Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και από την άλλη ας το πάρει για εκεί που το θέλει. Αν πάς μια φορά εξωτερικό η τιμή για ένα μήνα είναι πάλι πολύ μικρή. Τώρα αν είσαι συχνός ταξιδιώτης τα 50 ευρώ που θέλει η πλήρη έκδοση για να έχεις navigation δεν σε μάραν...

Αν είχε χάρτη για Κύπρο, όπως έχουν τα υπόλοιπα (destinator, sygic, nDrive) τότε δεν θα είχα πρόβλημα να το αγοράσω :)

Anw έχω ξεχωριστό GPS. Το θέμα είναι σε στιγμή "ανάγκης" να μπορείς εύκολα να δεις που είσαι και που θες να πας. Την δουλειά αυτή για μένα την κάνει το google maps έτσι κι αλλιώς.

Σίγουρα είναι καλό να υπάρχουν επιλογές και να μπορείς να τις δοκιμάζεις πριν τις αγοράσεις.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το dlna τι ειναι ?

Είναι ουσιαστικά το πράγμα που σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις, δηλάδη να μοιράζεις media αρχεία ανάμεσα στις συσκευές(τηλεοράσεις, κινητό, οθόνη, κλπ). Απλώς η samsung το ονομάζει allshare.

τορα πως βλεπω απο το κινιτο στιν τβ ??? εχω μια παλια μπαυλο grundig ξ οποια εινε συνδεμενη με δορυφορικο δεκτη, με τον δεκτη εχο τοπικο δικτιο , αλλα με τιν τβ !!!???

καποια λυση ??? επισησ η τβ πρεπει να βρισκετε στο καναλι AV ?? οστε να εμφανιστουνε αφτα που θελεισ απο το κινιτο ,?? η δεν πειραζεαφτο ?? κε μπορουμε λογο χαρη να το εχουμε σε ενα οποιο διποτε καναλι που πεζει το προγραμα του ??????

Τι να σου πω, σε εμένα που έχω samsung που έχει wifi dlna, διαλέγω κάτι(πχ βίντεο), πατάω το αποστολή μέσω allshare, μου βγάζει στη λίστα τη τηλεόραση, την επιλέγω και αυτόματα αρχίζει να παίζει το βίντεο στη τηλεόραση, ασχέτως που ήταν και τι έδειχνε η τηλεόραση. Δηλαδή στη τηλεόραση δεν πάω κάπου και δεν κάνω καμία ρύθμιση, την αφήνω απλώς ανοικτή να παίζει ότι νάνε και μετά από το κινητό τα κάνω όλα.

Δεν ξέρω εάν ο δέκτη σου υποστηρίζει dlna και μπορείς να το κάνεις αυτό. Εάν το κινητό σου είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο, θα πρέπει να τον βλέπει το δέκτη(εφόσον υποστηρίζει dlna). Εάν δεν τον βλέπει, τότε μάλλον δεν γίνεται τίποτα.

Είναι ουσιαστικά το πράγμα που σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις, δηλάδη να μοιράζεις media αρχεία ανάμεσα στις συσκευές(τηλεοράσεις, κινητό, οθόνη, κλπ). Απλώς η samsung το ονομάζει allshare.

Τι να σου πω, σε εμένα που έχω samsung που έχει wifi dlna, διαλέγω κάτι(πχ βίντεο), πατάω το αποστολή μέσω allshare, μου βγάζει στη λίστα τη τηλεόραση, την επιλέγω και αυτόματα αρχίζει να παίζει το βίντεο στη τηλεόραση, ασχέτως που ήταν και τι έδειχνε η τηλεόραση. Δηλαδή στη τηλεόραση δεν πάω κάπου και δεν κάνω καμία ρύθμιση, την αφήνω απλώς ανοικτή να παίζει ότι νάνε και μετά από το κινητό τα κάνω όλα.

Δεν ξέρω εάν ο δέκτη σου υποστηρίζει dlna και μπορείς να το κάνεις αυτό. Εάν το κινητό σου είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο, θα πρέπει να τον βλέπει το δέκτη(εφόσον υποστηρίζει dlna). Εάν δεν τον βλέπει, τότε μάλλον δεν γίνεται τίποτα.

Ευχαριστω φιλε γεια την βοηθεια σου,

δυστιχος δεν βλεπει ουτε την τβ , ουτε τον δεκτη, λογικα ομος δεν επρεπε να βλεπει τον υπολογιστη ?? αφου ειναι ανειχτο το samsung Pc schare manager, vste na thn dv thn foto , p.x. ston ypologisth mou ???

φιλικα μακις

Ευχαριστω φιλε γεια την βοηθεια σου,

δυστιχος δεν βλεπει ουτε την τβ , ουτε τον δεκτη, λογικα ομος δεν επρεπε να βλεπει τον υπολογιστη ?? αφου ειναι ανειχτο το samsung Pc schare manager, vste na thn dv thn foto , p.x. ston ypologisth mou ???

φιλικα μακις

τελικα καταφερα και να βλεπω απο το κινιτο μου στον υπολογιστη, με το προγραμα Twonky Server, ειναι πολυ καλυτερο απο το αλλο , μονον που ειναι γεια 30 μερες , μονον. κανενα κλειδακι βρε πεδεια ????:X:cool:

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

η αλήθεια είναι ότι κακώς έχουμε συνηθίσει στα σπασμένα αλλά εγώ προσωπικά αν μπορώ δε θέλω να δώσω σεντ παραπάνω αν με κάποιο τρόπο γίνεται (έστω και παράνομα) να έχω πλοήγηση δωρεαν...:ninja:

κατά τα άλλα πιστεύω ότι το κινητό φυσάει και έχω βαρεθεί λίγο να κυνηγάω εφαρμογές (βλέπε symbian) και μου φαίνεται αρκετά πλήρες από μόνο του.

ερώτηση: μου είπε ένας υπαλληλος σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ότι στα κινητά samsung χαλάει συνέχεια το μικρόφωνο. εάν κάποιος βετεράνος της samsung μπορεί ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει μιας και εγώ ήμουν πάντα nokiaκιας και δεν έχω ιδέα.

PAIDIA KALISPERA.

XTHES PARELABA TO WAVE. POLU KALO OLA OK!

ALLA EPEIDH XRHSHMOPOIOUSA PALI KINITO ME

TOUCHSCREEN EIXA DONHSH SE KATHE EPILOGH

POU EKANA. PROSPATHW STO WAVE APO TIS ODHGEIES

POU ANAFAIREI OTI H IDIOTHTA BRISKETAI STIS RITMISEIS/

GENIKA/AFH. ALLA H DONHSH YPARXEI MONO STA MHNHMATA

KAI STO PLHKROLOGIO..

MHPWS DEN YPARXEI DONHSH SE KATHE ENTOLH?

EAN GNVRIZETE PARAKALW BOHTHISTE GIATI MOU EINAI

XRHSHMO, FANTAZOMAI KAI SE ESAS! EUXARISTW

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

η αλήθεια είναι ότι κακώς έχουμε συνηθίσει στα σπασμένα αλλά εγώ προσωπικά αν μπορώ δε θέλω να δώσω σεντ παραπάνω αν με κάποιο τρόπο γίνεται (έστω και παράνομα) να έχω πλοήγηση δωρεαν...:ninja:

κατά τα άλλα πιστεύω ότι το κινητό φυσάει και έχω βαρεθεί λίγο να κυνηγάω εφαρμογές (βλέπε symbian) και μου φαίνεται αρκετά πλήρες από μόνο του.

ερώτηση: μου είπε ένας υπαλληλος σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ότι στα κινητά samsung χαλάει συνέχεια το μικρόφωνο. εάν κάποιος βετεράνος της samsung μπορεί ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει μιας και εγώ ήμουν πάντα nokiaκιας και δεν έχω ιδέα.

επειδη ειμαι χρονια κολλημενος με την samsung κ εχω αλλαξει αρκετα κινητα μιας κ αυτο ειναι το 5ο samsung ποτε δν ειχα προβλημα με το μικροφωνο κ με οτιδηποτε αλλο!κ το πιο εντυπωσιακο παντα στα samsung ηταν παντα η μπαταρια τους!!:)

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Μπορείς να έχεις δόνηση σε κάτι κλικ στην συσκευή αν θέλεις.

Γράφε ελληνικά αν μπορείς και με μικρά γιατί είναι πολύ δύσκολο να διαβάσει κάποιος το κείμενο σου

Ας επιχειρήσουμε...

Παιδια καλησπερα

Χτες παρελαβα το wave. Πολυ καλο ολα ok!

Αλλα επειδη χρησημοποιουσα παλι κινητο με

touchscreen ειχα δονηση σε καθε επιλογη που εκανα.

Προσπαθω στο wave απο τισ οδηγειες που αναφαιρει,

οτι η ιδιοτητα βρισκεται στις Ρυθμισεις/Γενικα/Αφη.

Αλλα η δονηση υπαρχει μονο στα μυνηματα και στο

πληκτρολογιο..

Μηπως δεν υπαρχει δονηση σε καθε εντολη/κλικ?

Εαν γνωριζετε παρακλω βοηθηστε γιατι μου ειναι χρησημο,

φανταζομαι και σε 'σας! Ευχαριστω

Guest gtr4460
γεια σας παιδια δεν ξερω αν ποσταρω και στο σοστο σειμειο του φορουμ αλα θα θελα να ρωτισω το εξεις η εσωτερκη καμερα του samsung-wave τραβαει φοτογραφειες το εχω δει να το κανουν καποια lg κινητα δηλαδη να βλεπο τον εαυτο μου και να τραβαο φοτογραφειες αυτο το ξερει κανεις

παιδες τα φωτα σας.Εχω συνδεση voda και ενω τα sms στελνω και λαμβανω κανονικα στα mms δεν γινετε τιποτα.Δειχνει οτι το μην.φευγει και μετα πεταει μια ειδοποιηση "αγνωστο σφαλμα"Αν καποιος γνωριζει τις ρυθμησεις για τα mms ας βοηθησει.Ευχαρηστω εκ το πρωτερον

ναι ανετα βλεπεται και σε καλη αναλυση θα ελεγα...αυτο που με ενοχλει ομως ειναι γιατι να καει μπαταρια απ'τη στιγμη που προβαλεται σε αλλη οθονη και να μην εχει επιλογη για σβησιμο οθονης!

Tι ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις για να δείξει στην τηλεόραση? Εγώ έχω ενεργοποιήσει το TV out στις δυνατότητες σύνδεσης. Θέλει και κάτι άλλο? Με το που βάζω το βύσμα ρωτάει αν είναι ακουστικό ή mobile TV. επιλέγω το mobile tv αλλά τίποτα από εικόνα. μόνο ήχο έχει. Τι άλλο να κάνω?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Guest gtr4460
γεια σας παιδια δεν ξερω αν ποσταρω και στο σοστο σειμειο του φορουμ αλα θα θελα να ρωτισω το εξεις η εσωτερκη καμερα του samsung-wave τραβαει φοτογραφειες το εχω δει να το κανουν καποια lg κινητα δηλαδη να βλεπο τον εαυτο μου και να τραβαο φοτογραφειες αυτο το ξερει κανεις δεν ειξερα που να ποσταρω για αυτο το κανα τοσες φορες ασ με συνχορισουν οι διαχιερειστες του φορουμ

Ευχαριστώ πολύ για τη σαφή απάντηση. Τότε όμως γιατί όταν το αγοράζεις με συμβόλαιο βγαίνει αρκετά πιο φτηνά από vodafone σε σχέση με αγορά π.χ. από το Πλαίσιο με ίδιο συμβόλαιο; Μήπως έχει κάποιο "λάκκο η φάβα" ;

Προσφορά του MyAccount. Καμία σχέση με καταστήματα Vodafone/Plaisio

Εάν καταφέρει κανείς να βρει καλώδιο που να λειτουργεί με το tvout του wave(σε νορμάλ τιμή), ας μας το πει και εμάς, γιατί καλό το wifi dlna και το usb αλλά χρειάζεται και ένα καλώδιο σε μερικές περιπτώσεις.

.....

τελικα καταφερα και να βλεπω απο το κινιτο μου στον υπολογιστη, με το προγραμα Twonky Server, ειναι πολυ καλυτερο απο το αλλο

Το samsung pc share manager είναι dlna server πρόγραμμα, δηλαδή σου επιτρέπει να δείχνεις media από το pc σε άλλες συσκευές. Για να δεις media από το κινητό στο pc σου, θα πρέπει να βάλεις dlna client player πρόγραμμα στο pc σου. Δεν το έχω ψάξει αυτό το πράγμα αλλά όπως φαίνεται βρήκες κάτι από μόνος σου.

μου είπε ένας υπαλληλος σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ότι στα κινητά samsung χαλάει συνέχεια το μικρόφωνο. εάν κάποιος βετεράνος της samsung μπορεί ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει μιας και εγώ ήμουν πάντα nokiaκιας και δεν έχω ιδέα.

Κινητό με κινητό έχουν γιγάντιες διαφορές. Μόνο κάποιος άσχετος θα μπορούσε να πει έτσι γενικά και αόριστα ότι σε όλα τα μοντέλα κινητών της samsung χαλάει το μικρόφωνο.

γεια σας παιδια δεν ξερω αν ποσταρω και στο σοστο σειμειο του φορουμ αλα θα θελα να ρωτισω το εξεις η εσωτερκη καμερα του samsung-wave τραβαει φοτογραφειες το εχω δει να το κανουν καποια lg κινητα δηλαδη να βλεπο τον εαυτο μου και να τραβαο φοτογραφειες αυτο το ξερει κανεις δεν ειξερα που να ποσταρω για αυτο το κανα τοσες φορες ασ με συνχορισουν οι διαχιερειστες του φορουμ

κατευασε απο το αρρ στορε , ι το κιεσ, το προγραμα , >> sMIRROR<<

ΙΝΕ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ στεφαν το προγραμα, εχει ανεβασει τελεφτε κε τον Scompass,

kanei 1, 99 , kai den ksero pos na , to paraggeilo!

κατευασε απο το αρρ στορε , ι το κιεσ, το προγραμα , >> sMIRROR<<

ΙΝΕ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ στεφαν το προγραμα, εχει ανεβασει τελεφτε κε τον Scompass,

kanei 1, 99 , kai den ksero pos na , to paraggeilo!

το sMIRROR free είναι. το κατέβασα πριν 1 ώρα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Όποιος ξέρει κάτι πως συνδέουμε το κινητό με την TV και τι ρυθμίσεις θέλει ας με ενημερώσει γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν παίζει εικόνα. μόνο ήχο έχει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

βλεπο οτι σε λιγα ποστ, θα σιμπληροσουμε τα 100 ποστ,!!!

κανο μια προτασης , στους αγαπητους φιλους Διαχειριστες, να μαζεπσουνε τα Χρησιμοτερα ποστ,

να τα κανουνε καρφιτσομενα, ο κοσμος με την ονομασεια >> τα συμαντικοτερα,!!!

να τα κλειδοσουνε,!! και να προσθετουνε μονον οταν οι ιδειι κρινουνε, σιμαντικα, και πολιτιμα, γεματα με πληροφορειες ποστ.

Επεισεις, μιασ και κλεινουμε τα 100 ,

να το κλειδοσουνε, και να ανεκσουνε κενουργεια παρτιδα.

Αφτα απο μενα , που ιμουνα ιδριτις σε αρκετα ελληνικα υποφορουμς, και ξερω απο αφτα.

ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ?? φιλικα και μονον , χορις να θελω να πρωσβαλο κανενανε.

Παντα Φιλικα Μακης

Edited by makiman

Παιδια καλησπερα

Χθες παρελαβα το wave. Πολυ καλο ολα ok!

πληκτρολογιο..

Παιδια καλησπερα

Χθες παρελαβα το wave. Πολυ καλο ολα ok!

πληκτρολογιο..

καλως τον να,

πανε μερικες σελιδες πισω , και διαβασε λιγακι,

κατανταει κουραστικο , να επαναλαμβανοντε ΑΠΑΝΤΗΣΗς, με το ιδειο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

φιλικα μακης

παιδια συγνωμη που ξαναρωταω αλλα μπορειτε να μ πειτε αν μπαινετε μεσω του parlingo στο fb?γτ εμενα δν κανει την συνδεση!κ μαλλον κατι παιζει με την ασφαλεια του fb!!

ευχαριστω

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

έβαλα μια ταινία σε mkv να παίξει σήμερα στο κινητό και ενώ την παίζει μια χαρά ο ήχος είναι απενεργοποιημένος. τι παίζει πάλι? και με το napi που το έπαιξα, πάλι χωρίς ήχο ήταν.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αυριο θα φυγω για ενα ταξιδακι, και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω το google maps. Το χρησιμοποιουσε ενας φιλος στο iphone του και μου φανηκε καλη εναλλακτικη λυση.

Δοκιμασα να δουλεψω αυτο το maps που εχει στο widget της google στο Wave, και μου ανοιξε τον explorer. μου εδειχνε τον χαρτη αλλα μου ελεγε οτι η θεση μου δεν ειναι διαθεσιμη. κανω κατι λαθος? ειναι ιδια η εφαρμογη που πατησα με του φιλου μου? Εχετε να μου υποδειξετε κατι αλλο παρομοιο ή εστω την σωστη διαδικασια του maps?

Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.

έβαλα μια ταινία σε mkv να παίξει σήμερα στο κινητό και ενώ την παίζει μια χαρά ο ήχος είναι απενεργοποιημένος. τι παίζει πάλι? και με το napi που το έπαιξα, πάλι χωρίς ήχο ήταν.

επ' ευκαιριας αυτο το napi αλλη γλωσσα εκτος απο πολωνικά δεν εχει στο μενου?

LG G4