nikos330 Δημοσιεύτηκε January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2010 καλησπερα σε ολους,θελω να ξερω αν γινετε να απενεργοποιησω το ασυρματο ιντερνετ και να το εχω μονο με καλωδιο και οποτε θελω να το κανω ενεργοποιηση και αν ναι με ποιον τροπο? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 καλησπερα σε ολους,θελω να ξερω αν γινετε να απενεργοποιησω το ασυρματο ιντερνετ και να το εχω μονο με καλωδιο και οποτε θελω να το κανω ενεργοποιηση και αν ναι με ποιον τροπο? Ποιο modem εχεις?? Αν δεν εχει κουμπι ενεργοποιησης/απενεργοποιησης δεν μπορεις. Εκτος αν εχει καμια επιλογη μεσα απο το interface. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Eμένα δεν έχει κουμπί αλλά παρόλα αυτά το κλείνω. Εγώ έχω αυτό που μου έδωσεο οτε. Μπες στις ρυθμίσεις της ip και ψάξε εκεί ίσως υπάρχει επιλογή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Ποιο modem εχεις?? Αν δεν εχει κουμπι ενεργοποιησης/απενεργοποιησης δεν μπορεις. Εκτος αν εχει καμια επιλογη μεσα απο το interface. εχω το speed touch 780 με το ον-οφ πανω στο ρουτερ κλεινουν τα παντα δηλ και ρουτερ εγω θελω να κλεισω μονο το wifi Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 βρηκα ενα που λεει interface enable αυτο ειναι? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Λοιπον απο το manual βρηκα αυτο: Ακολουθεις τη διαδρομη, Home Network > Interfaces > WLAN > Configure > και πρεπει να εχει τις επιλογες Enabled/Disabled. Για βαλ' το στο disabled :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Λοιπον απο το manual βρηκα αυτο: Ακολουθεις τη διαδρομη, Home Network > Interfaces > WLAN > Configure > και πρεπει να εχει τις επιλογες Enabled/Disabled. Για βαλ' το στο disabled :) αυτο ειναι σ ευχαριστω πολυ :) Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts