Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω ρωτήσει 3 φορές το ίδιο πραγμα κ δεν εχω πάρει απαντηση... Βοηθήστε με κάποιος!!!!! :)

προσπαθώ να κάνω επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών που τράβηξα με το vivaz μου με ένα πρόγραμμα στο pc μου (windows live photo gallery) και μόλις πάω να κάνω αποθήκευση των αλλαγών μου λεει: This photo can't be saved because of a problem with the photo's file properties... Τι κανω?? Ασ με βοηθήσει καποιος... :/

προσπάθησε να τις επεξεργαστείς με κάποιο άλλο πρόγραμμα... :lost:

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΨΑΧΝΩ GPS ΓΙΑ ΤΟ VIVAZ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ???

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΨΑΧΝΩ GPS ΓΙΑ ΤΟ VIVAZ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ???

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

http://http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3010522#post3010522 θελει δουλιτσα ομως..;)

ένα πολύ καλό κινητό όντως σε σχέση με πολλά άλλα ... αλλά .... με ένα μικρο θεματακι όσο αφορα το gps .

ΜΗΝ προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το google maps χρεώνετε κανονικά ... διαπιστευμένο από τον προηγούμενο λογαριασμό.

επισεις το wisepilot είναι demo (ακόμα δεν βρήκαν οι hackers σπαστηρι η το απαξιώνουν)

καλύτερά κατεβάστε κάποιο άλλο όπως το ndrive που κατέβασα εγώ και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικό .

το που θα το βρητε .... λυπάμαι δεν μπορω να το πω θα με κρεμάσουν (ειναι και αυστηροι εδω)

Έλληνες είμαστε όμως και θα την βρουμε την άκρη ;)

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση-τίτλος που να ταιριάζει και στο vivaz mas?

Γεια σας!!!

Πήρα εχθές ένα vivaz και έχω 2-3 απορίες

1) Από το παλιό κινητο είχα συγχρονίσει τις επαφές μου στο outlook 2007, γίνεται να τις περάσω στο vivaz?

2) Ψάχνω για καμμια εφαρμογή/παιχνίδι αλλά ποιο ακριβώς είναι το λειτουργικό (Ξέρω το S60 V5 αλλά παίζουν ρόλο και κάτι νούμερα του τύπου OS 9,2 κ.λ.π.?) Αν ναι το vivaz τι έχει?

3) Που μπορώ να βρώ TV out cable?

Ευχαριστώ

Γεια σας!!!

1) Από το παλιό κινητο είχα συγχρονίσει τις επαφές μου στο outlook 2007, γίνεται να τις περάσω στο vivaz?

2) Ψάχνω για καμμια εφαρμογή/παιχνίδι αλλά ποιο ακριβώς είναι το λειτουργικό (Ξέρω το S60 V5 αλλά παίζουν ρόλο και κάτι νούμερα του τύπου OS 9,2 κ.λ.π.?) Αν ναι το vivaz τι έχει?

Ευχαριστώ

2)Λειτουργικό Σύστημα: Symbian OS v9.4

3)tv out cable βρίσκεις σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

Γεια σας!!!

Ευχαριστώ

1) Δοκιμασα εγω με διαφορους τροπους, δυστυχως δε γινεται. Χερακι!!

Kala pas kala?????

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση-τίτλος που να ταιριάζει και στο vivaz mas?

Προσωπικα εχω βαλει το Sygic 7.71 που ειχα και στο 5800

Γεια σας!!!

Ευχαριστώ

1.πανευκολα σεταρε Sony Ericsson PC Suite 6.0 κουμποσε το κινητο με το καλωδιο στο pc ανοιξε το pc suite κανε συνχρονισμο και εισαι ετοιμος.

2. S60 V5 οτι και να βαλεις σεταρετε κανονικα στο vivaz

3. σε καταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη καθως και στη μαμα sony σε γνησια καταστηματα sony center ;)

1.πανευκολα σεταρε Sony Ericsson PC Suite 6.0 κουμποσε το κινητο με το καλωδιο στο pc ανοιξε το pc suite κανε συνχρονισμο και εισαι ετοιμος.

2. S60 V5 οτι και να βαλεις σεταρετε κανονικα στο vivaz

3. σε καταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη καθως και στη μαμα sony σε γνησια καταστηματα sony center ;)

1) συγχρονισμο κανει αλλα μεταξυ υπολογιστη και τηλεφωνου. Μεταξυ επαφων στο outlook και τηλεφωνου ΔΕΝ κανει. Δοκιμασμενο σε Win xp sp3, win 7, outlook 2007, outlook 2010

Kala pas kala?????

1) συγχρονισμο κανει αλλα μεταξυ υπολογιστη και τηλεφωνου. Μεταξυ επαφων στο outlook και τηλεφωνου ΔΕΝ κανει. Δοκιμασμενο σε Win xp sp3, win 7, outlook 2007, outlook 2010

τι να πω εγω τις πηρα κανονικα με τον τροπο που σου ειπα αν ξερει κανα αλλο παιδι εδω μεσα καποιο αλλο τροπο ας βοηθησει...:(

λοιπόν το πιθανότερο είναι αυτό που θα πω να είναι βλακεία αλλα θα το πω :p

ρε παιδιά το satio δεν έχει το ίδιο firmware με το vivaz? :confused:

αφού έχει hackaristei το satio γιατί δεν έχει hackaristei και το vivaz? :dizzy:

λοιπόν το πιθανότερο είναι αυτό που θα πω να είναι βλακεία αλλα θα το πω :p

ρε παιδιά το satio δεν έχει το ίδιο firmware με το vivaz? :confused:

αφού έχει hackaristei το satio γιατί δεν έχει hackaristei και το vivaz? :dizzy:

Πρωτον το Vivaz και Satio εχουν διαφορετικο firmware...

Kαι δευτερον το Satio στην τελευταια του εκδοση firmware δεν εχει χακαριστεί, οπως επισης και το Vivaz..(συμπληρωνω και τα ΝΟΚΙΑ στην τελευταια τους εκδοση..και γινεται πλεον μεσω flasharismatos.. μαλλον η ομαδα του Hellox-2 τα ψιλό(;)-παρατισε...:cry:)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

λέτε με κάποια μελλοντική αναβάθμιση να μπορούμε να τραβάμε φωτό 16:9 η απλά ονειρεύομαι?? :whistle:

λέτε με κάποια μελλοντική αναβάθμιση να μπορούμε να τραβάμε φωτό 16:9 η απλά ονειρεύομαι?? :whistle:

μακαρι, παντως εχω δει οτι σε 16:9 που ειναι απο 6mp και κατω η εικονα ειναι πιο κοντικη σαν να εχει ζουμ, ενω στα 7mp και 8 mp που ειναι 4:3 η αποσταση ειναι κανονικη.

βασικα που παμε και κανουμε αναβαθμηση? Παω ρυθμισεις, τηλεφωνο, διαχειρηση τηλ. και μετα Ενημερωση συσκευης, βλεπω ποια εκδοση εχω αλλα δεν εχεις στις επιλογες να ψαξω για νεες ενημερωσεις.

Που ακριβως παω και ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

Edited by Teo010

μακαρι, παντως εχω δει οτι σε 16:9 που ειναι απο 6mp και κατω η εικονα ειναι πιο κοντικη σαν να εχει ζουμ, ενω στα 7mp και 8 mp που ειναι 4:3 η αποσταση ειναι κανονικη.

βασικα που παμε και κανουμε αναβαθμηση? Παω ρυθμισεις, τηλεφωνο, διαχειρηση τηλ. και μετα Ενημερωση συσκευης, βλεπω ποια εκδοση εχω αλλα δεν εχεις στις επιλογες να ψαξω για νεες ενημερωσεις.

Που ακριβως παω και ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

τελευταία έκδοση για unbranded συσκευή είναι η R2AK006

για branded είναι η R2AA029

για να κανεις αναβάθμιση κατεβάζεις το sony ericsson update service (( http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=gb&lc=en )) ακολουθείς τις οδηγίες και κανεις αναβάθμιση μέσω υπολογιστή

Παιδιά μήμως ξέρει κανείς πως κάνουμε hard reset και soft reset στο vivaz?

Mόνο να απαντήσει αν ξέρει κάποιος για να μην κάνουμε κανά tsaf :!:

Thanks

Φιλικά Βασίλης...

παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να συνδεθώ με τo wifi μου, αλλα τo vivaz δεν μπορεί. τo βλέπει στα δείκτα μου σαν ΓΝΩΣΤΌ, έχω απενεργοποιήσει τον κωδικό wep που έχω αλλα και πάλι δεν συνδέεται... όταν πατάω σύνδεση μου βγάζει δεν βρέθηκε δίκτυο wifi αδύνατη σύνδεση... ενώ έχει βρει δεκάδες δίκτυα.. ανάμεσα τους και το δικό μου. ένα PDA που έχω συνδέεται κανονικά... τι πρόβλημα είναι τώρα αυτό?

μεχρι χτες μπορουσα!!!!!

έχετε κάποια λύση?

όταν επιλέγω το δίκτυο μου και μετά στοιχεια, μου έχει το σήμα μου 100%, στο λειτ: Υποδομής, ασφάλεια : ανοιχτό δίκτυο, κάλυψη : 1 σημείο πρόσβασης και ταχύτητα 54MBit/s

Edited by skafetzakis

παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να συνδεθώ με τo wifi μου, αλλα τo vivaz δεν μπορεί. τo βλέπει στα δείκτα μου σαν ΓΝΩΣΤΌ, έχω απενεργοποιήσει τον κωδικό wep που έχω αλλα και πάλι δεν συνδέεται... όταν πατάω σύνδεση μου βγάζει δεν βρέθηκε δίκτυο wifi αδύνατη σύνδεση... ενώ έχει βρει δεκάδες δίκτυα.. ανάμεσα τους και το δικό μου. ένα PDA που έχω συνδέεται κανονικά... τι πρόβλημα είναι τώρα αυτό?

μεχρι χτες μπορουσα!!!!!

έχετε κάποια λύση?

όταν επιλέγω το δίκτυο μου και μετά στοιχεια, μου έχει το σήμα μου 100%, στο λειτ: Υποδομής, ασφάλεια : ανοιχτό δίκτυο, κάλυψη : 1 σημείο πρόσβασης και ταχύτητα 54MBit/s

αν έκανες μια επανεκκίνηση στο vivaz και να ξαναπροσπαθήσεις? μπορεί να έχει μπλοκάρει.. :blink:

αν έκανες μια επανεκκίνηση στο vivaz και να ξαναπροσπαθήσεις? μπορεί να έχει μπλοκάρει.. :blink:

τo κάνει από χτες... τo έχω κλείσει τo κινητό και τo έχω ξανά ανοίξει...εκτος αν βγάλω και την μπαταρία

τo κάνει από χτες... τo έχω κλείσει τo κινητό και τo έχω ξανά ανοίξει...εκτος αν βγάλω και την μπαταρία

πολύ παράξενο ακούγεται.. δεν νομίζω βγάζοντας τη μπαταρία να κάνει δουλειά

κανε μια τελευταία προσπάθεια να κανεις και μια επανεκκίνηση στο router σου αν και ίσως να είναι άσχετο με αυτό... :X

μπα τα ίδια @@@ τίποτα....

καμια ιδέα ρε παιδιά?

προσπάθησε να βρείς κάποιο ελεύθερο wi - fi και προσπάθησε να συνδεθείς... αν δεν γίνεται έχει πρόβλημα η σuσκεuη και πας για service... :!::!::!:

προσπάθησε να βρείς κάποιο ελεύθερο wi - fi και προσπάθησε να συνδεθείς... αν δεν γίνεται έχει πρόβλημα η σuσκεuη και πας για service... :!::!::!:

άλλαξα όνομα στο wifi του router και δούλεψε... τι να πω

άμεσος εσύ να μου πεις να παω στο service...!! :):D:lol::cool::blink:

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro