RAZIEL1799 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Αναφερω οτι δοκιμαστηκε και λειτουργει κανονικοτατα! :up: Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kesos1 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) παιδες εχει η συζυγος το βιβαζ το προβλημα ειναι οτι στο πανω μερος της οθονης εκει που γραφει την ημερομηνια αν πατηθει κατα λαθος μπορει να παει απο προφιλ κανονικο σε αθορυβο ή ακομα χειροτερα σε flight mode ,,της εχει σπασει τα νευρα, πως γινεται να το φτιαξω να μην αλλαζει προφιλ απο την επιφανεια εργασιας αλλα μονο απο το εσωτερικο μενου ρυθμισεων ;; αααα μην το ξεχασω δεν εχει κανει καμιά αναβαθμηση το τηλ ειναι αγορασμενο μαιο 2010 Edited November 5, 2011 by kesos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εμενα παντως δε γινεται να αλλαξει προφιλ απο κει οτι και να γινει. Κανε καμια αναβαθμιση μπας και στρωσει. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδια, πως μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογες?Δεν ρισκαρω να χασω την εγγυηση κανοντας χακιες.Περιμενω στο OPDA Hnjishou ή καπως ετσι κοντα ενα μηνα για το certificate αλλα τιποτα.Δοκιμασα και σε ενα αλλο σαιτ αλλα τίποτα.Ξέρει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδια, πως μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογες?Δεν ρισκαρω να χασω την εγγυηση κανοντας χακιες.Περιμενω στο OPDA Hnjishou ή καπως ετσι κοντα ενα μηνα για το certificate αλλα τιποτα.Δοκιμασα και σε ενα αλλο σαιτ αλλα τίποτα.Ξέρει κανεις κατι? Tα certificates τελος...τσαμπα περιμενεις...custom rom δεν υπαρχουν για το vivaz..η μονη λυση ειναι καποιο απο τα προσφατα hacks που βγηκαν Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δηλαδη πλεον μπορουμε να εχουμε περισσοτερες εφαρμογες? και τι αλλο κερδος εχουμε απο το χακαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Tα certificates τελος...τσαμπα περιμενεις...custom rom δεν υπαρχουν για το vivaz..η μονη λυση ειναι καποιο απο τα προσφατα hacks που βγηκαν Οκ καταλαβα.Χανω την εγγύηση κανοντας το προφανώς ομως,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δηλαδη πλεον μπορουμε να εχουμε περισσοτερες εφαρμογες? και τι αλλο κερδος εχουμε απο το χακαρισμα? Μπορεις να εγκαθιστας οτι εφαρμογες θες χωρις περιορισμους πιστοποιητικων και χωρις να χρειαζεται να τις υπογραφεις. Οκ καταλαβα.Χανω την εγγύηση κανοντας το προφανώς ομως,σωστα? Οχι, η εγγυηση δεν επηρρεαζεται απο αυτο. Στο κατω κατω δεν επεμβαινεις στο hardware με οποιονδηποτε τροπο. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δηλαδη πλεον μπορουμε να εχουμε περισσοτερες εφαρμογες? και τι αλλο κερδος εχουμε απο το χακαρισμα? εχεις και προσβαση στα αρχεια συστηματος που κανονικα δεν "φαινονται"/μεταβαλλονται Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) εχεις και προσβαση στα αρχεια συστηματος που κανονικα δεν "φαινονται"/μεταβαλλονται καλησπερα.κατεβασα το αρχειο,ξεκινησα την διαδικασια αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο c:shared.δοκιμασα να απεγκαταστησω ολα τα νορτον και να ξαναξεκινησω απο την αρχη αλλα τωρα οταν παω να κανω restore μου γραφει file already exists.επισης δεν ξερω ποοιο installserver να κατεβασω.ελπιζω να μην εγινα κουραστικος...μηπως υπαρχει μεσα στο φορουμ οδηγος γιατι εγω οτι βρηκα ηταν με αναζητηση στο google. μετα απο λιγο ψαξιμο μαλλον τα καταφερα! Edited November 10, 2011 by wankel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Tα certificates τελος...τσαμπα περιμενεις...custom rom δεν υπαρχουν για το vivaz..η μονη λυση ειναι καποιο απο τα προσφατα hacks που βγηκαν Οκ το έκανα.Προσπάθησα να εγκαταστήσς το Adobe Reader 2,05,496 (κατι τετοιο) αλλα δεν εγκατασταθηκε.Μπορει να με βοηθησει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Για να δεις αν εγινε σωστα η διαδικασια, παρε καμια εφαρμογη/παιχνιδι, κανε του unsign και δοκιμασε να το εγκαταστησεις. Αν πανε ολα καλα φταιει το adobe αλλιως κατι εκανες λαθος. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Για να δεις αν εγινε σωστα η διαδικασια, παρε καμια εφαρμογη/παιχνιδι, κανε του unsign και δοκιμασε να το εγκαταστησεις. Αν πανε ολα καλα φταιει το adobe αλλιως κατι εκανες λαθος. Εγκατέστησα το SPB Mobile Shell και δεν ειχα πρόβλημα.Το Adobe το εγκατεστησα μια φορα χωρίς να εχει καμια διαφορα (εχω δηλαδη το τραιαλ ακομα) και οταν πας να το επανεγκαταστησω λεει Cannot Install.Limited by certificate. Τι επαθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπερα,εδω και μια βδομαδα το κινητο αλλαζει μονο του θεμα!!!!!καθε λιγο και λιγακι ακομα κι αν δεν το κραταω και το εχω πανω στο γραφειο αλλαζει μονο του!!!!!!666 ου ου... Να του κανω κανα φορματ?γιατι μου εβγαλε μηνυμα οταν πηγα να το αναβαθμισω οτι εχω ηδη την τελευταια εκδοση! Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω ποσο κραταει η μπαταρια του vivaz?To εχω περιπου 1χρονο κ απο την πρωτη μερα που το πηρα μου κρατουσε λιγοτερο απο 1μερα με λιγο ιντερνετ κ λιγα τηλεφωνα.Ειναι φυσιολογικο?Ας μου πει καποιος ποσο του κραταει κ με τι χρηση για να το παω για αντικασταση μπαταριας.Σε δυο μηνες τελειωνει η εγγυηση κ θελω να ειμαι μεσα στα χρονικα περιθωρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Εγκατέστησα το SPB Mobile Shell και δεν ειχα πρόβλημα.Το Adobe το εγκατεστησα μια φορα χωρίς να εχει καμια διαφορα (εχω δηλαδη το τραιαλ ακομα) και οταν πας να το επανεγκαταστησω λεει Cannot Install.Limited by certificate. Τι επαθε? Μπορει να εχουν μεινει τπτ υπολλειματα. Βγαλτο και ξαναβαλτο. Καλησπερα.Θελω να ρωτησω ποσο κραταει η μπαταρια του vivaz?To εχω περιπου 1χρονο κ απο την πρωτη μερα που το πηρα μου κρατουσε λιγοτερο απο 1μερα με λιγο ιντερνετ κ λιγα τηλεφωνα.Ειναι φυσιολογικο?Ας μου πει καποιος ποσο του κραταει κ με τι χρηση για να το παω για αντικασταση μπαταριας.Σε δυο μηνες τελειωνει η εγγυηση κ θελω να ειμαι μεσα στα χρονικα περιθωρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Με τυπικη χρηση (αρκετες κλησεις, 20 sms και λιγο ιντερνετ, λιγο gaming) γεματες 2 μερες. Αλλα εχω επιλεξει συνδεση δεδομενων οταν απαιτειται (αντι για οταν διατιθεται) και gsm λειτουργια αντι για διπλη. A και το βραδυ ανοικτο εννοειται... Edited November 12, 2011 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Με τυπικη χρηση (αρκετες κλησεις, 20 sms και λιγο ιντερνετ, λιγο gaming) γεματες 2 μερες. Αλλα εχω επιλεξει συνδεση δεδομενων οταν απαιτειται (αντι για οταν διατιθεται) και gsm λειτουργια αντι για διπλη. καπου εκει ειμαι και εγω 2 μερες με τον ιδιο τροπο χρησης Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Ανοίγοντας το πληκτρολόγιο ξαφνικά στο κάτω μέρος βγήκε μια πλακέτα με κάτι σαν ελατήρια και μου φάνηκε ότι ήταν κομμένα. Επισυνάπτω φωτογραφία. Τι ρόλο βαράνε; Έχουν σχέση με την περιστροφή της οθόνης; http://img21.imageshack.us/img21/7311/vivazpro.png Υ.Γ. δεν είναι από το δικό μου κινητό η φωτογραφία. Edited November 13, 2011 by ael1964 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Τι ειδος του Adobe Shockwave χρησιμοποιει το Vivaz γνωρίζει κανείς?Lite ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Αν εννοεις το adobe flash, ναι ειναι lite 3.0. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Αν εννοεις το adobe flash, ναι ειναι lite 3.0. Η πιο ενημερωμένη εκδοση ποιά ειναι; Αν γινεται να δώσει κανείς ένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Η πιο ενημερωμένη εκδοση ποιά ειναι; Αν γινεται να δώσει κανείς ένα link? καλησπερα.στο δικο μου εχω το lite 3.01,δεν ξερω αν ειναι το πιο προσφατο,αλλα ορισμενα βιντεο δεν μου τα τρεχει ουτε απο τον μαμα browser,ουτε απο οπερα.το βιντεο ειναι γκρι κ στο κεντρο του γραφει flash 9 needed.ξερει κανεις καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ε δυστυχως δε παιζουν ολα τα βιντεο με flash lite, οποτε δε νομιζω οτι μπορει να γινει κατι. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis50 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 καλησπερα.στο δικο μου εχω το lite 3.01,δεν ξερω αν ειναι το πιο προσφατο,αλλα ορισμενα βιντεο δεν μου τα τρεχει ουτε απο τον μαμα browser,ουτε απο οπερα.το βιντεο ειναι γκρι κ στο κεντρο του γραφει flash 9 needed.ξερει κανεις καποια λυση? *evil grin* Καταλαβαινω τι εννοείς.Που μπορώ να δω τι έκδοση έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemgr Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλημέρα σε όλους. Προχθές το βράδυ μου κλέψανε το iPhone μου και έπεσε στα χέρια μου ένα ροζ Vivaz μιας φίλης το οποίο και μου χάρισε για να κάνω την δουλειά μου προσωρινά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουν τα ροζ καπάκια του κινητού από την αντιπροσωπεία και πόσο περίπου θα μου κοστίσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts