hatzakisx Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 dunlop sp sport 9000 και regal τα οποια μου εχουν βγει αριστα αν κ δεν το περιμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Φοράω τα Continental SportContact 3 σε διαστάσεις 255/35/19 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην επόμενη αλλαγή βέβαια σκέφτομαι να βάλω MIchelin γιατί έχω ακούσει επίσης καλά λόγια..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 εχω τα pilot sport 3 225/45/17 αλλα στο βρεγμενο μου αρεσαν περισσοτερο τα παλια μου, τα BFG g-force. βεβαια τα michelin μου φαινονται πιο μαλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Φοράω τα Continental SportContact 3 σε διαστάσεις 255/35/19 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην επόμενη αλλαγή βέβαια σκέφτομαι να βάλω MIchelin γιατί έχω ακούσει επίσης καλά λόγια..:rolleyes: τι αμαξι εχεις; και ποσο πηγανε; ειναι πολυ καλο λαστιχο οντως. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 DUNLOP 255/45/18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φοράω τα Continental SportContact 3 σε διαστάσεις 255/35/19 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην επόμενη αλλαγή βέβαια σκέφτομαι να βάλω MIchelin γιατί έχω ακούσει επίσης καλά λόγια..:rolleyes: Θα απογοητευτείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Michelin Pilot Sport 3. Δεν είναι για πίστα και γρήγορες διαδρομές. Σαπουνιάζει για πλάκα. Το μετάνιωσα με το που πέρασε ένας μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Toyo t1r Καλό και τίμιο λαστιχάκι για τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 λέω να βάλω PIRELLI P ZERO™ CORSA SYSTEM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 τι αμαξι εχεις; και ποσο πηγανε; ειναι πολυ καλο λαστιχο οντως. Καλησπέρα φίλε και σόρυ για την αργοπορημένη απάντηση. Το αμάξι είναι Audi TT coupe S-line '09 μοντέλο,οπότε το λάστχο αυτό φορούσε απ'τη μάνα του. Aυτή τη στιγμή παίζουν γύρω στα 1200 ευρώ(4αδα) νομίζω από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα.. http://www.tyres.gr/product_det.asp?prid=36&prochid=478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Κι εγω continental sportcontact 3 οπως το παιδι απο πανω.. 195/45/16 σε ford fiesta sport 08'. Πολυ καλο καλο κρατημα, σχετικα λιγος θορυβος αλλα και παραδοξως ανεση, κατι που μου ελειπε με τα ιδιων διαστασεων hankook που φορουσε οταν το πηρα! Στα 350 η τετραδα καινουρια.! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bisba10 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Pirelli cinturato p7 235/40/18 το αμάξι ήρθε με αυτά από τη μάνα του, αργούν πολύ να ζεσταθούν,δε με έχουν εντυπωσιάσει ούτε σε στεγνό ούτε σε βρεγμένο οπότε κατ'εμέ μέτριο και αδιάφορο ελαστικό.Για επόμενο μάλλον θα στραφω στα Hankook Ventus V12.Έχω ακούσει καλά λόγια κ είναι οικονομικά.Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkotsis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Fulda και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/AlexKotsis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Για επόμενο μάλλον θα στραφω στα Hankook Ventus V12.Έχω ακούσει καλά λόγια κ είναι οικονομικά.Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Tα φοράει ένα φιλαράκι σε VW Scirocco εδώ και 5000 χλμ και μου'χει πει τα καλύτερα. Μπήκα και γω μια φορά μέσα και όντως έχουν πολύ καλό κράτημα στις στροφές!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bisba10 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Tα φοράει ένα φιλαράκι σε VW Scirocco εδώ και 5000 χλμ και μου'χει πει τα καλύτερα. Μπήκα και γω μια φορά μέσα και όντως έχουν πολύ καλό κράτημα στις στροφές!;) lol Και εγω για το σιροκο μου τα θελω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Yokohama 255/30-18 piso,235/35-18 mprosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Toyo T1R 195/45/15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Έχει κανείς εμπειρία από τα ελαστικά Apollo; Χώρα παραγωγής είναι η Ινδία και υπάρχουν στο εμπόριο από το 1976, αλλά στο στεγνό είναι καλά και αθόρυβα, ή όχι; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δεν τα εχω ξανακουσει. Ινδια? Συγνωμη τωρα βρε φιλε, αλλα θα εμπειστευτεις την ζωη σου σε τετοια λαστιχα? Ενταξει δεν μου πεφτει και λογος, αλλα ...... Ξερω κι εγω...... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εγω παντως παιδες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα continental sport contact 2 φορεμενα σε fiat punto gt.. 195/45 zr 15. Παλια φορουσα τα goodyear eagle f1... οταν ζεσταινοντουσαν, πηγαιναν τρενο, γατζωναν... αλλα μεχρι να ζεσταθουν επρεπε να καψω 15 ευρω βενζινη και να σπινιαρω σαν τρελλος στα φαναρια, λες κ με κηνυγανε... ενω τα continental με το πρωτο μπασιμο σε στροφη, εχουν ερθει σε θερμοκρασια κατευθειαν... πολυ δυνατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Continental ContiSport Contact 5, 235/45/17. Πολύ καλή απόδοση μέχρι τώρα, και σχετικά αθόρυβα. Έχοντας εργοστασιακά το προηγούμενο μοντέλο (Contact 3), ήταν η φυσική επιλογή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Τα Continental conti eco 5 185/60-14 τι λένε? Έβαζα τα Michelin pilot sport αλλά τώρα δεν τα βγάζει σε 185:-! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Δεν τα εχω ξανακουσει. Ινδια? Συγνωμη τωρα βρε φιλε, αλλα θα εμπειστευτεις την ζωη σου σε τετοια λαστιχα? Ενταξει δεν μου πεφτει και λογος, αλλα ...... Ξερω κι εγω...... Είναι για αγροτικό (παλιό και δουλειάς) που κυκλοφορεί όλη μέρα εντός πόλης, οπότε όσο πιο φθηνά, τόσο καλύτερα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Είναι για αγροτικό (παλιό και δουλειάς) που κυκλοφορεί όλη μέρα εντός πόλης, οπότε όσο πιο φθηνά, τόσο καλύτερα. Επειδή είναι παλιό και για δουλειά, δεν πρέπει να έχει αξιόπιστα λάστιχα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εγω φοράω 205/45/16 pirelli p zero Nero. Τα έφερα από αγγλία, καμσκιλ σε τιμή 325. Απο εντυπώσεις, καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts