soublaki-3 Δημοσιεύτηκε February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2010 Πόσα χρήματα ξοδεύετε μηνιαίως για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 51-60 ευρώ υπολόγισα.. Αλλά όχι στανταρ.. Ανάλογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 0-10€ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 πλεον 11-20€. με τη συνδεση και την καρτα μαζι εδινα κοντα στα 40€ το μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Τώρα πια με το Unlimited της καρτοκινητής Vodafone 10 ευρώ μηνιαίως.Μέχρι τον προηγούμενο μήνα ξόδευα λίγο πάνω από 10 ευρώ,περίπου 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 πλεον 11-20€. με τη συνδεση και την καρτα μαζι εδινα κοντα στα 40€ το μηνα Γιατί τώρα τι έχεις? Αισθάνομαι άβολα μεταξύ σας.. Δεν με πάει :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 2 καρτες εχω αλεξ. cu και νεο καρτοκινητο voda. εσυ ποσα δινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 2 καρτες εχω αλεξ. cu και νεο καρτοκινητο voda. εσυ ποσα δινεις? Έγραψα παραπάνω 51-60 ευρώ.. :X:X Ε 40 ευρώ το πάγιο μαζί με φόρους φπα κτλ... 4 ευρώ το mobile internet για 40 mb , καμιά 100αριά sms που στέλνω προς ''εκτός vodafone'' + kαμιά φορά να ξεπεράσω λίγο τα 100 λεπτά που μου δίνει το πάγιο.. Να πως βγαίνουν.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Mε whats up δεν μπορείς να ξοδεύεις αρκετά :) 10 ευρώ το μήνα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μετά που έκανα το Wind M δεν ξεπερνάω το πάγιο που έχει 42-43€(λόγο του οτι δεν πήρα επιδότηση!!)!! Πρίν είχα Voda και κάθε μήνα έδινα τουλάχιστον 60€ το μήνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Mε whats up δεν μπορείς να ξοδεύεις αρκετά :) 10 ευρώ το μήνα. +1000 Συμφωνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Στα καρτοκινητά της vodafone βάζεις κάρτα.. μιλάς τσάμπα.. σου μένει και η κάρτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 εκμεταλλευομενος καποιες καταστασεις στο προσφατο παρελθον, γεμισα με καποιες χιλιαδες ευρω το υπολοιπο μου σε 2 καρτοκινητα, και τωρα ξοδευω αφοβα και χωρις δευτερη σκεψη γυρω στα 60 με 70 ευρω καθε μηνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 εκμεταλλευομενος καποιες καταστασεις στο προσφατο παρελθον, γεμισα με καποιες χιλιαδες ευρω το υπολοιπο μου. θες να μας πεις λεπτομέρειες; :) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 θες να μας πεις λεπτομέρειες; :) θα το ηθελα αλλα δυστυχως δεν μπορω.;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 θα το ηθελα αλλα δυστυχως δεν μπορω.;);) Περασμενα μεγαλεια !!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Πλέον, με το να έχω απεριόριστα προς όλους τους παρόχους, δίνω από 25-28€ / μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Γιατί τώρα τι έχεις? Αισθάνομαι άβολα μεταξύ σας.. Δεν με πάει :X:X Κάπου εκεί και εγώ ελέω εταιρικού με απεριόριστα στην voda. Απεριόριστα σε ct, voda και λοιπούς παρόχους. Παλιά έδινα λιγότερα αλλά τώρα που κάναμε εταιρικό πληρώνουμε λιγότερα στο σύνολο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Να είναι καλά το 1500άρι του what's up,που την βγάζω με 5ε τον μήνα... Αν και τώρα σκέφτομαι να πάρω κι ένα πακέτο cosmocarta για να έχω 2 ώρες ομιλία προς όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Εγώ χαλάω γύρω στα 55-60/μήνα για κινητό... αν δεν είχα και το internet από το F2G, θα ξεπερνούσα σίγουρα τα 100 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 0€-10€... Δεν χρησιμοποιώ το κινητό σαν τηλέφωνο... Internet μέσω WiFi, εφαρμογές, μουσική, αλλά με τίποτα σαν τηλέφωνο. Πολύ απλά αντί να ξοδεύεις 50€ το μήνα στους λογαριασμούς, παίρνεις κάθε χρόνο την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί... 50€ το μήνα Χ 12 μήνες = 600€ το χρόνο... Την καλύτερη παίρνεις. ;) Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 2 καρτες εχω αλεξ. cu και νεο καρτοκινητο voda. εσυ ποσα δινεις? πλεον με το whats up δινω μονο 5€/μηνα, και αν....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastodon Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Πολύ σπάνια πάνω από 5 ευρώ. Να είναι καλά το whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 5-10 ευρώ και αυτά στην ουσία δεν ξοδεύονται γιατι απλά ενεργοποιώ τις προσφορές (ειτε το unlimited είτε τις 2 ώρες πρός όλους του cu / νέου καρτοκινητόυ της βόνταφον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μέχρι πριν κανά χρόνο με συμβόλαιο voda γύρω στα 30 ευρώ το μήνα, πλέον με το free2go2 καμιά 15άρα και από την αρχή της χρονιάς με τα free και το δωρεάν ιντερνετ ζήτημα είναι να ξοδέυω 5-10 ευρώ το μήνα αφού όλοι γνωστοί και φίλοι είναι πλέον wind Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts