Jump to content

t-shirt 5μερης!

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια φευγω σε λιγο καιρο για εξαημερη στην κυπρο με το σχολειο και δεν μπορω να αποφασισω τι να γραφει το t shirt.Oxι το σχεδιακι,αλλα το ονομα.Θελω κατι ωραιο να κοσμει την πλαταρα μου!!! :D :D :D

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρεεεεε.....

Αν έρθετε και Πάφο πάρε ένα τηλέφωνο να βρεθούμε... :)

(Στείλε μου ένα ΡΜ αν ενδιαφέρεσαι για να σου δώσω και το τηλέφωνο μου...)

*Αν κανονίσουμε, να ξέρεις πως πιθανότατα μαζί μου θα είναι ο SurferCy και ο xraysRox...:)

Φίλε bomber21, μάλλον θα πρέπει να γράψεις το προφανές....! :D

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τί είδους t-shirt είναι ? Για εκδρομή θα'ρθείται στην Κύπρο ? Γιατί να μην γράφει myphone ? :D
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (22 Φεβ. 2004 , 23:46)

Τί είδους t-shirt είναι ? Για εκδρομή θα'ρθείται στην Κύπρο ? Γιατί να μην γράφει myphone ? :D

Άστα.... Όταν οι μαθητές στην ελλάδα πάνε εκδρομή, έχουν προφανώς το συνήθειο να κυκλοφορούν συνεχώς με ένα φανελάκι, που κάτι γράφει πανω...

re paidia..ok..exoume kollhma me to myphone

alla na mhn ginoun kai ta mplouzakia sa diafhmistika!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εμάς στο σχολείο η μλκια είναι ότι δεν μας άφησαν να βάλουμε παρατσούκλια κλπ... ήταν στυλ η λυκειάρχης "Αντώνης θα βάλεις και τίποτα άλλο και άμα σου αρέσει"... για αυτό και εγώ με τους φίλους μου βρήκαμε το τηλ του μαγαζίου που ετοιμάζει τα μπλουζάκια και θα κάνουμε ανεξάρτητη παραγγελία από αυτή του σχολείου...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Φεβ. 2004 , 23:52)

Άστα.... Όταν οι μαθητές στην ελλάδα πάνε εκδρομή, έχουν προφανώς το συνήθειο να κυκλοφορούν συνεχώς με ένα φανελάκι, που κάτι γράφει πανω...

Α μάλιστα...ευχαριστώ για την διευκρίνηση...δεν το ήξερα ! :rolleyes:

@bomber21

Εγώ σου συνειστώ τότε να βάλεις ένα ωραίο σχέδιο που να ταιριάζει με το νικ σου για να το βάλεις πάνω απο αυτό να κοσμεί την πλάτη! ;)

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Εμεις είχαμε βγάλει κάτι μπλουζάκαι που έγραφαν το κλασσικό "dont look around, search and destroy" ή κάπως έτσι (δεμ θυαμάμαι ακριβώς)! Και έδειχνε κάτι ανθρωπάκια που στο τέλος κάναν sex! Δεν μας άφησε ο λυκειάρχης να τα φορέσουμε! Πριν τόσα χρόνια ήταν απαγορευμένα αυτά τα πράγματα!

εμείς σκεφτόμαστε ένα που λέει 30cm! (με πολύ υπονοούμενο!) :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (23 Φεβ. 2004 , 00:22)

Καλό αυτό με τα cm... Αλλά, αν είστε όλοι μαζί, θα είναι λίγο παράξενο...

Τι δηλαδή, όλοι οι β***αδες μαζί βρέθηκαν; :)

Ο καθένας να βάλει διαφορετικό νούμερο τότε να δούμε ποιός θα βγάλει τις περισσότερες γκόμενες! :p

εγω λέω να βάλω και ένα 9 μπροστά ώστε να γίνει 930cm... ή λέτε ότι είναι πολύ? :p :lol:

Εγώ πάει να βάλω Spyros86? Πάντως για στάμπα έχω βρει μια πολύ καλή αν πάμε τελικά 6ήμερη.

Είναι ο Einstein μπροστά στον πίνακα με πολλούς λυμένους γρίφους και τέτοια. Και έχει από πάνω του ένα μπαλούν ότι και καλά κάτι σκέφτεται. Και μέσα λέει: But I Still Don' t Undersund Women. Καλό? :D :D Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι ασπρόμαυρο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Γράψε "anderson"!!!! :wacko: Μπορεί να είναι άσχετο με σένα, αλλά αν σε δω, θα μου αρέσει!!! :whistle: :lol:
I see stupid people...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (23 Φεβ. 2004 , 02:06)

Γράψε "anderson"!!!! :wacko: Μπορεί να είναι άσχετο με σένα, αλλά αν σε δω, θα μου αρέσει!!! :whistle: :lol:

Polu kalo!!!!!!!! LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (22 Φεβ. 2004 , 22:28)

( t-shirt 5μερης!)

φευγω σε λιγο καιρο για εξαημερη στην κυπρο

:wacko: :wacko:

Βάλε αυτό.http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15574/178487/0/vv3id.gif :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (23 Φεβ. 2004 , 00:07)

εμάς στο σχολείο η μλκια είναι ότι δεν μας άφησαν να βάλουμε παρατσούκλια κλπ... ήταν στυλ η λυκειάρχης "Αντώνης θα βάλεις και τίποτα άλλο και άμα σου αρέσει"...

Μου δωσες ιδέα :lol:

Ας γράψει "Bomber21" κι από κάτω:

"...και άμα σου αρέσει" :p για logo.

Το παρακάτω:

http://members.aol.com/SleeperKL/UNS_Ins1.gif

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Φεβ. 2004 , 23:01)

Ρεεεεε.....

Αν έρθετε και Πάφο πάρε ένα τηλέφωνο να βρεθούμε... :)

(Στείλε μου ένα ΡΜ αν ενδιαφέρεσαι για να σου δώσω και το τηλέφωνο μου...)

*Αν κανονίσουμε, να ξέρεις πως πιθανότατα μαζί μου θα είναι ο SurferCy και ο xraysRox...:)

ΣΤΑΘΕΡΑ!!!!!

κανονιζουμε αν ειναι και κανα meeting

Ρε παιδια αυτο με τα cm ας το βαλετε στην πλατη και μπροστα ενα μεγαλο 69 :whistle: :cool:

πολλες αγγλιδουλες κυκλοφορουν κατι θα καταφερετε :lol: :D

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

ego pantos pou piga persi 3hmerh ekana to mplouzaki pou exei dyo skeletous na pidiountai kai na grafeiLOVE NEVER DIES kai pseydonimo evala to nick mou !!!!!

Kai fetos pou pame 5hmerh(rodos) ekana to sxedio me to kogiot pou skeftete!!!! kai pali me to nick mou gia onoma!!!

Den xero an ta exete dei ayta ta sxedia.....!

Pantos ayto me to 30cm leei!!!! kalh fash tha einai!!!!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Livas_D (23 Φεβ. 2004 , 12:03)

ego pantos pou piga persi 3hmerh ekana to mplouzaki pou exei dyo skeletous na pidiountai kai na grafeiLOVE NEVER DIES kai pseydonimo evala to nick mou !!!!!

Kai fetos pou pame 5hmerh(rodos) ekana to sxedio me to kogiot pou skeftete!!!! kai pali me to nick mou gia onoma!!!

Den xero an ta exete dei ayta ta sxedia.....!

All times classics... :whistle: Κάτι ίσως πιο πωτότυπο για να μην είναι σαν... φαντάροι!!! ;)
I see stupid people...

παιδια ευχαριστω!εχετε αλλες ιδεες?καμια πιο πρωτοτυπη?αν δε βρω κατι καλο σε bomber21 θα καταληξω..ειχα σκεφτει να βαλω χαλαρα αλλα το προλαβε αλλος!!

emeis sta mplouzakia ths 5merhs(apotyxia-ta mplouzakia) eixame balei apo mprosta ton leuko pyrgo kai egrafe 3o lykeio kato toumpas..sthn plath eixame grapsei ta onomata olon ton paidion ths 3hs lukeiou..h kotsana einai omos oti balame ta baftistika mas px.konstantinos anti kostas,paraskeyh anti Bibh....apotyxia
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*