irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 απο ιχο πως παει?(απο ακουστικα και απο ιχιο?)ζοομ εχει αρκετο?αμα βαλω ξυπνητηρι και κλεισω το κινιτο θα χτυπισει?οταν ειναι κλειστο το κηνιτο οταν το κουνατε ακουγετε ενας ιχο σαν να χτιπιετε κατι απο μεσα(το διαβασα καπου δοκιμαστετο και πεστε μου) ευχαριστω προκαταβολικα ο ηχος δεν ειναι και ο πιο ισχυρος απο τα ακουστικα ειναι αρκετα καλος το ζουμ ειναι x4 το ξυπνητηρι χτυπαει οταν ειναι κλειστο το κινητο οχι δεν ακουω τιποτα οταν το κουναω και ειναι κλειστο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ο ηχος δεν ειναι και ο πιο ισχυρος απο τα ακουστικα ειναι αρκετα καλος το ζουμ ειναι x4 το ξυπνητηρι χτυπαει οταν ειναι κλειστο το κινητο οχι δεν ακουω τιποτα οταν το κουναω και ειναι κλειστο :happy: οκ σε ευχαριστω πολυ:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Στους διαξιφισμους παλι , υπηρχε ενα αντιστοιχο topic για αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα , κι εκτος του οτι δεν πολυκατατοπιζε τον υποψηφιο αγοραστη , εχει κλειδωθει κιολας , κι ετσι ρωτω στα αντιστοιχα topic των συσκευων αυτων. Τελικα δεν καταλαβαινω αν εχει και βιντεοκληση η οχι. δεν εχει 2 καμερες το vivaz...κανει βιντεοκληση ομως με την μια. το χ6 εχει κανονικα 2 καμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 @irenegate77 απο ποιο μαγαζι το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 @irenegate77 απο ποιο μαγαζι το πηρες? απο γερμανο αλλα ειναι branded :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) απο γερμανο αλλα ειναι branded :!: Ποιανής εταιρείας? Δεν σου έβγαλε κανένα πρόβλημα γιατί λένε πως τα branded εχουν προβλήματα Edited April 18, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Ποιανής εταιρείας? Δεν σου έβγαλε κανένα πρόβλημα γιατί λένε πως τα branded εχουν προβλήματα της cosmote δεν μου εχει βγαλει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα :wink: Edited April 18, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) της cosmote δεν μου εχει βγαλει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα :wink: το menu της cosmote έχει? Edited April 18, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 to menu της cosmote exei? βασικα δεν εχω παρατηρησει τιποτα της cosmote εκτος απο το οταν ανοιγω ή κλεινω το κινητο που εχει το λογοτυπο και το οτι οπως μου ειχε πει και ενας απο εδω οτι στην καμερα μπορεις να απενεργοποιησεις τον ηχο της που εγω δεν μπορω λογο του οτι ειναι branded αυτα εχω παρατηρησει γι αυτο δεν εχω σκασει για να κανω και debrand :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 δεν εχω ξαναχρισιμοποιισει smartphone το συγκεκριμενο ειναι δυσκολο στην χρηση?τα update γινονται ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 δεν εχω ξαναχρισιμοποιισει smartphone το συγκεκριμενο ειναι δυσκολο στην χρηση?τα update γινονται ευκολα? To Symbian , ειναι ευκολο λειτουργικο , ειδικά αμα δεν κανεις πολλα πολλα με εφαρμογες και τροποποιήσεις..Τα updates , γινονται ευκολα ναι , με προγραμμα , και συνδεεις το κινητο με το Pc.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 δεν εχω ξαναχρισιμοποιισει smartphone το συγκεκριμενο ειναι δυσκολο στην χρηση?τα update γινονται ευκολα? τα updates γινονται μεσω του SEUS (( sony ericsson update service )) αρκετα απλη διαδικασια σιγουρα θα σου φανει λιγο παραξενο η αισθηση ενος smartphone αλλα πολυ γρηγορα θα σου γινει και πολυ οικειο πηρα το πρωτο μου smartphone πριν 2 χρονια και μου φανηκε καπως αλλα μεσα σε μια εβδομαδα ημουν expert :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ισχυει? Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited April 18, 2010 by zxr Κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ισχυει? να τα σβησεις??? οχι βεβαια δεν ισχυει!! απλα κανε ενα backup για να μην τα χασεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Γειά σας. Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το Vivaz στις επόμενες μέρες. Έχω όμως μερικές ερωτήσεις: 1. Κάνει playback hd βιντεο?? Κανονικά πρέπει αφού κάνει hd recording πρέπει να κάνει και hd playback. Αλλά στην πρώτη σελίδα ο R.I.P. ανέφερε οτι κάνει playback αρχεία μέχρι 640x480 pixels. Μπορει να βγαλει κανονικα thumbnails ακομα και σε H264 βιντεο , τα παιζει ευκολα και με ανεση αρκει να ειναι εως 640x480 pixels σε διαστασεις , απο εκει και πανω απλα εμφανιζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να παιξει ειτε την εικονα ειτε τον ηχο και θα προσπαθησει να παιξει μερικως το αρχειο . Αυτό ειναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί το θέλω κυρίως για να κανω playback hd βίντεο που κατεβάζω από το youtube. 2. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει μπορεί να τα αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) 2. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει μπορεί να τα αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης? οι φωτο και τα βιντεο πανε αμεσως στην sd Edited April 18, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ξερετε αν τραβαει slow motion? kai αν πεζει τα hd video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ξερετε αν τραβαει slow motion? kai αν πεζει τα hd video? slow motion δεν τραβαει τα hd τα παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 slow motion δεν τραβαει τα hd τα παιζει Δοκιμασες να κανεις playback τα hd βιντεο που εκανες record με το κινητο η και αλλα βιντεο hd που κατεβασες απο καπου(απο το youtube ας πουμε)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Tα παιζει κανονικα και αυτα που εγγραφεις απο την συσκευη κ αυτα του y-tube(hd παντα) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ξερει κανεις γιατι οταν πηγαινω να στειλω μια εφαρμογη, ενα θεμα ή καποιο παιχνιδι μου λεει αποστολη προσταυμενου αρχειου αδυνατη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Tα παιζει κανονικα και αυτα που εγγραφεις απο την συσκευη κ αυτα του y-tube(hd παντα) Οκ τοτε. Δηλαδη ηταν λαθος το αρχικο ποστ toy R.I.P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ξερει κανεις γιατι οταν πηγαινω να στειλω μια εφαρμογη, ενα θεμα ή καποιο παιχνιδι μου λεει αποστολη προσταυμενου αρχειου αδυνατη?? Μήπως προσπαθείς να στείλεις το installed αρχείο και όχι τον installer, το αρχείο δηλαδή που κάνει την εγκατάσταση της εφαρμογής; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Οκ τοτε. Δηλαδη ηταν λαθος το αρχικο ποστ toy R.I.P. Δεν ξερω αν ηταν λαθος ή σωστο το post του Rip οπως λες..Εμενα το δικο μου τα παιζει κανονικα Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Μήπως προσπαθείς να στείλεις το installed αρχείο και όχι τον installer, το αρχείο δηλαδή που κάνει την εγκατάσταση της εφαρμογής; οχι τον installer προσπαθω να στειλω... :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts