t300 Δημοσιεύτηκε February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2004 Κάποιος μου είπε ότι αν σε κάποια ιστοσελίδα βάλουμε πολλές λέξεις κλειδιά (αν θυμάμαι καλά πάνω από 7) τότε οι μηχανές αναζήτησης τις αγνωούν όλες. Είναι αλήθεια αυτό; Και αν ναι, γνωρίζει κανέις μέχρι πόσες keywords μπορούμε να βάλουμε; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Εγω στο yahoo εχω βαλει ακομα και ολοκληρη προταση (θεμα απο article) πανω απο 10-12 λεξεις και μου εκανε την αναζητηση κανονικοτατα!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Το Google παίρνει μέχρι 10 λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatoo Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Then nomizo na isxyei kati tetoio...Ligo dyskolo...Gia afto tha eftiaxnan oloi selides me onoma 10-12 lekseis kai meta ante na tis vreis... Παράθεση Nosferatoo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Εννοώ πόσες λέξεις κλειδιά μπορώ να βάλω στην ιστοσελίδα μου (Meta tags) ώστε να τις "πιάσει" κάποια μηχανή αναζήτησης. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts