dade Δημοσιεύτηκε February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2010 Όλες οι προσφορές ευπρόσδεκτες και όποιος θέλει τις χρησιμοποιεί. Τώρα θα μου πεις έλληνας και βουνό... δύσκολος συνδιασμός. Άντε και να δουν πως τα πάει το τζιπάκι στις ορεινές διαδρομές, να χαζέψουν για κανένα λεπτό τη θέα και μετά βουρ για την κοντινότερη ταβέρνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Άντε και να δουν πως τα πάει το τζιπάκι στις ορεινές διαδρομές Που κατα πάσα πιθανότητα δεν πάει γιατι είναι suv με 20αρες ζάντες, 275/35 λάστιχο οπότε ή στην πρώτη λακούβα θα πάρουν τη ζάντα στο χέρι ή θα μπουν σε κανενα χαντάκι με λάσπη με 2 km/h, θα κολλήσουν λογω ασφάλτινου/τεράστιου ελαστικού και μετά λενε το κλασσικό: μα αφού εχω 4κινηση, πως κόλλησα;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::rolleyes: Στα χιονοδρομικά δε, γίνεται τρελό πανυγήρι! Κατεβαίνουν κάτι παγωμένες κατηφορες χωρίς αλυσίδες με κάτι τερατώδη suvοειδή 2-2.5 τόνων τα οποία απλά δεν σταματάνε ποτέ με τα λαστιχα και το βάρος που εχουν και νιώθουν και πολύ σίγουροι οτι θα σταματήσουν!! Μη βρεθείς στο διάβα τους μονο:scared: Sorry για το οfftopic αλλά δεν κρατήθηκα γιατι τα έχω δει να συμβαίνουν αυτά και εχω καραφλίασει... Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Sorry για το οfftopic αλλά δεν κρατήθηκα γιατι τα έχω δει να συμβαίνουν αυτά και εχω καραφλίασει... Πολύ καλά τα λες φίλε. Και δεν είσαι και οfftopic. Για πλοήγηση μιλάμε, αν και αυτοί με τις χοντροζάντες και τα χωρίς προφίλ λάστιχα στις παγωμένες κατηφόρες μάλλον με ακυβέρνητα καράβια μοιάζουν παρα με οχήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Τελικά βρε παιδιά τι είναι εντός ή εκτός θέματος μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Το να κάνεις μια παρατήρηση είναι εκτός θέματος? Πρέπει τα πάντα να περιλαμβάνουν τη λέξη Navigon? Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Δεν είμαστε στρατιωτάκια, ελεύθερη συμμετοχή και προσφορά σε κάτι που αγαπάμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Μην το παίρνεις προσωπικά, έγκειται στα πλαίσια καθαρισμού του forum από post που δεν έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την εν λόγω συσκευή. Σκοπός είναι να παραμείνει το thread όσο το δυνατό πιο ευκολοδιάβαστο για οποιονδήποτε θα αναζητήσει πληροφορίες για τη συσκευή και ότι έχει να κάνει με αυτή. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Τελικά βρε παιδιά τι είναι εντός ή εκτός θέματος μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Το να κάνεις μια παρατήρηση είναι εκτός θέματος? Πρέπει τα πάντα να περιλαμβάνουν τη λέξη Navigon? Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Δεν είμαστε στρατιωτάκια, ελεύθερη συμμετοχή και προσφορά σε κάτι που αγαπάμε Μπορεις να λες οτι θες που να φανταζει εκτος θεματος και μετα να λες οτι δεν ειναι σαν το Navigon, η δεν το εχει το Navigon και τσααανκ εισαι μια χαρα. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Μπορεις να λες οτι θες που να φανταζει εκτος θεματος και μετα να λες οτι δεν ειναι σαν το Navigon, η δεν το εχει το Navigon και τσααανκ εισαι μια χαρα. :lol: Καλό αλλά Πρόσεχε είσαι offtopic ή μάλλον όχι μέσα είσαι γιατί έχεις τη λέξη Navigon δύο κιόλας φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Μην το παίρνεις προσωπικά, έγκειται στα πλαίσια καθαρισμού του forum από post που δεν έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την εν λόγω συσκευή. Σκοπός είναι να παραμείνει το thread όσο το δυνατό πιο ευκολοδιάβαστο για οποιονδήποτε θα αναζητήσει πληροφορίες για τη συσκευή και ότι έχει να κάνει με αυτή. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Δηλαδή το να πω ότι κάθε προσφορά ευπρόσδεκτη κ.λ.π. ή να πει ο and κάποια προσωπική εμπειρία θα κάνει το thread δυσκολοδιάβαστο? Έλεος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλά εσύ δεν παίζεσαι. Τα πέρνεις όλα προσωπικά και λυπάμαι. Κρίμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFPALINOS Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 DADE και το site Poehali ειναι ελευθερο και το προγραμμα ozf3 ειναι επισεις .Τι εννοεις δεν σε καταλαβαινω ?Αναμενω πμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. March 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 DADE και το site Poehali ειναι ελευθερο και το προγραμμα ozf3 ειναι επισεις .Τι εννοεις δεν σε καταλαβαινω ?Αναμενω πμ Δεν αναφέρομαι σ' εσένα φίλε μου. Μάλλον δεν πρόλαβες το ποστ που σε ευχαριστούσα για την προσφορά σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 DADE και το site Poehali ειναι ελευθερο και το προγραμμα ozf3 ειναι επισεις .Τι εννοεις δεν σε καταλαβαινω ?Αναμενω πμ Δεν αναφέρομαι σ' εσένα φίλε μου. Μάλλον δεν πρόλαβες το ποστ που σε ευχαριστούσα για την προσφορά σου Επεσε καθαρισμα. Μαλλον πρεπει να καθαρισουν λιγα ακομη για να μη γινουν παρεξηγησεις :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts