Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο ιχο πως παει?(απο ακουστικα και απο ιχιο?)ζοομ εχει αρκετο?αμα βαλω ξυπνητηρι και κλεισω το κινιτο θα χτυπισει?οταν ειναι κλειστο το κηνιτο οταν το κουνατε ακουγετε ενας ιχο σαν να χτιπιετε κατι απο μεσα(το διαβασα καπου δοκιμαστετο και πεστε μου) ευχαριστω προκαταβολικα

ο ηχος δεν ειναι και ο πιο ισχυρος

απο τα ακουστικα ειναι αρκετα καλος

το ζουμ ειναι x4

το ξυπνητηρι χτυπαει οταν ειναι κλειστο το κινητο

οχι δεν ακουω τιποτα οταν το κουναω και ειναι κλειστο :happy:

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ο ηχος δεν ειναι και ο πιο ισχυρος

απο τα ακουστικα ειναι αρκετα καλος

το ζουμ ειναι x4

το ξυπνητηρι χτυπαει οταν ειναι κλειστο το κινητο

οχι δεν ακουω τιποτα οταν το κουναω και ειναι κλειστο :happy:

οκ σε ευχαριστω πολυ:love:

Στους διαξιφισμους παλι , υπηρχε ενα αντιστοιχο topic για αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα , κι εκτος του οτι δεν πολυκατατοπιζε τον υποψηφιο αγοραστη , εχει κλειδωθει κιολας , κι ετσι ρωτω στα αντιστοιχα topic των συσκευων αυτων.

Τελικα δεν καταλαβαινω αν εχει και βιντεοκληση η οχι.

δεν εχει 2 καμερες το vivaz...κανει βιντεοκληση ομως με την μια.

το χ6 εχει κανονικα 2 καμερες

απο γερμανο αλλα ειναι branded :!:

Ποιανής εταιρείας? Δεν σου έβγαλε κανένα πρόβλημα γιατί λένε πως τα branded εχουν προβλήματα

Edited by zxr

Ποιανής εταιρείας? Δεν σου έβγαλε κανένα πρόβλημα γιατί λένε πως τα branded εχουν προβλήματα

της cosmote

δεν μου εχει βγαλει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα :wink:

Edited by zxr

της cosmote

δεν μου εχει βγαλει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα :wink:

το menu της cosmote έχει?

Edited by zxr

to menu της cosmote exei?

βασικα δεν εχω παρατηρησει τιποτα της cosmote εκτος απο το οταν ανοιγω ή κλεινω το κινητο που εχει το λογοτυπο και το οτι οπως μου ειχε πει και ενας απο εδω οτι στην καμερα μπορεις να απενεργοποιησεις τον ηχο της που εγω δεν μπορω λογο του οτι ειναι branded

αυτα εχω παρατηρησει γι αυτο δεν εχω σκασει για να κανω και debrand :)

δεν εχω ξαναχρισιμοποιισει smartphone το συγκεκριμενο ειναι δυσκολο στην χρηση?τα update γινονται ευκολα?

δεν εχω ξαναχρισιμοποιισει smartphone το συγκεκριμενο ειναι δυσκολο στην χρηση?τα update γινονται ευκολα?

To Symbian , ειναι ευκολο λειτουργικο , ειδικά αμα δεν κανεις πολλα πολλα με εφαρμογες και τροποποιήσεις..Τα updates , γινονται ευκολα ναι , με προγραμμα , και συνδεεις το κινητο με το Pc..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

τα updates γινονται μεσω του SEUS (( sony ericsson update service ))

αρκετα απλη διαδικασια

σιγουρα θα σου φανει λιγο παραξενο η αισθηση ενος smartphone αλλα πολυ γρηγορα θα σου γινει και πολυ οικειο

πηρα το πρωτο μου smartphone πριν 2 χρονια και μου φανηκε καπως αλλα μεσα σε μια εβδομαδα ημουν expert :up:

ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ισχυει?

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία

ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ισχυει?

να τα σβησεις??? οχι βεβαια δεν ισχυει!!

απλα κανε ενα backup για να μην τα χασεις :cool:

Γειά σας. Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το Vivaz στις επόμενες μέρες. Έχω όμως μερικές ερωτήσεις:

1. Κάνει playback hd βιντεο?? Κανονικά πρέπει αφού κάνει hd recording πρέπει να κάνει και hd playback. Αλλά στην πρώτη σελίδα ο R.I.P. ανέφερε οτι κάνει playback αρχεία μέχρι 640x480 pixels.

Μπορει να βγαλει κανονικα thumbnails ακομα και σε H264 βιντεο , τα παιζει ευκολα και με ανεση αρκει να ειναι εως 640x480 pixels σε διαστασεις , απο εκει και πανω απλα εμφανιζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να παιξει ειτε την εικονα ειτε τον ηχο και θα προσπαθησει να παιξει μερικως το αρχειο .

Αυτό ειναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί το θέλω κυρίως για να κανω playback hd βίντεο που κατεβάζω από το youtube.

2. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει μπορεί να τα αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης?

2. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει μπορεί να τα αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης?

οι φωτο και τα βιντεο πανε αμεσως στην sd

Edited by irenegate77

slow motion δεν τραβαει

τα hd τα παιζει

Δοκιμασες να κανεις playback τα hd βιντεο που εκανες record με το κινητο η και αλλα βιντεο hd που κατεβασες απο καπου(απο το youtube ας πουμε)?

Tα παιζει κανονικα και αυτα που εγγραφεις απο την συσκευη κ αυτα του y-tube(hd παντα)
Poco X3 nfc 6/128

ξερει κανεις γιατι οταν πηγαινω να στειλω μια εφαρμογη, ενα θεμα ή καποιο παιχνιδι

μου λεει αποστολη προσταυμενου αρχειου αδυνατη??

Tα παιζει κανονικα και αυτα που εγγραφεις απο την συσκευη κ αυτα του y-tube(hd παντα)

Οκ τοτε. Δηλαδη ηταν λαθος το αρχικο ποστ toy R.I.P.

ξερει κανεις γιατι οταν πηγαινω να στειλω μια εφαρμογη, ενα θεμα ή καποιο παιχνιδι

μου λεει αποστολη προσταυμενου αρχειου αδυνατη??

Μήπως προσπαθείς να στείλεις το installed αρχείο και όχι τον installer, το αρχείο δηλαδή που κάνει την εγκατάσταση της εφαρμογής;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Οκ τοτε. Δηλαδη ηταν λαθος το αρχικο ποστ toy R.I.P.

Δεν ξερω αν ηταν λαθος ή σωστο το post του Rip οπως λες..Εμενα το δικο μου τα παιζει κανονικα

Poco X3 nfc 6/128

Μήπως προσπαθείς να στείλεις το installed αρχείο και όχι τον installer, το αρχείο δηλαδή που κάνει την εγκατάσταση της εφαρμογής;

οχι τον installer προσπαθω να στειλω... :this:

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro