garrythesnail Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ναι ήταν απο voda και το έκανα debrand μεσω regedit. Την έκδοση που λες δεν θέλω να την βάλω γιατί διάβασα εδώ στο ΄φορουμ οτι σε πολλούς έβγαλε προβλήματα με την μπαταρία με το ίντερνετ κτλ. Περιμένω να βγεί και επισήμως η 1.2 και να την βάλω. Είχα διαβάσει και σε φόρουμ του εξωτερικού, δεν θυμάμαι ποιο, οτι η έκδοση 1.2 θα βγεί και ια τις branded συσκευές κάποια στιγμή.... Οτι θα βγει θα βγει αλλα 2-3 μηνες μετα απο τα unbranded.... Απλως οταν βγει αλλαξε το product code σε EUR με το kies 1.5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδια μια ερωτηση..Υπαρχει καμια εφαρμογη twitter καλυτερη απο αυτην που ηδη υπαρχει στο μενου απο τη μανα του του κινητου γιατι δεν ξερω νομιζω οτι αυτη χανει λιγο..αργει..και θελει και συνεχεια refresh..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδια μια ερωτηση..Υπαρχει καμια εφαρμογη twitter καλυτερη απο αυτην που ηδη υπαρχει στο μενου απο τη μανα του του κινητου γιατι δεν ξερω νομιζω οτι αυτη χανει λιγο..αργει..και θελει και συνεχεια refresh..? Για εφαρμογη υπαρχει μια αλλα ειναι με πληρωμη και δεν ειναι και καλη. Μπες με τον browser στο mobile.twitter ή στο dabr.co.uk, εγω αυτο κανω. Κατι αλλο σχετικα με το samsung appstore, μας δουλευει η samsung; Πρεπει να κανει ενα rename σε themestore μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Οτι θα βγει θα βγει αλλα 2-3 μηνες μετα απο τα unbranded.... Απλως οταν βγει αλλαξε το product code σε EUR με το kies 1.5.1 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο φίλε μου... Σιγά μην περιμένω να βγάλει και η voda την αναβάθμιση να την βάλω και να ξαναμπούμε οι μ@!#$%ς της μέσα.... ;) Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komfoukios Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδια ψαχνω καποια συγκεκριμενα παιχνιδα για το wave αλλα ΔΩΡΕΑΝ...μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε καποιο σαιτ η να μου τα στειλετε με μειλ οσοι εχετε ενα η περισσοτερα απο αυτα? Kroll (Digital Legends Entertainment, S.L.) Listen! CardGame! (usoftation) ExZeus arcade Its homerun battle 3D real football 2010 Let's Golf! TwinBlades Sandstorm: Modern Combat P.S.:εχθες πηρα το κινητο...απλα ειναι απιστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδια ψαχνω καποια συγκεκριμενα παιχνιδα για το wave αλλα ΔΩΡΕΑΝ...μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε καποιο σαιτ η να μου τα στειλετε με μειλ οσοι εχετε ενα η περισσοτερα απο αυτα? Kroll (Digital Legends Entertainment, S.L.) Listen! CardGame! (usoftation) ExZeus arcade Its homerun battle 3D real football 2010 Let's Golf! TwinBlades Sandstorm: Modern Combat P.S.:εχθες πηρα το κινητο...απλα ειναι απιστευτο... Το kroll το ειχα κατεβασει δωρεαν αλλα τωρα νομιζω ειναι paid ... to real football ειναι σιγουρα paid , οπως και το sand storm Ξαξε οτι θες στο http://www.samsungapps.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 kies 2 ? link? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 kies 2 ? link? http://www.samsungapps.com/about/onPc.as Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπερα με το που μπαινω στο samsung apps μου βγαζει το εξης μνμ: Σφαλμα Απαιτουνται τουλαχιστον 10MB για την εκτελεση αυτης της εφαρμογης. Διαγραψτε μερικα στοιχεια και δοκιμαστε ξανα. Αυτην η εφαρμογη θα κλεισει τωρα (0xff15). Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Η μνημη τοσο του κινητου οσο και της sd ειναι σχεδον αδεια. Καλησπερα και παλι Μηπω εβγαλε και σε καποιον αλλον το σφαλμα που μου εβγαλε κι εμενα; Εκανα και επαναφορα του κινητου στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τζιφος. Καμια ιδεα κανεις? Δε μπορω με τπτ απο το κινητο μου να μπω στο samsung apps. :( Επισης αλλαξα και τον κωδικο του product code και πλεον δε χρειαζεται το κολπο με την registry. Να΄ναι καλα το παλικαρι που το εγραψε. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ναι βγήκε... τι σας βγάζει δηλαδή? είναι διαθέσιμο και το δείχνει κανονικά. βγηκε η 1.2 για εγκατσταση στο kies???:confused: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito1975 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) βγηκε η 1.2 για εγκατσταση στο kies???:confused: Προς το παρών δεν έχει βγει.. τουλάχιστον όχι για Ελλάδα.. Καλησπερα και παλι Μηπω εβγαλε και σε καποιον αλλον το σφαλμα που μου εβγαλε κι εμενα; Εκανα και επαναφορα του κινητου στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τζιφος. Καμια ιδεα κανεις? Δε μπορω με τπτ απο το κινητο μου να μπω στο samsung apps. :( Επισης αλλαξα και τον κωδικο του product code και πλεον δε χρειαζεται το κολπο με την registry. Να΄ναι καλα το παλικαρι που το εγραψε. :happy: Εμένα δεν μου έχει βγάλει κάτι ανάλογο.. Κοίτα για μένα ή το πας για service ή δοκιμάζεις να περάσεις κανά σταθερό firmware (κυρίως να είναι έκδοση 1.0 γιατί θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή) να δεις πως θα πάει. Από εκεί περνάς κατευθίαν σε 1.2. Edited January 16, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Στην μπάρα που έχει δεξιά στις επαφές για αλφαβητική αναζήτηση-σκρολάρισμα τα ελληνικά είναι ΟΚ? Κάνει ταξινόμηση κανονικά και εμφανίζει ελληνικά στο πλαίσιο με το γράμμα σε υπέρθεση ή δουλεύει μόνο στα αγγλικά γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito1975 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Στην μπάρα που έχει δεξιά στις επαφές για αλφαβητική αναζήτηση-σκρολάρισμα τα ελληνικά είναι ΟΚ? Κάνει ταξινόμηση κανονικά και εμφανίζει ελληνικά στο πλαίσιο με το γράμμα σε υπέρθεση ή δουλεύει μόνο στα αγγλικά γράμματα; Τα ελληνικά είναι μια χαρά. Κάνει ταξινόμηση κανονικά και εμφανίζει πρώτα τα ελληνικά και ύστερα εμφανίζει και αγγλικά με αλφαβητικη σειρά (εννοείιται αν έχεις καταχωρήσει κάποια επαφή με αγγλικούς χαρακτήρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) http://www.multiupload.com/HN14UCDTCV Ορίστε φίλε μου η έκδοση που έβαλα εγώ. Αυτή η έκδοση θα σε πάει σε v 1.00 όμως να το ξέρεις. Από κει και μετά, είτε κάνεις το κόλπο με τη registry του kies, είτε τον οδηγό για αλλαγή του product code που λέει στο FAQ και μετά κάνεις update.. Το πέρασα αλλά δεν υπαρχούν Ελληνικά μέσα. Mε την αναβάθμιση θα μπούνε η οχί; Edited January 17, 2011 by Bada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το πέρασα αλλά δεν υπαρχούν Ελληνικά μέσα. Ναι γιατί πρέπει να βάλεις το ελληνικό csc. Κατέβασε τον οδηγό από εδώ http://www.mediafire.com/?wx3hmr787r6khxy και λέει μέσα πως κα τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ερχεται και το κινητο sammsung wave ιι s8530 με bada 1.2 κ καποια εξτρας αρα οταν αρχισει να πουλιετε το ς85300 με ελληνικο λειτουργικο τοτε θα κανουμε την αναβαθμηση κ εμεισ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ερχεται και το κινητο sammsung wave ιι s8530 με bada 1.2 κ καποια εξτρας αρα οταν αρχισει να πουλιετε το ς85300 με ελληνικο λειτουργικο τοτε θα κανουμε την αναβαθμηση κ εμεισ.... Το 8530 εχει το ιδιο ακριβώς hardware με το wave I, απλα εχει οθονη 3.7 η οποια δεν ειναι samoled αλλα lcd..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Οδηγός για την αλλαγή του product code στο Wave GT-S8500. Σημείωση: Ο παρακάτω οδηγός έχει σκοπό να αναφέρει τα βήματα που ακολούθησα ώστε να αλλάξω το product code της δικής μου Vodafone συσκευής (bebranded μέσω registry και Kies 1.5.1 trick) μόνιμα σε GT-S8500BAAEUR από GT-S8500BAAVGR που ήταν προηγουμένως. Το κινητό φέρει την έκδοση JH3 και το λειτουργικό μου σύστημα είναι Windows 7 32bit. Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι τα βήματα που περιγράφω θα δουλέψουν σε κάθε περίπτωση ή για κάθε λειτουργικό σύστημα. Εκτελείτε τα βήματα του οδηγού με δική σας ευθύνη. Βήμα 1ο: Κατεβάζετε τα ακόλουθα: -Qualcomm CDMA MSM drivers -Phone System Analysis Software (PSAS 1.15 Free Edition) Βήμα 2ο: -Στο Wave πηγαίνετε στην εφαρμογή "Πληκτρολόγιο" και εισάγετε την ακολουθία *#197328640#. -Στο μενού που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 8 για να μεταβείτε στην επιλογή "Common". -Στο νέο μενού που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 7 για να μεταβείτε στην επιλογή "SERVICE Configuration". -Στο νέο μενού που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 2 για να μεταβείτε στην επιλογή "DIAG Service Config". -Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται πιέζετε τον αριθμό 2 για να επιλέξετε "USB DM/CP". -Μόλις γίνει η επιλογή πιέζετε το πλήκτρο απόρριψης κλήσης για να επιστρέψετε στην οθόνη αναμονής. Βήμα 3ο: -Συνδέετε το Wave με τον υπολογιστή όπως θα κάνατε για σύνδεση με το Kies. -Ο υπολογιστής θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει τους Qualcomm οδηγούς και θα αποτύχει οπότε πηγαίνουμε να τους εγκαταστήσουμε χειροκίνητα: -Δεξί κλικ στο "Computer" στην επιφάνεια εργασίας και επιλογή "Properties/Ιδιότητες". -Κλικ στην επιλογή "Device Manager/Διαχείριση Συσκευών" στο αριστερό μενού. -Στη λίστα που εμφανίζεται θα βρείτε το Qualcomm MSM driver με ερωτηματικό οπότε κάνετε δεξί κλικ πάνω του και επιλέγετε "Update driver" και επιλέγετε να γίνει χειροκίνητα καθορίζοντας εσείς το path όπου βρίσκεται ο οδηγός. -Αποσυμπιέζετε το αρχείο "qualcomm cdma technologies msm.rar" που κατεβάσατε στην αρχή όπου επιθυμείτε και ορίζετε αυτόν τον φάκελο ως το path που σας ζητείται. -Επιβεβαιώνετε την εγκατάσταση των οδηγών και η διαδικασία ολοκληρώνεται. Βήμα 4ο: -Εγκαθιστάτε το PSAS από το αρχείου setup που βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο zip αρχείο. -Τρέχετε το PSAS που μόλις εγκαταστήσατε. -Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγετε από το μενού "Hardware Forensics" το στοιχείο "Use Mobile Ports". -Στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγετε από το tab "SETUP" και τη λίστα "Serial COM Port:" το στοιχείο που αναφέρεται στους Qualcomm drivers που εγκαταστήσαμε προηγουμένως. -Έχοντας κάνει την επιλογή μας μεταβαίνουμε στο tab "DIAG" και στο πλαίσιο "Diag Functions (values to be entered have to be in hex)". -Εκεί επιλέγουμε από τη drop-down λίστα το στοιχείο "Display NVItem". -Στο διπλανό πεδίο "Item" εισάγουμε τον αριθμό 2757 και πιέζουμε το πλήκτρο "Lets go". -Αμέσως εμφανίζεται από κάτω ο hex κωδικός στον οποίο αντιστοιχεί το product code που έχουμε (στη δική μου περίπτωση ήταν ο 47 54 2d 53 38 35 30 30 42 41 41 56 47 52) ακολουθούμενος από μηδενικά και την κανονική μορφή του. -Μόλις επαληθεύσουμε ότι σε αυτό το πεδίο εμφανίζεται το product code επιλέγουμε από τη drop-down λίστα το στοιχείο "Write NVItem (DANGEROUS)". -Εισάγουμε και πάλι στο πεδίο "Item" τον αριθμό 2757 και αυτή τη φορά εισάγουμε και στο πεδίο "Index" τον hex κωδικό που αντιστοιχεί στο επιθυμητό product code (για αυτή τη δουλειά είναι πολύ βολικός αυτός ο converter). Στη δική μας περίπτωση ο κωδικός που αντιστοιχεί είναι ο "47 54 2d 53 38 35 30 30 42 41 41 45 55 52". -Εισάγουμε τον hex κωδικό μας στο πεδίο "Index" λοιπόν και πιέζουμε το πλήκτρο "Lets go". Το product code μας έχει αλλάξει! Βήμα 5ο: -Κλείνουμε το PSAS. -Αφαιρούμε το καλώδιο του Wave από το PC. Εγώ προσωπικά θεώρησα δόκιμο να επαναφέρω την αρχική επιλογή στο μενού *#197328640# οπότε πλοηγήθηκα πάλι στο [8]-->[7]-->[2]-->[3]. Ίσως και να μην είναι απαραίτητο. Έκανα restart το Wave και στη συνέχεια όταν εμφανίστηκε η οθόνη αναμονής το συνέδεσα ξανά με το pc και συνδέθηκα με το Kies. Μόλις αναγνώρισε τη συσκευή μου ανέφερε ότι υπάρχει διαθέσιμο update στην έκδοση JI5. Ελπίζω να βοηθήσει αυτός ο οδηγός όλους εσάς που σαν κι εμένα εύχονταν εξ'αρχής να είχαν ένα "καθαρό" κινητό απαλλαγμένο από κάθε είδους παρεμβάσεις το οποίο να μην εξαρτάται από τη Vodafone για αναβαθμίσεις. Καλή τύχη σε όλους! καλημέρα σας παίδες, έχω σοβαρό πρόβλημα και θα παρακαλούσα γεια την βοήθεια σας. προσπαθώντας με τον οδηγό του φίλου Studentmail, εκτός το ότι δεν κατάφερα τίποτα, διοτι win 7 64 bit, πλέον αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. το κινητό δεν συνδεαιτε με τίποτα , όχι μόνο με το κιες αλλά ότι και να διαλέξω όπως συσκευή αποθήκευσης, και γενικά ότι και να διαλέξω από το κινητό , ενώ στην οθόνη του λέει ότι συνδέθηκε, στην ουσία δεν συνδέετε, εχθές έκανα φορματ στο pc, πιστευοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά μάταια , το ιδειο πρόβλημα συνεχώς, δεν μπορεί να ενγγαταστηση τα drivers γεια το κινητό.!!! και μου βγάζει αφτο το μήνυμα . πηγαίνοντας στο διαχείριση συσκευών έχω συνεχώς αφτα τα κίτρινα . το βήμα 2 του οδηγού το ξαναεκανα και στην τελεφτεα επιλογή πάτησα το 3 (defauld ) UART/AP έχει δίπλα και ένα αστεράκι , που σημαίνει μαλων ότι είναι ενεργοποιημένο. Επισεις να σας πω ότι το samsung JET της γυναίκας μου δουλεύει κανονικά όταν το συνδέει με το usb στο pc. ΑΡΑ υποθέτω το πρόβλημα είναι στο κινητό μου, σε κάποιες ρυθμίσεις, και όχι στον υπολογιστή. Παρακαλώ γεια όποια βοήθεια. κάτι τελεφτεο , άμα κάνω MASTER RESET ??? λετε να διορθοθη το πρόβλημα, και τι θα χάσω ?? ενοω οι βερσιον βαδα 1.0.2 θα παραμείνει ?? περιμένω την βοήθεια σας πεδεια, τα έχω παίξει , δεν ξέρω τι αλο να κάνω.!! το πρόβλημα λύθηκε , με κάποια drivers που κατέβασα, και αρκετές επανεκκινήσεις.!! Edited January 17, 2011 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas74d Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Αραγε το 8530 θα συνοδευεται και από καλύτερη εφαρμογή για το YOUTUBE ? Εγώ σαν κάτοχος ήδη 5 μηνών του 8500 , ενώ είναι καταπληκτικό τηλέφωνο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζουν καλύτερη εφαρμογή για το youtube ? Οπως του iphone ας πούμε ή ενός android ? Ακόμα και το nokia e72 που είχα , είχε δική του εφαρμογή youtube που τα έψαχνε πιο γρήγορα , ευκολότερα τα videos ...και έδειχνε και τα σχόλια ! Εδώ σε μας με το wave γιατί ? Εχει κανείς υπόψη του κάτι γι αυτό ? Κυκλοφορεί τίποτα στο samsung app και δεν το πήρα πρέφα ??? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 το κιες 1.5.1 γεια το κόλπο με το regedit , που μπορώ να το βρω ??? αν το έχει κάποιος φίλος ας το ανεβάσει , αν δεν του κάνει κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Αραγε το 8530 θα συνοδευεται και από καλύτερη εφαρμογή για το YOUTUBE ? Εγώ σαν κάτοχος ήδη 5 μηνών του 8500 , ενώ είναι καταπληκτικό τηλέφωνο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βάζουν καλύτερη εφαρμογή για το youtube ? Οπως του iphone ας πούμε ή ενός android ? Ακόμα και το nokia e72 που είχα , είχε δική του εφαρμογή youtube που τα έψαχνε πιο γρήγορα , ευκολότερα τα videos ...και έδειχνε και τα σχόλια ! Εδώ σε μας με το wave γιατί ? Εχει κανείς υπόψη του κάτι γι αυτό ? Κυκλοφορεί τίποτα στο samsung app και δεν το πήρα πρέφα ??? Ευχαριστώ! Έχει το wave εφαρμογή youtube; :wacko: Μόνο έναν σελιδοδείκτη ήξερα οτί είχε στο μενού για να μπαίνεις απ ευθείας στο utube από τον browser... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ SOS Μαλλον καποιο widjet που εβαλα στην οθονη κολλαει το κινητο στην αρχη με το που εμφανιζει την οθονη παγωνει τα παντα....και κανει επανακκινησεις...υπαρχει τροπος εστω και για hard reset...??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ SOS Μαλλον καποιο widjet που εβαλα στην οθονη κολλαει το κινητο στην αρχη με το που εμφανιζει την οθονη παγωνει τα παντα....και κανει επανακκινησεις...υπαρχει τροπος εστω και για hard reset...??? όπως ξεκινάει το κινητό δεν προλαβαίνεις να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο για να βγει ο task manager ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) όπως ξεκινάει το κινητό δεν προλαβαίνεις να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο για να βγει ο task manager ? το προλαβα αλλα παλι παγωνει το κινητο........και μετα επανεκκινηση.......:mad: Edited January 17, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 βρε παίδες ??? το κιες 1.5.1 . σας παρακαλώ , που θα το βρω ?? δεν το έχει κανένας σας ?? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts