Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο προηγουμενο Νοκια ειχα την java εκδοση του Gmail και με βολευε γιατι μπορουσα να δω τα email offline.

Την δοκιμασα στο wave και δουλευει μια χαρα, αν ενδιαφερεστε πειτε μου να την ανεβασω.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://img843.imageshack.us/img843/4673/firmupd.jpg

Όταν μου λέει αυτό το μύνημα τι εννοεί? οτι δεν μπορώ καθόλου να αναβαθμίσω το τηλέφωνο μου ή απλά έχω την τελευταία έκδοση? :S

Follow me on Instagram : el.rapha_

Le_los said:

Όταν μου λέει αυτό το μύνημα τι εννοεί? οτι δεν μπορώ καθόλου να αναβαθμίσω το τηλέφωνο μου ή απλά έχω την τελευταία έκδοση? :S

Μαλλον το 1ο, γιατι σε εμενα που εκανα το τελευταιο update, μου βγαζει " Εχει ηδη εγκατασταθει η πιο προσφατη εκδοση"

haigoeo said:
Στο προηγουμενο Νοκια ειχα την java εκδοση του Gmail και με βολευε γιατι μπορουσα να δω τα email offline.

Την δοκιμασα στο wave και δουλευει μια χαρα, αν ενδιαφερεστε πειτε μου να την ανεβασω.

ανέβασε την

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Η τελευταία είναι αυτή στο 886 μύνημα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Le_los said:

αγγλικό είναι? από που το πήρες?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

haigoeo said:
Μαλλον το 1ο, γιατι σε εμενα που εκανα το τελευταιο update, μου βγαζει " Εχει ηδη εγκατασταθει η πιο προσφατη εκδοση"

Τι εννοείς ότι όποια αναβάθμιση βγεί δεν θα μπροώ να την εγκαταστήσω??

GUZGUN said:
αγγλικό είναι? από που το πήρες?

Nαι αγγλικό είναι...το πήρα από το αγγλικό ebay

καλησπέρα σε όλους ειμαι νέος και στο σιτε και στην συσκευη.... ειμαι που ευχαριστημενος...αλλα δεν ειμαι τοσο..πρχορημενος για να κανω αναβαθμηση κτλ κτλ..πως μπορω να τα κανω..? να ωαλω μσν κτλ κτλ?

Bigalice2010 said:
καλησπέρα σε όλους ειμαι νέος και στο σιτε και στην συσκευη.... ειμαι που ευχαριστημενος...αλλα δεν ειμαι τοσο..πρχορημενος για να κανω αναβαθμηση κτλ κτλ..πως μπορω να τα κανω..? να ωαλω μσν κτλ κτλ?

όλες οι απαντήσεις στις προηγούμενες 61 σελίδες.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Le_los said:
Τι εννοείς ότι όποια αναβάθμιση βγεί δεν θα μπροώ να την εγκαταστήσω??

Nαι αγγλικό είναι...το πήρα από το αγγλικό ebay

καλό είναι να ρωτήσεις το service, εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος να απαντήσει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

GUZGUN said:
καλό είναι να ρωτήσεις το service, εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος να απαντήσει.

πήρα τηλέφωνο αλλά είναι τελείως άσχετοι!!!Μου λένε ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση αν δεν έχει πρόβλημα το τηλεφωνο και ότι αν κάνω αναβάθμιση θα χάσω την εγγύησφη και άλλα τέτοια!!ΈΛΕΟΣ!!!

haigoeo said:

To ιδιο βγαζει και σε μενα, αλλα στα γερμανικα, πηγα ρωτησα απο το παροχεα που το πηρα ( O2 , germaneias) και μου ειπανε οτι σου βγαζει αφτο , διοτι εχει Branting,

και οτι αμα προσπαθησο να κανο μονος αναβαθμηση με αλλον τροπο, θα χασω την εγγηειση,

Στην ερωτηση μου, και τι θα κανω , θα μενο χορις αναβαθμησεις ??????

οι απαντηση του ηταν ,

Να παο στα κεντρικα της Ο2 στην πολη που μενω, εκει εχουνε υπηρεσια service , και θα μου το αναβαθμησουνε,

Κσεχασα να τον ρωτησο εαν γινεται να με περασουνε και την ελληνικη γλωσσα.

θα σας Ενημερωσο οταν παο , τορα στα κοντα.

makiman said:
To ιδιο βγαζει και σε μενα, αλλα στα γερμανικα, πηγα ρωτησα απο το παροχεα που το πηρα ( O2 , germaneias) και μου ειπανε οτι σου βγαζει αφτο , διοτι εχει Branting,

και οτι αμα προσπαθησο να κανο μονος αναβαθμηση με αλλον τροπο, θα χασω την εγγηειση,

Στην ερωτηση μου, και τι θα κανω , θα μενο χορις αναβαθμησεις ??????

οι απαντηση του ηταν ,

Να παο στα κεντρικα της Ο2 στην πολη που μενω, εκει εχουνε υπηρεσια service , και θα μου το αναβαθμησουνε,

Κσεχασα να τον ρωτησο εαν γινεται να με περασουνε και την ελληνικη γλωσσα.

θα σας Ενημερωσο οταν παο , τορα στα κοντα.

Ναι όμως το δικό μου μπορώ και το χρησιμοποιώ με οποιαδήποτε κάρτα οπόταν κάποιος πρέπει να το ξεκλείδωσε...Ίσως να ήταν από τη Vodafone UK γιατί μέσα στο κουτί του κινητού υπήρχε κουπόνι για τη Vodafone...δεν ξέρω αν είχατε και εσείς κάτι παρόμοιο...Ρώτησα βέβαια αυτόν που το αγόρασα και μου είπε πως το τηλέφωνο ήταν ξεκλειδωμένο από πάντα...

Edited by Le_los

Le_los said:
Ναι όμως το δικό μου μπορώ και το χρησιμοποιώ με οποιαδήποτε κάρτα οπόταν κάποιος πρέπει να το ξεκλείδωσε...Ίσως να ήταν από τη Vodafone UK γιατί μέσα στο κουτί του κινητού υπήρχε κουπόνι για τη Vodafone...δεν ξέρω αν είχατε και εσείς κάτι παρόμοιο...Ρώτησα βέβαια αυτόν που το αγόρασα και μου είπε πως το τηλέφωνο ήταν ξεκλειδωμένο από πάντα...

Και εμενα ειναι κσεκλιδομενο, και μπορο να χρησιμοποιισο οτι παροχεα θελω εγω.

απλα το πηρα απο την Ο2 γερμανειας , γιατι το δινοθνε με liesing, με δοσης δηλαδη.

Παρολα αφτα , διοτι το πηρα απο αφτους , εχει μεσα και καποια δικα τους widget, κε προγραματα , τα οποια δεν μπορο ουτε να τα σβισω, ειναι κλειδομενα μεσα στο φιρμβαρε, τους,

Αλοστε γεια αφτο και στο δικο μου δεν υπαρχει το ρουτε66 , αλλα το τελμαπ.

απο τον κοδικο ομοσ τοθ φιρμβαρε διαπιστοσα οτι ειναι απο την Ο2 U.K. εχει ερθει δηλαδη απο την ανγγλικη Ο2 , εδο στην γερμανια γεια λογαριασμο της γερμανικης Ο2.

makiman said:
Και εμενα ειναι κσεκλιδομενο, και μπορο να χρησιμοποιισο οτι παροχεα θελω εγω.

απλα το πηρα απο την Ο2 γερμανειας , γιατι το δινοθνε με liesing, με δοσης δηλαδη.

Παρολα αφτα , διοτι το πηρα απο αφτους , εχει μεσα και καποια δικα τους widget, κε προγραματα , τα οποια δεν μπορο ουτε να τα σβισω, ειναι κλειδομενα μεσα στο φιρμβαρε, τους,

Αλοστε γεια αφτο και στο δικο μου δεν υπαρχει το ρουτε66 , αλλα το τελμαπ.

απο τον κοδικο ομοσ τοθ φιρμβαρε διαπιστοσα οτι ειναι απο την Ο2 U.K. εχει ερθει δηλαδη απο την ανγγλικη Ο2 , εδο στην γερμανια γεια λογαριασμο της γερμανικης Ο2.

Εμένα έχει το Route66..και τι κάνουμε τώρα δηλαδή?Δεν μπορούμε να έχουμε αναβαθμίσεις?Εγώ Κύπρο μένω και σε λίγο Ελλάδα για σπουδές δεν θα είμαι Αγγλία για να το πάρω σε κάποιο κατάστημα της Vodafone..(αν είναι απο εκεί αγορασμένο)

Le_los said:
Εμένα έχει το Route66..και τι κάνουμε τώρα δηλαδή?Δεν μπορούμε να έχουμε αναβαθμίσεις?Εγώ Κύπρο μένω και σε λίγο Ελλάδα για σπουδές δεν θα είμαι Αγγλία για να το πάρω σε κάποιο κατάστημα της Vodafone..(αν είναι απο εκεί αγορασμένο)

Στην θεση σου , θα πηγενα στην Vodafone, κυπρο η ελλαδα, γεια περισοτερες πληροφοριες και τι μπορη να γινει, εξηγοντας τους παραλληλα απο ποθ το πηρες.

Ολλο και κατι παραπανο θα ξερουνε.;)

makiman said:
Στην θεση σου , θα πηγενα στην Vodafone, κυπρο η ελλαδα, γεια περισοτερες πληροφοριες και τι μπορη να γινει, εξηγοντας τους παραλληλα απο ποθ το πηρες.

Ολλο και κατι παραπανο θα ξερουνε.;)

Δεν έχουμε Vodafone στην Κύπρο..ελλάδα όταν έρθω αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν το πήρε απο Vodafone αυτός που το πουλούσε στο ebay

χαιρετε παιδια!!μπορει καποιος να μ πει αν ξερει πως προσθετουμε κεντρικες οθονες?

η αν μενει με τις 3 οπως δλδ το πηρα!!ευχαριστω!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

kommatias_3 said:
χαιρετε παιδια!!μπορει καποιος να μ πει αν ξερει πως προσθετουμε κεντρικες οθονες?

η αν μενει με τις 3 οπως δλδ το πηρα!!ευχαριστω!!

οκ το βρηκα!!

κ πωσ τισ βγαζω παλι αμα δεν τις θελω??

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

kommatias_3 said:
οκ το βρηκα!!

κ πωσ τισ βγαζω παλι αμα δεν τις θελω??

Μυνήματα #789 και #791. ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

fanatikos said:
Μυνήματα #789 και #791. ;)

ευχαριστω παρα πολυ!!!

🆒

Kαλησπέρα σε όλους, θα ήθελα κι εγώ μερικές πληροφορίες για το κινητό, από εσάς τους κατόχους..!

Πήγα σήμερα και το είδα στο Media markt, αναμένοντας την επιδότησή μου από την Cosmote σε κανένα μήνα, και έχοντας σχεδόν καταλήξει στο Milestone.

Έπαθα κι εγώ πλάκα με την οθόνη, η SuperAMOLED είναι καταπληκτική..! Και η τιμή του είναι πολύ καλή, τόσο που σε βάζει σε σκέψεις..

Έχω όμως μερικές απορίες:

-Πώς είναι το feeling του Browsing γιατί δεν είχαν WiFi στο κατάστημα και δεν μπόρεσα να σερφάρω. Είναι σαν του iPhone σε smoothness?

- Φωτογραφίες είδα μερικές στις πρώτες 25 σελίδες του Θέματος που έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Μήπως έχετε εύκαιρες να ανεβάσετε 2-3 από τις καλύτερές σας?

-Η ταχύτητα του κινητού μου φάνηκε εκπληκτική, αλλά κολλάω λίγο στο θέμα "Bada" και όχι Android. Δεν μπορούσαν κι αυτοί οι Κορεάτες να το βγάλουν με Android?? Φοβάμαι λίγο για την ποσότητα και την ποιότητα των εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν στο SmasungStore.. Ούτε AppStore θα γίνει πιστεύω, ούτε Android Market, και θέω να κρατήσω το κινητό για 1-2 χρόνια..

- Γενικά από το κινητό που θα πάρω θέλω:

Καλό σήμα (τηλέφωνο παίρνουμε..), να γράφω εύκολα μηνύματα, να σερφάρω με WiFi, να μπαίνω MSN από τον καναπέ χωρίς να πρέπει να πάω στο laptop, να βγάζω αρκετές φωτογραφίες, όσο ποιοτικότερες γίνεται, και ει το δυνατόν να το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, αν και έχω 2-3 Navigon PNA.. Θα με καλύψει στα παραπάνω?

Eυχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

να ωαλω μσν

Για να βάλεις msn, θα πρέπει να βάλεις τη πιο τελευταία έκδοση του palringo και να γραφτείς στο palringo. Εδώ γράφω πως να τη βάλεις(κάνε τα 1,2 και 3 και μετά κάνε register στο palringo και πρόσθεσε το msn με τα στοιχεία σου).

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3245743#post3245743

-Πώς είναι το feeling του Browsing γιατί δεν είχαν WiFi στο κατάστημα και δεν μπόρεσα να σερφάρω. Είναι σαν του iPhone σε smoothness?

Τέλειο είναι το zoom in, out, κλπ πιο γρήγορο από το iphone 3gs, ισάξιο του iphone 4g. Σε μερικές ελάχιστες σελίδες το rendering είναι λιγάκι λάθος αλλά γενικά είναι καλός ο browser και άπειρα γρήγορος.

-Η ταχύτητα του κινητού μου φάνηκε εκπληκτική, αλλά κολλάω λίγο στο θέμα "Bada" και όχι Android. Δεν μπορούσαν κι αυτοί οι Κορεάτες να το βγάλουν με Android?

Βγάλανε και το λένε galaxy s και κάνει 200€ παραπάνω, έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής(πλαστικά αντί για αλουμίνιο) και δεν έχει φλας φωτογραφικής :Ρ. Ο λόγος είναι διότι η samsung θέλει να προωθήσει το Bada, για αυτό το wave είναι τόσο φτηνό και τόσο καλό.

Φοβάμαι λίγο για την ποσότητα και την ποιότητα των εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν στο SmasungStore.. Ούτε AppStore θα γίνει πιστεύω, ούτε Android Market, και θέω να κρατήσω το κινητό για 1-2 χρόνια

Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό. Καταρχήν λόγω ομοιότητας του bada με το android, έχουν ήδη γίνει αρκετές εφαρμογές ported στο bada. Η samsung είναι κολοσσός και σε αντίθεση με άλλες εταιρίες, φτιάχνει η ίδια σχεδόν τα πάντα. Και είναι κορυφή σε πολλούς τομείς(επεξεργαστές, μνήμες, οθόνες, κλπ). Τσπ, θα δείξει, προς το παρόν το app shop είναι άπειρα φτωχό, έχει συνολικά 500 εφαρμογές αλλά από αυτές μόνο καμιά 40άρα αξίζουν. Επίσης δεν μπορείς να αγοράσεις apps λόγω Ελλάδας αλλά ελπίζω αυτό να αλλάξει στο μέλλον.

Καλό σήμα (τηλέφωνο παίρνουμε..), να γράφω εύκολα μηνύματα, να σερφάρω με WiFi, να μπαίνω MSN από τον καναπέ χωρίς να πρέπει να πάω στο laptop, να βγάζω αρκετές φωτογραφίες, όσο ποιοτικότερες γίνεται, και ει το δυνατόν να το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, αν και έχω 2-3 Navigon PNA.. Θα με καλύψει στα παραπάνω?

Ναι, θα σε καλύψει μια χαρά σε αυτά. Μηνύματα γράφεις πολύ γρήγορα με landscape πληκτρολόγιο και predictive, σερφάρεις με wifi χωρίς πρόβλημα, γρήγορα και εύκολα, msn έχει εάν βάλεις το beta palringo που λινκάρω πιο πάνω και φωτογραφίες βγάζει πολύ καλές(και με δυνατό φλας, παρόλο που είναι led), ορίστε μία που έβγαλα. Από πλοήγηση έχει το route66 και το googlemaps(όχι app αλλά μέσω του site).

Edited by NIB