mysterios Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Τα έχεις εγκαταστήσει φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 να τα εγκαταστησω απο που υπαρχουν αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Στην κάρτα μνήμης είναι, απλώς θέλουν εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) που παω δηλαδη?σημερα το πηρα και εχω χαθει εντελως α το βρηλα οκ ειμαι προσπαθω να συνδεθω στο wifi επιλεγω το δικτυο παταω συνδεση αλλα μ λεει δεν βρεθηκε μηπως πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση???το εχω παρει απο cosmote το κινητο αυτο παιζει κανεναν ρολο? Προορισμοι δικτυου στο internet μ λεει κανενα σημ. προσβασης μηπως παιζει κατι απο εκει??δεν μπορω να συνδεθω με wifi:S helpppppppppppppppppppp:( Ενημέρωση από την ομάδα διαχείρισης Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ,Να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση ! Δεν είναι chatroom . http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Edited April 10, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Προορισμοι δικτυου στο internet μ λεει κανενα σημ. προσβασης μηπως παιζει κατι απο εκει??δεν μπορω να συνδεθω με wifi:S helpppppppppppppppppppp:( Πας ρυθμίσεις συνδεσιμοτητα wi fi και βρίσκεις το δικό σου αφού βάλεις κωδικό πατάς σύνδεση και μπορείς να ανοίξεις το browser για να μπεις στο internet αν δεν κάνω λάθος έτσι δημιουργείται και σημείο πρόσβασης ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinapap Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Λοιπόν, έχω κατεβάσει μερικά παιχνίδια που μου άρεσαν. Τα έβαλα στο φάκελο "παιχνίδια" στην κάρτα του κινητού. Τα παιχνίδια -λογικό- θέλουν εγκατάσταση. Όταν πάω να τα εγκαταστήσω μου ζητά να ορίσω ή τη μνήμη του τηλεφώνου ή την κάρτα μνήμης. Ορίζω λοιπόν την κάρτα. Αποτέλεσμα: Δεν ξέρω που κριβώς εγκαθίστανται οι εφαρμογές. Όσο κι αν ψάχνω δεν είναι πουθενά. :(Για να παίξω χρειάζεται να εγκαθιστώ ξανά και ξανά το παιχνίδι -ναι με ρωτάει αν θέλω το εγκαταστήσω πάνω από το ήδη εγκατεστημένο. Επομένως η ερώτηση είναι : Πού πάνε οι εφαρμογές όταν τις εγκαθιστούμε; Έκανα φύλλο και φτερό όλους τους φακέλους. Τι δεν κάνω καλά;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Λοιπόν, έχω κατεβάσει μερικά παιχνίδια που μου άρεσαν. Τα έβαλα στο φάκελο "παιχνίδια" στην κάρτα του κινητού. Τα παιχνίδια -λογικό- θέλουν εγκατάσταση. Όταν πάω να τα εγκαταστήσω μου ζητά να ορίσω ή τη μνήμη του τηλεφώνου ή την κάρτα μνήμης. Ορίζω λοιπόν την κάρτα. Αποτέλεσμα: Δεν ξέρω που κριβώς εγκαθίστανται οι εφαρμογές. Όσο κι αν ψάχνω δεν είναι πουθενά. :(Για να παίξω χρειάζεται να εγκαθιστώ ξανά και ξανά το παιχνίδι -ναι με ρωτάει αν θέλω το εγκαταστήσω πάνω από το ήδη εγκατεστημένο. Επομένως η ερώτηση είναι : Πού πάνε οι εφαρμογές όταν τις εγκαθιστούμε; Έκανα φύλλο και φτερό όλους τους φακέλους. Τι δεν κάνω καλά;:blink: λοιπον εγω οταν θελω να περασ στο κινητο μου καποια εφαρμογη ή παιχνιδι μεσω του υπολογιστη τα βαζω ολα στο φακελο installs ή εγκατ. αρχεια της καρτας μνημης απο εκει κανεις εγκατασταση αυτα που θες οταν θελεις να χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη ή παιχνιδι πηγαινεις μενου - εφαρμογες και βλεπεις οοοοτι εχεις εγκαταστασει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παιδιά ξέρει μήπως κανείς πως βγαίνει η δόνηση? Δηλαδή είναι δυνατο να μην δονείται το τηλ κάθε φορά που κάνω μια επιλογή στο μενού κλπ? Επίσης για να ρυθμίσουμε την ένταση στον ήχο κλήσης κλπ ή να επιλέξουμε ήχο κλήσης που ακριβώς πάμε ρε παιδιά? Δεν το βρίσκω με τίποτα! Και κάτι τελευταίο, το ξυπνητήρι λειτουργει άν κλείσουμε το κινητό? ή κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παιδιά ξέρει μήπως κανείς πως βγαίνει η δόνηση? Δηλαδή είναι δυνατο να μην δονείται το τηλ κάθε φορά που κάνω μια επιλογή στο μενού κλπ? Επίσης για να ρυθμίσουμε την ένταση στον ήχο κλήσης κλπ ή να επιλέξουμε ήχο κλήσης που ακριβώς πάμε ρε παιδιά? Δεν το βρίσκω με τίποτα! Και κάτι τελευταίο, το ξυπνητήρι λειτουργει άν κλείσουμε το κινητό? ή κάνω κάτι λάθος? 1)πηγαινεις μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - προφιλ και διαλλεγεις οποιο προφιλ θες για να βγαλεις τη δονηση και μετα βρισκεις δονηση οθονης αφης και πατας απενεργ. 2)για τον ηχο κλησης πηγαινεις παλι στα προφιλ - διαλλεγεις οποιο προφιλ θες για να ρυθμισεις την ενταση πας ενταση ηχου κλησης και για να επιλεξεις ηχο κλησης πας ηχος κλησης γραμη 1 ή ηχος κλησης γραμμη 2 3) το ξυπνητηρι νομιζω δουλευει μονο οταν ειναι ανοιχτο το κινητο χωρις να ειμαι και απολυτως σιγουρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 λοιπον επανερχομαι γιατι ακρη δεν εβγαλα.ενω στο ιντερνετ συνδεομαι κανονικα με cosmote wap στο gps δεν δουλευει.μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει τι να κανω?εκει που λεει διευθυνση διακομιστη τι να γραψω.εχω φτασει στο αμην.κανει 5 λεπτα για να κλειδωσει δορυφορο και αυτο μονο οταν βρισκομαι σε τελειως ανοιχτο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Καλημερα στην παρεα του vivaz. Απο χτες ειμαι και εγω μελος του club vivaz και εχω να δηλωσω πως αναβαθμιστικα μετα απο μια ομορφη χρονια με το nokia 5800 xpress music. Μονο για την καμερα ανυσηχω που ειναι τελειως εκτεθημενη και το κινητο ακουμπαει πανω της συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) Καλημερα στην παρεα του vivaz. Απο χτες ειμαι και εγω μελος του club vivaz και εχω να δηλωσω πως αναβαθμιστικα μετα απο μια ομορφη χρονια με το nokia 5800 xpress music. Μονο για την καμερα ανυσηχω που ειναι τελειως εκτεθημενη και το κινητο ακουμπαει πανω της συνεχεια... ναι όντως αυτό δεν μου φαίνεται ούτε και εμενα πολύ καλο, όπως επίσης ότι δεν έχει flash όταν τραβάω φωτογραφία... μονο σαν φακός ανοίγει, μεγάλο λάθος για κινητό με 8 mp και 400€ παιδια εχει μπει κανεις στο msn? ή στο skype? εχω βρει ενα msn messenger και ενα IM + skype αλλα δεν μπορουν να συνδεθουν. εχετε καμια λυση? και επίσης που θα βρω θέμα όπως αυτό τις sony ericsson που είναι με τo νερό και γυρνάει γύρο γύρο? thx Edited April 11, 2010 by nervous Μάθε επιτέλους να χρησιμοποιείς την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ! Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 παιδια εχει μπει κανεις στο msn? ή στο skype? εχω βρει ενα msn messenger και ενα IM + skype αλλα δεν μπορουν να συνδεθουν. εχετε καμια λυση? και επίσης που θα βρω θέμα όπως αυτό τις sony ericsson που είναι με τo νερό και γυρνάει γύρο γύρο? thx Βαλε το ebuddy να τελειωνεις!δεν υπαρχει καλυτερος messenger για μενα,μπορεις νασαι online ταυτοχρονα σε πολλα μαιλ,στο facebook,και ειναι παναλαφρος,πρακτικος κ γρηγορος.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) Βαλε το ebuddy να τελειωνεις!δεν υπαρχει καλυτερος messenger για μενα,μπορεις νασαι online ταυτοχρονα σε πολλα μαιλ,στο facebook,και ειναι παναλαφρος,πρακτικος κ γρηγορος.. τo κατέβασα τo ebuddy αλλα δεν παίζει fulscreen? μου ανοίγει ξέρεις αυτό τα βελάκια δεξιά αριστερά και παίζει στην μιση οθόνη το skype παντος δουλευει... κανονικα login και ολα τα contacts thanks anyway Edited April 11, 2010 by skafetzakis Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 παιδια εχει μπει κανεις στο msn? ή στο skype? εχω βρει ενα msn messenger και ενα IM + skype αλλα δεν μπορουν να συνδεθουν. εχετε καμια λυση? και επίσης που θα βρω θέμα όπως αυτό τις sony ericsson που είναι με τo νερό και γυρνάει γύρο γύρο? thx msn messenger ---> http://gallery.mobile9.com/f/1278967/ για να βρεις εκεινο το θεμα που θες πας ρυθμισεις - προσωπικα - θεματα - φοντο - διαλλεγεις ταπετσαρια 1 ή 2 ή 3 ή 4 ή 5 και μετα πατας το flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 μια ερωτηση... αυτο το κουμπωμα για την τρυπα της φορτισης μονο εμενα μου σπάει τα νευρα? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ναι όντως αυτό δεν μου φαίνεται ούτε και εμενα πολύ καλο, όπως επίσης ότι δεν έχει flash όταν τραβάω φωτογραφία... μονο σαν φακός ανοίγει, μεγάλο λάθος για κινητό με 8 mp και 400€ παιδια εχει μπει κανεις στο msn? ή στο skype? εχω βρει ενα msn messenger και ενα IM + skype αλλα δεν μπορουν να συνδεθουν. εχετε καμια λυση? και επίσης που θα βρω θέμα όπως αυτό τις sony ericsson που είναι με τo νερό και γυρνάει γύρο γύρο? thx στο dotsis.com κατεβασε το fring και θα τα εχεισ ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Σημερα επιτελους καταφερα να συνδεθω με wifi.αλλα στο browser του κηνιτου δεν με αφινει να συνδεθω θελει κατι ρυθμυση λεει ελεος με αυτες τις ρυθμυσεις.οταν συνδεεται μεσο wap xρεωνεσαι??σε αλλα κινητακια βρισκεις δυκτιο και μπενεις αυτο γτ θελει τοσο κοπο??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Σημερα επιτελους καταφερα να συνδεθω με wifi.αλλα στο browser του κηνιτου δεν με αφινει να συνδεθω θελει κατι ρυθμυση λεει ελεος με αυτες τις ρυθμυσεις.οταν συνδεεται μεσο wap xρεωνεσαι??σε αλλα κινητακια βρισκεις δυκτιο και μπενεις αυτο γτ θελει τοσο κοπο??:mad: δεν καταλαβα το προβλημα ακριβως και γιατι δεν μπορεις να συνδεθεις αλλα εγω για να συνδεθω ανοιγω το wifi, βρισκω το δικο μου και παταω συνδεση ανοιγω μετα browser του κινητου ή opera και μπαινω κανονικα οταν μπαινεις με wap χρεωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 πιστεψε με ειναι οτι πιο απλο υπαρχει να μπεις ιντερνετ απο το vivaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ναι οκ με οπερα εμπενα κανονικα με τον αλλο δεν εμπενα.τωρα κατι εκανε ναι το link το παραπανω με το msn messenger δουλευει μια χαρα πολυ καλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εχει βγει καποιο καινουριο update? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εχει βγει καποιο καινουριο update? :rolleyes: έχω διαβάσει ότι σύντομα θα βγει τo νέο update... οποτε στην αναμονή. να ρωτήσω κάτι άλλο. σε όσα sony ericsson είχα, συνήθως είχαν πολλά ξυπνητήρια, κύριος 5, και τα έβαζα ανάλογα με τo τι ώρα θέλω να ξυπνήσω... στο vivaz έχει μονο 1? κάτι άλλο, όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, k θέλω να δω την ώρα, πως γίνετε? δεν μπορώ πατώντας τα κουμπιά στο πλάι που αυξομειώνεις την ένταση όπως παραδοσιακά έκανα με παλαιότερα sony? thankx και το messenger, δουλευει τελεια Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinapap Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 να ρωτήσω κάτι άλλο. σε όσα sony ericsson είχα, συνήθως είχαν πολλά ξυπνητήρια, κύριος 5, και τα έβαζα ανάλογα με τo τι ώρα θέλω να ξυπνήσω... στο vivaz έχει μονο 1? Κι εδώ υπάρχουν πολλά ξυπνητήρια. Έπιλέγεις το ήδη υπάρχον ξυπνητηρι σου και μετά σου βγάζει "Νέα ειδοποίηση" ρυθμίζεις την ώρα σου και ετσι μπορεις να βαλεις πολλά ξυπνητηρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 έχω διαβάσει ότι σύντομα θα βγει τo νέο update... οποτε στην αναμονή. να ρωτήσω κάτι άλλο. σε όσα sony ericsson είχα, συνήθως είχαν πολλά ξυπνητήρια, κύριος 5, και τα έβαζα ανάλογα με τo τι ώρα θέλω να ξυπνήσω... στο vivaz έχει μονο 1? κάτι άλλο, όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, k θέλω να δω την ώρα, πως γίνετε? δεν μπορώ πατώντας τα κουμπιά στο πλάι που αυξομειώνεις την ένταση όπως παραδοσιακά έκανα με παλαιότερα sony? thankx και το messenger, δουλευει τελεια Για να δεις την ώρα πάτα το κουμπί του μενού ή αυτό με την κλήση ή αυτό για τον τερματισμό όσον αφορά το ξυπνητήρι μπορείς να βάλεις όσα θες όχι μόνο 5 παραπάνω απλά για να το κάνεις αυτό πηγαίνεις στο ξυπνητήρι και πατάς ειδοποιήσεις μετά επιλογές νέες ειδοποιήσεις και βάζεις τα ξυπνητήρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts