Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάλι εγώ!!!

Δε νομίζω πως χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσεις. Το κινητό έχει μείνει στην έκδοση 2.1 και δεν αναβαθμίζεται άλλο (επίσημα!;))

το ξερω αυτο...το κινητο βρισκει ενημερωση μεσα απο το μενου αλλα δεν με αφηνει θα κανω οτα...η εκδοση του ειναι 2.1-update

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το ξερω αυτο...το κινητο βρισκει ενημερωση μεσα απο το μενου αλλα δεν με αφηνει θα κανω οτα...η εκδοση του ειναι 2.1-update

Άρα η τελευταία έκδοση. Τώρα γιατί σου βρίσκει μέσα από το menu ενημέρωση, δε ξέρω... Πάντως δεν αναβαθμίζεται άλλο...

Άρα η τελευταία έκδοση. Τώρα γιατί σου βρίσκει μέσα από το menu ενημέρωση, δε ξέρω... Πάντως δεν αναβαθμίζεται άλλο...

δεν ξερω αληθινα τωρα...τι μπορω να κανω για να βαλω εφαρμογες..δεν εχω file manager μεσα...ουτε οπως ανεφερα το market δεν δουλευει

Φιλικά Γιώργος

δεν ξερω αληθινα τωρα...τι μπορω να κανω για να βαλω εφαρμογες..δεν εχω file manager μεσα...ουτε οπως ανεφερα το market δεν δουλευει

Η μόνη λύση που μπορώ να σου προτείνω μπας και ξεκολλήσει το market μια και καλή είναι να κάνεις ένα update με το PC Companion.

Οδηγίες: Ανοίγεις PC Companion. Ανοίγεις support zone. Πατάς έναρξη στην ενημέρωση λογισμικού. Μετά πατάς στα μπλε γράμματα που λένε επιδιόρθωση τηλεφώνου και ακολουθείς τις οδηγίες..

Η μόνη λύση που μπορώ να σου προτείνω μπας και ξεκολλήσει το market μια και καλή είναι να κάνεις ένα update με το PC Companion.

Οδηγίες: Ανοίγεις PC Companion. Ανοίγεις support zone. Πατάς έναρξη στην ενημέρωση λογισμικού. Μετά πατάς στα μπλε γράμματα που λένε επιδιόρθωση τηλεφώνου και ακολουθείς τις οδηγίες..

μα μου βγαζει μυνημα

οτι ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος

Φιλικά Γιώργος

μα μου βγαζει μυνημα

οτι ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος

Αυτό το είχα ξεχάσει. Προφανώς γίνεται χαμός από αναβαθμίσεις σε 4αρα. Περίμενε λίγο και ακολούθα πιο μετά τις οδηγίες που σου είπα για να περάσει πάλι από την αρχή τη 2.1.1!!:)

Αυτό το είχα ξεχάσει. Προφανώς γίνεται χαμός από αναβαθμίσεις σε 4αρα. Περίμενε λίγο και ακολούθα πιο μετά τις οδηγίες που σου είπα για να περάσει πάλι από την αρχή τη 2.1.1!!:)

δεν θα χασω τιποτα ετσι εε?

θα δοκιμασω μετα...εσυ ολα τα ξεχνας:lol:

μια το seus (το οποιο τελικα ελυσε το θεμα στο Χ8) και τωρα αυτο...θα δοκιμασω το απογευμα

επισης ισως κανω καμια επαναφορα

Φιλικά Γιώργος

δεν θα χασω τιποτα ετσι εε?

Δυστυχώς θα τα χάσεις όλα... Θα γίνει επιδιόρθωση και θα σβήσει τα πάντα..

Σαν παιδί, ξεχνάω και εγώ!!:p

Δυστυχώς θα τα χάσεις όλα... Θα γίνει επιδιόρθωση και θα σβήσει τα πάντα..

Σαν παιδί, ξεχνάω και εγώ!!:p

με την αναβαθμιση απο pc companion δεν τα χανεις απο οτι ξερω

δεν μιλαω για seus

Φιλικά Γιώργος

με την αναβαθμιση απο pc companion δεν τα χανεις απο οτι ξερω

δεν μιλαω για seus

Γιωργάκη ξαναδιάβασε τις οδηγίες μου!!!:lol::lol::p

Δεν είναι αναβάθμιση αλλά επιδιόρθωση μέσω PC Companion. Αν το ανοίξεις και πας ως το επιδιόρθωση τηλεφώνου που σου λέω, θα δεις τι λένε εκεί οι οδηγίες!!

Γιωργάκη ξαναδιάβασε τις οδηγίες μου!!!:lol::lol::p

Δεν είναι αναβάθμιση αλλά επιδιόρθωση μέσω PC Companion. Αν το ανοίξεις και πας ως το επιδιόρθωση τηλεφώνου που σου λέω, θα δεις τι λένε εκεί οι οδηγίες!!

μα δεν θα το παω σαν επιδιορθωση...θα το παω απο αναβαθμιση και μετα απο επιδιορθωση αμα δεν γινει τιποτα...εκανα ενα backup

γιατι ο διακωμιστης ειναι απασχολημενος...θα ξαναδοκιμασω το απογευμα αλλιως παω για επιδιορθωση

Φιλικά Γιώργος

μα δεν θα το παω σαν επιδιορθωση...θα το παω απο αναβαθμιση και μετα απο επιδιορθωση αμα δεν γινει τιποτα...εκανα ενα backup

Οκ!

Για το market, δοκίμασε και τη λύση που σου πρότεινε ο Θανάσης!

το κινητο βρισκεται στην εκδοση 2.0...για αυτο ειναι ετσι...η αναβαθμηση θα γινει μολις φορτιστει το κινητο στο 50%

πως μπορω να εγκαταστησω εφαρμογη χωρις file manager?

και που ειναι αυτη η εκκαθαριση δεδομενων :O

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φιλικά Γιώργος

το κινητο βρισκεται στην εκδοση 2.0...για αυτο ειναι ετσι...η αναβαθμηση θα γινει μολις φορτιστει το κινητο στο 50%

Στη 2.0 είναι τελικά; Όχι στη 2.1;

πως μπορω να εγκαταστησω εφαρμογη χωρις file manager?

και που ειναι αυτη η εκκαθαριση δεδομενων :O

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-όλα-android market (ή google play)-εκκαθάριση δεδομένων

Στη 2.0 είναι τελικά; Όχι στη 2.1;

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-όλα-android market (ή google play)-εκκαθάριση δεδομένων

δεν εχει κατι τετοιο στο μαρκετ

εχει εκκαθαριση προσωρινης μνημης

καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων

αναγκαστικη διακοπη

και εκκαθαριση προεπιλογων

σε αλλες εφαρμογες εχει

Φιλικά Γιώργος

Δοκίμασε την εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά μια επανεκκίνηση..

το εκανα τιποτα...:(

Φιλικά Γιώργος

παιδια εχω νεο προβλημα...ενω εβαλα απο το mobile9 μια εφαρμογη και δουλευε κανονικα το κινητο πηγα να στειλω ενα απκ με bluetooth και δεν στελνοταν...πηγα να το κλεισω αλλα δεν εκλεινε και κλειδωσα την οθονη...τωρα ειναι ανοικτο με σβηστη οθονη...να κανω επαναφορα με sus (seus)?

το κινητο ειναι ανοικτο και δεν ξερω πως να το κλεισω..η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

παιδια εχω νεο προβλημα...ενω εβαλα απο το mobile9 μια εφαρμογη και δουλευε κανονικα το κινητο πηγα να στειλω ενα απκ με bluetooth και δεν στελνοταν...πηγα να το κλεισω αλλα δεν εκλεινε και κλειδωσα την οθονη...τωρα ειναι ανοικτο με σβηστη οθονη...να κανω επαναφορα με sus (seus)?

το κινητο ειναι ανοικτο και δεν ξερω πως να το κλεισω..η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη

μπακ+χομε(ειναι το κεντρικο κουμπι απο τα τρια που εχει κατω απο την οθονη)+ον/οφ παπατα ταυτοχρονα...θα κανει επανεκινηση...

Edited by BlackX

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

μπακ+χομε(ειναι το κεντρικο κουμπι απο τα τρια που εχει κατω απο την οθονη)+ον/οφ παπατα ταυτοχρονα...θα κανει επανεκινηση...

ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου:D

επισης ενα απο τα προβληματα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω απο μαρκετ

συμφερει να κανω επαναφορα με seus?

Φιλικά Γιώργος

ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου:D

επισης ενα απο τα προβληματα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω απο μαρκετ

συμφερει να κανω επαναφορα με seus?

κοιτα δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις εκτως απο το seus για να το διωρθωσεις...αν κανεις επανεγκατασταση να ξερεις οτι θα διαγραφτουν ολα οπως μυνηματα επαφες...κανε ενα back-up πρωτα και μετα κανε το seus...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

κοιτα δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις εκτως απο το seus για να το διωρθωσεις...αν κανεις επανεγκατασταση να ξερεις οτι θα διαγραφτουν ολα οπως μυνηματα επαφες...κανε ενα back-up πρωτα και μετα κανε το seus...

ολα εγιναν οπως τα ηθελα

μπακ απ ειχα κανει εννοειται και εκανα αναβαθμιση η οποια βελτιωσε το κινητο...σε λιγο θα παω απο τον φιλο μου να το στησουμε οπως το θελει

Φιλικά Γιώργος

Ξέρει κανείς αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή apk μέσω OI File Manager και ενεργοποιήσω τις άγνωστες πηγές αν χάνω την εγγύηση της συσκευής?

Ευχαριστώ

Ξέρει κανείς αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή apk μέσω OI File Manager και ενεργοποιήσω τις άγνωστες πηγές αν χάνω την εγγύηση της συσκευής?

Ευχαριστώ

Φυσικά και όχι...

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro