sonymobby Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Εχω ενα deactivated pixel(ασπρο δλδ!) Διαβασα για ενα βιντεακι για το PSP που κανει activate καποια deactivated pixels. Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω αυτο στην οθονη μου. Το πιξελ που δεν δουλευει ειναι πανω δεξια, στην δεξια ακρη της οθονης πριν το πλαστικο! Ακουσα κατι για μαλαξεις της οθονη :lol: αλλα ειναι το πλαστικο εκει και δεν μπορω να το κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Κανένα σε NEC 1550V Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Εχουμε και λεμε...... 1 σε LG1915S η οποια και αλλαχτηκε αμμεσα. Στην καινουρια ειχε ηδη 5-6 καμμενα, οποτε παλι αλλαγη με παραλληλο βρισιμο. Η πιο νεα αλλαγμενη (ολοκαινουρια σφραγισμενη) μου κρατησε λιγους μηνες και ξαναειδα καμμενο pixelaki. Οποτε συντομα παλι παει για αλλαγη. Δεν ξερω τι γκαντεμια με κηνυγαει με τα pixels , παλι καλα που εχει 0-pixel onsite η LG. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Επειτα από 1-2 μήνες και λίγες ώρες χρήσης μιας CTX 15', απέκτησα δύο κολλημένα (?) pixel (το ένα κάτω από το άλλο) σε ένα κίτρινο-μπεζ χρώμα... :( Η αντιπροσωπεία λέει ότι αλλάζει την οθόνη μετά τα 5 pixel :angry: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 egw pali otan pira tin tft mou hitachi ekane 300E kai max.rex 1024x768. 3xronia 0-zero PIxEL.me aresi pou lg exi 0-pixel enw oles oi pou den exoun den exoun kanena pixel.ti allo 8a graf8i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 μόνο CRT. Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Εχω μια 19 lg ευτυχώς κανένα καμμένο. :D Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts