Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσοχή στην εβδομάδα παραγωγής πριν το ξεκλείδωμα του bootloader. Να μην εχουμε κ αλλα bricks :S

άμα πάθει brick πάει για πέταμα?αλήθεια πως θα το μαθό αυτό?

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

άμα πάθει brick πάει για πέταμα?αλήθεια πως θα το μαθό αυτό?

ευχαριστώ

Service για αλλαγή πλακέτας..

Η ημερομηνία είναι 11W29. Αν είναι πριν από αυτή (πχ 11W25) προχωράς (στο X8 αυτή η ημερομηνία βρίσκεται πίσω μόλις βγάλεις τη μπαταρία αλλά στο x10 mini δε ξέρω που είναι). Αν είναι μετά από το 29 (πχ 11W30++) είναι πολύ επικίνδυνο να προχωρήσεις..

άρα δεν προχωράω στο κινητό μου εκεί που λέει το ιμει γράφει 11w43 άρα παπαλα!δεν υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσω?γιατί αν πάθει κάτι το κινητό μου ξεμένω και από κινητό λόγο ανεργίας:(

άρα δεν προχωράω στο κινητό μου εκεί που λέει το ιμει γράφει 11w43 άρα παπαλα!δεν υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσω?γιατί αν πάθει κάτι το κινητό μου ξεμένω και από κινητό λόγο ανεργίας:(

Βρίσκεις κάποια rom για stock kernel και όλα καλά!!:)

Θα κοιτάξω σε λιγάκι να βρω μια και θα την ποστάρω εδώ με οδηγίες για να συνεχίσεις ως εκεί που μπορείς!

ok ακη σε ευχαριστώ πολύ!

Σου ξέφυγε ένα Λ στο όνομα!:p

Δυστυχώς δε βρήκα κάποια rom για stock kernel.:wacko: Κάποιος γνώστης των διάφορων roms που κυκλοφορούν για stock kernel στο x10 mini ας κάνει την πρόταση του..

ωχ ναι το ξέχασα αλκη:) κανένα καλό παλικάρι που να ξέρει καμία στοκ ρομ να φτιάξω το χ10 μου?

κατι ασχετο με οσα λετε αλλα επειδη το κινητο μας εχει μικρη διαρκεια μπαταριας θα σας προτεινα να δοκιμασετε τον Holo launcher.

τον εγκατεστησα χθες και νομιζω πως σε σχεση με τον go launcher η καταναλωση της μπαταριας γινεται με αρκετα πιο αργο ρυθμο.

μια ερωτηση ως ασχετος για κινητο φιλου θελω βοήθεια απο έξω λεει sony xperia εχει συρομενο πληκτρολογιο και μεσα στα χαρακτηριστικα λεει u20i και android 2.1 update- .ειμαι στο σωστο φόρουμ καταρχάς?και αν ναι πια ειναι η τελευταια official rom που εχει αν εχετε να με προτεινετε καμια καλή custom rom και πως μπορώ να το κανω root?αν βαριεστε να τα γραψετε γιατι μπορει να τα ρώτισαν πολλοί δεν εχω προβλημα να με κατευθύνετε σε συγκεκριμένα ποστ.Σας ευχαριστώ πολύ για οποια βοήθεια

Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω ένα X10 mini το οποίο έχει κλειδώσει το μοτίβο; Tο hard reset δεν λειτουργεί ούτε και από το software της sony! Yπάρχει εναλλακτικός τρόπος;;

Ευχαριστώ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια να ρωτησω κατι,ξερετε ποσο εχει ενας φορτιστης για sony ericsson mini;

Μόλις χθες αγόρασα εγώ έναν στα 7euro.

Θα το βρεις εύκολα στο skroutz. Δεν το γράφω εδώ το μαγαζί για να αποφύγω παρεξηγήσεις...

Παιδια υπαρχει η δυνατοτητα σε ενα min pro με εκδοση 1.6 να βαλουμε καποιον αριθμο σε black list ωστε να μην χτυπαει στις κλησεις αλλα και στα μηνυματα?Μιλαω αν γινεται χωρις να κατεβασουμε καποια εφαρμογη αλλα αν δεν γινεται αυτο προτεινεται καποια για κατεβασμα και να ειναι ευκολη στην χρηση της,γιατι δεν ειναι για μενα.

Παιδιά θέλω να κάνω αγορά ένα Χ10 Mini, αλλά θέλω να ξεκλειδώσω bootloader γιατί θέλω να περάσω άλλον kernel για ταχύτητα γιατί αλλιώς δε παλεύεται! Θα το πάρω από ηλεκτρονικό κατάστημα. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να τσεκάρω την εβδομάδα παραγωγής πριν το αγοράσω; Λέω να το πάρω από Smarties που είναι και το πιο φθηνό.

Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω ένα X10 mini το οποίο έχει κλειδώσει το μοτίβο; Tο hard reset δεν λειτουργεί ούτε και από το software της sony! Yπάρχει εναλλακτικός τρόπος;;

Ευχαριστώ :)

Update μέσω SUS

Παιδιά θέλω να κάνω αγορά ένα Χ10 Mini, αλλά θέλω να ξεκλειδώσω bootloader γιατί θέλω να περάσω άλλον kernel για ταχύτητα γιατί αλλιώς δε παλεύεται! Θα το πάρω από ηλεκτρονικό κατάστημα. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να τσεκάρω την εβδομάδα παραγωγής πριν το αγοράσω;

Η ημερομηνία παραγωγής να είναι πριν από 11W29..

Update μέσω SUS

Η ημερομηνία παραγωγής να είναι πριν από 11W29..

Ξέρω! Απλά ρωτάω μήπως γίνεται να το ελέγξω πριν το αγοράσω.

Ξέρω! Απλά ρωτάω μήπως γίνεται να το ελέγξω πριν το αγοράσω.

Δε νομίζω. Δοκίμασε να τους ρωτήσεις αλλά και πάλι δε νομίζω..

Γνωρίζουμε μήπως αν το αναγράφει στο κουτί;

Γνωρίζουμε μήπως αν το αναγράφει στο κουτί;

Στο X8 που έχω και έχει το ίδιο θέμα με την ημερομηνία παραγωγής, δεν βλέπω να γράφει κάτι..

Στο X8 που έχω και έχει το ίδιο θέμα με την ημερομηνία παραγωγής, δεν βλέπω να γράφει κάτι..

ugh τέλεια, δηλαδή πρώτα πρέπει να το πάρω και μετά να δω αν είμαι τυχερός. Στάνταρ δε θα ξεκλειδώνει :-P

ugh τέλεια, δηλαδή πρώτα πρέπει να το πάρω και μετά να δω αν είμαι τυχερός. Στάνταρ δε θα ξεκλειδώνει :-P

Λογικά αν το πάρεις τώρα καινούργιο, δε θα ξεκλειδώνει..

Λογικά αν το πάρεις τώρα καινούργιο, δε θα ξεκλειδώνει..

Το μόνο που ελπίζω είναι το κατάστημα να έχει παλιό στοκ, τίποτα άλλο! Κρίμα πάντως, χωρίς custom kernel δε παλεύεται.

Παιδια υπαρχει η δυνατοτητα σε ενα min pro με εκδοση 1.6 να βαλουμε καποιον αριθμο σε black list ωστε να μην χτυπαει στις κλησεις αλλα και στα μηνυματα?Μιλαω αν γινεται χωρις να κατεβασουμε καποια εφαρμογη αλλα αν δεν γινεται αυτο προτεινεται καποια για κατεβασμα και να ειναι ευκολη στην χρηση της,γιατι δεν ειναι για μενα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=embware.phoneblocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImVtYndhcmUucGhvbmVibG9ja2VyIl0.

Ελπίζω να παίζει σε 1.6

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro