Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Δηλαδή σου γράφει μόνιμα... GPS Starting; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis13 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 παιδιά λιγο βοήθεια,σε lg gt505 δουλέυει;Επειδή δεν μου αναγνωριζει το αρχείο αλλα μάλλον εχω κανει εγω κατι λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 To LG που αναφέρεσαι δεν είναι windows mobile συσκευή. Και γιαυτό δεν παίζει και ούτε πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis13 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μυπως υπάρχει κάποιο παρόμειο πρόγραμμα για το gt505 τοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Βρίσκεσαι σε λάθος μέρος. Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249659 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX_IKARIA Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. . . το πρόβλημα λύθηκε. να είστε καλά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts