bassakos Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 εγώ έχω βάλει τα kumho ecsta σε διάσταση 195/50/15 αν και τα πήρα ψιλοακριβα δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την αρχή πριν είχα τα f1 goodyear πολύ καλό λάστιχο αλλά ήθελε καλό ζέσταμα... ποια ecsta εχεις βαλει φιλε? τα ecsta HM? η τα escta sport ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 ποια ecsta εχεις βαλει φιλε? τα ecsta HM? η τα escta sport ? εχω βαλει τα Kumho Ecsta KU31 αυτα http://www.tyrereviews.co.uk/images/tyres/ECSTA_KU31.jpg ενώ στο βρεγμένο είναι πολύ καλό λάστιχο , στο στεγνό τα περίμενα καλύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 θα παω να ρωτησω και για αυτα ειναι καλυτερα η ειναι πιο φτηνα. Αυτές οι δύο μάρκες είναι οι καλύτερες κατά τι γνώμη μου για χειμωνιάτικο λάστιχο με τα nokian να είναι ανώτερα και πιο ακριβά από αυτές της δύο μάρκες Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 εχω βαλει τα Kumho Ecsta KU31 αυτα http://www.tyrereviews.co.uk/images/tyres/ECSTA_KU31.jpg ενώ στο βρεγμένο είναι πολύ καλό λάστιχο , στο στεγνό τα περίμενα καλύτερα.... ...απλα ειχα διαβασει καλα λογια σε test σε Uk ...... δεν ηξερα καποιον να τα εχει βαλει εδω ελλαδα........αν δεν σε κουραζω.... σε σχεση με τι αλλα λαστιχα που εχεις βαλει δεν τα βρηκες τοσο καλα..... σ'ευαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 τα προηγούμενα που είχα ήταν τα f1 της goodyear. πολύ καλό λάστιχο αλλά ήθελε καλό ζέσταμα... άλλα λάστιχα που είχα χρησιμοποιήσει ήταν τα michelin energy που τα θεωρώ από τα καλύτερα που είχα ... γνώμη μου μην βάλεις τα kumho μιας και είναι παλιό το σχέδιο τους και στην τιμή τους βάζεις καλύτερα... βέβαια εσύ αποφασίζεις… για τι αμάξι τα θες και τι διάσταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ...κατάλαβα.... ...εχω toyo και είμαι πολύ ευχαριστημένος και όταν έρθει η στιγμή να αλλάξω λάστιχα έλεγα να βάλω αυτά είχα διαβάσει σε φορουμς ότι είναι καλά .... παλιά είχα και εγώ F1 στο αμάξι και όντος ήταν κάλο λάστιχο.... έτσι μπορώ να σε καταλάβω ;) όταν έρθει ο καιρός να τα αλλάξω....θα δω και τι άλλο υπάρχει στην αγορά σε ευχαριστω πολυ! το αμάξι μου είναι Golf VR6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 το αμάξι μου είναι Golf VR6 μάλιστα!!!! οπότε μιλάμε για 200 και βαλε άλογα έτσι? και διάσταση ?? 215/45/17?? να φανταστώ ότι έχεις το 2800 cc οπότε θες ένα αξιόπιστο με σπορ χαρακτήρα λάστιχο επειδή είναι καιρός να τα αλλάξω και εγώ τα λάστιχα μάλλον θα ήθελα να βάλω τα michelin pilot sport 3 αλλά είναι πανάκριβα:(:(:(:(:( μια καλή σελίδα για να δεις τιμές στο περίπου είναι αυτή http://www.elastika-online.gr/elastika.html και αυτή http://www.e-elastika.gr/shop/products Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ...και όμως έχω 15αρα 195/50/15 είναι φορεμένο σε Golf MK2 το μοτέρ.... ....και έχω βρει την υγειά μου με τα Toyo T1R έχω φορέσει 3 σετ από αυτά.....τα βρίσκω και σε καλή τιμή απο camskill.co.uk .....με 185 ευρω στην πόρτα μου + 30 ευρώ ν μου τα βάλουν είναι πολύ καλό ελαστικό και στο στεγνό και στο βρεγμένο! μόνο ότι έχει θόρυβο κύλισης λογο "V" σχεδιασμού στο πέλμα απλά είναι "παλιό" σαν λάστιχο το Τ1R και μετα απο 3 σετ...έλεγα να πάω σε κάτι άλλο...αλλά από ότι βλέπω και τα Kumho είναι "παλιό" οπότε....το αφήνω.... λόγο ότι αλλάζω λάστιχα κάθε 2 χρόνια περίπου δλδ κάθε 30-35.000 κμ δεν θα έβαζα exalto 3 ...όντος είναι πολύ καλό ελαστικό.........πιστεύω ότι με λιγότερα λεφτά βάζεις πολύ καλά λάστιχα χωρίς να είναι υποδεέστερα σε κράτημα σε τέτοιο βαθμό από τα exalto έτσι ώστε να δικαιολογούν τα λεφτά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 exalto 3 ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 exalto 3 ? pilot sport 3 για michelin. παρα πολυ καλο! σκεφτομαι να το βαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδια εχετε ακουστα τα λαστιχα της tracmax? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 pilot sport 3 για michelin. παρα πολυ καλο! σκεφτομαι να το βαλω. aa sport γιατι exalto 3 δεν εχουν βγει αν και πρεπει να ειναι στα σκαρια Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 195/50/15 είναι η διάσταση φίλε :D 250€ συμπεριλαμβανομένης ευθυγράμμισης..Το έψαξα απο Camskill και μαζί με μεταφορικά τα 'φερνα με 180€ αλλα πάνω κάτω στο 230άρι θα πήγαινε μαζί με τα περαστικά και ευθυγράμμιση... Είσαι ικανοποιημένος με το λάστιχο (TOYO T1R)? Φοράω conti sc2 και λέω να τα αλλάξω με τα συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Είσαι ικανοποιημένος με το λάστιχο (TOYO T1R)? Φοράω conti sc2 και λέω να τα αλλάξω με τα συγκεκριμένα. κοντραδικο λαστιχο ,καλο κρατημα στο στεγνο λιγο θορυβωδες για ταξιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το leon sport up-s κ "φοράω" τα bridgestone Potenza 050, είναι αρκετά καλά κ στιβαρά αλλά κάνουν πολύ θόρυβο λόγω φθειρότητας προφανώς. Οπότε σκέφτομαι να τα αλλάξω αλλά δεν εχώ ιδέα τι να βάλω! Μια επιλογή είναι τα Pirelli ta Zero Nero ή τα P7 Cinturato. Έχετε κάποια σχετική εμπειρία απο αυτα; Η διαστάση είναι 225/45/17! Thanksss :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το leon sport up-s κ "φοράω" τα bridgestone Potenza 050, είναι αρκετά καλά κ στιβαρά αλλά κάνουν πολύ θόρυβο λόγω φθειρότητας προφανώς. Οπότε σκέφτομαι να τα αλλάξω αλλά δεν εχώ ιδέα τι να βάλω! Μια επιλογή είναι τα Pirelli ta Zero Nero ή τα P7 Cinturato. Έχετε κάποια σχετική εμπειρία απο αυτα; Η διαστάση είναι 225/45/17! Thanksss :D στην διασταση που λες και εγω εχω την ιδια: μην βαλεις το Ρ7 γλιστραει. εγω εβαλα προχθες το dunlop sport maxx tt. εχει πλαινα με κεβλαρ. πολυ καλο και το RE50A και το pirelli p zero το σκετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 michelin pilot exalto 2... Aπλα τελεια βεντουζες ειναι τα ατιμα....ακομα καλυτερα στην βροχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 και τοπ όλων, ειδικά και σε αυτήν την διάσταση, το τρομερό και φοβερό pirelli pzero rosso :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) michelin pilot exalto 2... Aπλα τελεια βεντουζες ειναι τα ατιμα....ακομα καλυτερα στην βροχη... τπ pilotsport 3 ειναι καλυτερο. και τοπ όλων, ειδικά και σε αυτήν την διάσταση, το τρομερό και φοβερό pirelli pzero rosso :up: τπ pzero το σκετο ειναι πολυ καλυτερο και απο το nero και απο το rosso. Edited September 23, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Τα michelin όμως δεν είναι πολύ μαλακά;;; Γιατί έχω μια λατρεία με τα πεζοδρόμια! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Τα michelin όμως δεν είναι πολύ μαλακά;;; Γιατί έχω μια λατρεία με τα πεζοδρόμια! :lol: τοτε pirello p zero η dunlop sport maxx tt( εχει πλαινα με κεβλαρ οπως σου ειπα) για να μην εχεις προβλημα με πεζοδρομια. τα πιρελι τα δινουν και με 2 χρονια εγγυηση η 20.000χλμ για τετοιες περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 τπ pilotsport 3 ειναι καλυτερο. τπ pzero το σκετο ειναι πολυ καλυτερο και απο το nero και απο το rosso. Τελικά P zero rosso ή P zero???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Τελικά P zero rosso ή P zero???? p zero. ειναι πολυ καλυτερο. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/P-Zero.htm http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/PZero-Nero.htm http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/PZero-Rosso.htm Edited September 23, 2010 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ευχαριστημένος κάτοχος των p-zero.. Αν κ runflat πολύ καλό λαστιχάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 σαφέστατα το rosso καλύτερο λάστιχο...ακόμα και η ίδια η εταιρία το έχει πιο ψηλά στην γκάμα της...στο review άλλωστε δείτε πόσα μίλια έγραψε το απλό p-zero και πόσα το rosso... συνολικά ξαναλέω ότι για σπορ αυτοκίνητο, ως λάστιχο επιδόσεων το rosso δεν έχει αντίπαλο... (ενημερωτικά δε, σε 225/45/17 έχω δοκιμάσει απλό pzero, 2 rosso και τώρα bridgestone 050)... από κει και πέρα , ο καθένας μπορεί να θεωρήσει καλύτερο το λάστιζο που τον βόλεψε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητό του και το συγκεκριμένο στυλ οδήγησης..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts