Nikolas_620ti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 αν μπορείς πες μου τον τρόπο να δοκιμάσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Κατέβασε το Link2SD από το market και πέρασε τις εφαρμογές που θες στην SD! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 οκ θα το κατεβάσω και θα σου πω εντυπώσεις σε λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 καλησπέρα αλκη και πάλι! τελικά πήρα την απόφαση να κάνω ξανά αναβάθμιση όπως ήταν στην αρχή! έχω δυο απορίες!1τον αν κάνω αναβάθμιση με το seus θα είναι όπως το είχα πάρει το κινητό?η θα είναι rooted ακόμα?και 2τον θέλω να κάνω μπακ απ τα μηνύματα που έχω στην συσκευή και τα τηλ που είναι μέσα αποθηκευμένα με ποιο τρόπο θα το κάνω?αν βγάλω την κάρτα μνήμης θα έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση?για να μην χάσω από εκεί τις φώτο! ευχαριστώ πολύ Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 καλησπέρα αλκη και πάλι! τελικά πήρα την απόφαση να κάνω ξανά αναβάθμιση όπως ήταν στην αρχή! έχω δυο απορίες!1τον αν κάνω αναβάθμιση με το seus θα είναι όπως το είχα πάρει το κινητό?η θα είναι rooted ακόμα?και 2τον θέλω να κάνω μπακ απ τα μηνύματα που έχω στην συσκευή και τα τηλ που είναι μέσα αποθηκευμένα με ποιο τρόπο θα το κάνω?αν βγάλω την κάρτα μνήμης θα έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση?για να μην χάσω από εκεί τις φώτο! ευχαριστώ πολύ Νίκος 1ον. Ναι, όπως το είχες πάρει. Χωρίς root. Εντελώς stock. 2ον. Δοκίμασε να το κάνεις χωρίς κάρτα μνήμης. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Τα μηνύματα μπορείς να τα κάνεις backup με το sms backup & restore. Κάνει φάκελο στην κάρτα μνήμης και τα αποθηκεύει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 και τον κατάλογο με τα τηλ μου?τα χάνω? υπάρχει κάποιος τρόπος για μπακ απ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Συγχρονισμός με το gmail σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Και για μηνύματα και για επαφές MyPhoneExplorer. Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις backup και μέσα από την stock εφαρμογή των επαφών. Σου την αποθηκεύει στην sd ως .csv αρχείο το οποίο μπορείς εύκολα να εισάγεις ξανά μετά την επαναφορά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Και για μηνύματα και για επαφές MyPhoneExplorer. Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις backup και μέσα από την stock εφαρμογή των επαφών. Σου την αποθηκεύει στην sd ως .csv αρχείο το οποίο μπορείς εύκολα να εισάγεις ξανά μετά την επαναφορά. Δε το προτείνω γιατί δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε το ξέρω. Αλλά για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δε το προτείνω γιατί δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε το ξέρω. Αλλά για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις! Το χρησιμοποίησα και ακόμα το χρησιμοποιώ. Πραγματικά πολύ καλή πρόταση για συγχρονισμό. Και δωρεάν! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Το χρησιμοποίησα και ακόμα το χρησιμοποιώ. Πραγματικά πολύ καλή πρόταση για συγχρονισμό. Και δωρεάν! Να τονίσω ότι το δεν το προτείνω δε το λέω για να δυσφημίσω το πρόγραμμα. Απλά δε ξέρω πως λειτουργεί κλπ και δε θέλω να το ρισκάρω προτείνοντας ένα άγνωστο στον τρόπο λειτουργίας του πρόγραμμα σε εμένα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 σας ευχαριστώ όλους παιδιά μάλλον θα το κάνω με το τρόπο από το κινητό όπως μου είπε zxr μιας και το κινητό κλείνει συνέχεια πλέον και ούτε καν τηλέφωνο δεν μπορώ να πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Άλκη δοκίμασέ το! Πραγματικά εξαιρετικό. Το πρόγραμμα υπάρχει από εποχής Ericsson να φανταστείς (δεν πρέπει να είχες γεννηθεί καν :p :lol:). Ακόμα και οι ΝΟΚΙΑκηδες το ζηλεύανε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Άλκη δοκίμασέ το! Πραγματικά εξαιρετικό. Το πρόγραμμα υπάρχει από εποχής Ericsson να φανταστείς (δεν πρέπει να είχες γεννηθεί καν :p :lol:). Ακόμα και οι ΝΟΚΙΑκηδες το ζηλεύανε! :lol::lol: Άμα το ζηλεύανε και οι Νοκιαδες, θα το δοκιμάσω! Για να λες εσύ τόσο καλά λόγια!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 δυστυχώς έχω μεγαλύτερο πρόβλημα απ'οσο νόμιζα...στο κινητό έκανα αναβάθμιση μέσω seus και το κινητό κάνει πάλι τα ίδια πράγματα.... υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω?το ανοίγω και κλείνει μόνο του...και μερικές φορές όταν το έχω στην πρίζα υπάρχει περίπτωση να κάνω μια μικρή κλίση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δοκίμασε να το ξανά φλασάρεις με το SEUS και δεν πιάσει και δεύτερη φορά τότε δεχόμαστε ότι κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ok μόλις το ξανά φλασαρω αν προλάβω απόψε αλλιώς αύριο θα ποσταρω! μακάρι να μην έχει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ξύπνησε...μια μέρα το κινητό μου, και αποφάσισε να χάσει όλες τις φωτογραφίες που είχα μέσα, και την ελληνική γλώσσα (εμφάνιζε μόνο αγγλικά και βάσκικα)!! (mini pro). του εκανα update σήμερα, και την ελλ.γλώσσα την ξαναβρήκε, αλλά τις φωτό όχι! ****το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 προσπάθησα να κάνω στα καπάκια 3-4 αναβαθμίσεις και πάλι τα ίδια....τι στο καλό άλλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 προσπάθησα να κάνω στα καπάκια 3-4 αναβαθμίσεις και πάλι τα ίδια....τι στο καλό άλλο να κάνω? Λογικά είναι θέμα Hardware. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας στο service και να είναι θέμα με την πλακέτα, νομίζω πάει γύρω στο 100σταρι το μαλλί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 αλκη δεν το καλύπτει η εγγύηση?το κινητό ήταν μόνο ροοτεντ και δεν πέρασα μέσα ρομ! από την στιγμή που το έκανα όπως ήταν από την μάνα του δεν έχω δικαίωμα να απαιτήσω να φτιαχτεί από την εγγύηση?αν βάλω κάρτα σιμ στο κινητό μετά που ανοίγει για να βάλω το πασσ σβήνει! όταν το έχω στο ρεύμα με κάρτα μέσα ανοίγει αλλά όταν με πάρουν/ω κλείνει...το θέμα απ'οτι κατάλαβα το έχει με την σιμ...σαν να βραχυκυκλώνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αφού έχεις κάνει επιδιόρθωση είναι σαν το πήρες οπότε σε καλύπτει η εγγύηση. Δοκιμάσες να βάλεις μια άλλη sim; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ναι φυσικά! έβαλα κοσμοτε,q,wind και μια ξεχασμένη βονταφον!τα ίδια!η κάτι με την μπαταρία γίνεται η έχει πρόβλημα με την σιμ! γιατί όταν δεν βάζω κάρτα κρατάει ώρα ανοιχτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλησπέρα, ελπίζω να μην είμαι πολύ off topic... Δεν έχω καταφέρει να περάσω την 2.3 . Επειδή την χρειάζομαι ,αν κάποιος φίλος είναι στη Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε να με βοηθήσει ας μου στείλει pm. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αν εννοείς stock 2.3 είναι λογικό να μην μπορείς μιας και δεν υπάρχει επίσημα. Μόνο custom rom. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts