dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλησπερα παιδια....εχω βαρεθει να στελνω sms στα greeklish απο το κινητο,γιατι στα ελληνικα υποστηριζει μεχρι 30 χαρακτηρες και με χρεωνει πολλα μηνυματα μαζι...υπαρχει καμια λυση...? ευχαριστω εκ των προτερων! 1)chompSMS 2)Handcent SMS κρατα οποιο σου αρεσει αν και το δευτερο ειναι καλυτερο, κατεβασε τα απο το μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 1)chompSMS 2)Handcent SMS κρατα οποιο σου αρεσει αν και το δευτερο ειναι καλυτερο, κατεβασε τα απο το μαρκετ ευχαριστω,για την απαντηση,αλλα στο μαρκετ παταω να κανω δημιουργια,δινω ονομα και κωδικο και μετα που ζηταει την ερωτηση για τυχον ξεχασεις τον κωδικο,δεν συνεχιζει,δεν μπορω να τελειωσω την εγγραφη οποτε δεν μπορω και να κατεβασω τιποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ευχαριστω,για την απαντηση,αλλα στο μαρκετ παταω να κανω δημιουργια,δινω ονομα και κωδικο και μετα που ζηταει την ερωτηση για τυχον ξεχασεις τον κωδικο,δεν συνεχιζει,δεν μπορω να τελειωσω την εγγραφη οποτε δεν μπορω και να κατεβασω τιποτα:( κοιτα λογικα δεν εκανες εγγραφη στο gmail, λοιπον κανε ενα gmail στο pc και δωσε τα στοιχεια αυτα στο κινητο (email και κωδικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 κοιτα λογικα δεν εκανες εγγραφη στο gmail, λοιπον κανε ενα gmail στο pc και δωσε τα στοιχεια αυτα στο κινητο (email και κωδικο) το εκανα και αυτο...εδωσα το μειλ και τον κωδικο και λεει οτι δεν ειναι σωστο!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 το εκανα και αυτο...εδωσα το μειλ και τον κωδικο και λεει οτι δεν ειναι σωστο!:( παραξενο πραγμα τι να πω δεν ξερω, αν εχεις κανει λογαριασμο gmail μπορεις να το κατεβασεις και απο εδω https://market.android.com/ πατας install την εφαρμογη που θελεις και αν εχεις το wifi ανοιχτο σε λιγα λεπτα ισως και αμεσως στην κατεβαζει στο κινητο, δοκιμασε το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Ενα μικρό quiz για την κοινότητα του mini pro: Τι είναι αυτό που έρχεται μετά τη 2.2, αρχίζει από "GI" και τελειώνει σε "BREAD"? Η απάντηση εδώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 παραξενο πραγμα τι να πω δεν ξερω, αν εχεις κανει λογαριασμο gmail μπορεις να το κατεβασεις και απο εδω https://market.android.com/ πατας install την εφαρμογη που θελεις και αν εχεις το wifi ανοιχτο σε λιγα λεπτα ισως και αμεσως στην κατεβαζει στο κινητο, δοκιμασε το :) δεν υπαρχει αυτο που γινεται...παταω πανω σε αυτο που εστειλες,στο ινσταλ ζηταει μειλ και κωδικο,παταω αυτο που μολις εκανα και λεει οτι δεν ειναι σωστο.παω λοιπον παω gmail και κανω αλλο μειλ κ αλλον κωδικο,ξαναπαταω και παλι λαθος....απλα δεν γινονται αυτα ή μπορω να τα κανω μονο εγω....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) δεν υπαρχει αυτο που γινεται...παταω πανω σε αυτο που εστειλες,στο ινσταλ ζηταει μειλ και κωδικο,παταω αυτο που μολις εκανα και λεει οτι δεν ειναι σωστο.παω λοιπον παω gmail και κανω αλλο μειλ κ αλλον κωδικο,ξαναπαταω και παλι λαθος....απλα δεν γινονται αυτα ή μπορω να τα κανω μονο εγω....:lol: κοιτα να δεις τα πραγματα ειναι απλα, αφου εχεις κανει νεο gmail πρεπει να κανεις και στο κινητο νεο login , πρεπει να κανεις εκκαθαριση στο κινητο τον παλιο λογαριασμο και μετα να περασεις τον νεο, δεν θυμαμε την διαδικασια για να σβησεις τον παλιο, ας μας πει καποιος πως να το σβησεις (ταυτοχρονα θα ψαχτω και εγω λιγο μηπως και το θυμηθω) edit πηγαινε ρυθμισεις μετα εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων βρες το gmail πατα πανω και κανε εκκαθαριση, ισως να ειναι αυτος ο τροπος, δοκιμασε το στην συνεχεια δωσε τα νεα στοιχεια στην εγγραφη για το gmail Edited March 1, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) κοιτα να δεις τα πραγματα ειναι απλα, αφου εχεις κανει νεο gmail πρεπει να κανεις και στο κινητο νεο login , πρεπει να κανεις εκκαθαριση στο κινητο τον παλιο λογαριασμο και μετα να περασεις τον νεο, δεν θυμαμε την διαδικασια για να σβησεις τον παλιο, ας μας πει καποιος πως να το σβησεις (ταυτοχρονα θα ψαχτω και εγω λιγο μηπως και το θυμηθω) edit πηγαινε ρυθμισεις μετα εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων βρες το gmail πατα πανω και κανε εκκαθαριση, ισως να ειναι αυτος ο τροπος, δοκιμασε το θα σου ημουν υποχρεη...:) θα σου ημουν υποχρεη...:) μηπως ενα εβγαζα την καρτα μνημης και εκανα μια επαναφορα του τηλεφωνου να καταφερνα κατι ? Edited March 2, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 edit πηγαινε ρυθμισεις μετα εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων βρες το gmail πατα πανω και κανε εκκαθαριση, ισως να ειναι αυτος ο τροπος, δοκιμασε το στην συνεχεια δωσε τα νεα στοιχεια στην εγγραφη για το gmail μηπως ενα εβγαζα την καρτα μνημης και εκανα μια επαναφορα του τηλεφωνου να καταφερνα κατι ? εκανες αυτο που σου ειπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 εκανες αυτο που σου ειπα? ναι,μονο που στην διαχειρηση εφαρμογων δεν εχω απολυτως τιποτα.,κενο ειναι:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ναι,μονο που στην διαχειρηση εφαρμογων δεν εχω απολυτως τιποτα.,κενο ειναι:wacko: ειναι κενο γιατι μαλλον εχεις την επιλογη ληψη απο το μαρκετ, δεν κατεβασες τιποτα, αφου φτασεις σ αυτο το σημειο πανω πανω σου γραφει ολα κλπ κλπ? εχω την froyo και δεν θυμαμε τι γραφει σε σενα , λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο, πατα εκει που λεει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Με αυτό εδώ μπορώ να επιστρέφω στην 2.0.2.Α.024 όταν φλασάρω το κινητό μου??? Edited March 1, 2011 by amoramor Ξέχασα το Link... :P Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Με αυτό εδώ μπορώ να επιστρέφω στην 2.0.2.Α.024 όταν φλασάρω το κινητό μου??? με ποιο?????? edit σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος αλλα ας απαντησει καποιος που γνωριζει σιγουρα Edited March 1, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλημερα παλληκαρια.οι καινουργιες παρτιδες του χ10 μινι εχουν κανονικα μπλουτουθ για μεταφορα δεδομενων απο και προς αλλα κινητα η οχι?το κινητο βγαζει καλες φωτο το βραδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλημερα παλληκαρια.οι καινουργιες παρτιδες του χ10 μινι εχουν κανονικα μπλουτουθ για μεταφορα δεδομενων απο και προς αλλα κινητα η οχι?το κινητο βγαζει καλες φωτο το βραδυ? καλημερα δουλευει κανονικα το bluetooth με αλλα κινητα, ισως να βρεις καποιο προβλημα με καποιο handsfree, το βραδυ δε θα το ελεγα οτι βγαζει και καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 dimtz απο βιντεο πως παει φιλε?προτεινε μου καμμια καλη καρτα μνημης 8 γιγα.θα κολλαει αμα τη γεμισω λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 dimtz απο βιντεο πως παει φιλε?προτεινε μου καμμια καλη καρτα μνημης 8 γιγα.θα κολλαει αμα τη γεμισω λες? επεσες στην περιπτωση φιλε μου, αν σου πω οτι δεν τραβηξα ακομη βιντεο ????:lol: μονο φωτο εχω βγαλει που την ημερα ειναι καταπληκτικες :) ,περιμενε να σου απαντησουν γιατι ουτε βιντεο εχω παρει αλλα και καρτα που αλλαξα 4αρα ειναι :D, υπομονη λοιπον...........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumero83 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ναι,μονο που στην διαχειρηση εφαρμογων δεν εχω απολυτως τιποτα.,κενο ειναι:wacko: εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων....εκκινηση παλι απο την αρχη και οοοοοοοοολα καλα....ευχαριστω για τον χρονο σου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 dimtz απο βιντεο πως παει φιλε?προτεινε μου καμμια καλη καρτα μνημης 8 γιγα.θα κολλαει αμα τη γεμισω λες? Τη μερα τραβαει πολυ καλο βιντεο αν αναλογιστουμε οτι εχει 5αρα.βοηυαει και το autofocus πολυ.. Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 να ειστε καλα παιδες.μηνυματα στελνεις κανονικα στους 160 χαρακτηρες η οχι?καλη μαρκα σε καρτα μνημης ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Με κεφαλαία στέλνεις αν δεν απατώμαι, αλλά βάλε το Handcent με πολλές ρυθμίσεις και πάντα 160 όπως και να γράψεις για να βρεις την ησυχία σου! Sandisk από μένα ως καλύτερες αλλά από κει και μετά δε σημαίνει ότι με μια Kingston ή μια Transcend θα έχεις πρόβλημα. Να κοιτάξεις κάτι σε class 4 ή ακόμα καλύτερα class 6. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 να εισαι καλα.παντως βλεπω εχει ζητηση το κινητο.δεν ξερω αν ειναι λογω τιμης η επειδη αξιζει πραγματικα σαν τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 να εισαι καλα.παντως βλεπω εχει ζητηση το κινητο.δεν ξερω αν ειναι λογω τιμης η επειδη αξιζει πραγματικα σαν τηλεφωνο. Μαλλον και τα δυο.. Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 παιδια ποια καλυμματα εχετε?ο γερμανος φερνει το ασημι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts