zxr Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Σύνδεσε το κινητό μέσω καλωδίου με τον υπολογιστή. Άνοιξε το MyPhoneExplorer και πήγαινε File->Settings και επέλεξε το σωστό port για να μπορέσεις να συνδεθείς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 οταν συνδεσουμε τοκινητο στον υπολ χρειαζεται να πατησουμε τπτ απο το προγραμμα για να το βρει η το ανοιγει αυτοματα?? Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πρέπει να πατήσεις Connect στο μενού File υπό την προϋπόθεση ότι τα ports είναι σωστά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 και με την προυποθεση οτι το κινητο εχει καψει την οθονη χρειαζεται να πατησω κανενα κουμπι;οπως π.χ μεταφορα αρχειων,συνδεση στο pc;;; (γινομαι λιγο φορτικος αλλα μου ειναι πολυ σημαντικο) Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Στο W705 που έχω δεν χρειάζεται να πατήσω τίποτα στο κινητό. Το συνδέω, ο υπολογιστής το αναγνωρίζει (έχω περάσει το PC Companion), ανοίγω το MyPhoneExplorer, πατάω Connect και είμαι έτοιμος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εχω το τηλεφωνο 10 μηνες και μιλαω σχεδον παντα με handsfree (bluetooth).Εδω και κατι μηνες εχω το εξης προβλημα το οποιο δε ξερω αν ηταν απο την αρχη και δε το προσεξα η παρουσιαστηκε στην πορεια.Το τηλεφωνο μου χει πεσει 2 φορες υπ οψιν και το παρατηρησα μετα τη 2η πτωση το φαινομενο αν παιζει ρολο αυτο.Οταν μιλαω απο τη συσκευη και μονο ,και με συχνοτητα 2 στις 5 περιπου,εχω στο ακουστικο παρασιτα απο την κεραια (ο κλασικος γνωστος ηχος που επηρρεαζει ραδιοφωνα κλπ οταν εκπεμπει ενα κινητο) σε χαμηλη αλλα αισθητη ενταση.Δε δημιουργει προβλημα στη συνομιλια αλλα με ξενερωνει λες και πηρα την κινεζια των 40 ευρω....θα ηθελα να ξερω αν εχει παρουσιαστει σε αλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pas2007 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξω στο hazel (j20) τους ηχους εκκινησης και τερματισμου της συσκευής? Επεισης μπορω να βρω καποια τροποποιημενη εκδοση του λειτουργικου αυτου του τηλεφωνου για να γινει λιγο καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξω στο hazel (j20) τους ηχους εκκινησης και τερματισμου της συσκευής? Επεισης μπορω να βρω καποια τροποποιημενη εκδοση του λειτουργικου αυτου του τηλεφωνου για να γινει λιγο καλυτερο? Με το FARmanager SEFP2 μπορείς να κανεις οτι θελεις στο τηλεφωνο σου.Τωρα οσο για το λειτουργικο που γραφεις αν φορα το τελευταιο λειτουργικο της sonyericsson εισαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εχω ενα προβλημα με τα e-mail. Κανω τον λογαριασμο,λεει οτι συνδεετε για ληψη ρυθμισεων και ολα οκ! Οταν παω να κανω ληψη mail ομως για να δω τα εισερχομενα,λεει οτι παει να συνδεθει,αλλα τζιφος!! καμια ιδεα-λυση; Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 FARmanager SEFP2 απο που μπορω να το κατεβασω; Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 FARmanager SEFP2 απο που μπορω να το κατεβασω; Aπο εδω.http://www.livesony.com/forum/f7/sefp2-far-manager-plugin-for-db3350-db3210-and-all-sony-ericsson-phones-401/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BABIS_89 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα σας, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το κινητό μου και θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθούσατε. Εχω ενα Sony Ericsson Hazel (J20i) και όταν μου έρχονται εισερχόμενα μηνύματα μου εμφανίζει στην οθόνη στα νεα συμβάντα το μύνημα αλλά φαίνεται το όνομα του παραλήπτη και μερικές λέξεις απο το μήνυμα. Γίνετε κάπως να το ρυθμίσω να φαίνεται μόνο ο παραλήπτης και όχι το υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα σας, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το κινητό μου και θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθούσατε. Εχω ενα Sony Ericsson Hazel (J20i) και όταν μου έρχονται εισερχόμενα μηνύματα μου εμφανίζει στην οθόνη στα νεα συμβάντα το μύνημα αλλά φαίνεται το όνομα του παραλήπτη και μερικές λέξεις απο το μήνυμα. Γίνετε κάπως να το ρυθμίσω να φαίνεται μόνο ο παραλήπτης και όχι το υπόλοιπο? μενου> ρυθμισεις> νεα συμβαντα> μενου επιλογων> επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BABIS_89 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Φίλε μου Redhotstef δεν έχει τετοια επιλογή.. Εγώ πατάω μενού > Ρυθμίσεις > και μετά εχει της εξήσ επιλογές Γενικές , Ηχοι & ειδοπ/σεις , Οθόνη, Κλήσεις, Συνδεσιμότητα.. Αυτά έχει σαν επιλογή.. αν πατήσω και μπώ στισ γενικέσ ρυθμήσεις δεν έχει πουθενά τέτοια επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Επειδη το εχει και η αδερφη μου το τηλεφωνο θα το κοιταξω το απογευμα και θα ξαναστειλω.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Δυστυχώς παιδιά στις νεότερες συσκευές της SE, έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Μια απορία: Μπορούμε με κάποιο τρόπο να περάσουμε επαφές από google contacts? Και πώς γίνεται; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εξαγωγή των google contacts σε vcard (.vcf) και μετά πέρασμα στο κινητό με bluetooth. Αν δεν έχεις bluetooth τότε εισαγωγή του vcf αρχείου στο MyPhoneExplorer κι από κει αποστολή μέσω καλωδίου. Για να κάνεις εισαγωγή του vcf αρχείου στο MyPhoneExplorer δεξί κλικ στην οθόνη των οθόνη και επιλέγεις Import. Αν δεν βρεις κάτι μου λες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε τέλεια! Έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν επιδέχεται λύση. Ο κατάλογός μου είναι στα λατινικά οπότε έχω βάλει γλώσσα τηλεφώνου αγγλικά για να πατάω κουμπιά και να με πάει στο όνομα που θέλω. Ωστόσο αν θέλω να γράψω μήνυμα στα ελληνικά, ή αν θέλω να βάλω γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να κάνω αναζήτηση με πρώτο γράμμα στα ελληνικά στις επαφές; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 με πρώτο γράμμα στα ελληνικά στις επαφές; Έδωσες την απάντηση μόνος σου! Θα πρέπει να αλλάξεις το πρώτο γράμμα των επαφών από λατινικό σε Ελληνικό ώστε να μπορείς να κάνεις αναζήτηση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Nα ρωτησω κατι, επειδη της αδερφης μου τελευταια εχει προβλημα με την μπαταρια,,ειχε κανεις σας αλλος προβλημα? Το βαζει για φορτιση 2-3 ωρες και οταν το βγαζει εχει ακομα 30-40 % μπαταρια. Ο φορτιστης που χρησιμοποιει ειναι παλιος το τηλεφωνακι καινουριο, παιζει να εχει προβλημα μονο ο φορτιστης? Bluetooth,wifi,gps απενεργοποιημενα παντα κατα τη φορτιση. Μπορει και να φταιει ο φορτιστης τελικα αλλα ρωταω αν ειχατε ποτε προβλημα εσεις, γιατι και στο skroutz-gr που κοιταξα καποιοι χρηστες ειχαν παραπονα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ξεκίνα με το φορτιστή για αρχή και στη συνέχεια βλέπουμε. Βρες κάποιον άλλο καινούριο κι αν το πρόβλημα συνεχιστεί εδώ είμαστε πάλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Γεια σας, Για το Hazel, 1)Πάω να θέσω Home/start page κάποιο site, και η επιλογή είναι αχνή (ghost). Μόνο bookmark μπορώ να κάνω!!!! (Αν δεν κάνω λάθος, για start page έχουν μια της "κλαδικής" της S-E, για να τα "ακουμπήσεις"!) :p 2)Στον κειμενογράφο, έχουν 10 γλώσσες! Μπορώ να τις ξαποστείλω? (Το καημένο το 810 είχε Ελληνικά-Αγγλικα, αυτές που χρειάζομαι δηλαδή) :rolleyes: Σάββας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ξεκίνα με το φορτιστή για αρχή και στη συνέχεια βλέπουμε. Βρες κάποιον άλλο καινούριο κι αν το πρόβλημα συνεχιστεί εδώ είμαστε πάλι. Τελικα ναι, ο φορτιστης εφταιγε.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπέρα, Με προβληματίζει το εξής, το Hazel μου μπαίνει ίντερνετ μέσω του wi-fi του LAN μου. Είτε με στατική ΙΡ είτε με δυναμική (σε δημόσια wi-fi), και σερφάρω με τον default browser του. Στις γενικές ρυθμίσεις έχω βάλει, συνδεσιμότητα> ρυθμίσεις internet> Τοπ. σύνδ. επιτρεπτή: ΝΑΙ. Το πρόβλημα αρχίζει όταν οι εφαρμογές Java (mini opera, facebook, κτλ) πάνε να συνδεθούν στο Internet! Πάω στην εφαρμογή (πχ facebook)> επιλογή> ρυθμίσεις internet και έχει επιλογή 1)Προεπ. ρυθμίσεις ή 2)Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Από το 2 επιλέγω "Τοπ. σύνδ. επιτρεπτή: ΝΑΙ", και πατάω "αποθήκευση". Τρέχω την εφαρμογή, αλλά δεν μπαίνει ίντερνετ, μου βγάζει μήνυμα "μη διαθέσιμο"! Ξαναπάω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, και έχει γυρίσει στις 1)Προεπ. ρυθμίσεις, δηλαδή να μπει μέσω του δικτύου της κινητής (cosmote), το οποίο το έχω απενεργοποιημένο. Το αντιμετώπισε κάποιος αυτό το πρόβλημα? Κάποια λύση? Μήπως χρειάζεται να ανοίξω κάποια πόρτα στο router (NAT)? Σάββας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts