dimitrisOS Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 εγω εχω το 6ο απο πανω to 20110613.zip δηλ μου περαστηκε ειπε οτι ειναι επιτηχος αλλα εμφανιστηκαν μονο το car home & google search τιποτα αλλο και παω να το συνδεσω στο πσ αλλα δεν μου ανοιγη την καρτα του μον φορτονει γιατι ; τα αρχεια πριν τα περναγα μεσω bluetooth Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 μου περαστηκε ειπε οτι ειναι επιτηχος αλλα εμφανιστηκαν μονο το car home & google search τιποτα αλλο και παω να το συνδεσω στο πσ αλλα δεν μου ανοιγη την καρτα του μον φορτονει γιατι ; τα αρχεια πριν τα περναγα μεσω bluetooth δε ξερω φιλε μου τι να σου πω, μολις φλασαρα την 2.1.5 εβαλα για apps αυτο που σου ανεφερα παραπανω και μου εβγαλε το market - google μπηκα μαρκετ μαρκαρα ολες τις επιλογες που μου εβγαλε για να επιλεξω (facebook - youtube και πολλα αλλα) τα κατεβασα και ολα οκ..................τωρα τι να πω??????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 θα ξανα κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη (απο την εγκατασταση τις νεας εκδοσης) και θα δοκιμασω αυτα εδω http://goo-inside.me/gapps/ που βρεικα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos89010 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν πριν αρχίσεις να σβηνεις μπορούσες, πιθανώς. Ποιες εφαρμογές έσβησες? Οκ το βρηκα εσβησα το gmail γιαυτο δεν μπορουσα να κατεβασω... φλασαρα το google apps και ολα οκ αλλα βγηκαν κ αλλες εφαρμογες οπως το TALK ,χαρτης μπορω να της σβησω ολες αφτες και να αφησω μονο το gmail η χρειαζονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 θα ξανα κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη (απο την εγκατασταση τις νεας εκδοσης) και θα δοκιμασω αυτα εδω http://goo-inside.me/gapps/ που βρεικα τελεικα δουλεψε ετσι !!!!!!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Οκ το βρηκα εσβησα το gmail γιαυτο δεν μπορουσα να κατεβασω... φλασαρα το google apps και ολα οκ αλλα βγηκαν κ αλλες εφαρμογες οπως το TALK ,χαρτης μπορω να της σβησω ολες αφτες και να αφησω μονο το gmail η χρειαζονται ? Αν δε σου χρησιμεύει το Talk κι οι χάρτες δεν έχεις πρόβλημα να τα βγάλεις. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 οκ τα καταφερα μπορεσα να βαλω τα android 2.3 αλλα ενα προβλημα στα μνμτα οταν παω στ menu που εχει τ θαυμαστικα ερωτηματικά κ.λ.π κολαει μερικες φορες και δεν μπορω να κατεβω προς τα κατω ...εκανα επανακινιση ξανα πιγα δούλεψε για λιγο αλλα ξανα τα ιδια την GinTonic.SE εβαλα οπως μετα δοκιμασα και την GingerDX kai το ιδιο προβημα SMILEY PAGE ON SYM KEY IS FREEZED EVERYTIME SCROLLED TO THE END,HOW TO FIX? Enable desktop overscrolling in cm setting > user interface. It only works for Sym Key page while keyboard is opened, not for the portrait style touch keyboard. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1066824 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos89010 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 SMILEY PAGE ON SYM KEY IS FREEZED EVERYTIME SCROLLED TO THE END,HOW TO FIX? Enable desktop overscrolling in cm setting > user interface. It only works for Sym Key page while keyboard is opened, not for the portrait style touch keyboard. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1066824 καπιος που καταλαβε γιατι με τα αγκλικα δεν τα παω και τοσο καλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εννοεί ότι υπάρχει λύση για το πάγωμα της σελίδας με τα smileys όταν κάνεις scrolling (πας cm settings -> user interface και ενεργοποιείς την επιλογή desktop overscrolling) αλλά αυτή η λύση (το fix) δουλεύει μόνο για το τα smileys όταν είναι ανοιχτό το συρόμενο πληκτρολόγιο. Οπότε το πρόβλημα στο portrait δεν λύνεται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Για τον φιλο που ξεκινησε το post... Η εγγυηση 2 χρονων δεν ισχυει στις μπαταριες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 απ οτι βλεπω μετα και την τελευταια αναβαθμηση πεταει το μινι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikri_migoula Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ξερετε κανενα καλο player για να βλεπω ταινιες στο mini pro ? κατεβασα τ vlc αλλα δεν μου διαβαζει τα avi και το bs player τα διαβαζει αλλα ενώ η φωνη παει κανονικα η εικόνα αργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ξερετε κανενα καλο player για να βλεπω ταινιες στο mini pro ? κατεβασα τ vlc αλλα δεν μου διαβαζει τα avi και το bs player τα διαβαζει αλλα ενώ η φωνη παει κανονικα η εικόνα αργει moboplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikri_migoula Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) moboplayer πως μπορω να βαλω υποτιτλους με αφτο τ προγραμμα δεν τους διαβαζει αυτοματα ? Edited November 28, 2011 by mikri_migoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marvin_X Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ενα μεγάλο μπράβο καταρχήν για όλη τη δουλειά που γίνεται στο site...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει πάντως γιατί έχω φάει πολλές...πολλές ώρες και δεν μπορώ να φλασάρω το Χ10 μινι μου μέσω του flashtool... Ξέρω οτι έχει αναφερθέι αλλά δεν βρήκα λύση σε αυτά τα παλαιότερα πόστ. Αυτό που παίρνω απο το flashtool ειναι το εξής 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Searching Xperia.... 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Found at USB\VID_0FCE&PID_ADDE\5&93A2790&0&5 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Start Flashing 28/020/2011 08:20:45 - INFO - 28/020/2011 08:20:45 - ERROR - Error flashing. Aborted 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Now unplug the device and power it on 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Then go to application settings 28/020/2011 08:20:45 - INFO - turn on Unknown Sources and Debugging Φυσικά εχω ενεργοποιημένα και το Ανάπτυξη->Εντοπισμός σφαλμάτων ενεργοποιημένο και το Ρύθμιση εφαρμογών->Άγνωστες πηγές ενεργοποιημένο. Δοκίμασα να βγάλω όλα τα προγράμματα pccompanion, sdk και να τα ξαναβάλω σε περίπτωση που είναι θέμα driver, δοκίμασα και διαφορετικούς driver για SEMC, ξαναέκανα route την συσκευή μήπως και δεν είχε κάτσει κάτι καλά, δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή που είχε φρέσκια εγκατάσταση windows7 και κάθε φορά το ίδιο μήνυμα. Εχω στερέψει απο έμπνευση...βοήθεια!!! Σημειώνω οτι είμαι x10 mini E10i 2.1-update1 M76XX-TSNCJOLYM-53404015 2.6.29 SEMCUser@SEMHost#1 2.11.A.0.6 Κάνοντας check για το αν είναι root μέσα απο flashtool παίρνω το εξής 28/021/2011 08:21:24 - INFO - Connected device : E10 28/021/2011 08:21:25 - INFO - Installed version of busybox : BusyBox v1.15.3 (2010-02-06 17:13:19 CET) multi-call binary 28/021/2011 08:21:40 - WARN - Please check your Phone and 'ALLOW' Superuseraccess! 28/021/2011 08:21:41 - INFO - Root Access Allowed Γενικά προσπαθώ να φλασάρω μια έκδοση kernel με την οποία θα μπορώ να τρέχω MiniCM7-2.1.5 [25/11/11]Gingerbread 2.3.7/CM7.2 και όπως καταλαβαίνετε πέφτω συνεχώς σε τοίχο. Και κάτι ακόμη, το SEUS γιατι δεν δουλεύει? Για κατέβασμα απο ότι κατάλαβα δεν το δίνει πλέον η SE και εαν βάλω κάποια έκδοση που βρίσκω απο τρίτους αυτή δεν ξεκινάει κάν λεγοντας οτι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα update της SE (Τσεκαρισμένο και αυτό σε δυο υπολογιστές). Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 πως μπορω να βαλω υποτιτλους με αφτο τ προγραμμα δεν τους διαβαζει αυτοματα ? MX Video player Κατευθείαν συγχρονιζει .srt αρχεία μια χαρα, δωρεαν στο Market ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εχω παρατηρησει οτι η ρομ που εχω (GingerDX)μερικες φορες τρωει κατι περιεργα κολληματα και force closes και σκευτομαι σοβαρα να δοκιμασω και καμια διαφορετικη μηπως ειναι πιο γρηγορη.Τι μου προτυνετε?Mini CM7 ή Gintonic?Ποια ειναι πιο γρηγορη και με λιγοτερα bugs?Εκτος αμα βεβαια ειναι καλυτερη η GingerDX που εχω ,οποτε να μην κανω τον κοπο να αλλαξω ρομ.Υπαρχει καποιος που να τις εχει δοκιμασει και τις 3 ή τις 2 πρωτες που αναφερω?Αν ναι ας πει ποια του φανηκε καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WilliamStark Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ενα μεγάλο μπράβο καταρχήν για όλη τη δουλειά που γίνεται στο site...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει πάντως γιατί έχω φάει πολλές...πολλές ώρες και δεν μπορώ να φλασάρω το Χ10 μινι μου μέσω του flashtool... Ξέρω οτι έχει αναφερθέι αλλά δεν βρήκα λύση σε αυτά τα παλαιότερα πόστ. Αυτό που παίρνω απο το flashtool ειναι το εξής 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Searching Xperia.... 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Found at USB\VID_0FCE&PID_ADDE\5&93A2790&0&5 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Start Flashing 28/020/2011 08:20:45 - INFO - 28/020/2011 08:20:45 - ERROR - Error flashing. Aborted 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Now unplug the device and power it on 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Then go to application settings 28/020/2011 08:20:45 - INFO - turn on Unknown Sources and Debugging Να υποθέσω ότι έχεις κάνει unlock τον bootloader ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εχω παρατηρησει οτι η ρομ που εχω (GingerDX)μερικες φορες τρωει κατι περιεργα κολληματα και force closes και σκευτομαι σοβαρα να δοκιμασω και καμια διαφορετικη μηπως ειναι πιο γρηγορη.Τι μου προτυνετε?Mini CM7 ή Gintonic?Ποια ειναι πιο γρηγορη και με λιγοτερα bugs?Εκτος αμα βεβαια ειναι καλυτερη η GingerDX που εχω ,οποτε να μην κανω τον κοπο να αλλαξω ρομ.Υπαρχει καποιος που να τις εχει δοκιμασει και τις 3 ή τις 2 πρωτες που αναφερω?Αν ναι ας πει ποια του φανηκε καλυτερη. Εγώ είμαι με GinTonic. Την MiniCM δεν την έχω δοκιμάσει αλλά τη GingerDX δεν την άντεξα ούτε τέταρτο. Σε μένα δεν έκατσε καθόλου καλά, laggy και σου έδινε βαριά αίσθηση.. Εγώ θα έλεγα να τη δοκιμάσεις αν έχεις όρεξη. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ενα μεγάλο μπράβο καταρχήν για όλη τη δουλειά που γίνεται στο site...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει πάντως γιατί έχω φάει πολλές...πολλές ώρες και δεν μπορώ να φλασάρω το Χ10 μινι μου μέσω του flashtool... Ξέρω οτι έχει αναφερθέι αλλά δεν βρήκα λύση σε αυτά τα παλαιότερα πόστ. Αυτό που παίρνω απο το flashtool ειναι το εξής 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Searching Xperia.... 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Found at USB\VID_0FCE&PID_ADDE\5&93A2790&0&5 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Start Flashing 28/020/2011 08:20:45 - INFO - 28/020/2011 08:20:45 - ERROR - Error flashing. Aborted 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Now unplug the device and power it on 28/020/2011 08:20:45 - INFO - Then go to application settings 28/020/2011 08:20:45 - INFO - turn on Unknown Sources and Debugging Φυσικά εχω ενεργοποιημένα και το Ανάπτυξη->Εντοπισμός σφαλμάτων ενεργοποιημένο και το Ρύθμιση εφαρμογών->Άγνωστες πηγές ενεργοποιημένο. Δοκίμασα να βγάλω όλα τα προγράμματα pccompanion, sdk και να τα ξαναβάλω σε περίπτωση που είναι θέμα driver, δοκίμασα και διαφορετικούς driver για SEMC, ξαναέκανα route την συσκευή μήπως και δεν είχε κάτσει κάτι καλά, δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή που είχε φρέσκια εγκατάσταση windows7 και κάθε φορά το ίδιο μήνυμα. Εχω στερέψει απο έμπνευση...βοήθεια!!! Σημειώνω οτι είμαι x10 mini E10i 2.1-update1 M76XX-TSNCJOLYM-53404015 2.6.29 SEMCUser@SEMHost#1 2.11.A.0.6 Κάνοντας check για το αν είναι root μέσα απο flashtool παίρνω το εξής 28/021/2011 08:21:24 - INFO - Connected device : E10 28/021/2011 08:21:25 - INFO - Installed version of busybox : BusyBox v1.15.3 (2010-02-06 17:13:19 CET) multi-call binary 28/021/2011 08:21:40 - WARN - Please check your Phone and 'ALLOW' Superuseraccess! 28/021/2011 08:21:41 - INFO - Root Access Allowed Γενικά προσπαθώ να φλασάρω μια έκδοση kernel με την οποία θα μπορώ να τρέχω MiniCM7-2.1.5 [25/11/11]Gingerbread 2.3.7/CM7.2 και όπως καταλαβαίνετε πέφτω συνεχώς σε τοίχο. Και κάτι ακόμη, το SEUS γιατι δεν δουλεύει? Για κατέβασμα απο ότι κατάλαβα δεν το δίνει πλέον η SE και εαν βάλω κάποια έκδοση που βρίσκω απο τρίτους αυτή δεν ξεκινάει κάν λεγοντας οτι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα update της SE (Τσεκαρισμένο και αυτό σε δυο υπολογιστές). Τι παιζει? νομιζω ειναι θεμα windows φιλε...............................δοκιμασε το σε win7 64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 To pc companion εχει δυνατοτητα για update οποτε γιατι ψαχνεστε με το seus σε διαφορα σαιτ; Θα ρωτησω κατι που η απαντηση λογικα θα ειναι οχι αλλα υπαρχει η δυνατοτητα να εχω την επισημη ρομ με το dsp manager ομως; ειναι ο μονος λογος για τον οποιο εχω custom rom καθως η καθεμια εχει τα δικα της προβληματα και καταντησε κουραστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εγώ είμαι με GinTonic. Την MiniCM δεν την έχω δοκιμάσει αλλά τη GingerDX δεν την άντεξα ούτε τέταρτο. Σε μένα δεν έκατσε καθόλου καλά, laggy και σου έδινε βαριά αίσθηση.. Εγώ θα έλεγα να τη δοκιμάσεις αν έχεις όρεξη. HTC Desire/Tapatalk Η GinTonic ειναι καλη?Εχει αισθητη διαφορασε σχεση με την GingerDX σε θεμα ταχυτητας και κολληματων?Περισσοτερο με ενδιαφερει να μην κολλαει γιατι μου την σπανε αφανταστα τα κολληματα που τρωει μερικες φορες το κινητο μου χωρις λογο.Οταν βλεπω force close μου ερχεται να το πεταξω απ΄το παραθυρο.Μου εχει τυχει force close ακομα και στον Launcher ή το συστημα android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 To pc companion εχει δυνατοτητα για update οποτε γιατι ψαχνεστε με το seus σε διαφορα σαιτ; Θα ρωτησω κατι που η απαντηση λογικα θα ειναι οχι αλλα υπαρχει η δυνατοτητα να εχω την επισημη ρομ με το dsp manager ομως; ειναι ο μονος λογος για τον οποιο εχω custom rom καθως η καθεμια εχει τα δικα της προβληματα και καταντησε κουραστικο mathes πολλες φορες το pc companion δεν ανταποκρινετε και το μονο που κανει δουλεια (100%) ειναι με seus......................δε ξερω ποια ρομ εχεις και ποιο κινητο αλλα για το μινι υπαρχει ρομ χωρις το παραμικρο προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Δεν ειχα ποτε προβλημα με το companion αλλα για να το λετε δεχομαι πως μπορει να συμβαινει καποιες φορες. Το προ εχω αλλα η μια εκδοση πχ cm7 ειναι πολυ γρηγορη ομως τρωει πιο γρηγορα και την μπαταρια ή κανει αλλες παραξενιες, η ginger μου φανηκε βαρια, h flame που μου αρεσε δεν εχει ραδιοφωνο και η gintonic που ειμαι τωρα μου δημιουργει προβληματα με εφαρμογες που θελω (πχ internet firewall δεν δουλευει καθολου, aura κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εχω παρατηρησει οτι η ρομ που εχω (GingerDX)μερικες φορες τρωει κατι περιεργα κολληματα και force closes και σκευτομαι σοβαρα να δοκιμασω και καμια διαφορετικη μηπως ειναι πιο γρηγορη.Τι μου προτυνετε?Mini CM7 ή Gintonic?Ποια ειναι πιο γρηγορη και με λιγοτερα bugs?Εκτος αμα βεβαια ειναι καλυτερη η GingerDX που εχω ,οποτε να μην κανω τον κοπο να αλλαξω ρομ.Υπαρχει καποιος που να τις εχει δοκιμασει και τις 3 ή τις 2 πρωτες που αναφερω?Αν ναι ας πει ποια του φανηκε καλυτερη. +1 για την GinTonic και απο μένα, μεχρι τώρα δουλεύει άψογα με όλες τις εφαρμογές χωρίς καμμιά καθυστέρηση παντα σε σχεση με τις δυνατότητες του κινητού ! Το βασικό είναι πως δεν βγαζει προβλήματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts