Jump to content

Myguide 3100

guideman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλοι, γεια σας, νεο μελος ειμαι, αυτό το post το ανέβασα στο ανάλογο thread αλλα επειδη προφανώς κανείς δεν το ειδε, δεν πηρα καμμία απάντηση γι' αυτο και αποφάσισσα να το αναρτησω σε καινουριο thread. Ας με συγχωρήσουν οι admins..

Διαβαζω το φορουμ όπως και αλλα πολλα, εδω και αρκετο καιρο, περίπου εδω και τρεις μηνες, οταν αποφασισα να προσπαθήσω να κάνω το Myguide μου 3100 να διαβάσει και τιποτε άλλο, εκτός απο αυτά που ξέρει..

Ομως, μη ών γνώστης του θέματος, αν και διαβασα το ανάλογο thread ξανά και ξανά, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. γι αυτό και αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια..

Το 3100 μου αγορασμένο κανα δυο χρονια πριν, το χρησιμοποίησα στην Ελλάδα, όμως σε λιγο καιρό θα χρειαστει να οδηγησω στην Ρωσσία, αλλα τετοιος χαρτης δεν υπάρχει ενσωματωμένος.

Εχω κατεβασμένο το IGO 8.3 και μια SD 2mb στα χέρια μου, υπάρχει καποιος να μου πει τι να κάνω τώρα? (τα βήματα που πρεπει να ακολουθήσω για να το ξεκλειδώσω κλπ)

Δεκτό και προσωπικό e-mail grg.poulias@yahoo.gr

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Administrators

Επειδή υπάρχει ήδη σχετικό thread, δεν μπορούμε να ανοίξουμε καινούργιο για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει.

Συνέχεια εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=196178

Το παρόν κλειδώνεται.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...