angee Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 χιλια συγγνωμη που ενοχλω για ασχετο θεμα αλλα θελω να ρωτησω αν το vivaz ειναι συμβατο με msn σας παρακαλω οποιος ξερει ασ απαντησει γιατι πρεπει να αγορασω αμεσα ενα κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλησπέρα, Έχω ένα Vodafone Vivaz στο οποίο θέλω να φορτώσω το γνήσιο λειτουργικό του χωρίς το προφίλ κάποιου παρόχου. Θέλω να κάνω δλδ ακριβώς αυτό που περιγράφεις, αν κατάλαβα σωστά! Υπάρχει κάποιο λινκ με τις απαραίτητες οδηγίες ή εργαλείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να το πετύχω; Δες εδώ: http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vags21 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους, πώς θα μπορούσα να κάνω hard reset σε vivaz; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_7 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δες εδώ: http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/ Το είδα φίλε, όπως είδα κι αυτό --> http://forums.se-nse.net/topic/54819-tutorial-debranding-se-vivaz-u5-updated/ που είναι λίγο διαφορετικό στο βήμα 6. Το έκανα 5-6 φορές και δεν γίνεται τίποτα. Το έχει δοκιμάσει κάποιος τελευταία με επιτυχία; Χρησιμοποιώ την έκδοση SEUS v. 2.11.7.13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihali52 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) εκανα αναβαθμιση το vivaz, εχει αποκτησει ενα προβλημα, οταν με καλουν η οθονη μενει κλειστη, γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω; το εχω ξανακανει αναβαθμιση, εστρωσε για καμια ωρα, μετα τρωει κολλημα, βγαζω την μπαταρια (αλλιως δεν κλεινει) και ξανακανει το ιδιο πραμα με τις κλησεις. την τεταρτη φορα που το εκανα αναβαθμιση, παρουσιασε μετα απο 5 μερες το ιδιο προβλημα. μηπως αν μπει πιο παλια αναβαθμιση; αλλα και που να την βρεις!!! επισης χαθηκε και η ρυθμιση για την φωτηνοτητα της οθονης. Edited August 25, 2011 by mihali52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Βγαλε την καρτα μνημης, κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξανακανε update επιλεγοντας το κουτακι που λεει για πληρη διαγραφη/φορματ (δε θυμαμαι ακριβως) και αν δε στρωσει το πας για service. Εχεις ακομα εγγυηση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_7 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Το είδα φίλε, όπως είδα κι αυτό --> http://forums.se-nse.net/topic/54819-tutorial-debranding-se-vivaz-u5-updated/ που είναι λίγο διαφορετικό στο βήμα 6. Το έκανα 5-6 φορές και δεν γίνεται τίποτα. Το έχει δοκιμάσει κάποιος τελευταία με επιτυχία; Χρησιμοποιώ την έκδοση SEUS v. 2.11.7.13. κανείς; :confused: Edited August 27, 2011 by jimmy_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Το είδα φίλε, όπως είδα κι αυτό --> http://forums.se-nse.net/topic/54819-tutorial-debranding-se-vivaz-u5-updated/ που είναι λίγο διαφορετικό στο βήμα 6. Το έκανα 5-6 φορές και δεν γίνεται τίποτα. Το έχει δοκιμάσει κάποιος τελευταία με επιτυχία; Χρησιμοποιώ την έκδοση SEUS v. 2.11.7.13. κανείς; :confused: Να προσθέσω ότι και εγώ προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα...έκδοση SEUS v. 2.11.7.13. το δοκίμασα πάνω από 4-5 φορές και δεν έγινε τιπτ! στα 112.3 ΜΒ περιπου σταματάει να κάνει DL...κάνω αντιγραφή το αρχείο και μετά από λίγο ξεκινάει η μπάρα που λέει ότι κάνει αναβάθμιση! αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο...μόλις το ανοίγω με περιμένει η πρασινάδα! (COSMOTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ναι, μετα απο αυτη την αναβαθμιση κανατε αλλη μια, οπως οριζει ο οδηγος? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Ναι, μετα απο αυτη την αναβαθμιση κανατε αλλη μια, οπως οριζει ο οδηγος? ναι το έκανα έτσι, και σε καμία περίπτωση όμως δεν μου έβγαλε το κινητό ότι έχει λάθος Settings! Να προσθέσω ότι μετά το 2ο Update το SEUS μου αλλάζει πάλι το αρχείο με το branding...σε αυτό τις COSMOTE (εχω κρατήσει BACKUP και βλέπω ότι μου το ξανα αλλάζει!) Edited August 28, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Τοτε πρεπει να το αλλαξεις εσυ την ωρα που παει να ξεκινησει η μπαρα της αναβαθμισης (δλδ αμεσως μολις ξεκινησει). Αν το αλλαξεις πιο πριν το ξαναλαζει μονο του το SEUS. Οσο για λαθος settings δε μου το εβγαλε ποτε και εχω κανει debrand σε 4 τηλεφωνα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Τοτε πρεπει να το αλλαξεις εσυ την ωρα που παει να ξεκινησει η μπαρα της αναβαθμισης (δλδ αμεσως μολις ξεκινησει). Αν το αλλαξεις πιο πριν το ξαναλαζει μονο του το SEUS. Οσο για λαθος settings δε μου το εβγαλε ποτε και εχω κανει debrand σε 4 τηλεφωνα. Οκ, να πω τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 1----Αλλαγή του αρχείου πολύ πρίν τελειώσει το DL----Συνεχίζει κανονικά και περίπου στα 112,3 MB φαίνεται ότι κατεβάζει το αρχείο με το branding και μου το αλλάζει. 2----Αλλαγή του αρχείου στα 112,3ΜΒ---Σταματάει το DL και βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κατεβάσει το update 3----Αλλαγή του αρχείου μόλις τελειώσει το DL --- Ξεκινά κανονικά το update (στον φάκελο φαίνεται το δικό μου αρχείο) αλλά... όταν πάω να κάνω την 3η εγκατάσταση το Seus φαίνεται ότι το ξανα-αλλάζει στο branded αρχείο..Δηλαδή χωρίς να έχω σβύσει τον φάκελο DB μετά την 2η φορά το SEUS βγάζει μήνυμα ότι έχω την τελευταία έκδοση, πατάω οκ για εγκατασταση, μου εμφανίζει την μπάρα του downloading για πολύ λίγο και ουσιαστικά ξανακατεβάζει το branded αρχείο, μιας και είναι το μοναδικό αρχείο που αλλάζει μέσα στο φάκελο Edited August 28, 2011 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Οκ, να πω τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 1----Αλλαγή του αρχείου πολύ πρίν τελειώσει το DL----Συνεχίζει κανονικά και περίπου στα 112,3 MB φαίνεται ότι κατεβάζει το αρχείο με το branding και μου το αλλάζει. 2----Αλλαγή του αρχείου στα 112,3ΜΒ---Σταματάει το DL και βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κατεβάσει το update 3----Αλλαγή του αρχείου μόλις τελειώσει το DL --- Ξεκινά κανονικά το update (στον φάκελο φαίνεται το δικό μου αρχείο) αλλά... όταν πάω να κάνω την 3η εγκατάσταση το Seus φαίνεται ότι το ξανα-αλλάζει στο branded αρχείο..Δηλαδή χωρίς να έχω σβύσει τον φάκελο DB μετά την 2η φορά το SEUS βγάζει μήνυμα ότι έχω την τελευταία έκδοση, πατάω οκ για εγκατασταση, μου εμφανίζει την μπάρα του downloading για πολύ λίγο και ουσιαστικά ξανακατεβάζει το branded αρχείο, μιας και είναι το μοναδικό αρχείο που αλλάζει μέσα στο φάκελο Και εγώ ακριβώς τα ίδια έχω να παρατηρήσω (Vodafone branded). Οσον αφορά το 2---- εννοείς ότι σου έβγαλε μήνυμα Update Failed έτσι; Εμένα αυτό μου έβγαζε. Επίσης να προσθέσω ότι μια φορά στις 5-6 που προσπάθησα μου έβγαλε μήνυμα ότι για να κάνει copy-paste θέλει δικαιώματα administrator... Τί να πώ, τελικά ίσως φταίει το σημείο στο οποίο αντικαθιστούμε το αρχείο. Να πάρουμε ποιό αργούς υπολογιστές για να προλαβαίνουμε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τι να σας πω ρε παιδια, δοκιμαστε μια και με αυτη τη σειρα μα δε χανετε και τπτ: 1. Καντε κανονικα μια φορα update χωρις να πειραξετε τιποτα. 2. Κλειστε το κινητο βγαζοντας και τη μπαταρια για 10'' 3. Καντε για 2η φορα αναβαθμιση αλλαζοντας το αρχειο ΤΗΝ ΩΡΑ που ξεκιναει η μπαρα. 4. Ανοιξτε μια φορα το τηλεφωνο. 5. Επαναλαβετε το 2 6. Καντε μια 3η αναβαθμιση. Αν δε πετυχει και παλι μπορει να φταει το νεο SEUS. Ψαξτε και σε κανα ξενο φορουμ (και αν μαθετε τιποτα ενημερωστε και μας) Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Και εγώ ακριβώς τα ίδια έχω να παρατηρήσω (Vodafone branded). Επίσης να προσθέσω ότι μια φορά στις 5-6 που προσπάθησα μου έβγαλε μήνυμα ότι για να κάνει copy-paste θέλει δικαιώματα administrator... αυτο το ξεπερνάς πολύ έυκολα....ξεκινάς την διαδικασία του copy/paste πατάς οκ στο πρώτο παράθυρο που σε ρωτάει αν θέλεις να αντικαταστήσεις το αρχείο, και αφήνεις ανοιχτό το δεύτερο παράθυρο που σου ζητάει δικαιώματα admin, οπότε πατάς εκείνο το ΟΚ όταν χρειαστεί ή ανοίγεις ένα command prompt με δικαιώματα admin και κάνεις manual αντιγραφη στο σημείο που χρειάζεται όταν χρειάζεται! π.χ. εγώ είχα το αρχείο που χρειαζόμουν μέσα στον φάκελο του Seus (C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service) και έγραψα xcopy /y FILE_xxxxxx .\db\13740270\blob_fs και απλά πάτησα ENTER την ώρα που τελείωσε το DL! διαβάζω όμως στο internet ότι τελικά πλέον μπορεί να μη μπορούμε να κάνουμε debrand με αυτή τη μέθοδο...αν και λειτουργεί κανονικά το debrand με παραπλήσιο τρόπο για το Χ10 με την έκδοση 2.11.7.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εαν υπαρχει καποιο λινκ για πλοηγο (gps) που να λειτουγει σωστα και μπορει καποιος να μου το στειλει σε πμ θα του ημουν υποχρεως. Σε οσα εχω δοκιμασει δεν λεει να κλειδωσει σημα στον δορυφορο με τιποτα, εχετε καμια ιδεα? (ο,τι προτασεις εχουν αναφερθει σε παλια ποστ τις εχω δοκιμασει αλλα τιποτα..). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ainomania Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλημερα σε ολη την παρεα μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ που μπορω να βρω καποιεσ εφαρμογες για το vivaz...αλλα να μην χρειαζονται sign.εχω φαει τον τοπο αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 εχω ενα προβλημα με ενα vivaz..ξαφνικα η οθονη δεν ανταποκρινεται..ενω κανει κανονικα boot παει στην οθονη που ζηταει κωδικο Pin Και δεν ανταποκρινεται.οπως βλεπω την οθονη πρεπει να εχει παρει νερο μεσα..υπαρχει τροπος να φιαχτει το κινητο??αν ναι περιπου ποσο θα κοστισει??απο το γερμανο ειναι αγορασμενο..που μου προτεινεται να το παω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Αν εχει παρει νερο δε στο καλυπτει η εγγυηση και πρεπει να πληρωσεις την μαλλον κατεστραμμενη πλακετα. Οποτε δεν αξιζει η επισκευη δεδομενου οτι μπορει να εχει επηρρεαστει και η οθονη ή αλλα εξαρτηματα οπως ηχεια κτλ, τα οποια αργα ή γρηγορα μπορει να διαβρωθουν και να χαλασουν. Εχει μεταχειρισμενα απο 100-120ε. Ασχετο, αλλα τι χρωμα ειναι? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_7 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τι να σας πω ρε παιδια, δοκιμαστε μια και με αυτη τη σειρα μα δε χανετε και τπτ: 1. Καντε κανονικα μια φορα update χωρις να πειραξετε τιποτα. 2. Κλειστε το κινητο βγαζοντας και τη μπαταρια για 10'' 3. Καντε για 2η φορα αναβαθμιση αλλαζοντας το αρχειο ΤΗΝ ΩΡΑ που ξεκιναει η μπαρα. 4. Ανοιξτε μια φορα το τηλεφωνο. 5. Επαναλαβετε το 2 6. Καντε μια 3η αναβαθμιση. Αν δε πετυχει και παλι μπορει να φταει το νεο SEUS. Ψαξτε και σε κανα ξενο φορουμ (και αν μαθετε τιποτα ενημερωστε και μας) Μετά από αρκετές δοκιμές έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι μάλλον φταίει η έκδοση του SEUS (v. 2.11.7.13). Η μόνη περίπτωση για unbrand είναι κάποια προγράμματα που κυκλοφορούν σε κάποια site τα οποία σου δίνουν ένα κλειδί με περίπου 8-12€ όπως αυτό --> http://www.fastgsm.com/en/sonyericsson/se/sony-ericsson-vivaz-u5/phone-lock-password/flashing-debrand κι αυτό ---> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140433914323&fromMakeTrack=true . Έχω στείλει email στον τύπο από το ebay για το κατά πόσο σίγουρο είναι το unbrand του προγράμματός του αλλά δε μου έχει απαντήσει ακόμα. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο. Αν κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μετά από αρκετές δοκιμές έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι μάλλον φταίει η έκδοση του SEUS (v. 2.11.7.13). Η μόνη περίπτωση για unbrand είναι κάποια προγράμματα που κυκλοφορούν σε κάποια site τα οποία σου δίνουν ένα κλειδί με περίπου 8-12€ όπως αυτό --> http://www.fastgsm.com/en/sonyericsson/se/sony-ericsson-vivaz-u5/phone-lock-password/flashing-debrand κι αυτό ---> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140433914323&fromMakeTrack=true . Έχω στείλει email στον τύπο από το ebay για το κατά πόσο σίγουρο είναι το unbrand του προγράμματός του αλλά δε μου έχει απαντήσει ακόμα. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο. Αν κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει. βασικά εγώ το παράτησα με το λογισμικό της Cosmote, αλλά είδα στο internet ότι το WOTAN για τα 5 χρόνια λειτουργίας του προσφέρει δωρεάν το debranding Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 βοηθειααα....το κινητο μου απο χτες κολλαει....μπαινω στο μενου και απο μονο του πηγαινει οπου θελει...παταω το πληκτρο για να το κλειδωσω και μπαινει μονο του σε flight mode ή σε καποιο αλλο προφιλ...λετε να επαθε κατι η οθονη??ας μου πει καποιος τι να κανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_7 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 βασικά εγώ το παράτησα με το λογισμικό της Cosmote, αλλά είδα στο internet ότι το WOTAN για τα 5 χρόνια λειτουργίας του προσφέρει δωρεάν το debranding Είχα αναρτήσει την ίδια ερώτηση και εδώ --> http://forums.se-nse.net/topic/54819-tutorial-debranding-se-vivaz-u5-updated/ . Ο φίλος adidag μου έδωσε την απάντηση για το http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/vivaz-u5/debranding-flash Μόλις ολοκλήρωσα με επιτυχία το unbrand! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με τον wotanserver πέτυχε το debrand (Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ainomania Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Καλημερα σε ολους θελω να ρωτησω αν μπορω και απο να βρω ενα certificate για το βιβαζ μου εχω κανει σε ενα σαιτ αιτηση αλλα ενω περασε η προθεσμια δεν μου εχει δωσει.μπορει καποιοσ να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts