Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω βρισκω 2 αρχεια το 1 368b το αλλο 374b.

Eκανα copy το ονομα και το αντεγραψα στο adriatic_generic.bin (που εχει τα Ελληνικα)(το εκανα και με τα 2 αρχεια)

Μολις παω να κανω αναβαθμιση μου βγαζει οτι απετυχε,η κανει αναβαθμιση τυπικη.....

Και εμενα μου επιτρεπει να βαζω το κλειστρο σε αθορυβο.....(ειναι vdafone)

Τι κανω λαθος?

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχει προσεξει κανεις οτι ο skyfire δεν δουλευει απο 1ης Ιουλιου???

Ναι δυστυχως το εχουμε προσεξει...:( δεν ξερω τι 8α γινει.

Παιδια RDS εχετε στο ραδιο;

Λοιπον εγω χθες εκανα αναβαθμιση (πρωτη φορα) και τωρα εχω RDS στο ραδιοφωνο.

Επισης μου εβγαλε και ενα προγραμμα που δεν το ειχα περασει εγω, το neoReader.

Eκδοση λογισμικου

1224-4699_R2CA024

Προσαρμοσμενη εκδοση

1232-1973_R2CA024

με μενου cosmote.

Edited by Teo010

Παω βρισκω 2 αρχεια το 1 368b το αλλο 374b.

Eκανα copy το ονομα και το αντεγραψα στο adriatic_generic.bin (που εχει τα Ελληνικα)(το εκανα και με τα 2 αρχεια)

Μολις παω να κανω αναβαθμιση μου βγαζει οτι απετυχε,η κανει αναβαθμιση τυπικη.....

Και εμενα μου επιτρεπει να βαζω το κλειστρο σε αθορυβο.....(ειναι vdafone)

Τι κανω λαθος?

Αφαιρεσες την καταληξη απο το ονομα μετα την αντιγραφη? Δλδ το .bin?

Δεν εχει νοημα αυτο που ζητας, καθοτι πρεπει να χρησιμοποιηθουν στοιχεια απο την καθε συσκευη ξεχωριστα. Δεν λειτουργει με copy-paste. Με ενα googlαρισμα θα βρεις τα αρχικα αρχεια και θα τα εγκαταστησεις ΣΩΣΤΑ στη συσκευη σου.

Οχι, δε με καταλαβες, δε θελω το εγκαταστασιμο αρχειο .sis, τους φακελους Garmin, Ndrive και res/maps/drive (sygic) θελω (και ειδικα τον maps του Sygic).

Αυτα ειναι κοινα για ολους οποτε οποιος μπορει ας κανει τον κοπο...

Γεια σας.Αίμαι κάτοχος ενώς Vivaz Pro εδώ και 3 βδομάδες.Σε γενικές γραμμές το κινητό είναι καλό δεν μπορώ να πω αλλά έχω ορισμένες απορίες!

1ο)Υπάρχει τρόπος να κάνεις το Led της κάμερας να ανοίγει αυτόματα ανάλογα με το φωτισμό?

2ο)Πως μπορώ να διαγράψω κάποιες εφαρμογές όπως το Facebook,το Neoreader,το Office και κάτι άλλες άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές που έχει?

3ο)Και σημαντικότερο.Το προηγούμενο μου κινητό ήταν NOKIA 8800 και δεν μπορώ να περάσω τις επαφές με την επιλογή συγχρονισμού που έχει το Vivaz!Με ένα ΝΟΚΙΑ Ε90 που είχα, το οποίο είχε και αυτό S60 είχε γίνει μια χαρά!Ούτε μεσω υπολογιστή μπορω διότι έχω κάνει back up των επαφών μου μέσω NOKIA OVI SUITE και δεν μπορώ ν βρω πρόγραμμα για SONY ERICSSON που να διαβάζει αυτά τα αρχεία.

Απευθύνομαι εδω διότι το Vivaz & Vivaz Pro είναι περίπου ίδια και δεν υπάρχει επίσημο SONY ERICSSON Vivaz Pro!

1. Δυστυχως οχι ακομα

3. Επελεξε να κανεις backup τις επαφες στην καρτα μνημης του 8800. Μετα συνδεσε το με το pc σε λειτουργια μεταφορας δεδομενων και βρες το φακελο που τις περιεχει.

Μετα συνδεσε το vivaz με το pc και τοποθετησε τις επαφες στην καρτα μνημης στο φακελο others/contacts.

Οι επαφες αποθηκευονται σε μορφη .vcf.

Αλλιως βεβαια μπορεις να τις στειλεις ολες μαζι μεσω bluetooth, αν και μετα πρεπει να τις αποθηκευσεις μια μια.

Edited by RAZIEL1799
:superman: SX1 RULES !!!

παιδια εχει προσεξει κανεις οτι ο skyfire δεν δουλευει απο 1ης Ιουλιου???

Έχεις δίκιο. Το έψαχνα στις 2 Ιούλη (!!!) γιατί ήθελα να δω αν υπάρχει browser που να παίζει τα embeded flash βίντεο από τις ιστοσελίδες (ζητούσαν τον Flash Player 9), και έφαγα άκυρο...

http://www.skyfire.com/focus-geography-and-skyfire-1-0

Δεν παίζει η έκδοση 1.5 (αυτή που είναι για symbian) σε όλες τις χώρες πλην Αμερικής και Δυτικής Ευρώπης, γιατί θέλουν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην έκδοση 2.0, που τώρα παίζει μόνο στα android κτλ, και δεν τους συμφέρει να διατηρούν την 1.5. Μέσα στο 2010 θα βγάλουν και την 2.0 για Symbian.

Όσον αφορά το flash, απ' ό,τι είδα, στο vivaz υπάρχει εγκατεστημένη η έκδοση Flash Lite 3.0 (αυτή που επιτρέπει στο προγραμματάκι για το Youtube και το Facebook να τρέχουν), ενώ πέρσι το Μάη η Adobe έβγαλε την έκδοση 3.1 αποκλειστικά για τα Nokia (πχ 5800). Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αυτήν την "αναβάθμιση"...

Επιπλέον, μην ξεχνάτε τον "πόλεμο" αναμεσα σε Apple και Adobe για την πλατφόρμα Flash: η Apple θεωρεί ξοφλημένο το flash, παρ' όλο που όλο το Ίντερνετ είναι γεμάτο από δαύτο (λετε να κάνουν τόσο μεγάλο λάθος;;;), οπότε να περιμένουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Προσωπικά, θεωρώ τελείως ηλίθια κίνηση να μην βγάζει η Adobe μια έκδοση του flash που να συνεργάζεται όχι μόνο με τον Opera, αλλά και με τους "μαμίσιους" browsers σε μια δύσκολη γι' αυτήν περίοδο.

Δυστυχώς, όμως, μιλάμε για ένα λειτουργικό που τα έχει φάει τα ψωμιά του, οπότε μην περιμένουμε πολλά καινούρια πράγματα.

Nαι ναι,το αφαιρεσα.

Και μιλαμε αντε απο την αρχη,απεγκατασταση-εγκατασταση του seus,και ξανα δοκιμη.Θαχω κανει αναβαθμιση 8 φορες!

λογισμικο που εχω 1224-4699_R2ΑΚ007

To θετικο ειναι οτι μετα την αναβαθμιση παει σφαιρα το κινητο(κατι που παρατηρουν αλλοι με επιτυχημενο unbrand).....

Edited by zxr

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Nαι ναι,το αφαιρεσα.

Και μιλαμε αντε απο την αρχη,απεγκατασταση-εγκατασταση του seus,και ξανα δοκιμη.Θαχω κανει αναβαθμιση 8 φορες!

λογισμικο που εχω 1224-4699_R2ΑΚ007

To θετικο ειναι οτι μετα την αναβαθμιση παει σφαιρα το κινητο(κατι που παρατηρουν αλλοι με επιτυχημενο unbrand).....

Λοιπον εχε υπ'οψιν σου οτι αλλαζεις το ονομα (χωρις το .bin οπως ειπαμε), κανεις update, ΑΝΟΙΓΕΙΣ μια φορα το τηλεφωνο, μετα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ update και ΜΕΤΑ ειναι Unbranded...

To λεω επειδη και γω ετσι την πατησα την πρωτη φορα...

gιατι να κανω την τριτη αναβαθμιση,οταν στην δευτερη ανοιγει κανονικα και δεν βγαζει ενα μηνυμα για ερορ συμφωνα με τις οδηγειες......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

gιατι να κανω την τριτη αναβαθμιση,οταν στην δευτερη ανοιγει κανονικα και δεν βγαζει ενα μηνυμα για ερορ συμφωνα με τις οδηγειες......

Δε λεει οτι θα βγαλει σιγουρα μηνυμα. Ουτε εμενα εβγαλε.

2ο)Πως μπορώ να διαγράψω κάποιες εφαρμογές όπως το Facebook,το Neoreader,το Office και κάτι άλλες άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές που έχει?

Γενικα πας: μενου/ ρυθμισεις/ διαχειριση εφαρμογων/ εγκατεστημενες εφαρμογες/ πας στε αυτη που θες να βγαλεις και πατας: επιλογες/ απεγκατασταση.

Αλλα δεν ξερω αν βγαινουν αυτες οι εφαρμογες που ηταν απο την αρχη μεσα στο κινητο γιατι χθες ηθελα να βγαλω το neoreader και δεν μπορουσα να το βρω για να το βγαλω.

Δε λεει οτι θα βγαλει σιγουρα μηνυμα. Ουτε εμενα εβγαλε.

Δεν αλλαξε τιποτα και με την τριτη αναβαθμιση.

Παω για την τελευταια προσπαθεια απο την αρχη......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δεν αλλαξε τιποτα και με την τριτη αναβαθμιση.

Παω για την τελευταια προσπαθεια απο την αρχη......

Αν δε τα καταφερεις και τωρα μπορω να σου ανεβασω ετοιμο τον φακελο του προγραμματος στο rapidshare αν θες. Καλη επιτυχια παντως...

Οχι, δε με καταλαβες, δε θελω το εγκαταστασιμο αρχειο .sis, τους φακελους Garmin, Ndrive και res/maps/drive (sygic) θελω (και ειδικα τον maps του Sygic).

Αυτα ειναι κοινα για ολους οποτε οποιος μπορει ας κανει τον κοπο...

Σου ξαναλεω πως δεν εχει νοημα κατι τετοιο! Δεν προκειται να λειτουργησουν οι δικοι μου φακελοι απο την συγκεκριμενη συσκευη σε οποιαδηποτε αλλη. Κατεβασε τα ξανα, αν δεν τα εχεις ηδη και ακολουθησε προσεκτικα τις οδηγιες εγκαταστασης, ειδικα στο σημειο που πρεπει να περασεις αποκλειστικα στοιχεια της δικης σου συσκευης.

Υπαρχουν και σε αυτο το φορουμ, θεματα που αναλυουν ξεχωριστα για το καθε προγραμμα!

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

καλησπερα!!λοιπον ειμαι ενα βημα πριν κανω την πρωτη μου αναβαθμιση(επιτελους).εχω το vivazaki μου 2 μηνες και και στο update serviceμου λεει πως εχω την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου.ειναι δυνατον??

Xiaomi 12 Pro

τελος παντων...το μονο που παρατηρισα μετα την αναβαθμιση ειναι οτι παει πιο αργα το κινητο...δεν εχει αλλαξει τπτ απολυτως.

Xiaomi 12 Pro

Σου ξαναλεω πως δεν εχει νοημα κατι τετοιο! Δεν προκειται να λειτουργησουν οι δικοι μου φακελοι απο την συγκεκριμενη συσκευη σε οποιαδηποτε αλλη. Κατεβασε τα ξανα, αν δεν τα εχεις ηδη και ακολουθησε προσεκτικα τις οδηγιες εγκαταστασης, ειδικα στο σημειο που πρεπει να περασεις αποκλειστικα στοιχεια της δικης σου συσκευης.

Υπαρχουν και σε αυτο το φορουμ, θεματα που αναλυουν ξεχωριστα για το καθε προγραμμα!

Μα ετσι που τα κατεβασα ηταν ετοιμα και απλα τα εκανα αντιγραφη στην καρτα μνημης και μετα απλα εγκατεστησα ενα .sis για το καθε προγραμμα. Ααα και ενα pips για το ndrive...

Τα εχω ψαξει ολα τα θεματα αναλυτικα, μαλιστα οι εκδοσεις που εχω μεσα τωρα νομιζω ειναι απο εδω.

Λοιπον, για οσους εχουν το προβλημα με το GPS που δεν κλειδωνει δορυφορους κανετε το εξης:

Ανοιχτο το κινητο και πατατε τα κουμπια της κλησης με την εξης σειρα:

Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο - Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο

Μπαινουμε στο "κρυφο μενου". Πηγαινουμε στην επιλογη "Δοκιμες Συσκευης", ψαχνουμε με το GPS και κανουμε Διαγραφη Δεδομενων απο την επιλογη που εχει.

Εγω το εκανα και δουλεψε και μου λοκαρε δορυφορους σε χρονο απιστευτο. Δουλευει κομματια μιλαμε παλι. Αντε αυτα και καληνυχτα!

Ειναι απο το θεμα για satio, το δοκιμασα και γω και επιασε.

Τσεκαρε αυτα φιλε μου ειναι μεχρι 1kb μπας και βγαλεις ακρη.

Ειναι παντα μικρα νουμερα σε σχεση με αυτα που βλεπω στις οδηγειες

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Φιλε μου κανενα απο αυτα δεν υπαρχει στη δικη μου σουιτα.

Ουτε καν παρομοια.

Αρα λοιπον η εχεις παλια σουιτα η δε πας στο σωστο μερος.

Τα αρχεια τα βρηκες εδω?

C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs

Τι Windows εχεις?

Την τελευταια σουιτα που εχει αναρτημενη η σονυ ερικσον εχω.

windows vista home premium

Aυτο βλεπω και εγω,καμμια σχεση οι αριθμοι.

Θα εχω κανει και 20 αναβαθμισεις,αλλες 5 φορες διεγραψα και επανεγκατεστησα την SEUS

Η σειρα ειναι η εξης:

Kανω αναβαθμιση,μετα βρισκω ενα αρχειο στο blob_fs στα 374 bites κανω αντιγραφη το ονομα αυτου του αρχειου και το αντιγραφω στις γλωσσες adriatic_generic.bin αφαιροντας την καταληξη .bin.Aυτο το νεο αρχειο το μεταφερω στο blob_fs με copy-paste.

Κανω νεα αναβαθμιση οπου ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο,και αλλη μια μετα(αναβαθμιση) και τσουκ εκει τα σηματα της ακατανομαστης εταιριας:mad:

δεν στελνεις τα δικα σου αρχεια,μεχρι 1kb οπως τα εχεις μετα τη πρωτη αναβαθμιση και το copy-paste του αριθμουνα τα πεταξω μεσα στο blob_fs μετα την πρωτη αναβαθμιση μπας και γινει θαυμα?

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Λοιπον εγω χθες εκανα αναβαθμιση (πρωτη φορα) και τωρα εχω RDS στο ραδιοφωνο.

Επισης μου εβγαλε και ενα προγραμμα που δεν το ειχα περασει εγω, το neoReader.

Eπισης ενα ακομα που ειδα με την νεα αναβαθμιση ειναι οτι επιτελους εχει χρονομετρο αταν κανεις κλησεις.

καλησπερα παιδια.ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?εκανα σημερα Update αλλα δε βλεπω rds στο ραδιο που λετε.μου γραφει: εκδοση λογισμικου:1224-4699_R2AK007

προσαρμοσμενη εκδοση:1233-1040_R2AK007

ημερομηνια προσαρμοσμενης εκδοσης:2-3-2010

Xiaomi 12 Pro

Eπισης ενα ακομα που ειδα με την νεα αναβαθμιση ειναι οτι επιτελους εχει χρονομετρο αταν κανεις κλησεις.

Φιλε εχουμε ακριβως την ιδια εκδοση,ειναι brandet εσενα?

Εμενα ειναι vodafon και εχει και απενεργοποιηση ηχου καμερας,και χρονομετρο κλησης.RDS δεν ειδα να εχει,αλλωστε δεν παιζω στοιχημα.....:lol:

Πεδευομαι 2 μερες να το κανω unbrantet,θα το αφησω οπως ειναι.....

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Μα ετσι που τα κατεβασα ηταν ετοιμα και απλα τα εκανα αντιγραφη στην καρτα μνημης και μετα απλα εγκατεστησα ενα .sis για το καθε προγραμμα. Ααα και ενα pips για το ndrive...

Τα εχω ψαξει ολα τα θεματα αναλυτικα, μαλιστα οι εκδοσεις που εχω μεσα τωρα νομιζω ειναι απο εδω.

Περα απο την εγκατασταση, υπαρχει και το ξεκλειδωμα η του χαρτη η του ιδιου του προγραμματος. Για αυτο θα χρειαστεις συγκεκριμενο αριθμο απο την συσκευη σου. Αν δεν γινουν σωστα αυτες οι ενεργειες οι χαρτες και/η το προγραμμα δεν λειτουργουν. Σου ξαναλεω οτι δεν δουλευουν με μια απλη αντιγραφη. Ξαναδιαβασε τις οδηγιες καθε προγραμματος, προσεκτικα, γιατι για να συζηταμε αυτα τωρα φαινεται πως δεν εισαι τοσο καλα διαβασμενος.;)

καλησπερα παιδια.ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?εκανα σημερα Update αλλα δε βλεπω rds στο ραδιο που λετε.μου γραφει: εκδοση λογισμικου:1224-4699_R2AK007

προσαρμοσμενη εκδοση:1233-1040_R2AK007

ημερομηνια προσαρμοσμενης εκδοσης:2-3-2010

Για τις ελευθερες συσκευες ειναι η R2CA024.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

ααα ευχαριστω.και πως κανω την συσκευη μου "ελευθερη" αν επιτρεπεται?

ειναι της βογκαφον συσκευη...αν σε ενδιαφερει

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro