tsoump Δημοσιεύτηκε February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2010 Εχω ενα πολυμηχανημα canon pixma MP460, το οποιο έχει θύρες για για κάρτες μνήμης. Όλα συγχρονίζονται ωραία και αρμονικά . Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν θέλω να πραγματοποιήσω μια μεταφορά απο τον υπολογιστή στην κάρτα ή να διαγράψω ένα αρχείο αυτής. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένα παράθυρο που λέει οτι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση/διαγραφή του αρχείου και οτι πρέπει να αφαιρεθεί η προστασία εγγραφής αν θέλω να πραγματοποιήσω την μεταφορά. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να την αφαιρέσω? Ευχαριστώ. Υ.Γ. Έχει ψάξει στο google, δεν έβγαλα άκρη. Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Πρέπει να μετακινήσεις τη σχετική ασφάλεια (κάτι σαν διακόπτης είναι) που έχει πάνω της η κάρτα. Επίσης υπάρχει περίπτωση η μηχανή από την οποία προέρχεται να έχει κάποια ρύθμιση για το αν μπορούν να διαγραφούν ή όχι κάποια αρχεία (μπορεί να φαίνονται σαν κλειδωμένα). http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts