axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εννοώ ο διάδοχος των xperia mini, και mini pro και κάτι τελευταίο, το mini στον germano το 1.6 το os έχει; ναι απο ότι είδα ...παίζει ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 πως γινεται να βγαλω την καρτα με ανοιχτο κινητο αφου για να βγει πρεπει να βγαλεις την μπαταρια... Ναι, όντως, την SD λέω...:p Όμορφο το νέο μοντέλο, αλλά εμένα με κερδίζει περισσότερο το εσωτερικό ( 320 x 480, 800MHz, RAM 384MB, gingerbread). Ελπίζω να αργήσει να βγει :lol: Από την άλλη όμως σκέφτομαι αν θα ξανά δώσω χρήματα για μη υπαρκτή πολιτική αναβάθμισης... Γιατί αν συνεχίσει έτσι η SE θα έχει βγει η 3.5 για κινητά και αυτή θα μας λέει "το mediascape της 2.3 είναι πολύ καλύτερο από οτιδήποτε βγάζει η Google, μην τους ακούτε".:lol: Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Η τιμή του Χ10 mini είναι στα 149 ευρώ και στα Saturn. Το είδα προχτές και το αγόρασα για δεύτερο, θεώρησα την τιμή ευκαιρία για αυτό το τηλέφωνο. Δεν είχε πολλά κομμάτια στο κατάστημα του Γερακα, μόνο δύο αν δεν κάνω λάθος ... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ναι, όντως, την SD λέω...:p Όμορφο το νέο μοντέλο, αλλά εμένα με κερδίζει περισσότερο το εσωτερικό ( 320 x 480, 800MHz, RAM 384MB, gingerbread). Ελπίζω να αργήσει να βγει :lol: Από την άλλη όμως σκέφτομαι αν θα ξανά δώσω χρήματα για μη υπαρκτή πολιτική αναβάθμισης... Γιατί αν συνεχίσει έτσι η SE θα έχει βγει η 3.5 για κινητά και αυτή θα μας λέει "το mediascape της 2.3 είναι πολύ καλύτερο από οτιδήποτε βγάζει η Google, μην τους ακούτε".:lol: μιλαμε για ενα κομματι το οποιο θα συνδιαζει γαματα χαρακτηριστικα και κομψοτητα!μην ξεχνας και την καμερα που θα φοραει..εχω την εντυπωση οτι τα μονα παρατημενα κινητα της SE ειναι τα μινι.πιστευω θα μαθει απο τα λαθη της η εταιρια και δεν θα τα επαναλαβει...ισως να δει και δραματικη μειωση στις πωλησεις του νεου μινι... παντως και γω ελπιζω να αργησει....ισως να "σκοτωσω" το προ μου και να παρω το καινουριο,ομως αμα αργησει ποιος θα παρει το παλιο μινι και ποσο?:confused: ναι απο ότι είδα ...παίζει ρόλο? παιζει ρολο στο οτι το android θελει την υπομονη του..και δεν λεει ναχεις αλλον εναν "μπελα" στο κεφαλι σου..αν και γινετια αμεσως η αναβαθμιση... οπως και ναχει μιλαμε για καθαρο ΣΤΟΚ κομματι αφου φοραει ακομα 1.6 και λογικο μου φαινεται να χει τοσο λιγο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση! θελω να παρω μια καρτα μνημης toshiba 8Gb micro SD αλλα ειναι και high capacity (HC)! To κινητο μας αναγνωριζει μια καρτα micro SD HC?? ή αν την βαλω δεν θα την αναγνωριζει λογου οτι ειναι HC? ΥΓ αν γινετε πειτε μου λιγο γρηγορα γιατι θελω να την παρω..! :) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 παρ'την και εγω τετοια εχω παρει HC! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 παρ'την και εγω τετοια εχω παρει HC! ;) ty :) . Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 To έχω στα χέρια μου παιδιά ...Σαν αρχή το βάζω για φόρτηση ....απο εκεί και πέρα.... πρέπει να βάλω την 2.1 γιατί έχει την παλία πως το κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 To έχω στα χέρια μου παιδιά ...Σαν αρχή το βάζω για φόρτηση ....απο εκεί και πέρα.... πρέπει να βάλω την 2.1 γιατί έχει την παλία πως το κάνω ? Κατεβάζεις το seus (Sony ericsson update service) από το παρακάτω link και ακολούθησε τις οδηγίες..... http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/1.433308 Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 To έχω στα χέρια μου παιδιά ...Σαν αρχή το βάζω για φόρτηση ....απο εκεί και πέρα.... πρέπει να βάλω την 2.1 γιατί έχει την παλία πως το κάνω ?Επειδη τωρα θα εχεις πολλες αποριες διαβασε αυτο--->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 και θα σου λυσει πολλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Κατεβάζεις το seus (Sony ericsson update service) από το παρακάτω link και ακολούθησε τις οδηγίες..... http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/1.433308 οκ και μετά κάνω την αναβάθμιση..και μετά root έτσι? Edited January 25, 2011 by axilleaslarisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 οκ και μετά κάνω την αναβάθμιση..και μετά root έτσι? εισαι σιγουρος οτι ειναι 1.6? φορτιζει ανοιχτο η κλειστο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εισαι σιγουρος οτι ειναι 1.6? φορτιζει ανοιχτο η κλειστο? Κλειστό να το ανοίξω? Ετσι το είδα εκεί...αν το βάλω σε λιγο στο pc θα το ξαναδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Κλειστό να το ανοίξω? Ετσι το είδα εκεί...αν το βάλω σε λιγο στο pc θα το ξαναδω αμα φοραει την 1.6 παντα θα φορτιζει ανοιχτο.δηλαδη αν ειναι κλειστο και το βαλεις στην πριζα τοτε θα ανοιξει το κινητο.αν φοραει την 2.1 και το βαλεις κκλειστο στην πριζα τοτε θα σου βγαλει εναν κεραυνο και μια μπαταρια στην μεση της οθονης.η οθονη δεν θα σβηνει ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 αμα φοραει την 1.6 παντα θα φορτιζει ανοιχτο.δηλαδη αν ειναι κλειστο και το βαλεις στην πριζα τοτε θα ανοιξει το κινητο.αν φοραει την 2.1 και το βαλεις κκλειστο στην πριζα τοτε θα σου βγαλει εναν κεραυνο και μια μπαταρια στην μεση της οθονης.η οθονη δεν θα σβηνει ποτε. Είναι ανοιχτό έχει την παλιά...πάω να το κάνω πρέπει κάτι να προσέξω..>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Είναι ανοιχτό έχει την παλιά...πάω να το κάνω πρέπει κάτι να προσέξω..>? οχι ειναι πολυ απλο.απλα ακολουθα πιστα τις οδηγιες..καλη τυχη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 οχι ειναι πολυ απλο.απλα ακολουθα πιστα τις οδηγιες..καλη τυχη! τέλος παιδιά όλα καλά... το επόμενα βήμα είναι μεταφορά των επαφων...απο το yari τις έχω και αποθηκευμένες στο SE Pc suite τι κάνω? Πρέπει πρώτα root ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 τέλος παιδιά όλα καλά... το επόμενα βήμα είναι μεταφορά των επαφων...απο το yari τις έχω και αποθηκευμένες στο SE Pc suite τι κάνω? Πρέπει πρώτα root ή κάτι άλλο? Αν δεν σου δουλέψει το Pc suite κατέβασε το my phone explorer από εδώ http://www.fjsoft.at/en/ και μετά πήγαινε στο μαρκετ και κατέβασε το αντίστοιχο MyphoneExplorer στο κινητό. Πέρασε πρωτα τις επαφές από το yari και μετά συνέδεσε το μινι με το MyphoneExplorer και θα σου τίς περάσει μέσα. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αν δεν σου δουλέψει το Pc suite κατέβασε το my phone explorer από εδώ http://www.fjsoft.at/en/ και μετά πήγαινε στο μαρκετ και κατέβασε το αντίστοιχο MyphoneExplorer στο κινητό. Πέρασε πρωτα τις επαφές από το yari και μετά συνέδεσε το μινι με το MyphoneExplorer και θα σου τίς περάσει μέσα. Αν το κάνω μετά root θα ξαναχάσω τις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αν το κάνω μετά root θα ξαναχάσω τις επαφές? Με το root δεν χάνεις τίποτα.... Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 145e στο skroutz και το πρωι στα 149ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 145e στο skroutz και το πρωι στα 149ε σε ποιο καταστημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Με το root δεν χάνεις τίποτα.... Πρέπει να κάνω κάτι άλλο σαν νέο κινητό που είναι.... το root το αφήνω για μετά... τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyMontana Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλησπέρα σε όλους,σας γράφω για να πάρω απόψεις σχετικά με το X10 mini που έχω και έχει περάσει νερό στην πλακέτα (εκτός εγγυησης απο την sony ericsson λόγο νερού).Το κινητό ανοίγει απλά δέν εντοπίζει την sim έπειτα απο ένα ατύχημα με νερό που πέρασε απο την τρύπα των ακουστικών.Θα ήθελα να ρωτήσω λοιππόν ,υπάρχει κάποιπος τρόπος επισκευής απο εμένα ή θα το κάνω χειρότερα(έχω προσπαθήσει με update,hard reset kltp) εαν το ανοίξω θα βγάλω κάποια άκρη???Σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να το πάω σε κάνα μαγαζάκι που αγοράζει μεταχειρισμένα για να μου το αλλάξουνε με ενα οπιοδήποτε κινητό εφόσον εγω δν μπορώ με κάποιο τρόπο να το επισκευάσω φθηνα για να μήν το έχω άδικα....Θα εκτιμήσω πολυ την απάντηση σας , ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ένας φίλος είχε ίδιο ατύχημα, έβγαλε κατευθείαν την μπαταρία, την sim και την κάρτα μνήμης και το πήγε στο 9volto και του το έφτιαξαν καινούργιο, κάνε ένα search και πάρε τους τηλέφωνο. Κόστος γύρω στα 40€ Μην ασχοληθείς εσύ, το πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts