Gdrdasky Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μα αν υπάρχει πρόβλημα στην Ελληνική νομοθεσία για τις επι πληρωμή εφαρμογές θα σου πει η samsung πρόσεχε τι ψηφίζεις και δεν θα έχει κ άδικο... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 κλησπερα.. σημερα μπηκα να κατεβασω μια εφαρμογη απο sumsung apps και μου εβγαλε μηνυμα να αναβαθμισω το firmware ,,.. πηγα ρυθμισεις και αναβαθμιση αλλα μου λεει συνδεθειτε στο λογαριασμοσ σασ sumsung... θελω τα φωτα σασ... η software version μου ειναι : ...xxjh3 δεν χερω αν ειναι η τελευται version ... αυτα οποιος μπορει να με βοηθησει για το πωσ θα κανω την αναβαθμιση ας μου πει... το κινιτο δεν ειναι κλειδωμενο σε καποιο δυκτιο π.χ vodafon kai tetoiaa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Πρεπει να δημιουργήσεις και να συνδεθείς με το samsung account σου που είναι στο "οι λογαριασμοί μου" -> δημιουργία καινούριου -> samsung. Αλλιώς το συνδέεις με το kies και κάνεις από εκεί αναβάθμιση. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ούτε έχει ούτε υπαρχεί άλλο csc να βάλεις προς το παρών. Θα βλέπεις κανονικά τις επαφές που έχεις στην sim με ελληνίκα όπως επίσης θα διαβάζεις ελληνικά μηνυματά χώρις πρόβλημα άλλα δεν μπορείς να γραψείς ελληνικά και το menu θα είναι Αγγλικό. Ευχαριστω για την απαντηση! Τοτε λεω να το κανω downgrade στην JI3, το downgrade γινεται με τον ιδιο τροπο μεσω multiloader; Αλλα δεν βαζω full firmware στο multiloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ φιλε μ... μια ερωτηση χρεωνομαι τπτα για τιν αναβαθμισει??? γραφτικα με επυτιχεια αλλα καμια νεα ενημερωση μ λεει .. πφφφφ.... και στο sumsung apps μ λεει να κανω ενημερωση για να κατεβασω την εφαρμογη.... τ κνω??? αυτιν την εφαρμογη θελω να κατεβασω και δε μ αφηνει... http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000407749&listYN=Y Edited January 19, 2011 by derbigpr50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 το bada 1.2 , μαλλων θα το περιμενουμε γεια badoντες στον αιωνα τον απαντα μου φενεται, αρχιζω και συνχιζομαι υπερβολικα με αφτο το παραμυθακη.!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ναι, και να κάνουμε διαδήλωση, να κρατάμε και πανό για τη σωτηρία της λευκής αρκούδας :p:blink: Προφανώς και υπάρχει κώλυμα με την νομοθεσία. Λες και η Samsung δε θέλει να πάρει χρήματα απ'την πώληση των εφαρμογών της και στην Ελλάδα...;) Σε αυτην την περιπτωση μεχρι να λυθουν τα προβληματα να μας τις δωσει δωρεαν:) Σοβαρα τωρα ενω το λατρευω το wave, το θεμα με το app store με εχει νευριασει αρκετα, ενα προγραμμα επεξεργασιας word-excel θελω να αγορασω και δεν μ'αφηνει! Με αναγκαζει στην ουσια να τις "βαλω" μονος μου και μετα που θα καλομαθω ετσι ας ερθει να μου ζητησει λεφτα, θα απαντησω καταλληλως:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μ... μια ερωτηση χρεωνομαι τπτα για τιν αναβαθμισει??? γραφτικα με επυτιχεια αλλα καμια νεα ενημερωση μ λεει .. πφφφφ.... και στο sumsung apps μ λεει να κανω ενημερωση για να κατεβασω την εφαρμογη.... τ κνω??? αυτιν την εφαρμογη θελω να κατεβασω και δε μ αφηνει... http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000407749&listYN=Y Αυτήν δεν μπορείς να την κατεβάσεις μέχρι να αναβαθμιστούμε στην 1.2 ... δυστυχώς. υπομονή :p Εγώ πάντως σταμάτησα να το σκέφτομαι :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Σε αυτην την περιπτωση μεχρι να λυθουν τα προβληματα να μας τις δωσει δωρεαν:) Σοβαρα τωρα ενω το λατρευω το wave, το θεμα με το app store με εχει νευριασει αρκετα, ενα προγραμμα επεξεργασιας word-excel θελω να αγορασω και δεν μ'αφηνει! Με αναγκαζει στην ουσια να τις "βαλω" μονος μου και μετα που θα καλομαθω ετσι ας ερθει να μου ζητησει λεφτα, θα απαντησω καταλληλως:lol: σας το εγραψα κ ποιο πανω μολις ερθη ελλαδα το wave 2 s8530 θα εχεις κ το bada 1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-updates/bada-1-2-availability-is-countries/180/ εδώ παιδια ολοι ποσταρουν αν στη χωρα τους ειναι διαθεσιμο το bada 1.2 και εχει παει ακομα στα σκοπια κ στη σερβια! ειναι πολυ κοντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ειναι στα απς της αγγλιας της γαλλιας και ολων των χωρων που εχουν προσβαση στις επι πληρωμη..οταν γινουν διαθεσιμες και σε εμας οι επι πληρωμη θα μπορεισ να το παρεισ;) Πολύ το αργούνε όμως!!!! Άντε ρε Samsung!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george81 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Γνωριζει κανεις γιατι δεν μου εμφανιζει photos μεγεθους 5-7 mb στα 6mp απο ψηφιακη μηχανη ενω τις περασa στο κινητο και αν μπορω να κανω κατι για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-updates/bada-1-2-availability-is-countries/180/ εδώ παιδια ολοι ποσταρουν αν στη χωρα τους ειναι διαθεσιμο το bada 1.2 και εχει παει ακομα στα σκοπια κ στη σερβια! ειναι πολυ κοντα! όπως το λες και ο ιδεος σου φίλε,. τελεφτεα τρύπα τού ζουρνά , είμαστε !!!!!! να να τρέξουμε να προλαβομεν , να μην χάσουμε !!!! μην χε}}ω μέσα .! Edited January 19, 2011 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) όπως το λες και ο ιδεος σου φίλε,. τελεφτεα τρύπα τού ζουρνά , είμαστε !!!!!! να να τρέξουμε να προλαβομεν , να μην χάσουμε !!!! μην χε}}ω μέσα .! πες τα !!!! Edited January 19, 2011 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 εδώ έχω ποσταρει κατιτίς ! όποιος γνωρίζει καλύτερα γερμανικά από εμένα, ας κάνει την μετάφρασης , κάτι λέει εδώ ο ποιητής , !!!!!! αλλά τι λέει.?? http://www.badanation.de/topic.php?t=2515&page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τα φωτα σας παιδια... πηγα εδω https://secure.66.com/samsung_wave/index.php?act=2&cid=GR και μου ζηταει τον αριθμο imei του κινητου .. παταω #06# να μ το βγαλει αλλα τπτα δε κανει η βλακεια.. ασ βοηθησει καποιοσ παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τα φωτα σας παιδια... πηγα εδω https://secure.66.com/samsung_wave/index.php?act=2&cid=GR και μου ζηταει τον αριθμο imei του κινητου .. παταω #06# να μ το βγαλει αλλα τπτα δε κανει η βλακεια.. ασ βοηθησει καποιοσ παρακαλω... τι ακριβώς ζητάς φίλε ,??? το IMEI ??, εάν το το κανες , σωστα !! εάν δεν σε βγάζει IMEI, με αφτον τον κωδικό ? μαλών έχεις πρόβλημα ΓΕΝΙΚΌ. *#06# μαλον ξεχασες το αστερακι στην αρχη .:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaliszintilis Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πήρα χθές το κινητό μου, ήταν απο εταιρία του εξωτερικού(αν αυτο βοηθά) το έκανα flash με τον οδηγό μέσω multiloader και όποιοδηποτε firmware δοκίμασα να εγκαταστήσω έχω το ίδιο αποτέλεσμα, ξεκινάει κανονικά μόλις μου εμφανίσει την κεντρική οθόνη κάνει restart και αυτό δεν έχει τέλος. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδια αλλες 2 ερωτησεις. 1.χτυπα το ξυπνητηρι ,παταω διακοπη,ξεκληδωνω την οθονη κ μου ανοιγη αυτοματα στο deily briefing γιατι? 2.οταν με παιρνει τηλ καποιος,δε το προλαβαινω το κινητο δεν πρει να αναβωσβηνη καποιο λαμπακι,κατι βρε αδερφε να με ειδοποιηση οτι εχω αναπ? καλο θα ηταν καποιος που κανει φορματ το os του κινητου να γραψει μια λεπτομερεστατη διαδικασια για το πως γινεται ωστε να εξηπηρετηθουν ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas74d Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Η εκδοση 1.1 που ζητανε καποιες εφαρμογες και σημερα βγηκε και ελληνικη εφαρμογη mad news , που θελει 1.1 θα μπορουμε με την 1.2 να την τρεξουμε?? επισης το 8530 θα εχει εκδοση 1.2 η 2.0?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorikosbd Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδια καλημερα, χθες το βραδυ εβαλα το 1.2 κανονικα μεσο kies και τωρα προσπαθω να συνδεσω το κινητο με το kies και δεν μου το αναγνωριζει καν....αν μπορειτε να βοηθησετε....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Η εκδοση 1.1 που ζητανε καποιες εφαρμογες και σημερα βγηκε και ελληνικη εφαρμογη mad news , που θελει 1.1 θα μπορουμε με την 1.2 να την τρεξουμε?? επισης το 8530 θα εχει εκδοση 1.2 η 2.0?? νομιζω 1.2 παιδια καλημερα, χθες το βραδυ εβαλα το 1.2 κανονικα μεσο kies και τωρα προσπαθω να συνδεσω το κινητο με το kies και δεν μου το αναγνωριζει καν....αν μπορειτε να βοηθησετε....ευχαριστω εβαλες το bada το ελληνικο μενου εκδοση 1.2??? Edited January 20, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδια αλλες 2 ερωτησεις. 1.χτυπα το ξυπνητηρι ,παταω διακοπη,ξεκληδωνω την οθονη κ μου ανοιγη αυτοματα στο deily briefing γιατι? 2.οταν με παιρνει τηλ καποιος,δε το προλαβαινω το κινητο δεν πρει να αναβωσβηνη καποιο λαμπακι,κατι βρε αδερφε να με ειδοποιηση οτι εχω αναπ? καλο θα ηταν καποιος που κανει φορματ το os του κινητου να γραψει μια λεπτομερεστατη διαδικασια για το πως γινεται ωστε να εξηπηρετηθουν ολοι... Στο 1. Όταν βάζεις το ξυπνητήρι, τέρμα κάτω πρέπει να έχει μια επιλογή ανάλογη. Στα αγγλικά που το έχω εγώ λέει: Set as daily briefing. 2. Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Όπως δεν υπάρχει κάτι για να βλέπεις αν το κινητό είναι κλειστό ή ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πήρα χθές το κινητό μου, ήταν απο εταιρία του εξωτερικού(αν αυτο βοηθά) το έκανα flash με τον οδηγό μέσω multiloader και όποιοδηποτε firmware δοκίμασα να εγκαταστήσω έχω το ίδιο αποτέλεσμα, ξεκινάει κανονικά μόλις μου εμφανίσει την κεντρική οθόνη κάνει restart και αυτό δεν έχει τέλος. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ Υπάρχει οδηγός. Δες στο FAQ, πρώτο ποστ, τέρμα κάτω στην υπογραφή έχει 2 links που έχει να κατεβάσεις pdf με ελληνικές οδηγίες. Η εκδοση 1.1 που ζητανε καποιες εφαρμογες και σημερα βγηκε και ελληνικη εφαρμογη mad news , που θελει 1.1 θα μπορουμε με την 1.2 να την τρεξουμε?? επισης το 8530 θα εχει εκδοση 1.2 η 2.0?? Η έκδοση που αναφέρεται είναι η ελάχιστη (εκτός και αν λέει διαφορετικά ο developer της εφαρμογής). Δηλαδή με 1.2 τρέχεις οτιδήποτε απο 1.2 και κάτω. Το S8530 θα έχει Bada 1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Στο 1. Όταν βάζεις το ξυπνητήρι, τέρμα κάτω πρέπει να έχει μια επιλογή ανάλογη. Στα αγγλικά που το έχω εγώ λέει: Set as daily briefing. 2. Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Όπως δεν υπάρχει κάτι για να βλέπεις αν το κινητό είναι κλειστό ή ανοιχτό. ευχαριστω φιλε οντως δεν εχει κατι ενα λεντακι εστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts