Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον, εχω την:

S8500XXJEE/S8500OXCJEC

Και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη. Γιατι? Επειδη ειναι η τελευταια εκδοση?

Τελικα αυτη ειναι η τελευταια εκδοση του?

Αυτοί που ρώτησαν για το πως φεύγει το "click" όταν ακουμπάς την οθόνη, ας πατήσουν το "-" στο volume rocker στο πλαι, όταν είναι στο homescreen, μέχρι να πάει στο 0. Έτσι φεύγουν οι ήχοι διεπαφής, αλλά παραμένουν οι ειδοποιήσεις, ήχοι κλήσεις κτλ.
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

καλησπερα παιδια!!εχετε βρει κατι για να μπορουμε να κατεβασουμε απο το youtube βιντεακια??

κ το parlingo ακομα δν εχω καταλαβει πως χρησιμοποιειται!!!!!!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Τελικα αυτη ειναι η τελευταια εκδοση του?

νομιζω αν δεν κανω λαθος η τελευταια εκδοση ειναι s8500OXCJF3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

νομιζω αν δεν κανω λαθος η τελευταια εκδοση ειναι s8500OXCJF3

Ναι αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη.

:wacko:

Ναι αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη.

:wacko:

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Βοήθεια παιδιά

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Βοήθεια παιδιά

παιδια WINDOWS XP εχετε η WIN7??

🆒

Win7 έχω εγώ.Πάντως το να βάλω τα 2 dll στο system32 το έχω κάνει ( ένα rapi και ένα άλλο που δεν θυμάμαι ). Πάντως το θέμα δεν είναι ότι δεν ξεκινάει καν η αναβάθμιση.Όχι ότι κολλάει.

Win7 έχω εγώ.Πάντως το να βάλω τα 2 dll στο system32 το έχω κάνει ( ένα rapi και ένα άλλο που δεν θυμάμαι ). Πάντως το θέμα δεν είναι ότι δεν ξεκινάει καν η αναβάθμιση.Όχι ότι κολλάει.

ipred κ εμενα με τα 7 μου εκανε αθτο ακριβως κ αναγκαστικα να τα περασω με XP στο τελος κ ολα καλα!!αν γνωριζει καποιος αλλος κατι θα σου απαντησει..

🆒

Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχει στην φωτογραφικη, επιλογη για κοκκινα ματια;:O Edited by gjimmys

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Ποιος είναι ο εναλλακτικός τρόπος firmware update χωρίς το kies ?

τίποτα :)

επίσημα? το service της samsung, αλλά αν δε μένεις Αθήνα δε θα το συνιστούσα.. θα σου πάρει καιρόοοο μέχρι να το στείλουν, να κάνουν την αναβάθμιση και να στο επιστρέψουν..

βλέπεις, το να κάνεις update το κινητό απαιτεί "μυστικιστικές" γνώσεις που μόνο λίγα εκλεκτά service στην Αθήνα κατέχουν..

καλά, αν χαλάσει κάτι στο hardware δε το συζητάμε..

Ρε παιδια ξερει κανεις αν εχει στην φωτογραφικη, επιλογη για κοκκινα ματια;:O

Εψαξα λιγο στο μενου της καμερας, και δεν βρηκα για κοκκινα ματια. Μαλλον δεν εχει

s8500OXCJF3 kai ego auti tin ekdosi paidia perasmeni i teleutaia einai ?otan piga simera na do mipos iparxei kamia neoteri eno egrafe oti i trexousa einai i teleutaia simera egrafe oti δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη. Γιατι? Επειδη ειναι η τελευταια εκδοση?pleaseeeee help kapoios

s8500OXCJF3 kai ego auti tin ekdosi paidia perasmeni i teleutaia einai ?otan piga simera na do mipos iparxei kamia neoteri eno egrafe oti i trexousa einai i teleutaia simera egrafe oti δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευη. Γιατι? Επειδη ειναι η τελευταια εκδοση?pleaseeeee help kapoios

ναι η τελευταία είναι. μην αγχώνεσαι

πως τα κατάφερες και μπέρδεψες και greeklish και ελληνικά σε ένα μήνυμα?

euxaristo alla den katalavaino eno egrafe oti i trexousa einai i poio prosfati perasmeni ksafnika grafei oti den einai dinati i enimerosis auti tis ekdosis tis siskeuis mipos tha iparxei provlima sto mellon i grafei kai se esas to idio giati einai idi perasmni den einai i enimerosi auti tis ekdosis

Eμένα δυστυχώς δεν είναι η τελευταία έκδοση και δεν βλέπω να μπορώ να κάνω αναβάθμιση.

Κατέβασα το napi player και την κάνω τη δουλειά μου πάντως.( γι' αυτό ήθελα να αναβαθμίσω,ώστε να μη χρειάζομαι το napi player για τους ελληνικούς υπότιτλους )

ναι η τελευταία είναι. μην αγχώνεσαι

πως τα κατάφερες και μπέρδεψες και greeklish και ελληνικά σε ένα μήνυμα?

γιατι τα ελληνικα ειναι copy απο το δικο μου ποστ :)

αρα η δικη μου εκδοση δεν ειναι η τελευταια ε? και γιατι δεν μ'αφηνει να κανω update? περίεργο

Εψαξα λιγο στο μενου της καμερας, και δεν βρηκα για κοκκινα ματια. Μαλλον δεν εχει

Μεγαλη βλακεια εδω τα ποιο φθηνα κινητα το εχουν:mad:

Μεγαλη βλακεια εδω τα ποιο φθηνα κινητα το εχουν:mad:

Ε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο αρνητικο. Η συσκευη εχει πολλα θετικα. Και συγκεκριμενα, μπορει να μην εχει για τα κοκκινα ματια, αλλα οσες φωτος και να εβγαλα το πιτσιρικι μου καμια δεν ειχε κοκκινα ματια. Τυχαιο? Δεν νομιζω :lol:

γιατι τα ελληνικα ειναι copy απο το δικο μου ποστ :)

αρα η δικη μου εκδοση δεν ειναι η τελευταια ε? και γιατι δεν μ'αφηνει να κανω update? περίεργο

πράγματι περίεργο...

τι σου γράφει ακριβώς το kies? και από πού πήρες το κινητό?

ο movie player του κινητού σου παίζει ελληνικούς υπότιτλους?

επίσης, αν πας να δεις την έκδοση του λογισμικού από τις ρυθμίσεις->πληροφορίες συστήματος κτλ. το ίδιο σου βγάζει?

Eγώ που έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το παιδί πήρα το κινητό από τη vodafone.

Το kies γράφει ότι "δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής"κι έχει disabled το κουμπί ενημέρωσης.

Ο movie player του κινητού παίζει υπότιτλους στα κινέζικα κι ας είναι UTF-8.

Αντίθετα ο napi player τους παίζει κανονικά.

Κωδικός μοντέλου : GT-S8500

Έκδοση : S8500XXJEE/S8500OXCJEC