Nikos_s3 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 _antonis_ καλώς ήλθες...ρίξε μια ματιά πρώτα στο παρακάτω : Ανακοίνωση: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Απλά ξέχασέ το, θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο το τελωνείο από την τιμή αγοράς της. Ενδεικτικά για μια Supra του 94 τα τέλη ταξινόμησης είναι πάνω από 300%. Δηλαδή 80-100 χιλιάδες μόνο για τα τέλη ταξινόμησης συν το ΦΠΑ συν 10% δασμός. Aκριβως ετσι ειναι,αν ειναι να διαθεσεις τοσα λεφτα παρε καλυτερα μια μεταχειρισμενη Ferrari.Και γενικα να ξερεις οτι μπορεις να φερεις αμαξι μεχρι 5ετιας,αλλιως θα πρεπει να δωσει τα μαλλιοκεφαλα σου για εκτελωνισμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1925 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 To τελωνείο για να τη φέρεις από Γερμανία θα είναι 12.000. Λογικά με 15.000 την έχεις στο σπίτι σου με μια μεταφορική εταιρεία "όλα μέσα" με το κλειδί στο χέρι. Για ΗΠΑ θα πρέπει να υπολογίσεις 25% τέλη ταξινόμησης, 19% ΦΠΑ και 10% δασμό. Ίσως να έχεις και κάποια προβλήματα/τρεξίματα επειδή δε θα είναι ευρωπαικών προδιαγραφών, ίσως και όχι. Σε αυτή τη φάση δε νομίζω να κερδίζεις και πολλά φέρνοντάς το από ΗΠΑ (αν το ευρώ ήταν στα 1,6 δολλάρια θα ήταν αλλιώς βέβαια) και υπάρχει ένα σχετικό ρίσκο με τις προδιαγραφές. Με λιγα λογια καλυτερα να το αγορασω απο την Ελλαδα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnaclub Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 καλησπερα στην παρεα.Απο οτι ειδα το εχετε ψαξει αρκετα το θεμα. Να σας κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση ακρως υποθετικη διοτι οπως θα καταλαβετε δεν διατιθονται τα χρηματα για το συγκεκριμενο αμαξι. Βρηκα στο γνωστο site AUDI R8 4.2 lt 2009 model με 85,000 euro. το αμαξι πουλιεται απο ρουμανια. Μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει στο περιπου το κοστος τελικης κτησης για Αθηνα ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_antonis_ Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 an paro ena kainourio supra ala montelo tou 94p.x.8a prepi na pliroso pali ta idia? kseris kanis pou mporo na bro supra stin ellada??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 an paro ena kainourio supra ala montelo tou 94p.x.8a prepi na pliroso pali ta idia? kseris kanis pou mporo na bro supra stin ellada??? Πως το εννοεις καινουργιο δηλαδη???Καινουργιο απο αντιπροσωπια δεν βγαινει,δηλαδη αδεια 2005+. Μεταχειρισμενο σε Ελλαδα μονο αυτο βρηκα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/263097/?lang=el Γενικα Supra ειναι λιγο δυσκολο εως αδυνατο να βρεις. EDIT:Τωρα ειδα οτι το αμαξι βρισκεται εξωτερικο,οποτε ερχομαστε παλι στον εκτελονισμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 an paro ena kainourio supra ala montelo tou 94p.x.8a prepi na pliroso pali ta idia? kseris kanis pou mporo na bro supra stin ellada??? Καινουριο αλλά μοντέλο του 94? Τι εννοεις; Κοιτα γενικά αν φέρεις αυτοκίνητο κοιτα να είναι από ευρωπαική χώρα μελλος της ΕΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 _antonis_ σε ενημερώνω για τελευταία φορά...ή γράφεις ελληνικά ή απλά δε γράφεις...τόσο απλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_antonis_ Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ενταξει παιδια ευχαριστω για την βοηθεια. οταν ελεγα κενουριο αλα παλιο μοντελο ενωουσα να μην ηταν μεταχιρισμενο αλα ειναι πολυ δισκολο να βρεις κατι τετιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnaclub Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 καλησπερα στην ομαδα. Ισως να μην διαβασατε το post που εκανα εχθες. Μπορει καποιος να υπολογισει το κοστος εκτελωνισμου για το AUDI R8 4,2 LT V8 MODEL 2009 ΑΞΙΑΣ 85000 ΕΥΡΩ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 22-23 χιλιάδες μαζί με πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας (για αγορά από χώρα της ΕΕ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Noμιζω πως ο υπολογιαμος των τελων δεν πηγαινει μονο βαση κυβικων αλλα και βαση χρονολογιας,οσο ποιο παλιο δηλαδη τοσο αυξανεται ο συντελεστης οποτε μιας και ειναι 2009 μοντελο εχω την εντυπως πως θα πληρωσει ελαχιστα για εκτελωνισμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt981gr Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Η μειωση του τελους ταξινομησης κατα 50% ειναι προσωρινη ή μονιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 υποτιθεται οτι ειναι μεχρι 7 αυγουστου αλλα να εχει εκτελωνιστει το αμαξι μεχρι τοτε,οχι να εχει αγοραστει ή παραγγελθει..αλλα μπορει&να παρει παραταση μεχρι τελους του χρονου ή να γινει&μονιμη..μπορει&να μην γινει τιποτα βεβαια&να επανελθει το 100%!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------- για nissan 200 sx μοντελο του 1999-2000 με κοστος αγορας γυρω στα 7000 ευρω απο γερμανια με προδιαγραφες euro2,με το πολυ 100000χλμ υπολογιζω εκτελωνισμο γυρω στα 3500-4000 ευρω..καλα τα λεω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bremen1 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ρίξε εδώ μια ματιά http://www.autofree.gr/details.php?id=4368 Το άκουσα και στις ειδήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt981gr Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ευχαριστω παιδια για την ενημερωση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROFOS Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 για να αγορασεις καινουργιο αυτοκινητο απο εξω τι ισχυει? Εχω βρει ενα subaru 2.5 lt απο Ισλανδια με αδεια 5/09 και με 21000 ευρω.Μπορω να το φερω ελλαδα και αν ναι ποσο θα μου κοστισει εν τελει? ευχαριστω Παράθεση H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ----------------------------------------------------------------------------------------------- για nissan 200 sx μοντελο του 1999-2000 με κοστος αγορας γυρω στα 7000 ευρω απο γερμανια με προδιαγραφες euro2,με το πολυ 100000χλμ υπολογιζω εκτελωνισμο γυρω στα 3500-4000 ευρω..καλα τα λεω?? μηπως ξεχασες κανενα μηδενικο????:p Νομιζω ξεχασες να βαλεις τον συντελεστη της παλαιοτητας.Αυτοκινητο πριν το 2004-05 ειναι αδυνατον να φερεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis106 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους παιδια.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα εαν γνωρίζει κάποιος πόσο θα μου κοστίσει ο εκτελωνισμός για ένα μεταχειρισμέμο GRAND CHEROKEE 5.7 του 2006 αξιας 15000 ευρώ απο Αμερική.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 για να αγορασεις καινουργιο αυτοκινητο απο εξω τι ισχυει? Εχω βρει ενα subaru 2.5 lt απο Ισλανδια με αδεια 5/09 και με 21000 ευρω.Μπορω να το φερω ελλαδα και αν ναι ποσο θα μου κοστισει εν τελει? ευχαριστω 25% τέλη ταξινόμησης, 19% ΦΠΑ και πιθανότατα 10% δασμοί συν έξοδα μεταφοράς πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας που θα είναι κοντά 2.000 ευρώ. Δεν κερδίζεις και πάρα πολλά σε σχέση με την αγορά του από Ελλάδα. Καλησπέρα σε όλους παιδια.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα εαν γνωρίζει κάποιος πόσο θα μου κοστίσει ο εκτελωνισμός για ένα μεταχειρισμέμο GRAND CHEROKEE 5.7 του 2006 αξιας 15000 ευρώ απο Αμερική.Ευχαριστώ Οι φόροι συνολικά θα είναι στο 54%. Ίσως όμως να υπολογιστούν σε μεγαλύτερη αξία από τα 15.000 ευρώ, αν είναι καταγεγραμένο ως μεγαλύτερης αξίας στους καταλόγους των τελωνείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlir Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Γνωρίζετε αν φέρεις ενα αυτοκινουμενο απο γερμανια φορολογεισαι την αξια του αυτοκινητου σκετου η του αυτοκινουμενου σαν συνολο? Π.Χ. Ενα αυτοκινουμενο αξιας 30000 ευρω, 2800 κυβικα,του 3/2008.Το μηχανικο κοματι ειναι renault.Ποσο θα κοστισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Καλησπέρα σε όλους παιδια.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα εαν γνωρίζει κάποιος πόσο θα μου κοστίσει ο εκτελωνισμός για ένα audi tt μοντελο 01 2005 αξιας 16,800 ευρω τα στοιχεια του αμαξιου αναλυτικα ειναι : σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας Sports car/Coupe, Used vehicle Price:16,800 EUR Mileage:50,500 km Cubic Capacity:1781 cm³ Power:132 kW / 179 PS Fuel Type:Petrol Number of Seats:4 Fuel consumption combined: ca 8.1 l/100km Fuel consumption (urban):ca 11.1 l/100km Fuel consumption (extra-urban):ca 6.3 l/100km CO2-Emissions combined:ca 194 g/km Door Count: 2/3 Doors Gearbox: Manual gearbox Emission Class: Euro3 Emissions Sticker: 4 (Green) First Registration: 01/2005 HU/AU:New Climatisation:Automatic air conditioning Manufacturer Colour Name:Ebonyschwarz metallic Colour:Black metallic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 αν ειναι euro 3 ξεχνατο... μονο euro 4 αξιζουν εκτελωνισμο.το ττ ειναι του 2001 αλλα δηλωθηκε το 2005? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Γνωρίζετε αν φέρεις ενα αυτοκινουμενο απο γερμανια φορολογεισαι την αξια του αυτοκινητου σκετου η του αυτοκινουμενου σαν συνολο? Π.Χ. Ενα αυτοκινουμενο αξιας 30000 ευρω, 2800 κυβικα,του 3/2008.Το μηχανικο κοματι ειναι renault.Ποσο θα κοστισει? Διάβασε εδώ:http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk5.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 οχι δεν ειναι του 2001. πρωτη κυκλοφορια ειναι του 01/2005.γιατι να ειναι ομως euro 3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts