kallair Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 υπαρχουν διάφορες εφαρμογές. το full screen caller id (αν θυμαμαι καλα το ονομα της εφαρμογής) εμφανίζει σε πλήρη οθόνη την φωτό αυτού που σε καλεί και απαντάς με απλό πάτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γιατί όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc, δεν μου βγάζει φάκελο με την sd card. Αλλά ένα φάκελο σαν cd, όπου δεν μπορώ να δω το περιεχόμενο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια σας ευχαριστω για τις χθεσινες απαντησεις σας ... αλλα κατι ακομα δεν μπορω να μπω στο android market και ενω εχω πατησει το λογαριασμο gmail μου λεει κατι σφαλμα μολις πατησεις οκ κληνει ι εφαρμογη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ανταλασω ροζ καπακι με λευκο, οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει μηνυμα (κατα προτιμηση να μενει αθηνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Θα πρότεινα να χωριστεί το τόπικ σε 2 υποκατηγορίες: α)Μετατροπές, hacking β)Νορμάλ χρήση χωρίς τα παραπάνω Οι χρήστες που δεν ασχολούνται με το α) πρέπει να ψάξουν πολύ για να βρουν κάτι που δεν έχει σχέση με μνήμη delvik, xrecovery, app2sd κλπ. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 και τι θα κανω θα μου απαντισει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 και τι θα κανω θα μου απαντισει καποιος? εχεις ενεργο το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) υπαρχουν διάφορες εφαρμογές. το full screen caller id (αν θυμαμαι καλα το ονομα της εφαρμογής) εμφανίζει σε πλήρη οθόνη την φωτό αυτού που σε καλεί και απαντάς με απλό πάτημα. ευχαριστω , το εχεις πετυχει στο market αυτο? και κατι ακομα μην ανοιγω αλλο, το μπλε θεμα του κινητου αλλαζει χρωμα χωρις να πειραχτει το κινητο?? Edited February 8, 2011 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ναι εχψ συνδεθει σε δυκτιο αλλα δν μπαινει παλι ¨( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ναι εχψ συνδεθει σε δυκτιο αλλα δν μπαινει παλι ¨( ξανακανε τη διαδικασια απο την αρχη μηπως δεν εχει παρει σωστα τα στοιχεια του λογαριασμου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδιά,προσπαθώ να κάνω partition μερικές κάρτες μου αλλά δε γίνεται μα τι στο καλό??!!Αρχικά έβαλα μια 4αρα και καλά έγινε μου βγαλε.. αλλά το περιεχόμενο της δε διαγράφηκε..το παραβλέπω και πήγα να δω αν το link2SD που είπε κάποιος πιο πριν δουλεύει και ΔΕΝ!!άρα δεν έγινε το partition γιατί το create link δε μπορούσα να το πατήσω..Πάω λοιπόν να κάνω partitions σε μια 6αρα που επίσης έχω πάω να κάνω πάλι όλα όσα λέει στο βιντεακι mini partition tool αλλά με το που πατάω διαγραφή,μετά create μπλα μπλα μπλα..και δεν έχει τώρα να επιλέξω το fat32 που πρέπει αφού έχω 6αρα αλλά μόνο fat...!!ή το πρόγραμματάκι είναι μουφαμ ή κάνω κάτι εγώ λάθος ή έχει κολλήσει το pc μου..δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!!Μήπως έχουν πρόβλημα οι κάρτες μου??Τι άλλο να δοκιμάσω αχ ασ μου πει κάποιος δηλαδή έλεος κάτι ΤΟΣΟ απλό να με κουράζει τόσο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδιά,προσπαθώ να κάνω partition μερικές κάρτες μου αλλά δε γίνεται μα τι στο καλό??!!Αρχικά έβαλα μια 4αρα και καλά έγινε μου βγαλε.. αλλά το περιεχόμενο της δε διαγράφηκε..το παραβλέπω και πήγα να δω αν το link2SD που είπε κάποιος πιο πριν δουλεύει και ΔΕΝ!!άρα δεν έγινε το partition γιατί το create link δε μπορούσα να το πατήσω..Πάω λοιπόν να κάνω partitions σε μια 6αρα που επίσης έχω πάω να κάνω πάλι όλα όσα λέει στο βιντεακι mini partition tool αλλά με το που πατάω διαγραφή,μετά create μπλα μπλα μπλα..και δεν έχει τώρα να επιλέξω το fat32 που πρέπει αφού έχω 6αρα αλλά μόνο fat...!!ή το πρόγραμματάκι είναι μουφαμ ή κάνω κάτι εγώ λάθος ή έχει κολλήσει το pc μου..δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!!Μήπως έχουν πρόβλημα οι κάρτες μου??Τι άλλο να δοκιμάσω αχ ασ μου πει κάποιος δηλαδή έλεος κάτι ΤΟΣΟ απλό να με κουράζει τόσο .. Να υποθεσω οτι εχεις ΧΡ? Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Να υποθεσω οτι εχεις ΧΡ? Sent from my U20i using Tapatalk Σωστά υποθέτεις!!!μην βγάλεις κι άλλα στην φόρα με τρομάζεις:p:p χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλησπερα εγκατεστησα το igo8 στο μινι αλλα εχω προβλημα στην αναλυσγ μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανουμε για να παιξει σωστα τωρα δειχνει το 1/3 της οθονης ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Σωστά υποθέτεις!!!μην βγάλεις κι άλλα στην φόρα με τρομάζεις:p:p χαχαχα Σου υποσχομαι οτι δε θα προβω σε αλλες αποκαλυψεις!!! Για την ωρα βρες καποιο PC με windows7 (η vista) να κανεις τη δουλεια σου και βαλε στο προγραμμα αναβαθμιση λειτουργικου και στο PC!!!:-P Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ευχαριστω , το εχεις πετυχει στο market αυτο? και κατι ακομα μην ανοιγω αλλο, το μπλε θεμα του κινητου αλλαζει χρωμα χωρις να πειραχτει το κινητο?? εχεις πμ. οχι το μπλε δεν αλλαζει χωρις να πειράξεις αρχεία συστήματος. αλλά πλέον με το xrecovery είναι τόσο εύκολο και απλό να αλλάξεις θέματα και χρώματα με τα themes που έχουν βγάλει που δν χρειάζεται να φοβάσαι τπτ. @μανος: υπάρχει ειδική έκδοση του igo που είναι για χαμηλές αναλύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Σου υποσχομαι οτι δε θα προβω σε αλλες αποκαλυψεις!!! Για την ωρα βρες καποιο PC με windows7 (η vista) να κανεις τη δουλεια σου και βαλε στο προγραμμα αναβαθμιση λειτουργικου και στο PC!!!:-P Sent from my U20i using Tapatalk Mμμ :p:pκαλά θα τα δοκιμάσω και αυτά και θα δω!Σ ευχαριστώ(αναβαθμίζομαι συχνά πυκνά αν θες να ξέρεις κάτι άλλο θα φταίει ή απλά έχει κολλήσει κάτι..θα δω και στα vista..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καλύτερο πρόγραμμα για τον καιρό εδώ στην Ελλάδα έχουμε κάποιο? Και ρολόι αυτό με της καρτέλες που μπορούμε να βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOOFYS86 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟΝ IGO8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ CONTENT ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤHΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΤ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑPP2SD ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ PLS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αγαπητέ GOOFYS86[/member], καλώς όρισες στο φόρουμ! :) Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με συνεχόμενη κεφαλαία γραφή, καθώς κάτι τέτοιο πέραν του ότι κάνει τα μηνύματα δυσανάγνωστα και κουραστικά, μεταφράζεται και ως αύξηση του τόνου της φωνής και απαγορεύεται και από τους όρους χρήσης του φόρουμ. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_1 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Κανά νέο για dual touch έχουμε.:( Οι φίλοι με το x10 το μεγάλο έχουν αρχίσει ήδη το πανηγύρι εδω και 2 - 3 βοδμάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟΝ IGO8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ CONTENT ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤHΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΤ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑPP2SD ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ PLS... Για να βλεπεις τι εχεις μεσα στην καρτα σου πρεπει να εγκαταστησεις απο το μαρκετ το oi file manager η το astro file manager, κατεβασε τα και κρατα οποιο σου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Υπαρχει θεμα με wifi? Ενω εμπαινα κανονικα, τωρα (παλι) δεν μπαινω, ειμαι διπλα στο ρουτερ, φουλ σημα, σωστος κωδικος, εκανα επανεκκινηση κινητο, επανεκκινηση ρουτερ, το εχω παθει πολλες φορες , μετα απο κανα τριωρο μπορει να μπαινω, αλλα γιατι το κανει αυτο? διαβαζω στο ιντερνετ οτι και αλλοι εχουν προβλημα με την συνδεση wifi. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOOFYS86 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Για να βλεπεις τι εχεις μεσα στην καρτα σου πρεπει να εγκαταστησεις απο το μαρκετ το oi file manager η το astro file manager, κατεβασε τα και κρατα οποιο σου αρεσει βασικά τα εχω όλα αυτα αλλά δεν βρίσκω την συγκεκριμενη τοποθεσια που ανοιγουν τα προγραμματα μετα το installation τους (πχ το Ιgo που ανοιγει τα folder του)?....sorry για τα CAPS LOCK πριν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) βασικά τα εχω όλα αυτα αλλά δεν βρίσκω την συγκεκριμενη τοποθεσια που ανοιγουν τα προγραμματα μετα το installation τους (πχ το Ιgo που ανοιγει τα folder του)?....sorry για τα CAPS LOCK πριν!!! για να καταλαβω εκτελεις την εφαρμογη igo8.apk και δεν βλεπεις που εχεις κανει εγκατασταση? δηλ που τοποθετηθηκαν οι φακελοι?( με τους χαρτες-φωνες κλ) Edited February 8, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts