Jump to content

Forthnet και απόκρυψη αριθμού στα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είναι γνωστό όταν καλείς μέσω forthnet (δεν ξέρω για άλλους εναλλακτικούς) στα κινητά τηλέφωνα δεν εμφανίζεται ο αριθμός σου.

Έχω ενεργοποιήσει την προεπιλογή και δεν θα ήθελα να καλώ στα κινητά και να εμφανίζεται κανονικά ο αριθμός μου μέσω της forthnet. Γίνεται αυτό;

Επίσης στον τελευταίο λογαριασμό του ΟΤΕ μου ήρθε κάποια χρέωση για αστικά ενώ έχω προεπιλογή πάντα την forthnet.

Είναι λογικό αυτό από τη στιγμή που όλες οι κλήσεις δρομολογούνται μέσω forthnet; Κανονικά δεν θα έπρεπε να ήταν μηδενικός ο λογαριασμός για τις αστικές κλήσεις του ΟΤΕ;

Θες να πεις οτι τωρα με την προεπιλογη που εχεις εμφανιζεται ο αριθμος σου σε αλλα κινητα;

Οσο για το δευτερο σκελος,θυμασαι τι νουμερα ειχαν χρεωθει στον ΟΤΕ;Υπαρχουν ορισμενα οπως τα τριψηφια πχ που χρεωνονται αποκλειστικα στον ΟΤΕ ασχετα αν εχεις προεπιλογη ή οχι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (26 Φεβ. 2004 , 01:29)

Θες να πεις οτι τωρα με την προεπιλογη που εχεις εμφανιζεται ο αριθμος σου σε αλλα κινητα;

Οσο για το δευτερο σκελος,θυμασαι τι νουμερα ειχαν χρεωθει στον ΟΤΕ;Υπαρχουν ορισμενα οπως τα τριψηφια πχ που χρεωνονται αποκλειστικα στον ΟΤΕ ασχετα αν εχεις προεπιλογη ή οχι.

Όχι μην σε μπερδεύει η προεπιλογή. Σε όλα τα κινητά παίρνει με απόκρυψη.

Όσο για τα 3ψήφια μπορεί να έχεις και δίκιο. Μπορεί να είναι από εκεί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foukou (26 Φεβ. 2004 , 13:36)

H FORTHNET SOY BAZEI EXTRA XREOSH ANA THLEFONHMA GIA THN ANAGNORISEI KLHSHS

Τι περίπτωση κι αυτή!

Σε άλλες περιπτώσεις πληρώνεις extra για να μην φαίνεται ο αριθμός σου και στη Forthnet πρέπει να πληρώνεις για να φαίνεται! :lol:

• 4 weeks later...

Καλά μην παίρνετε και όρκο για αυτό. Είμαι με FORTHnet Προεπιλογή και έχω κανονική αναγνώριση καλούντος σε όποιο από τα 4 κινητά να πάρω ΧΩΡΙΣ να χρεώνομαι τις extra χρώσεις που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο της. :D

Καλό ε; :rolleyes:

Δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.. αλλά έχω ISDN + 1 MSN νούμερο. (Προεπιλογή και στα 2 νούμερα)

Τις χρεώσεις τις έχω τσεκάρει από την Real Time OnLine ανάλυση.

:tease: ..oh dear!

Και εγώ με Q έχω αναγνώριση για κάθε κλήση, ενώ παλιά με Telepassport δούλευε μόνο για cosmote και ίσως vodafone.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος skonsta (27 Μάρ. 2004 , 15:47)

Den nomizo oti plironeis extra money gia thn anagnorisi kliseon meso Forthnet.

Πληρώνεις. Ρίξε μια ματιά στα ψιλά γράμματα των τιμοκαταλόγων. Το έχει optional και λέει πως διαμορφώνονται οι τιμές αν επιλέξεις να έχεις αναγνώριση καλούντος μέσω του δικτύου της FORTHnet. :!:

:tease: ..oh dear!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (27 Μάρ. 2004 , 20:40)

Πληρώνεις. Ρίξε μια ματιά στα ψιλά γράμματα των τιμοκαταλόγων. Το έχει optional και λέει πως διαμορφώνονται οι τιμές αν επιλέξεις να έχεις αναγνώριση καλούντος μέσω του δικτύου της FORTHnet. :!:

Εχει δίκιο ο Oracle πληρώνεις 0,005€/λεπτό. Και ο λόγος είναι προφανης. Στέλνει την κλήση μέσω της διασύνδεσης που έχει με τις κινητές. Εμένα για να είμαι ειλικρινής δε με ενδιαφέρει, άρα είναι μια επιλογή που άλλες εταιρίες δεν παρέχουν. Να δείτε αν υπάρξει άλλη εταιρεία πως αυτό το ποσό θα εξαφανισθεί. ;)

Άντε καλό μήνα!

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Πήρα στη FORTΗnet και μου εξήγησαν ότι μπορεί ένας πελάτης της να δηλώσει ότι επιθυμεί την αναγνώριση κλήσεων και αυτή υλοποιείται αυτόματα. Άρα στην ουσία υπάρχουν δύο τιμές στα κινητά. Μία με αναγνώριση και μία χωρίς. Και ο καθένας διαλέγει ότι θέλει. Μάλλον αυτό θα αρέσει περισσότερο στους εταιρικούς πελάτες