bomber21 Δημοσιεύτηκε February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2004 παιδια φευγω σε λιγο καιρο για εξαημερη στην κυπρο με το σχολειο και δεν μπορω να αποφασισω τι να γραφει το t shirt.Oxι το σχεδιακι,αλλα το ονομα.Θελω κατι ωραιο να κοσμει την πλαταρα μου!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Ρεεεεε..... Αν έρθετε και Πάφο πάρε ένα τηλέφωνο να βρεθούμε... :) (Στείλε μου ένα ΡΜ αν ενδιαφέρεσαι για να σου δώσω και το τηλέφωνο μου...) *Αν κανονίσουμε, να ξέρεις πως πιθανότατα μαζί μου θα είναι ο SurferCy και ο xraysRox...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 ego 8a egrafa FREAK OF NATURE.... esy ti na grapseis...ase me na to skefto ligo Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Φίλε bomber21, μάλλον θα πρέπει να γράψεις το προφανές....! :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Τί είδους t-shirt είναι ? Για εκδρομή θα'ρθείται στην Κύπρο ? Γιατί να μην γράφει myphone ? :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (22 Φεβ. 2004 , 23:46) Τί είδους t-shirt είναι ? Για εκδρομή θα'ρθείται στην Κύπρο ? Γιατί να μην γράφει myphone ? :D Άστα.... Όταν οι μαθητές στην ελλάδα πάνε εκδρομή, έχουν προφανώς το συνήθειο να κυκλοφορούν συνεχώς με ένα φανελάκι, που κάτι γράφει πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 re paidia..ok..exoume kollhma me to myphone alla na mhn ginoun kai ta mplouzakia sa diafhmistika! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 εμάς στο σχολείο η μλκια είναι ότι δεν μας άφησαν να βάλουμε παρατσούκλια κλπ... ήταν στυλ η λυκειάρχης "Αντώνης θα βάλεις και τίποτα άλλο και άμα σου αρέσει"... για αυτό και εγώ με τους φίλους μου βρήκαμε το τηλ του μαγαζίου που ετοιμάζει τα μπλουζάκια και θα κάνουμε ανεξάρτητη παραγγελία από αυτή του σχολείου... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Φεβ. 2004 , 23:52) Άστα.... Όταν οι μαθητές στην ελλάδα πάνε εκδρομή, έχουν προφανώς το συνήθειο να κυκλοφορούν συνεχώς με ένα φανελάκι, που κάτι γράφει πανω... Α μάλιστα...ευχαριστώ για την διευκρίνηση...δεν το ήξερα ! :rolleyes: @bomber21 Εγώ σου συνειστώ τότε να βάλεις ένα ωραίο σχέδιο που να ταιριάζει με το νικ σου για να το βάλεις πάνω απο αυτό να κοσμεί την πλάτη! ;) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Εμεις είχαμε βγάλει κάτι μπλουζάκαι που έγραφαν το κλασσικό "dont look around, search and destroy" ή κάπως έτσι (δεμ θυαμάμαι ακριβώς)! Και έδειχνε κάτι ανθρωπάκια που στο τέλος κάναν sex! Δεν μας άφησε ο λυκειάρχης να τα φορέσουμε! Πριν τόσα χρόνια ήταν απαγορευμένα αυτά τα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 εμείς σκεφτόμαστε ένα που λέει 30cm! (με πολύ υπονοούμενο!) :p Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Καλό αυτό με τα cm... Αλλά, αν είστε όλοι μαζί, θα είναι λίγο παράξενο... Τι δηλαδή, όλοι οι β***αδες μαζί βρέθηκαν; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (23 Φεβ. 2004 , 00:22) Καλό αυτό με τα cm... Αλλά, αν είστε όλοι μαζί, θα είναι λίγο παράξενο... Τι δηλαδή, όλοι οι β***αδες μαζί βρέθηκαν; :) Ο καθένας να βάλει διαφορετικό νούμερο τότε να δούμε ποιός θα βγάλει τις περισσότερες γκόμενες! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 εγω λέω να βάλω και ένα 9 μπροστά ώστε να γίνει 930cm... ή λέτε ότι είναι πολύ? :p :lol: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Εγώ πάει να βάλω Spyros86? Πάντως για στάμπα έχω βρει μια πολύ καλή αν πάμε τελικά 6ήμερη. Είναι ο Einstein μπροστά στον πίνακα με πολλούς λυμένους γρίφους και τέτοια. Και έχει από πάνω του ένα μπαλούν ότι και καλά κάτι σκέφτεται. Και μέσα λέει: But I Still Don' t Undersund Women. Καλό? :D :D Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι ασπρόμαυρο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Γράψε "anderson"!!!! :wacko: Μπορεί να είναι άσχετο με σένα, αλλά αν σε δω, θα μου αρέσει!!! :whistle: :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (23 Φεβ. 2004 , 02:06) Γράψε "anderson"!!!! :wacko: Μπορεί να είναι άσχετο με σένα, αλλά αν σε δω, θα μου αρέσει!!! :whistle: :lol: Polu kalo!!!!!!!! LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (22 Φεβ. 2004 , 22:28) ( t-shirt 5μερης!) φευγω σε λιγο καιρο για εξαημερη στην κυπρο :wacko: :wacko: Βάλε αυτό.http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15574/178487/0/vv3id.gif :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (23 Φεβ. 2004 , 00:07) εμάς στο σχολείο η μλκια είναι ότι δεν μας άφησαν να βάλουμε παρατσούκλια κλπ... ήταν στυλ η λυκειάρχης "Αντώνης θα βάλεις και τίποτα άλλο και άμα σου αρέσει"... Μου δωσες ιδέα :lol: Ας γράψει "Bomber21" κι από κάτω: "...και άμα σου αρέσει" :p για logo. Το παρακάτω: http://members.aol.com/SleeperKL/UNS_Ins1.gif Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Φεβ. 2004 , 23:01) Ρεεεεε..... Αν έρθετε και Πάφο πάρε ένα τηλέφωνο να βρεθούμε... :) (Στείλε μου ένα ΡΜ αν ενδιαφέρεσαι για να σου δώσω και το τηλέφωνο μου...) *Αν κανονίσουμε, να ξέρεις πως πιθανότατα μαζί μου θα είναι ο SurferCy και ο xraysRox...:) ΣΤΑΘΕΡΑ!!!!! κανονιζουμε αν ειναι και κανα meeting Ρε παιδια αυτο με τα cm ας το βαλετε στην πλατη και μπροστα ενα μεγαλο 69 :whistle: :cool: πολλες αγγλιδουλες κυκλοφορουν κατι θα καταφερετε :lol: :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 ego pantos pou piga persi 3hmerh ekana to mplouzaki pou exei dyo skeletous na pidiountai kai na grafeiLOVE NEVER DIES kai pseydonimo evala to nick mou !!!!! Kai fetos pou pame 5hmerh(rodos) ekana to sxedio me to kogiot pou skeftete!!!! kai pali me to nick mou gia onoma!!! Den xero an ta exete dei ayta ta sxedia.....! Pantos ayto me to 30cm leei!!!! kalh fash tha einai!!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Livas_D (23 Φεβ. 2004 , 12:03) ego pantos pou piga persi 3hmerh ekana to mplouzaki pou exei dyo skeletous na pidiountai kai na grafeiLOVE NEVER DIES kai pseydonimo evala to nick mou !!!!! Kai fetos pou pame 5hmerh(rodos) ekana to sxedio me to kogiot pou skeftete!!!! kai pali me to nick mou gia onoma!!! Den xero an ta exete dei ayta ta sxedia.....! All times classics... :whistle: Κάτι ίσως πιο πωτότυπο για να μην είναι σαν... φαντάροι!!! ;) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 παιδια ευχαριστω!εχετε αλλες ιδεες?καμια πιο πρωτοτυπη?αν δε βρω κατι καλο σε bomber21 θα καταληξω..ειχα σκεφτει να βαλω χαλαρα αλλα το προλαβε αλλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 emeis sta mplouzakia ths 5merhs(apotyxia-ta mplouzakia) eixame balei apo mprosta ton leuko pyrgo kai egrafe 3o lykeio kato toumpas..sthn plath eixame grapsei ta onomata olon ton paidion ths 3hs lukeiou..h kotsana einai omos oti balame ta baftistika mas px.konstantinos anti kostas,paraskeyh anti Bibh....apotyxia Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts