγα γεμιστα το μεσημέρι, πως γίνεται να το είδα το πρωί; :p Πάντως κρίμα που δεν πήγες Ρόκκο, είναι ωραίος ειδικά αν είσαι ερωτευμένος Πέτρο όχι, δυστυχώς τελευταία το τρώω όλο το φαΐ μου και με το παραπάνω :p Δεν υπάρχει λύση, θα στείλω την ιστορία μου στο Χαρδαβέλλα... Edited June 25, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εσύ δεν έχεις κάνει καμάκι στην Μέρκελ (η κάποια που μοιάζει, έστω) οπότε ότι Και να πεις... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λοιπόν κάτι έγινε τώρα τελευταία... Είδα και χτες και σήμερα όνειρο. Χτες είδα ότι ήμουν σε ένα τεράστιο μαγαζί με μπρελόκ και έπρεπε να διαλέξω να αγοράσω ένα. Αυτό πιθανώς το είδα γιατί άνοιξα ένα συρτάρι να πάρω κάτι, είδα κάτι παλιά μπρελόκ που έχω (εκ των οποίων δε μου αρέσει κανένα) και σκέφτηκα ότι πρέπει να πάρω ένα καλό κάποια στιγμή. Σήμερα είδα έναν τρελό εφιάλτη. Έπρεπε να ξανακάνω θητεία και μπήκα στην ίδια μονάδα στο ίδιο πόστο με τα ίδια στελέχη και στρατιώτες. Όποιον ρωτούσα γιατί ξαναμπήκα στρατό απέφευγε να μου απαντήσει. Αυτό το είδα γιατί πέτυχα μια σειρά μου χτες το βράδυ που βγάλαμε όλη τη θητεία μαζί και είπαμε να κανονίσουμε κάνα καφεδάκι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δημιουργείς τα όνειρα σου δηλαδή. Ο Ντι καπριο που βρίσκεται? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 λοιπον θα σας πω μια ιστορια ο ηλιας και η μαρια τα ειχαν για αρκετους μηνες. ωσπου σε καπια στιγμη δεν αντεξε αλλο και της ζητησε να παντρευτουν.φυσικα του ειπε το ναι και μετα ανακοινωσαν τα νεα στους γονεις και ηταν ολοι χαρουμενοι. τα παντα ηταν ετοιμα για τον γαμο και σε 2 μολις βδομαδες θα παντρευοντουσαν. Ενα βραδυ η μαρια ειδε στον υπνο της πως ηταν σε ενα δρομο ο οπιος ηταν σκοτεινος και ερημος.σε μια φαση τοτε ειδε να εμφανιζεται η γιαγια της που ειχε πεθανει πριν 10 χρονια. Η μαρια ειπε γιαγια εσυ εισαι;τι κανεις εδω; στη τοσο ερημια και αυτη της ειπε Προσεχε τον πελεκανο τι εννοεις γιαγια δε καταλαβαινω προσεχε τον πελεκανο.προσεχε τον μα γιαγια τι λες;και τοτε εξαφανιστηκε η γιαγια της, η μαρια αρχιζε να φωναζει γιαγια γιαγα και τοτε ξυπνησε. Ειπε στον ηλια το ονειρο που ειπε και ηταν λιγο φοβισμενη ελα ρε χαζο μη κανεις ετσι τις ειπε.θα σαι αγχωμενη λωγου του γαμου ναι αυτο ειναι σκεφτηκε η μαρια. Μετα απο 5 μερες η μαρια ηταν στη κουζινα και εκανε φαγητο.τοτε χτυπησε το τηλεφωνο.Ηταν απ το αστυνομικο τμημα.Της ειπαν πως εγινε ενα ατυχημα στον ηλια τον χτυπησε ενα φορτηγο, και ειναι στο νοσοκομειο σε κρισιμη κατασταση η μαρια τα χασε.πηγε κατευθειαν στο νοσοκ.και οι γιατροι της ειπαν πως κανουν οτι μπορουν.Μετα απο 2 μερες στην εντατικη που ταν ο ηλιας το μοιραιο συνεβη.Δεν τα καταφερε. Μετα απ αυτο η κοπελα ηταν σε ασχημη κατασταση δεν εβγαινε απ το σπιτι της και δε δεχοταν να δει κανενα. Αυτο το πραγμα συνεχιστηκε για 2 μηνες. Στον 3ο μηνα και ενω ηταν ξαπλωμενη στο δωματιο της χτυπησε το κουδουνι.Πηγε να ανοιξει και ειδε εναν αντρα γυρω στα 50 να τη κοιταζει θλιμενος. Ναι πιος ειστε τι θελετε; Ο αντρας θλιμμενα της ειπε. Συγγνωμη δεν το θελα ηταν ατυχημα.Εγω ειμουν αυτος που χτηπησε τον αντρα σας.να δεν το ειδα δε μπορουσα να σταματησω πεταχτηκε πανω μου σας ικετευω συγχωρηστε με. Η μαρια ηθελε να τον επιτεθει εκεινη την ωρα και να το χτυπαει αλυπητα, συγρατηθηκε ομως και με ενα κατεβασμενο προσωπο και ανεκφραστο ειπε δεν εχει σημασια οτι εγινε εγινε. δε θα φερει τιποτα τον ηλια πισω.πηγαινετε κυριε Γιωργος κυρια..Γιωργος Πελεκανοσ:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ναι, παίζουν πολλά τέτοια... αμα βγούν κιόλας τρελλαίνεσαι. :worry: Η μάνα μου είχε δει οτι κάτι έπεφτε από τον ουρανό, ζάχαρη ή άλατι φαινόταν, έβαλε το χέρι και δοκίμασε όπως μας είπε, ήταν αλάτι (στεναχώρια). Την άλλη μέρα έπεσε και χτύπησε ο πατέρας μου στην πλάτη, ευτυχώς ήταν περαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts