Le_los Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Ξέρει κανένας ποιά εκδοση πρέπει να βάλω στο κινητό για να μπρορώ να το αναβαθμίσω μετά μέσω του Kies?Τώρα έβαλα την S8500XXJF1/S8500OXAJEG και πάλι μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση η συγκεκριμένη version..Μετά άλλαξα την έκδοση αυτή(με ένα πρόγραμμα(sTune_106) βασικά άλλαξα τα γράμματα δεν έκανα ξανά φλασάρισμα) και την έκανα S8500XXJF1/S8500OXCJEC και όταν μου έλεγε το ίδιο την ξανάλλαξα και την έκανα S8500XXJF1/S8500XCJEC και πάλι το ίδιο μου λέει.. Edited July 24, 2010 by Le_los Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilgames Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Συμφονο απολυτα , φιλε. το δελφινι ινε πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο.! Αλλα τι ενοεισ με το οικονομεια στα μβ , μπορεις να γινεις λιγο πιο συνγκεκριμενος , . στο τι ενοεις ????? Ο opera mini στέλνει πρώτα όλες τις σελίδες που βλέπεις στους κεντρικούς server της opera, τις συμπιέζει και μετά στις στέλνει στο κινητό, ώστε να εξοικονομείς mB traffic. Ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος NIB. Ο opera mini με τη μέθοδο αυτή απαιτεί να κατεβάσει πολύ λιγότερα mb από κάθε ιστοσελίδα, αφού οι εικόνες κλπ συμπιέζονται πρώτα σε πολύ μεγάλο βαθμό πριν σταλλούν στη συσκευή. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να γλιτώσεις μέχρι και 90% του όγκου δεδομένων. Π.χ. μια σελίδα των 500 KB μπορεί να φτάσει να έχει μέγεθος 50 KB! Καταλαβαίνεις ότι με τα προπληρωμένα πακέτα internet του κάθε παρόχου, αυτό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πόσες σελίδες μπορείς να "χαζέψεις" πριν μείνεις από MB! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) File Le_los, τι ξερεισ γεια το προγραμα sTune ????? to exo kai ego , alla den ksero na to xrhsimopoiiso !, vovame mhn kano kamia lalakia.!!! exo akousei , oti me afto to programa , mporoume na aferesoume ths lalakies apo branting wave, ine aleitheia ??? ean nai , pos ginete afto,??? grapse kati parapano se parakalo , geia to sTune,!!! filika makiman Ότι έμαθα για το STune το έμαθα από ένα ισπανικό forum(http://www.badaspain.com/index.php?topic=759.0) το οποίο το έκανα μετάφραση(χάλια μετάφραση όμως) και ότι κατάλαβα έκανα. Η διαδικασία για αλλαγή του ονόματος της έκδοσης όπως την κατάλαβα είναι: Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίγεις το Kies αν δεν ανοίξει αυτόματα. Κλείνεις το Kies και ανοίγεις το STune. Πατάς το Samsung Modem(κάτι τέτοιο πρεπει να σου γράφει). Μετά πατάς Browse και διπλό κλικ στα Settings Διπλό κλικ στο CSC και κάνεις αντιγραφή το CSC_XMLHeader.ini στον υπολογιστή. Ανοίγεις το CSC_XMLHeader.ini με το Notepad ή WordPad Και κάνεις τις εξής διορθώσεις: Εκεί που λέει “CSCName=S8500XA” το κάνεις “CSCName=S8500XC” και εκεί που λέει “CSCVersion=JEG” το κάνεις “CSCVersion=JEC”. [*]Μετά αφού φυλάξεις το αρχείο με τις αλλαγές αυτές το βάζεις πίσω απ'εκεί που το αντέγραψες με τη μέθοδο drag and drop. [*]Αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και το ξανασυνδέεις και ανοίγεις το Kies και κανονικά πρέπει να σου δείχνει πως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Σημειώσεις(σύμφωνα με το ισπανικό φόρουμ πάντα): Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μόνο στην έκδοση JF1 FULL. Όταν μεταφέρεις το αρχείο με τη μέθοδο του drag and drop δεν υπάρχει ένδειξη ότι έγινε η αντιγραφή του αρχείου.Για επιβεβαίωση πρέπει να ξανακάνεις αντιγραφή το αρχείο ξανά στον υπολογιστή να το ανοίξεις και πάλι και να ελέξεις αν είναι το αρχείο με τις αλλαγές! Ελπίζω να βοήθησα κάπως αν και εμένα όπως έγραψα πιο πάνω δεν δούλεψε αυτό και πάλι μου λέει ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστή η συγκεκριμένη έκδοση που έχω...Δεν ξέρω αν με αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να εξάγουμε το CSC που έχετε εσείς στα ελληνικά Samsung Wave...κάποιος πιο έμπειρος σε αυτά ίσως να ξέρει. Edited July 24, 2010 by Le_los Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Με το ΜSΝ , πώς τα πάει; το χρησιμοποιεί κανείς; δουλεύει καλά; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 :cool:Ότι έμαθα για το STune το έμαθα από ένα ισπανικό forum(http://www.badaspain.com/index.php?topic=759.0) το οποίο το έκανα μετάφραση(χάλια μετάφραση όμως) και ότι κατάλαβα έκανα. Η διαδικασία για αλλαγή του ονόματος της έκδοσης όπως την κατάλαβα είναι: Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίγεις το Kies αν δεν ανοίξει αυτόματα. Κλείνεις το Kies και ανοίγεις το STune. Πατάς το Samsung Modem(κάτι τέτοιο πρεπει να σου γράφει). Μετά πατάς Browse και διπλό κλικ στα Settings Διπλό κλικ στο CSC και κάνεις αντιγραφή το CSC_XMLHeader.ini στον υπολογιστή. Ανοίγεις το CSC_XMLHeader.ini με το Notepad ή WordPad Και κάνεις τις εξής διορθώσεις: Εκεί που λέει “CSCName=S8500XA” το κάνεις “CSCName=S8500XC” και εκεί που λέει “CSCVersion=JEG” το κάνεις “CSCVersion=JEC”. [*]Μετά αφού φυλάξεις το αρχείο με τις αλλαγές αυτές το βάζεις πίσω απ'εκεί που το αντέγραψες με τη μέθοδο drag and drop. [*]Αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και το ξανασυνδέεις και ανοίγεις το Kies και κανονικά πρέπει να σου δείχνει πως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Σημειώσεις(σύμφωνα με το ισπανικό φόρουμ πάντα): Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μόνο στην έκδοση JF1 FULL. Όταν μεταφέρεις το αρχείο με τη μέθοδο του drag and drop δεν υπάρχει ένδειξη ότι έγινε η αντιγραφή του αρχείου.Για επιβεβαίωση πρέπει να ξανακάνεις αντιγραφή το αρχείο ξανά στον υπολογιστή να το ανοίξεις και πάλι και να ελέξεις αν είναι το αρχείο με τις αλλαγές! Ελπίζω να βοήθησα κάπως αν και εμένα όπως έγραψα πιο πάνω δεν δούλεψε αυτό και πάλι μου λέει ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστή η συγκεκριμένη έκδοση που έχω...Δεν ξέρω αν με αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να εξάγουμε το CSC που έχετε εσείς στα ελληνικά Samsung Wave...κάποιος πιο έμπειρος σε αυτά ίσως να ξέρει. Bοηθησες, αμα βοηθουσες και λιγο ακομα, :shifty: δεν θα μας χαλαγε. εγω, π.χ., θελο να σβισω καποια widget, τα οποια ειναι κλειδωμενα , ειναι στο φιρμβαρε μεσα , που λεμε, ΠΩΣ μπωρο να τα σβησο αφτα , οποσ επεισεισ στον Browser μεσα εχω κατι δικα τουσ , αγαπημενα, τα οποια δεν τα θελο , Πως γινεται αφτη η διαδικασια με το Στουνε.?????? Οι περιγραφη που εκανεσ λιγο παραπανο , γεια τι , ακρειβως προκειτε ??? filika makhs ( elpizo na mhn soy ta prhzo):X:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 για να κάνεις την αλλαγή σε ελληνικό πρέπει πρώτα να περάσεις την JEE ή την JEF και μετά να κάνεις αυτό με το Stune. τn JEF την βρίσκεις και από http://netload.in/dateivLVst0blz5.htm βασικά πρέεπι να βάλεις μια rom σε συνδυασμό με csc που να υπάρχει κανονικά. Έτσι βάλε την jef και μετά κάνε ότι κανεις με το STUNE Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 για να κάνεις την αλλαγή σε ελληνικό πρέπει πρώτα να περάσεις την JEE ή την JEF και μετά να κάνεις αυτό με το Stune. τn JEF την βρίσκεις και από http://netload.in/dateivLVst0blz5.htm βασικά πρέεπι να βάλεις μια rom σε συνδυασμό με csc που να υπάρχει κανονικά. Έτσι βάλε την jef και μετά κάνε ότι κανεις με το STUNE Στην δικια μου περιπτωση φιλε , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=62 τι μου προτεινης , ???? ισχει αφτο και γεια το δικο μου ???? το οποιο το πηρα απο γερμανεια και εχei Branding, perasmeno mesa !!???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 tna γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Το Ελληνικο csc που το βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 :cool: Bοηθησες, αμα βοηθουσες και λιγο ακομα, :shifty: δεν θα μας χαλαγε. εγω, π.χ., θελο να σβισω καποια widget, τα οποια ειναι κλειδωμενα , ειναι στο φιρμβαρε μεσα , που λεμε, ΠΩΣ μπωρο να τα σβησο αφτα , οποσ επεισεισ στον Browser μεσα εχω κατι δικα τουσ , αγαπημενα, τα οποια δεν τα θελο , Πως γινεται αφτη η διαδικασια με το Στουνε.?????? Οι περιγραφη που εκανεσ λιγο παραπανο , γεια τι , ακρειβως προκειτε ??? filika makhs ( elpizo na mhn soy ta prhzo):X:D Όπως έγραψα οτι έμαθα από το Stune είναι η πιο πάνω διαδικασία την οποία την έβγαλα πολύ πρόχειρα μέσω της μετάφρασης του ισπανικού φόρουμ...δεν ξέρω τίποτα περισσότερο για να μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς.... Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 tna γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Το Ελληνικο csc που το βρισκουμε? Ναι γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να φωτιστούμε και εμείς οι λίγο προς μέτρια άσχετοι :P Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 κατεβάζετε την έκδοση s8500XXJEE ή την S8500XXJEF από το link που δίνω παραπάνω. την περνάτε με multiflasher. Μετά ΚΑτεβάζετε το stune και κάνετε την διαδικασία που λέει ο Le los. δηλαδή αλλάζετε το CSC header και βάζετε το κινητό μέσω kies να κάνει firware update. λογικά θα σας περάσει ελληνικά κανονικά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) κατεβάζετε την έκδοση s8500XXJEE ή την S8500XXJEF από το link που δίνω παραπάνω. την περνάτε με multiflasher. Μετά ΚΑτεβάζετε το stune και κάνετε την διαδικασία που λέει ο Le los. δηλαδή αλλάζετε το CSC header και βάζετε το κινητό μέσω kies να κάνει firware update. λογικά θα σας περάσει ελληνικά κανονικά Δηλαδή περνάει ξανά το CSC όταν κάνουμε update από το Κies? Βοot files να χρησιμοποιήσουμε αυτά που υπάρχουν στην JF1 έκδοση επειδή δεν υπάρχουν στο πιο πάνω λινκ.Ούτε υπάρχει αρχείο ffs όπως τις προηγούμενες εκδόσεις.Δεν χρειάζονται αυτά??Γιατί είναι πιο ριψοκίνδινο να κάνεις αναβάθμιση χωρις αυτά! Επίσης το "사μ�΄μ¦ˆ0 PFS_S8500_Test.pfs" τι είναι(βασικά γιατί έχει αυτά τα κινέζικα στην αρχή)? Edited July 25, 2010 by Le_los Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δηλαδή περνάει ξανά το CSC όταν κάνουμε update από το Κies? Βοot files να χρησιμοποιήσουμε αυτά που υπάρχουν στην JF1 έκδοση επειδή δεν υπάρχουν στο πιο πάνω λινκ.Ούτε υπάρχει αρχείο ffs όπως τις προηγούμενες εκδόσεις.Δεν χρειάζονται αυτά??Επίσης το "사μ�΄μ¦ˆ0 PFS_S8500_Test.pfs" τι είναι? le_los ama to dokimaseis kai mpoun ellinika pes mou na to kanw. sorry gia ta greeklish grafw apo to wave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 le_los ama to dokimaseis kai mpoun ellinika pes mou na to kanw. sorry gia ta greeklish grafw apo to wave. Προς το παρόν λείπουν αρχεία και δεν μπροώ να συνεχίσω...περιμένω απάντηση από το φίλο μας τον tna και θα ενημερώσω σίγουρα αν θα μπουν τα ελληνικα :) Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Με το ΜSΝ , πώς τα πάει; το χρησιμοποιεί κανείς; δουλεύει καλά; Για msn θα πρέπει να βάλεις τη beta του palringo, όπως αναφέρω εδώ. Από πλευράς εμφάνισης είναι ok, επίσης στέλνεις και δέχεσαι offline μηνύματα χωρίς πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν έχει landscape πληκτρολόγιο(οπότε αναγκαστικά γράφεις στο μικρότερο portrait) και πρέπει κάθε φορά που θέλεις να στείλεις 1 μήνυμα να ενεργοποιείς το predictive text(εφόσον το θέλεις) και μετά αφού γράψεις το μήνυμα θα πρέπει να ξανακάνεις κλικ στο χρήστη που θέλεις για να του στείλεις νέο μήνυμα(δηλαδή δεν μπορείς να γράφεις και τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε το 1 μήνυμα μετά το άλλο). Ή εγώ κάνω κάτι λάθος και υπάρχει πιο απλώς τρόπος για να στέλνεις μαζικά μηνύματα σε 1 χρήστη. ΥΓ Μετά το firmware update μου ξαναγύρισε το palringo στη παλιά έκδοση και έχασε και τα στοιχεία login του palringo. Οπότε αναγκάστηκα να το ξαναπεράσω το beta palringo και να κάνω reset το password γιατί δεν θυμόμουν τι είχα βάλει :Ρ Edited July 25, 2010 by NIB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Κάθε φορά που πάω να επιλέξω μια διαδρομή στο route 66 μου ζητάει ενεργοποίηση και είτε λέει να το αγοράσω είτε να βάλω τον κωδικό κουπονιού. Καλά ένα μήνα δωρεάν δεν λέει ότι είναι? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δηλαδή περνάει ξανά το CSC όταν κάνουμε update από το Κies? Βοot files να χρησιμοποιήσουμε αυτά που υπάρχουν στην JF1 έκδοση επειδή δεν υπάρχουν στο πιο πάνω λινκ.Ούτε υπάρχει αρχείο ffs όπως τις προηγούμενες εκδόσεις.Δεν χρειάζονται αυτά??Γιατί είναι πιο ριψοκίνδινο να κάνεις αναβάθμιση χωρις αυτά! Επίσης το "사μ�΄μ¦ˆ0 PFS_S8500_Test.pfs" τι είναι(βασικά γιατί έχει αυτά τα κινέζικα στην αρχή)? bootfiles OXI pfs OXI FFS OXI KANE master rom OXI full download sto multiflasher Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) bootfiles OXI pfs OXI FFS OXI KANE master rom OXI full download sto multiflasher Άρα θα χρειαστώ τα PFS γιατί χωρις αυτά δεν γίνεται master rom...Να χρησιμοποιήσω αυτά "사μ�΄μ¦ˆ0 PFS_S8500_Test.pfs"? Λέει στο samsung-firmwares όμως ότι είναι πιο ριψοκίνδυνη αυτή η μέθοδος...ισχύει? Edited July 25, 2010 by Le_los Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 καλησπερα επειδη ειναι πολλες σελιδες φιλοι μου ...το κινητο ειναι ακλο απο μπαταρια και βιντεοκλησεις επειδη ενδιαφερομαι? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 προβλημα.... το εξωτερικο ηχειο τελος ουτε ηχος κλησης ουτε μουσικη ουτε ηχος βιντεο ετσι ξαφνικα νεκρο. περισσοτερα αυριο απο το σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 καλησπερα επειδη ειναι πολλες σελιδες φιλοι μου ...το κινητο ειναι ακλο απο μπαταρια και βιντεοκλησεις επειδη ενδιαφερομαι? μια χαρα ειναι και στα 2! με αρκετη χρηση 2 μερες κραταει. επισης και η βιντεο κληση κανονικη. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kappadokas Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Τί βελτιώσεις έχει το νέο firmware? Έχει voice dialing? Edited July 26, 2010 by kappadokas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 μια χαρα ειναι και στα 2! με αρκετη χρηση 2 μερες κραταει. επισης και η βιντεο κληση κανονικη. ευχαριστω..!! επισης σερφαρισμα και e-mail...ειναι ευχρηστο..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Άρα θα χρειαστώ τα PFS γιατί χωρις αυτά δεν γίνεται master rom...Να χρησιμοποιήσω αυτά "사μ�΄μ¦ˆ0 PFS_S8500_Test.pfs"? Λέει στο samsung-firmwares όμως ότι είναι πιο ριψοκίνδυνη αυτή η μέθοδος...ισχύει? Προσπάθησα και βάζοντας το pfs αλλά και χωρίς.Στην 1η περίπτωση μου λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το PFS και στη 2η ότι δεν μπορεί να ανοίξει το CSC...Τι να κάνω? Όταν το πήρα έτσι κι αλλίώς είχε την πιο κάτω έκδοση με την οποία πάλι μου έλεγε ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη έκδοση: http://img843.imageshack.us/img843/4673/firmupd.jpg Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω :( Edited July 25, 2010 by Le_los Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ευχαριστω..!! επισης σερφαρισμα και e-mail...ειναι ευχρηστο..??? όλα καλά. :):) Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts