GUZGUN Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Εχω ένα απλο καλώδιο TV OUT (με 3.5 mm και τα τρία χρώματα) για το wave μου αλλά όταν το συνδέω στην τηλεόρασή μου δείχνει κάτι ασπρόμαυρες γραμές και αχνά, στραβά τα γράματα του μενού του κινητού και σε PAL και σε NTSC. Όταν παίζω μουσική ακούγεται σχετικά καλά . Η τηλεόρασή μου είναι παλιά CRT (ούτε teletext δεν έχει) αλλά και με την κάρτα τηλεόρασης του υπολογιστή τα ίδια. Μήπως φταίει το καλώδιο και πρέπει να πάρω αυθεντικό Samsung ? Αυτό που έχω το πήρα από κατάστημα με καλώδια κτλ 3.70 € Eγώ το είχα πάρει από ένα μαγαζί που πουλάει CD DVD και τέτοια πράγματα http://www.extracd.gr/361A8613.el.aspx και δουλεύει άψογα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Eγώ το είχα πάρει από ένα μαγαζί που πουλάει CD DVD και τέτοια πράγματα http://www.extracd.gr/361A8613.el.aspx και δουλεύει άψογα. απλο καλωδιο δεν ειναι? ενοω δεν εχει τπτ αναμεσα στο 3.5 και στα χρωμτα? εκανες καμια ρυθμιση στην τηλεοραση? τι τηλεοραση ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Ευχαριστω. Θα τους στειλω email να μαθω. εγω το πηρα απο Digital master , εχει και επιλογη για επιδοτηση μονο που η τιμη της συσκευης απο την ελληνικη αντιπροσωπια κανει 12 € επιπλεον κατα τα αλλα μια χαρα δλδ στην επικοινωνεια ιδιως τελειοι υπαρχει βεβαια και ο κοτσοβολος που το εχει 370€ Edited October 17, 2010 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malestrom Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Θα έχεις μπλεξήματα με τις αναβαθμίσεις... Εχω το τηλ. σχεδον ενα μηνα+ , αγορασμενο απο κωτσοβολο, με συνδεση COSMOTE και με την εκδοση S8500XCJG4. Εχω δοκιμασει οσες εκδοσεις του KIES εχω βρει, και ακομη δεν εχω καταφερει να κανω αναβαθμηση, παντα μου βγαζει την απαντηση οτι καμια σηνδεδεμενη συσκευη δεν χρειαζεται αναβαθμηση :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) εγω το πηρα απο Digital master , εχει και επιλογη για επιδοτηση μονο που η τιμη της συσκευης απο την ελληνικη αντιπροσωπια κανει 12 € επιπλεον κατα τα αλλα μια χαρα δλδ στην επικοινωνεια ιδιως τελειοι υπαρχει βεβαια και ο κοτσοβολος που το εχει 370€ Για την επιδοτηση πρεπει να συννενοηθεις μαζι τους ή μπορει να περασει απευθειας; Προβλημα αναβαθμισεων εχεις; Edited October 17, 2010 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Για την επιδοτηση πρεπει να συννενοηθεις μαζι τους ή μπορει να περασει απευθειας; Προβλημα αναβαθμισεων εχεις; Για την επιδοτηση δεν ξερω, εγω το πηρα χωρις. Παντως μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους με μειλ (μαζι μου ηταν συνεπεστατοι και απαντουσαν απευθειας) επισης μπορεις να τους παρεις τηλ Το δικο μου το κινητο ηταν πηραγμενο απο την cosmote , ειχε walpaper kai rintones cosmote καθως και εικονα στην οθονη εναρξης . Νομιζω τα ιδια εχουν και τα κινητα απο τον γερμανο. Παρ ολα αυτα εχω κανει μια αναβαθμηση και εχω την JH1 δεν ξερω ομως αν ειναι αυτη η τελευταια η αν ειναι ελεγχομενες οι αναβαθμισεις απ την cosmo κα δεν σε αφηνει να κανεις ολες τις αναβαθμισεις, καθως εχει βγει 1.0.2 η οποια ακουω πως εχει προβληματα και οτι την απεσηραν, εγω εχω την 1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 απλο καλωδιο δεν ειναι? ενοω δεν εχει τπτ αναμεσα στο 3.5 και στα χρωμτα? εκανες καμια ρυθμιση στην τηλεοραση? τι τηλεοραση ειναι? Απλό καλώδιο είναι. Η τηλεόραση μου είναι ΗD και δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44560 δλδ πρεπει να παρω το αυθεντικο samsung για να το συνδεσω με τη τηλεοραση? αυτο κανει 16 € ενω εγω πηρα ενα με 3.70€ μηπως αυτο εχει κατι επιπλεων το οποιο ειναι απαραιτητο για να αποκοδικοποιει το σημα που στελνει στην τν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Εχω το τηλ. σχεδον ενα μηνα+ , αγορασμενο απο κωτσοβολο, με συνδεση COSMOTE και με την εκδοση S8500XCJG4. Εχω δοκιμασει οσες εκδοσεις του KIES εχω βρει, και ακομη δεν εχω καταφερει να κανω αναβαθμηση, παντα μου βγαζει την απαντηση οτι καμια σηνδεδεμενη συσκευη δεν χρειαζεται αναβαθμηση :worry::worry: αυτη την εκδοση την δοκιμασες? Kies_1.5.3.10093_82 εγω προσπαθησα με πολες αλλα μου εβαζε προβληματα αλλα με αυτη εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Απλό καλώδιο είναι. Η τηλεόραση μου είναι ΗD και δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση. η δικια μου ειναι crt 5ετιας και... λες να πεζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) εβαλα την τελεφτεα εκδοση τοιυ κιες , κε δεν βλεπει το κινητο, δεν ειχα ποτε αλοτε προβλιμα με το κιεσ πρωτη φορα τωρα. γνωριζη κανεις τι πρεπει να κανω . το εχω σηνδεμενο εδω κε 30 λεπτα , ψαχνει ψαχνει , αλλα δεν το βρισκει , τι κανω τορα??? exo windows 7 64 bit τελικα λυθηκε το προβλημα, το ενγγατεστησα παλι απο την αρχη και ολλα ενταξη τορα. Edited October 17, 2010 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 ρε παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαργμογές από το kies και αφού τις κατεβάσω πατάω install και δεν κάνει τίποτα. Να θυμίσω ότι και σε μένα από το κινητό σταματάει και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση. Από το kies τί πρέπει να κάνω? α έχω την 1.5.1 γιατί μόνο μ΄αυτή μπορούσα να κάνω αναβάθμιση (ήταν vodafone και το έσπασα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 αφού τις έχεις κατεβάσει και δεν σου δίνει install αποσυνδέσου, ξανασύνδεσε το κινητό και θα σου εμφανίσει την εφαρμογή για εγκατάσταση, έτσι κάνω εγώ και γίνεται κανονικά, τελευταία οι εφαρμογές έχουν ξεσκιστεί και σταματάνε την εγκατάσταση μέσω κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 αυτη την εκδοση την δοκιμασες? Kies_1.5.3.10093_82 εγω προσπαθησα με πολες αλλα μου εβαζε προβληματα αλλα με αυτη εγινε Οχι αυτη δεν την εχω. Απο που μπορω να την κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Οχι αυτη δεν την εχω. Απο που μπορω να την κατεβασω? http://www.samsungmobile.co.uk/support/softwaremanuals/software.do?phone_model=GT-S8500&sw_type=SW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 αφού τις έχεις κατεβάσει και δεν σου δίνει install αποσυνδέσου, ξανασύνδεσε το κινητό και θα σου εμφανίσει την εφαρμογή για εγκατάσταση, έτσι κάνω εγώ και γίνεται κανονικά, τελευταία οι εφαρμογές έχουν ξεσκιστεί και σταματάνε την εγκατάσταση μέσω κινητού αποσυνδέω το κιν, πατάω πάλι install και δεν κάνει κάτι. Δεν ξεκινάει η εγκατάσταση. Η μπάρα μένει στην αρχή. Θέλει κάτι άλλο? Επίσης την εφραμογή Mapcube που είναι ελληνική την έχει δοκιμάσει κανείς? καλή είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 η δικια μου ειναι crt 5ετιας και... λες να πεζει ρολο? φίλε εχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις την επιλογη tv-out??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 εγω χρησιμοποιω το καλωδιο απο το νοκια ν85 που ειχα , κε δουλευει αψογα. βρηκα εικονα στην tv στο AV3 ψαχνοντας με το κοντρολλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristhewargod13 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καλησπέρα μάγκες! Έχω το Wave περίπου 10 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με τις εφαρμογές του και τα apps του. Λίγο περισσότερα να φτιάξουν, ειδικά στα games και όλα θα είναι τέλεια. Έχω όμως 3 απλές απορίες: 1) όταν έχω το κινητό στο αθόρυβο, δε βαράει το ξυπνητήρι!! Επίσης κάποιες φορές (όποτε του καπνίσει) δε βαράει το ξυπνητήρι και όταν το έχω κλειστό!!!! Τί συμβαίνει?? Την αυτόματη ενεργοποίηση στο ξυπνητήρι την έχω πάντα ενεργή, όπως και την επανάληψη:"καθημερινά" 2) θέλω να κατεβάσω το Settlers HD, αλλά είναι paid. Αν βάλω πιστωτική θα μου το κατεβάσει ή στην Ελλάδα οι εφαρμογές και τα widgets είναι μόνο για free?? 3) όταν με καλούν και δε θέλω να τους απορρίψω, αλλά να το βάλω εκείνη τη στιγμή αθόρυβο ποιό κουμπί πατάω?? Σας ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καλησπέρα μάγκες! Έχω το Wave περίπου 10 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με τις εφαρμογές του και τα apps του. Λίγο περισσότερα να φτιάξουν, ειδικά στα games και όλα θα είναι τέλεια. Έχω όμως 3 απλές απορίες: 1) όταν έχω το κινητό στο αθόρυβο, δε βαράει το ξυπνητήρι!! Επίσης κάποιες φορές (όποτε του καπνίσει) δε βαράει το ξυπνητήρι και όταν το έχω κλειστό!!!! Τί συμβαίνει?? Την αυτόματη ενεργοποίηση στο ξυπνητήρι την έχω πάντα ενεργή, όπως και την επανάληψη:"καθημερινά" 2) θέλω να κατεβάσω το Settlers HD, αλλά είναι paid. Αν βάλω πιστωτική θα μου το κατεβάσει ή στην Ελλάδα οι εφαρμογές και τα widgets είναι μόνο για free?? 3) όταν με καλούν και δε θέλω να τους απορρίψω, αλλά να το βάλω εκείνη τη στιγμή αθόρυβο ποιό κουμπί πατάω?? Σας ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας....:) Καλησπερα, 1) Δεν ξερω γιατι εχεις αυτο το προβλημα, εμενα δουλευει κανονικα και σε αθορυβο και κλειστο. Εχεις κανει κανενα firmware update; 2) Οχι δεν γινεται δυστυχως, περιμενουμε να ανοιξουν και στην Ελλαδα οι paid. 3)Απλα γυρνα το τηλεφωνο αναποδα (με την οθονη να κοιτα προς τα κατω) και θα μπει στο αθορυβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Έλυσε κανείς το πρόβλημα να κάνει pause όσα downloads γίνονται μέσω Samsung Apps στο Wave? Επίσης γίνεται κάπως να κάνουμε "recovery" τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει στην memory card ή πρέπει να γίνει εγκατάσταση από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristhewargod13 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καλησπερα, 1) Δεν ξερω γιατι εχεις αυτο το προβλημα, εμενα δουλευει κανονικα και σε αθορυβο και κλειστο. Εχεις κανει κανενα firmware update; 2) Οχι δεν γινεται δυστυχως, περιμενουμε να ανοιξουν και στην Ελλαδα οι paid. 3)Απλα γυρνα το τηλεφωνο αναποδα (με την οθονη να κοιτα προς τα κατω) και θα μπει στο αθορυβο! όχι δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ update. Πάντως όταν βάζω ξυπνητήρι μου βγάζει εικονίδιο επάνω με το ρολόι. Εσάς από διάφορα desktop themes που έβλεπα το έχετε ρολόι με κουδουνάκια από πάνω, δηλ. ξυπνητήρι!! Μήπως κάνω κάποιο λάθος?? Βέβαια κάποιες φορές βαράει όταν το έχω κλειστό. Όχι πάντα!! Και αθόρυβο ποτέ!!!! Plz help me.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 φίλε εχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις την επιλογη tv-out??? :blink: ειπαμε ..... δεν ειμαι και τοσο ασχετος το ενεργοποιησα και το εβαλα κα σε pal και στο αλλο που δεν το θυμαμε , αλλα και στα δυο εδειχνε κατι διαγωνιες γραμμες κα φαινοταν εικονα αχνα σαν καναλι που δεν εχει καλο σημα το καλωδιο μου δεν εχει τπτ αναμεσα στα βιζματα παρα καλωδιο ( μηπως τα δικα σας εχουν τπτ απ αυτα που μοιαζουν με μπαταριες ?:O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 :blink: ειπαμε ..... δεν ειμαι και τοσο ασχετος το ενεργοποιησα και το εβαλα κα σε pal και στο αλλο που δεν το θυμαμε , αλλα και στα δυο εδειχνε κατι διαγωνιες γραμμες κα φαινοταν εικονα αχνα σαν καναλι που δεν εχει καλο σημα το καλωδιο μου δεν εχει τπτ αναμεσα στα βιζματα παρα καλωδιο ( μηπως τα δικα σας εχουν τπτ απ αυτα που μοιαζουν με μπαταριες ?:O ) προσωπικα δεν εχω καλωδιο αλλα ειπα μηπως αμελησες να δεισ αυτη τη ρυθμιση...ξερει καποιοσ αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts