giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πάλι εγώ!!! Δε νομίζω πως χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσεις. Το κινητό έχει μείνει στην έκδοση 2.1 και δεν αναβαθμίζεται άλλο (επίσημα!;)) το ξερω αυτο...το κινητο βρισκει ενημερωση μεσα απο το μενου αλλα δεν με αφηνει θα κανω οτα...η εκδοση του ειναι 2.1-update Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 το ξερω αυτο...το κινητο βρισκει ενημερωση μεσα απο το μενου αλλα δεν με αφηνει θα κανω οτα...η εκδοση του ειναι 2.1-update Άρα η τελευταία έκδοση. Τώρα γιατί σου βρίσκει μέσα από το menu ενημέρωση, δε ξέρω... Πάντως δεν αναβαθμίζεται άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Άρα η τελευταία έκδοση. Τώρα γιατί σου βρίσκει μέσα από το menu ενημέρωση, δε ξέρω... Πάντως δεν αναβαθμίζεται άλλο... δεν ξερω αληθινα τωρα...τι μπορω να κανω για να βαλω εφαρμογες..δεν εχω file manager μεσα...ουτε οπως ανεφερα το market δεν δουλευει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 δεν ξερω αληθινα τωρα...τι μπορω να κανω για να βαλω εφαρμογες..δεν εχω file manager μεσα...ουτε οπως ανεφερα το market δεν δουλευει Η μόνη λύση που μπορώ να σου προτείνω μπας και ξεκολλήσει το market μια και καλή είναι να κάνεις ένα update με το PC Companion. Οδηγίες: Ανοίγεις PC Companion. Ανοίγεις support zone. Πατάς έναρξη στην ενημέρωση λογισμικού. Μετά πατάς στα μπλε γράμματα που λένε επιδιόρθωση τηλεφώνου και ακολουθείς τις οδηγίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Η μόνη λύση που μπορώ να σου προτείνω μπας και ξεκολλήσει το market μια και καλή είναι να κάνεις ένα update με το PC Companion. Οδηγίες: Ανοίγεις PC Companion. Ανοίγεις support zone. Πατάς έναρξη στην ενημέρωση λογισμικού. Μετά πατάς στα μπλε γράμματα που λένε επιδιόρθωση τηλεφώνου και ακολουθείς τις οδηγίες.. μα μου βγαζει μυνημα οτι ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 μα μου βγαζει μυνημα οτι ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος Αυτό το είχα ξεχάσει. Προφανώς γίνεται χαμός από αναβαθμίσεις σε 4αρα. Περίμενε λίγο και ακολούθα πιο μετά τις οδηγίες που σου είπα για να περάσει πάλι από την αρχή τη 2.1.1!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Αυτό το είχα ξεχάσει. Προφανώς γίνεται χαμός από αναβαθμίσεις σε 4αρα. Περίμενε λίγο και ακολούθα πιο μετά τις οδηγίες που σου είπα για να περάσει πάλι από την αρχή τη 2.1.1!!:) δεν θα χασω τιποτα ετσι εε? θα δοκιμασω μετα...εσυ ολα τα ξεχνας:lol: μια το seus (το οποιο τελικα ελυσε το θεμα στο Χ8) και τωρα αυτο...θα δοκιμασω το απογευμα επισης ισως κανω καμια επαναφορα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 δεν θα χασω τιποτα ετσι εε? Δυστυχώς θα τα χάσεις όλα... Θα γίνει επιδιόρθωση και θα σβήσει τα πάντα.. Σαν παιδί, ξεχνάω και εγώ!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δυστυχώς θα τα χάσεις όλα... Θα γίνει επιδιόρθωση και θα σβήσει τα πάντα.. Σαν παιδί, ξεχνάω και εγώ!!:p με την αναβαθμιση απο pc companion δεν τα χανεις απο οτι ξερω δεν μιλαω για seus Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 με την αναβαθμιση απο pc companion δεν τα χανεις απο οτι ξερω δεν μιλαω για seus Γιωργάκη ξαναδιάβασε τις οδηγίες μου!!!:lol::lol::p Δεν είναι αναβάθμιση αλλά επιδιόρθωση μέσω PC Companion. Αν το ανοίξεις και πας ως το επιδιόρθωση τηλεφώνου που σου λέω, θα δεις τι λένε εκεί οι οδηγίες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Γιωργάκη ξαναδιάβασε τις οδηγίες μου!!!:lol::lol::p Δεν είναι αναβάθμιση αλλά επιδιόρθωση μέσω PC Companion. Αν το ανοίξεις και πας ως το επιδιόρθωση τηλεφώνου που σου λέω, θα δεις τι λένε εκεί οι οδηγίες!! μα δεν θα το παω σαν επιδιορθωση...θα το παω απο αναβαθμιση και μετα απο επιδιορθωση αμα δεν γινει τιποτα...εκανα ενα backup γιατι ο διακωμιστης ειναι απασχολημενος...θα ξαναδοκιμασω το απογευμα αλλιως παω για επιδιορθωση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 μα δεν θα το παω σαν επιδιορθωση...θα το παω απο αναβαθμιση και μετα απο επιδιορθωση αμα δεν γινει τιποτα...εκανα ενα backup Οκ! Για το market, δοκίμασε και τη λύση που σου πρότεινε ο Θανάσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) το κινητο βρισκεται στην εκδοση 2.0...για αυτο ειναι ετσι...η αναβαθμηση θα γινει μολις φορτιστει το κινητο στο 50% πως μπορω να εγκαταστησω εφαρμογη χωρις file manager? και που ειναι αυτη η εκκαθαριση δεδομενων :O Edited May 10, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 το κινητο βρισκεται στην εκδοση 2.0...για αυτο ειναι ετσι...η αναβαθμηση θα γινει μολις φορτιστει το κινητο στο 50% Στη 2.0 είναι τελικά; Όχι στη 2.1; πως μπορω να εγκαταστησω εφαρμογη χωρις file manager? και που ειναι αυτη η εκκαθαριση δεδομενων :O Ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-όλα-android market (ή google play)-εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Στη 2.0 είναι τελικά; Όχι στη 2.1; Ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-όλα-android market (ή google play)-εκκαθάριση δεδομένων δεν εχει κατι τετοιο στο μαρκετ εχει εκκαθαριση προσωρινης μνημης καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων αναγκαστικη διακοπη και εκκαθαριση προεπιλογων σε αλλες εφαρμογες εχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δοκίμασε την εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά μια επανεκκίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δοκίμασε την εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά μια επανεκκίνηση.. το εκανα τιποτα...:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 το εκανα τιποτα...:( Μου ήρθε φλασιά. Άλλαξε e-mail και δοκίμασε να κατεβάσεις εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) παιδια εχω νεο προβλημα...ενω εβαλα απο το mobile9 μια εφαρμογη και δουλευε κανονικα το κινητο πηγα να στειλω ενα απκ με bluetooth και δεν στελνοταν...πηγα να το κλεισω αλλα δεν εκλεινε και κλειδωσα την οθονη...τωρα ειναι ανοικτο με σβηστη οθονη...να κανω επαναφορα με sus (seus)? το κινητο ειναι ανοικτο και δεν ξερω πως να το κλεισω..η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη Edited May 10, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) παιδια εχω νεο προβλημα...ενω εβαλα απο το mobile9 μια εφαρμογη και δουλευε κανονικα το κινητο πηγα να στειλω ενα απκ με bluetooth και δεν στελνοταν...πηγα να το κλεισω αλλα δεν εκλεινε και κλειδωσα την οθονη...τωρα ειναι ανοικτο με σβηστη οθονη...να κανω επαναφορα με sus (seus)? το κινητο ειναι ανοικτο και δεν ξερω πως να το κλεισω..η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη μπακ+χομε(ειναι το κεντρικο κουμπι απο τα τρια που εχει κατω απο την οθονη)+ον/οφ παπατα ταυτοχρονα...θα κανει επανεκινηση... Edited May 10, 2012 by BlackX Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 μπακ+χομε(ειναι το κεντρικο κουμπι απο τα τρια που εχει κατω απο την οθονη)+ον/οφ παπατα ταυτοχρονα...θα κανει επανεκινηση... ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου:D επισης ενα απο τα προβληματα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω απο μαρκετ συμφερει να κανω επαναφορα με seus? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου:D επισης ενα απο τα προβληματα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω απο μαρκετ συμφερει να κανω επαναφορα με seus? κοιτα δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις εκτως απο το seus για να το διωρθωσεις...αν κανεις επανεγκατασταση να ξερεις οτι θα διαγραφτουν ολα οπως μυνηματα επαφες...κανε ενα back-up πρωτα και μετα κανε το seus... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 κοιτα δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις εκτως απο το seus για να το διωρθωσεις...αν κανεις επανεγκατασταση να ξερεις οτι θα διαγραφτουν ολα οπως μυνηματα επαφες...κανε ενα back-up πρωτα και μετα κανε το seus... ολα εγιναν οπως τα ηθελα μπακ απ ειχα κανει εννοειται και εκανα αναβαθμιση η οποια βελτιωσε το κινητο...σε λιγο θα παω απο τον φιλο μου να το στησουμε οπως το θελει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ξέρει κανείς αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή apk μέσω OI File Manager και ενεργοποιήσω τις άγνωστες πηγές αν χάνω την εγγύηση της συσκευής? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ξέρει κανείς αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή apk μέσω OI File Manager και ενεργοποιήσω τις άγνωστες πηγές αν χάνω την εγγύηση της συσκευής? Ευχαριστώ Φυσικά και όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts