georgiosapostolo Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Παιδια, ενα καλο site αν εχετε σκοπο να αλλαξετε διαμετρο ζαντας και να δειτε ποιο λαστιχο (σε διαστασεις αντιστοιχες για να μην ψηλωσει η χαμηλωσει π.χ.) σας ταιριαζει, ειναι το http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html Ειναι καλο, βοηθαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 απο p zero rosso 225/45/17 πηγα σε pzero στην ιδια διασταση πριν 2 μηνες...τα pzero εχουνε καλυτερο κρατημα ζεσταινονται πιο ευκολα (αν και εχουνε μεγαλυτερο δεικτη ταχυτητας) και ειναι πολυ πιο αθορυβα, σε πολυ δυνατη βροχη δεν τα εχω τσεκαρει ακομη αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι σε δοκιμες που εκαναν οι 4τροχοι σε βρεγμενο (και σε στεγνο) τα συγκεκριμενα αριστευσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 TOYO R1R 225/40/R18 εκπληκτικά!! Και made in Japan! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Τα έχει 677 ευρώ με την προσφορά σε διάσταση 225/45 R17 91W αυτά τα toyo. Αξίζουν τον κόπο σε αυτή την τιμή; fnwokke σε τι αμάξι τα φόρεσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 το R1R σε σχεση με το T1R, η ιδια η ΤΟΥΟ το δινει ως λαστιχο καλυτερο στο στεγνο, με καλυτερη αποκριση, αλλα μειωμενη αντοχη στο χρονο. προτιμησα τα Τ1R εγω τελικα.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 492 ευρώ τα T1R σε 225/45 ZR17 94Υ Μάλλον πάνε και στο βρεγμένο αρκετά καλύτερα από τα R1R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Τα έχει 677 ευρώ με την προσφορά σε διάσταση 225/45 R17 91W αυτά τα toyo. Αξίζουν τον κόπο σε αυτή την τιμή; fnwokke σε τι αμάξι τα φόρεσες; Lancer 1.8 intense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 απο p zero rosso 225/45/17 πηγα σε pzero στην ιδια διασταση πριν 2 μηνες...τα pzero εχουνε καλυτερο κρατημα ζεσταινονται πιο ευκολα (αν και εχουνε μεγαλυτερο δεικτη ταχυτητας) και ειναι πολυ πιο αθορυβα, σε πολυ δυνατη βροχη δεν τα εχω τσεκαρει ακομη αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι σε δοκιμες που εκαναν οι 4τροχοι σε βρεγμενο (και σε στεγνο) τα συγκεκριμενα αριστευσαν Πρέπει με τα rosso να είχες καλύτερες επιδόσεις αλλά χειρότερη άνεση. Τουλάχιστον έτσι είχα εγώ που πέρασα από rosso σε nero, αλλά το έκανα σκόπιμα γιατί παρα-κοπάναγε. Γενικά η οικογένεια pzero μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Υ.Γ. Εγώ που έχω την προσφορά της toyo αλλά δε θέλω λάστιχα ακόμα τι να κάνω;:worry: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μπορείς μέχρι το Δεκέμβρη να τη χρησιμοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Μέχρι το Φεβρουάριο λένε ότι θα πάει, αλλά εμένα τα λάστιχα είναι του Απριλίου! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πήρα το Panda 100HP (μοντέλο 2007) το οποίο έχει τα Goodyear Eagle F1 σε διάσταση 195/45/15 αλλα επειδή τα βλέπω και έχουν φθαρεί αρκετά τί προτείνετε σε σπόρ λάστιχο σε αυτή τη διάσταση? Μ' αρέσουν τα Goodyear αλλα στο site της δε βλέπω να υπάρχουν στη διάστασή μου :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Πήρα το Panda 100HP (μοντέλο 2007) το οποίο έχει τα Goodyear Eagle F1 σε διάσταση 195/45/15 αλλα επειδή τα βλέπω και έχουν φθαρεί αρκετά τί προτείνετε σε σπόρ λάστιχο σε αυτή τη διάσταση? Μ' αρέσουν τα Goodyear αλλα στο site της δε βλέπω να υπάρχουν στη διάστασή μου :confused: Βαλε παλι το ιδιο λαστιχο. Στον επισιμο τιμ/γο εχουν 561 με φπα. Μπορεισ να τα βρεις γυρω στα 450 με 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiosapostolo Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ATOS PRIME 2006 ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΤΑ YOKOHAMA 165/65/13 (EIXE 155/70/13). ΣΤΟ COROLLA VVTi 2003 ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΤΟΥ ΕΧΩ "ΦΟΡΕΣΕΙ" ΤΑ AVON ZZ3 ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 205/50/16. ΤΑ ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 georgiosapostolo θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες...είναι κουραστικοί στην ανάγνωση και ''δηλώνουν ότι φωνάζεις''...:) σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiosapostolo Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ok. Μύνημα ελήφθη. Εγω απλά προτιμώ να βλέπω κεφαλαία γι αυτο και έγραφα έτσι. Αφού ομως είναι πρόβλημα, δεκτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Πρέπει με τα rosso να είχες καλύτερες επιδόσεις αλλά χειρότερη άνεση. Τουλάχιστον έτσι είχα εγώ που πέρασα από rosso σε nero, αλλά το έκανα σκόπιμα γιατί παρα-κοπάναγε. Γενικά η οικογένεια pzero μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Υ.Γ. Εγώ που έχω την προσφορά της toyo αλλά δε θέλω λάστιχα ακόμα τι να κάνω;:worry: κι ομως τα pzero ειναι πολυ καλυτερα και σε ανεση και σε επιδοσεις,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκινητό μου, corolla vvti '00, τι λαστιχα θα προτείνατε για επιτάχυνση και κράτημα; τα ποιό καλά σε σχέση απόδοση/τιμή; οι ζάντες είναι 14" σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα θα με συμβουλεύατε να πάω βάση τιμής; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Βαλε παλι το ιδιο λαστιχο. Στον επισιμο τιμ/γο εχουν 561 με φπα. Μπορεισ να τα βρεις γυρω στα 450 με 500. Υπάρχουν στη διάστασή μου?Γιατι απ' όσο βλέπω στη σελίδα της Goodyear ξεκινάνε απο 16'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 500 ευρω για 14αρια δεν ειναι παρα πολλα???εγω εβαλα 580 17αρια pirelli και 350 15αρια continental σε nissan για κοιτατε εδω για τιμες για να μην σας κοροιδευουνε http://www.elastika-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Υπάρχουν στη διάστασή μου?Γιατι απ' όσο βλέπω στη σελίδα της Goodyear ξεκινάνε απο 16'... Απο τον επισημο τιμ/γο της GY το ειδα ;) Παρε τηλ να μαθεις λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Υπάρχουν στη διάστασή μου?Γιατι απ' όσο βλέπω στη σελίδα της Goodyear ξεκινάνε απο 16'... αν μιλας για το Goodyear EAGLE F1 GS-D3 195/45 R15 εχει 73ευρω το ενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 αν μιλας για το Goodyear EAGLE F1 GS-D3 195/45 R15 εχει 73ευρω το ενα... Μπορεις να μου πεις απο αποια πηγη το βρηκες αυτο? Δουλευω σε λαστιχαδικο γι'αυτο σε ρωταω. 195/45R15 78V EAGLE F1 (GSD3) κωδ. 516983 Τιμη ΧΦΠΑ 118, τιμη ΜΦΠΑ 140,42 Τιμ/γος GY αρ. 1/2009 σελ. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 http://www.elastika-online.gr sorry αν τα πουλατε 140 το ενα ειστε ακριβοι...και μαλλον πρεπει να ξανακοιταξετε τις τιμες σας.... στην δικη μου περιπτωση με τα pirelli 225.45.17 στο site βγαινανε 560 (+ ζυγοσταθμιση που θα πληρωνα) τελικα μου τα εβαλε λαστιχας με 580 ..αρα μου βγηκε πανω κατω το ιδιο,,,,αλλα υπηρχανε και αλλοι που ζητουσανε 640 αλλα και 750....γιαυτο λεω κανακοιταξτε τις τιμες αν θελετε να κρατησετε τον κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 http://www.elastika-online.gr Δεν ξερω τι παιζει με αυτα τα σαιτ και ουτε εχω ψωνισει ποτε μου απο κει. Με τετοιες τιμες θα αγορασω και εγω και θα τα μεταπωλω μετα :D Για να εμπιστευτεις κατι τετοιο θα πρεπει να λαβεις και ολα σου τα ρισκα. παραεισαγωγη,παλιες ημερομηνιες κλπ. Δεν μπορει η μαμα εταιρεια να τα εχει 560 ευρω και στο σαιτ αυτο να τα δινουν με περιπου 50% εκπτωση!!! Κατι τρεχει.:rolleyes: http://www.elastika-online.gr sorry αν τα πουλατε 140 το ενα ειστε ακριβοι...και μαλλον πρεπει να ξανακοιταξετε τις τιμες σας.... Νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει τι γραφω amartole. Ο επισιμος τιμοκαταλογος της GY τα εχει τοσο!!!!!! Το ποσο τα δινω εγω ειναι δικη μου δουλεια. Δεν θα κανω διαφημιση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δεν ξερω τι παιζει με αυτα τα σαιτ και ουτε εχω ψωνισει ποτε μου απο κει. Με τετοιες τιμες θα αγορασω και εγω και θα τα μεταπωλω μετα :D Για να εμπιστευτεις κατι τετοιο θα πρεπει να λαβεις και ολα σου τα ρισκα. παραεισαγωγη,παλιες ημερομηνιες κλπ. Δεν μπορει η μαμα εταιρεια να τα εχει 560 ευρω και στο σαιτ αυτο να τα δινουν με περιπου 50% εκπτωση!!! Κατι τρεχει.:rolleyes: εγω και τα δικα μου και της αδερφης μου τα βρηκα σε λαστιχαδικα στις τιμες που λεει το site...αρα δεν τρεχει τιποτα απλα εσεις ειστε ακριβοι συγκεκριμενα τα pzero 225/45 ZR17 94Y XL τα εβαλα 580 ευρω τον ιουνιο (παραγωγη μαρτιου) ενω το site τα εχει 141.50*4=566 +ζυγοσταθμιση(30??ευρω??ποσο παιρνουνε??)...οπως ειπα αλλοι μου ζητησανε 650 (τιμη προσφορας και καλα) αλλα και 750 (αυτα μου ειπανε ειναι τα γνησια γιατι οι αλλοι βαζουνε τα μαιμου pirelli) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts