JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Όχι φίλε μου. Ότι κάνεις πλέον είναι μέσω custom rom. μεσω custom rom ; τι σημαινει; οχι official ; ποιες εκδοσεις υπαρχουνες; και που μπορω να βρω πληροφοριεσ; με ενδιαφερει το κινητο να λειτουργει σαν hotspot wifi και να υπαρχει συνδεση του κινητου ως μοντεμ στον υπολογιστη αυτα μονο που απο οτι βλεπω στην εκδοση 2,1 δεν περιλαμβανονται!!/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Σωστά, δεν συμπεριλαμβάνονται. Ωστόσο αν αυτό θες να κάνεις μπορείς να το επιτύχεις με τρίτες εφαρμογές όπως το Wifi Tethering. Γενικά ψάξε στο play για tethering και θα βρεις πολλές. (https://play.google.com/store/search?q=tethering) Απαντώ στις πρώτες σου ερωτήσεις. Ναι δεν είναι official. Είναι roms που έχει φτιάξει κάποιος developer. Αν θυμάμαι καλά θα βρεις την 2.3 σε custom για το mini. Θα πρέπει να το ψάξεις όμως. Πληροφορίες θα βρεις κυρίως στους xda. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Σωστά, δεν συμπεριλαμβάνονται. Ωστόσο αν αυτό θες να κάνεις μπορείς να το επιτύχεις με τρίτες εφαρμογές όπως το Wifi Tethering. Γενικά ψάξε στο play για tethering και θα βρεις πολλές. (https://play.google.com/store/search?q=tethering) Απαντώ στις πρώτες σου ερωτήσεις. Ναι δεν είναι official. Είναι roms που έχει φτιάξει κάποιος developer. Αν θυμάμαι καλά θα βρεις την 2.3 σε custom για το mini. Θα πρέπει να το ψάξεις όμως. Πληροφορίες θα βρεις κυρίως στους xda. το wifi tethering δεν το βρισκω και δεν βγαζω ακρη... πως μπορω να βαλω την 2.3 ; στο xda πως μπορω να μπω; ειναι πολυ μεγαλη η διαδικασια να την περασω; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τι εννοείς δεν το βρίσκεις; Αν κάνεις κλικ στο link που δίνω 5 εφαρμογές σου βγάζει! Για να βάλεις την 2.3 θα πρέπει να βρεις οδηγίες εγκατάστασης της rom που θα επιλέξεις. Το αν είναι μεγάλη ή δύσκολη η διαδικασία εξαρτάται από τη rom κι όπως καταλαβαίνεις πρέπει αφενός να διαβάσεις κι αφετέρου να ασχοληθείς. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει. http://forum.xda-developers.com/index.php Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σκέφτομαι να πουλήσω το Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Είναι σε άριστη κατάσταση, σαν να αγοράστηκε σήμερα. Πόσο μπορώ να το δώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδια υπαρχει ευκολος τροπος χωρις για να ροοταρω το x10 mini?χωρις ροοτ εχετε να προτεινετε κανα προγραμμα για να ειναι λιγο πιο γρηγορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σκέφτομαι να πουλήσω το Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Είναι σε άριστη κατάσταση, σαν να αγοράστηκε σήμερα. Πόσο μπορώ να το δώσω; ενα 50αρικο το πολυ θα λεγα. έχω κι εγώ ένα, μπήκα στο πειρασμό να το πουλησω αλλά το πολυ να το δινα κανα 40αρι οποτε το κρατησα για 2ο Παιδια υπαρχει ευκολος τροπος χωρις για να ροοταρω το x10 mini?χωρις ροοτ εχετε να προτεινετε κανα προγραμμα για να ειναι λιγο πιο γρηγορο? ουτε με ρουτ ουτε χωρις ρουτ. η πιο γρήγορη ρομ για το κινητο χωρίς θεματα ειναι δυστυχως η μαμα 2.1 και μετά παει η cm7. αν σου φαίνεται αργό το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι να αλλάξεις κινητό. οποια ρομ και να βάλεις με overclock η χωρις δε προκεται να σηκωσει με τα 128mb ram καμια προσφατη εφαρμογη fb, youtube και τα συναφη Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 ενα 50αρικο το πολυ θα λεγα. έχω κι εγώ ένα, μπήκα στο πειρασμό να το πουλησω αλλά το πολυ να το δινα κανα 40αρι οποτε το κρατησα για 2ο Αυτό έχω κάνει και εγώ, αλλά η σκέψη υπάρχει... Πάντως δεν αξίζει να το δώσω για τέτοιο ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 μην περιμένεις να πιασει περισσότερο και λογικό ειναι... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 ενα 50αρικο το πολυ θα λεγα. έχω κι εγώ ένα, μπήκα στο πειρασμό να το πουλησω αλλά το πολυ να το δινα κανα 40αρι οποτε το κρατησα για 2ο ουτε με ρουτ ουτε χωρις ρουτ. η πιο γρήγορη ρομ για το κινητο χωρίς θεματα ειναι δυστυχως η μαμα 2.1 και μετά παει η cm7. αν σου φαίνεται αργό το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι να αλλάξεις κινητό. οποια ρομ και να βάλεις με overclock η χωρις δε προκεται να σηκωσει με τα 128mb ram καμια προσφατη εφαρμογη fb, youtube και τα συναφη Δηλαδη να μην βαλω κανα task killer ας πουμε για να ανασανει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 οχι χειρότερα θα το κάνεις Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 οχι χειρότερα θα το κάνεις Οκ ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπέρα! Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής: Είμαι root και το τηλέφωνο είχα να το χρησιμοποιήσω καιρό. Τα έχει παίξει λίγο και έχει χάσει και τον browser και το market. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το επαναφέρω έστω και unrooted? Με βοηθάτε πολύ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρώτα και αν εχεις θέμα και μετα απο αυτό κατέβασε το SEUS(Sony Erickson Update Service) στον υπολογιστή σου και ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου πει ειναι πολύ απλό...υποψιν θα χασεις τα παντα απο δεδομενα που εχεις μεσα στο τηλέφωνο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδια ποιος launcher ειναι καλυτερος για χ10? Και επισης κατι εχει παθει και δεν παιζει βιντεακια με 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλημέρα. Παρατήρησα οτι στις unofficial ROMs υπάρχει μέχρι και CM10 (με ver 4 android) αλλα οι κάτοχοι του forum προτείνουν την CM7. είναι λέτε η CM10 πολύ βαρια για το μικράκι; Θέλω να μου προτείνετε αν γινεται την ποιο ελαφρια, γρηγορη και σταθερη ROm που εχετε δοκιμάσει και ξέρετε οτι παιζει ικανοποιητικα. Διαβάζω για την MiniCM7-2.2.1 καλά λόγια. Τι λέτε; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Mini cm7. Το κινητό από 2.1 που σταμάτησε επίσημα πάει σε 2.3 και πολύ του είναι. Δε "τραβάει" περισσότερο. Η καλύτερη απροβλημάτιστη rom που μπορείτε να περάσετε. Το κινητάκι το έχω σαν 2ο πλέον χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλημέρα παιδιά είμαι νέος στην παρέα οπότε ζητάω μια μικρή κατανόηση για τυχών λάθη. Έχω ένα κινητό Sony Ericsson x10 mini με έκδοση anroid 2.1.1 διάβασα ότι μπορεί να ανέβει μέχρι 4.0 με root αλλά ενδέχεται να κολλάει. Έτσι εγώ σκέφτηκα να το πάω στην 2,4 που από σχόλια είδα ότι δεν έχει πρόβλημα. Έτσι θα ήθελα να με βοηθήσετε για το πως να το κάνω. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Κάποιος?????????????? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256549 εδω μπορει να βρεις κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256549 εδω μπορει να βρεις κατι! Ο λόγος που θέλω να κάνω root είναι γιατί όταν πάω να μπω στο youtube από την εφαρμογή μου λέει "Υπήρξε πρόβλημα κατά την εκκίνηση. Ελέγξτε τις συνδέσεις δικτύου και αν η ώρα του συστήματος έχει οριστεί σωστά." Το μήνυμα μου το λέει είτε μπαίνω με wi-fi είτε μέσω κάρτας. Το άλλο πρόβλημα είναι με to facebbok που όταν το κάνω αναβάθμιση δεν μπαίνει και λέει ότι υπάρχει "πρόβλημα με την σύνδεση". Πάλι είτε μπαίνω με wi-fi είτε με κάρτα. Αν λυθούν αυτά τα προβλήματα δεν με ενδιαφέρει να κάνω root. Aν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει για να αποφύγω την αλλαγή έδοσης που δεν έχω ιδέα πως γίνεται Edited November 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 εχει προβλημα το φαις οχι το κινητο σου φιλε!εγω μπαινω με dolphyn που ειναι κορυφη και πολυ καλος στο φαις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μάλλον, γιατί το youtube έφτιαξε από μόνο του. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με το facebook. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Παιδιά Καλησπέρα μία βοήθεια εχω ενα χ10 μίνι και μου έχει κολλήσει στο λογότυπο από το πρωί και δεν γουστάρει με τίποτα να ανοίξει. το έβαλα στο pc companion. Να του βάλω την επίσημη ρομ επάνω αλλά τίποτα.αν κάποιος γνωρίζει κάποιον άλλο τρόπο να το φτιάξω θα του ειμαι υπόχρεος ευχαριστώ προκαταβολικα και τα λεμε πάλι.... Παιδιά Καλησπέρα μία βοήθεια εχω ενα χ10 μίνι και μου έχει κολλήσει στο λογότυπο από το πρωί και δεν γουστάρει με τίποτα να ανοίξει. το έβαλα στο pc companion. Να του βάλω την επίσημη ρομ επάνω αλλά τίποτα.αν κάποιος γνωρίζει κάποιον άλλο τρόπο να το φτιάξω θα του ειμαι υπόχρεος ευχαριστώ προκαταβολικα και τα λεμε πάλι.... Παιδιά όλα οκ το βρήκα.και σε όποιον τυχη τέτοια περίπτωση ο τρόπος είναι συνδέοντας το στο pc και εφόσον έχουμε ανοίξει το pc companion κρατάμε ταυτόχρονα και το κουμπί του ήχου+....και καλή πρωτοχρονιά σε όλους. ...... Edited December 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Γεια σας παιδια θελω να αναβαθμησω το xperia mini pro....μπορειτε να με βοηθησετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το θέμα για το κινητό που αναφέρεις είναι αυτό :) Σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή και μέσω του SEUS τσέκαρε αν υπάρχει καινούρια έκδοση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts