Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα αλκη και πάλι! τελικά πήρα την απόφαση να κάνω ξανά αναβάθμιση όπως ήταν στην αρχή! έχω δυο απορίες!1τον αν κάνω αναβάθμιση με το seus θα είναι όπως το είχα πάρει το κινητό?η θα είναι rooted ακόμα?και 2τον θέλω να κάνω μπακ απ τα μηνύματα που έχω στην συσκευή και τα τηλ που είναι μέσα αποθηκευμένα με ποιο τρόπο θα το κάνω?αν βγάλω την κάρτα μνήμης θα έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση?για να μην χάσω από εκεί τις φώτο!

ευχαριστώ πολύ

Νίκος

καλησπέρα αλκη και πάλι! τελικά πήρα την απόφαση να κάνω ξανά αναβάθμιση όπως ήταν στην αρχή! έχω δυο απορίες!1τον αν κάνω αναβάθμιση με το seus θα είναι όπως το είχα πάρει το κινητό?η θα είναι rooted ακόμα?και 2τον θέλω να κάνω μπακ απ τα μηνύματα που έχω στην συσκευή και τα τηλ που είναι μέσα αποθηκευμένα με ποιο τρόπο θα το κάνω?αν βγάλω την κάρτα μνήμης θα έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση?για να μην χάσω από εκεί τις φώτο!

ευχαριστώ πολύ

Νίκος

1ον. Ναι, όπως το είχες πάρει. Χωρίς root. Εντελώς stock.

2ον. Δοκίμασε να το κάνεις χωρίς κάρτα μνήμης. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Τα μηνύματα μπορείς να τα κάνεις backup με το sms backup & restore. Κάνει φάκελο στην κάρτα μνήμης και τα αποθηκεύει εκεί.

Και για μηνύματα και για επαφές MyPhoneExplorer.

Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις backup και μέσα από την stock εφαρμογή των επαφών. Σου την αποθηκεύει στην sd ως .csv αρχείο το οποίο μπορείς εύκολα να εισάγεις ξανά μετά την επαναφορά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Και για μηνύματα και για επαφές MyPhoneExplorer.

Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις backup και μέσα από την stock εφαρμογή των επαφών. Σου την αποθηκεύει στην sd ως .csv αρχείο το οποίο μπορείς εύκολα να εισάγεις ξανά μετά την επαναφορά.

Δε το προτείνω γιατί δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε το ξέρω. Αλλά για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις!

Δε το προτείνω γιατί δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε το ξέρω. Αλλά για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις!

Το χρησιμοποίησα και ακόμα το χρησιμοποιώ. Πραγματικά πολύ καλή πρόταση για συγχρονισμό. Και δωρεάν!

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Το χρησιμοποίησα και ακόμα το χρησιμοποιώ. Πραγματικά πολύ καλή πρόταση για συγχρονισμό. Και δωρεάν!

Να τονίσω ότι το δεν το προτείνω δε το λέω για να δυσφημίσω το πρόγραμμα. Απλά δε ξέρω πως λειτουργεί κλπ και δε θέλω να το ρισκάρω προτείνοντας ένα άγνωστο στον τρόπο λειτουργίας του πρόγραμμα σε εμένα!;)

σας ευχαριστώ όλους παιδιά μάλλον θα το κάνω με το τρόπο από το κινητό όπως μου είπε zxr μιας και το κινητό κλείνει συνέχεια πλέον και ούτε καν τηλέφωνο δεν μπορώ να πάρω!

Άλκη δοκίμασέ το! Πραγματικά εξαιρετικό. Το πρόγραμμα υπάρχει από εποχής Ericsson να φανταστείς (δεν πρέπει να είχες γεννηθεί καν :p :lol:). Ακόμα και οι ΝΟΚΙΑκηδες το ζηλεύανε!

Άλκη δοκίμασέ το! Πραγματικά εξαιρετικό. Το πρόγραμμα υπάρχει από εποχής Ericsson να φανταστείς (δεν πρέπει να είχες γεννηθεί καν :p :lol:). Ακόμα και οι ΝΟΚΙΑκηδες το ζηλεύανε!

:lol::lol:

Άμα το ζηλεύανε και οι Νοκιαδες, θα το δοκιμάσω! Για να λες εσύ τόσο καλά λόγια!!:)

δυστυχώς έχω μεγαλύτερο πρόβλημα απ'οσο νόμιζα...στο κινητό έκανα αναβάθμιση μέσω seus και το κινητό κάνει πάλι τα ίδια πράγματα.... υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω?το ανοίγω και κλείνει μόνο του...και μερικές φορές όταν το έχω στην πρίζα υπάρχει περίπτωση να κάνω μια μικρή κλίση

Δοκίμασε να το ξανά φλασάρεις με το SEUS και δεν πιάσει και δεύτερη φορά τότε δεχόμαστε ότι κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

ok μόλις το ξανά φλασαρω αν προλάβω απόψε αλλιώς αύριο θα ποσταρω! μακάρι να μην έχει τίποτα

ξύπνησε...μια μέρα το κινητό μου, και αποφάσισε να χάσει όλες τις φωτογραφίες που είχα μέσα, και την ελληνική γλώσσα (εμφάνιζε μόνο αγγλικά και βάσκικα)!!

(mini pro).

του εκανα update σήμερα, και την ελλ.γλώσσα την ξαναβρήκε, αλλά τις φωτό όχι! ****το!

προσπάθησα να κάνω στα καπάκια 3-4 αναβαθμίσεις και πάλι τα ίδια....τι στο καλό άλλο να κάνω?

προσπάθησα να κάνω στα καπάκια 3-4 αναβαθμίσεις και πάλι τα ίδια....τι στο καλό άλλο να κάνω?

Λογικά είναι θέμα Hardware. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας στο service και να είναι θέμα με την πλακέτα, νομίζω πάει γύρω στο 100σταρι το μαλλί....

αλκη δεν το καλύπτει η εγγύηση?το κινητό ήταν μόνο ροοτεντ και δεν πέρασα μέσα ρομ! από την στιγμή που το έκανα όπως ήταν από την μάνα του δεν έχω δικαίωμα να απαιτήσω να φτιαχτεί από την εγγύηση?αν βάλω κάρτα σιμ στο κινητό μετά που ανοίγει για να βάλω το πασσ σβήνει! όταν το έχω στο ρεύμα με κάρτα μέσα ανοίγει αλλά όταν με πάρουν/ω κλείνει...το θέμα απ'οτι κατάλαβα το έχει με την σιμ...σαν να βραχυκυκλώνει!

Αφού έχεις κάνει επιδιόρθωση είναι σαν το πήρες οπότε σε καλύπτει η εγγύηση. Δοκιμάσες να βάλεις μια άλλη sim;

ναι φυσικά! έβαλα κοσμοτε,q,wind και μια ξεχασμένη βονταφον!τα ίδια!η κάτι με την μπαταρία γίνεται η έχει πρόβλημα με την σιμ! γιατί όταν δεν βάζω κάρτα κρατάει ώρα ανοιχτό!

Καλησπέρα,

ελπίζω να μην είμαι πολύ off topic... Δεν έχω καταφέρει να περάσω την 2.3 . Επειδή την χρειάζομαι ,αν κάποιος φίλος είναι στη Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε να με βοηθήσει ας μου στείλει pm. ευχαριστώ πολύ

Αν εννοείς stock 2.3 είναι λογικό να μην μπορείς μιας και δεν υπάρχει επίσημα. Μόνο custom rom.

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro