skafetzakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 από που το πήρες το κινητό? τι λέει η απόδειξη για την συσκευή? τo πήρα από κατάστημα vodafone καλαμαριας και ρώτησα, έχει vodafone live? και μου λένε όχι. και έτσι το πήρα.... η απόδειξη έχει τον κωδικό της συσκευής και γραφει KIN.ΤΗΛ SΕ Vivaz-U5/3G+/ΑΣΗΜΙ/ NOW+ ΈΧΕΙ τO S.N : ....... Και τον αριθμό συμβολαίου τίποτα άλλο Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 φίλε μου εγώ το έκανα debrand το πήγα και στο σέρβις και δεν μου είπαν τίποτα... γνώμη μου να το κάνεις... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 φίλε μου εγώ το έκανα debrand το πήγα και στο σέρβις και δεν μου είπαν τίποτα... γνώμη μου να το κάνεις... Σου είναι εύκολο να με βοηθήσεις ? με αυτον τον τρόπο το έχανες? http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/ Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 όχι φίλε μου με wotan server είναι 7 ευρώ η χρέωση Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 όχι φίλε μου με wotan server είναι 7 ευρώ η χρέωση τo πληρώνεις μέσο paypal? μπορείς να μου δόσεις τo link? ελληνικα εχεις φανταζομαι!!!???? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ναι με paypal, wotanserver.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδιά ξέρει κανεις πως θα μεταφέρω από τo SΕ Κ610 τις επαφές μου όλες μαζί στο vivaz? έχω εγκατάστση το pc suite, έχω κάνει συγχρωνισμο τις επαφές από το Κ610 αλλα δεν μπορώ να τις μεταφέρω στο vivaz, έχεις κάποιος κάποια ιδέα? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apisteftos28 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 σημερα πηρα κ εγω το βιβαζ μου φανικε μετριο πολι :(...τρωει κολιματα αρκετα:O .η φωτογαφικη ειναι γτπ? η θελει καπιεσ αλαγιεσ στησ ρυθμισεισ?:O παιδια υπαρχει καπιο προγραμα εντοπισμου του κινιτου σε περιπτωση κλοπησ?γιατι μεσα σε 6 μηνεσ εχασα 2 κηνιτα.... α κ τι screen protector προτινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 λοιπόν παω να κάνω Debranding και στα info που έχω από το site μου λέει να παω στο Go to: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\ and delete db folder και να σβήσω τον φάκελο db, παω αλλα φάκελος db δεν υπάρχει? γιατί? τι κανουμε? και όταν ανοίγεις μετά που λέει Open the archive. Select the region you want to change to. σε τι γλώσσα? που βάζουμε? Western_Europe_Generic den exei greek Δε γινεται να μην υπαρχει ο φακελος,δοκιμασε να εγκαταστησεις ξανα το SEUS.Το αρχειο που πρεπει να επιλεξεις ειναι το adriatic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinapap Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Χαιρετώ όλους σας και σας ευχαριστώ για όσα χρήσιμα πράγματα μου μάθατε μέσα από τις σελίδες αυτού του forum. Από χτες είμαι κάτοχος του vivaz το οποίο βρίσκω το πιο όμορφο από όλα της κατηγορίας του (το πήρα και σε venus ruby και όσο να'ναι αυτό βοηθάει!!!). Χωρίς να είμαι ιδιαιτέρως απαιτητική χρήστρια νομίζω ότι με μια πρώτη ματιά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το ότι το πήρα από VODAFONE. Δυστυχώς το vodafone live με χαλάει τρελά. Έβαλα το WIFI μου σαν πρώτη προτεραιότητα. Τα της Vodfone live δεν μπορώ να τα πειράξω γιατί λέει ότι είναι κλειδωμένα Παρόλο που έχω το wifi του σπιτιού μου ως πρώτη επιλογή αυτό συνδέεται με vl:((( Πήγα στις FAQ και είδα ότι μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις. Στο τηλέφωνό μου δεν μπορώ να τις βρω μέσω συνδεσιμότητας. Δηλ. πάω συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις και μετά έχει δίκτυο, wifi, bluetooth, usb, προορισμοί, διαχείρηση συσκευών, μεταφορά δεδομένων, ρυθμίσεις διαχείρησης. Από πουθενά από όλα αυτά δεν μπορώ να περέμβω για να αλλάξω τις ρυθμίσεις των συνδέσεων. Πολύ ζημιάρα αυτή η vodafone. :mad:Τελικά η μόνη λύση είναι το debranding? Έκανε κανένας από εσας που λέγατε ότι θα ακολουθούσατε αυτόν τον τρόπο? Δούλεψε? Μου φαίνεται πούπλοκο και φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και βρεθώ χωρίς λειτουργικό!!! Θα έβαζα και το wotan αλλά δεν έχω πιστωτική και νομίζω ότι έτσι γίνεται μόνο. Σωστά;:O Α! ΚΑι κάτι άλλο! Όταν λέει να τρέξουμε το seus ΟΚ το κάνουμε . Είναι το ίδιο όμως με το update του κινητού που ζητάει δύο φορές να γίνει ή όχι;Αν όχι από που κατεβάζω το update? :blink: Δώστε μου τα φώτα σας please γιατί δεν μπορώ να το σκαλίσω από φόβο ότι θα μου μπαίνει μέσω vl. Eυχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Χαιρετώ όλους σας και σας ευχαριστώ για όσα χρήσιμα πράγματα μου μάθατε μέσα από τις σελίδες αυτού του forum. Από χτες είμαι κάτοχος του vivaz το οποίο βρίσκω το πιο όμορφο από όλα της κατηγορίας του (το πήρα και σε venus ruby και όσο να'ναι αυτό βοηθάει!!!). Χωρίς να είμαι ιδιαιτέρως απαιτητική χρήστρια νομίζω ότι με μια πρώτη ματιά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το ότι το πήρα από VODAFONE. Δυστυχώς το vodafone live με χαλάει τρελά. Έβαλα το WIFI μου σαν πρώτη προτεραιότητα. Τα της Vodfone live δεν μπορώ να τα πειράξω γιατί λέει ότι είναι κλειδωμένα Παρόλο που έχω το wifi του σπιτιού μου ως πρώτη επιλογή αυτό συνδέεται με vl:((( Πήγα στις FAQ και είδα ότι μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις. Στο τηλέφωνό μου δεν μπορώ να τις βρω μέσω συνδεσιμότητας. Δηλ. πάω συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις και μετά έχει δίκτυο, wifi, bluetooth, usb, προορισμοί, διαχείρηση συσκευών, μεταφορά δεδομένων, ρυθμίσεις διαχείρησης. Από πουθενά από όλα αυτά δεν μπορώ να περέμβω για να αλλάξω τις ρυθμίσεις των συνδέσεων. Πολύ ζημιάρα αυτή η vodafone. :mad:Τελικά η μόνη λύση είναι το debranding? Έκανε κανένας από εσας που λέγατε ότι θα ακολουθούσατε αυτόν τον τρόπο? Δούλεψε? Μου φαίνεται πούπλοκο και φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και βρεθώ χωρίς λειτουργικό!!! Θα έβαζα και το wotan αλλά δεν έχω πιστωτική και νομίζω ότι έτσι γίνεται μόνο. Σωστά;:O Α! ΚΑι κάτι άλλο! Όταν λέει να τρέξουμε το seus ΟΚ το κάνουμε . Είναι το ίδιο όμως με το update του κινητού που ζητάει δύο φορές να γίνει ή όχι;Αν όχι από που κατεβάζω το update? :blink: Δώστε μου τα φώτα σας please γιατί δεν μπορώ να το σκαλίσω από φόβο ότι θα μου μπαίνει μέσω vl. Eυχαριστώ εκ των προτέρων. αχ αυτη η vodafone :wacko: μαλλον που πρεπει να κανεις ενα debrand για να ερθει το κινητο στα ισια του λοιπον αν καταλαβα σωστα θελεις να μαθεις πως κανεις update στο κινητο κατεβαζεις αυτο εδω το προγραμμα http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=gb&lc=en που ειναι το SEUS ακολουθεις τις οδηγιες και γινεται το uodate :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Χαιρετώ όλους σας και σας ευχαριστώ για όσα χρήσιμα πράγματα μου μάθατε μέσα από τις σελίδες αυτού του forum. Από χτες είμαι κάτοχος του vivaz το οποίο βρίσκω το πιο όμορφο από όλα της κατηγορίας του (το πήρα και σε venus ruby και όσο να'ναι αυτό βοηθάει!!!). Χωρίς να είμαι ιδιαιτέρως απαιτητική χρήστρια νομίζω ότι με μια πρώτη ματιά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το ότι το πήρα από VODAFONE. Δυστυχώς το vodafone live με χαλάει τρελά. Έβαλα το WIFI μου σαν πρώτη προτεραιότητα. Τα της Vodfone live δεν μπορώ να τα πειράξω γιατί λέει ότι είναι κλειδωμένα Παρόλο που έχω το wifi του σπιτιού μου ως πρώτη επιλογή αυτό συνδέεται με vl:((( Πήγα στις FAQ και είδα ότι μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις. Στο τηλέφωνό μου δεν μπορώ να τις βρω μέσω συνδεσιμότητας. Δηλ. πάω συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις και μετά έχει δίκτυο, wifi, bluetooth, usb, προορισμοί, διαχείρηση συσκευών, μεταφορά δεδομένων, ρυθμίσεις διαχείρησης. Από πουθενά από όλα αυτά δεν μπορώ να περέμβω για να αλλάξω τις ρυθμίσεις των συνδέσεων. Πολύ ζημιάρα αυτή η vodafone. :mad:Τελικά η μόνη λύση είναι το debranding? Έκανε κανένας από εσας που λέγατε ότι θα ακολουθούσατε αυτόν τον τρόπο? Δούλεψε? Μου φαίνεται πούπλοκο και φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και βρεθώ χωρίς λειτουργικό!!! Θα έβαζα και το wotan αλλά δεν έχω πιστωτική και νομίζω ότι έτσι γίνεται μόνο. Σωστά;:O Α! ΚΑι κάτι άλλο! Όταν λέει να τρέξουμε το seus ΟΚ το κάνουμε . Είναι το ίδιο όμως με το update του κινητού που ζητάει δύο φορές να γίνει ή όχι;Αν όχι από που κατεβάζω το update? :blink: Δώστε μου τα φώτα σας please γιατί δεν μπορώ να το σκαλίσω από φόβο ότι θα μου μπαίνει μέσω vl. Eυχαριστώ εκ των προτέρων. εγώ μόλις χτες έκανα τo debranding και πέτυχε μια χαρά... βεβαια δεν τo έκανα με τον free τρόπο... μου τo πρότεινε ένας "σιμφορουμιτις" και με 7 € έκανα την δουλειά μου και ξεμπέρδεψα από τo @@ vodafone live τώρα όλα μια χαρά... αν θες πληροφορίες μπορώ να σου δώσω Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinapap Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Aχ τελικά δε θα το αποφύγω!! Θα το προσπαθήσω ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μη γίνει καμιά στραβή...Ευχαριστώ! εγώ μόλις χτες έκανα τo debranding και πέτυχε μια χαρά... βεβαια δεν τo έκανα με τον free τρόπο... μου τo πρότεινε ένας "σιμφορουμιτις" και με 7 € έκανα την δουλειά μου και ξεμπέρδεψα από τo @@ vodafone live τώρα όλα μια χαρά... αν θες πληροφορίες μπορώ να σου δώσω Πως πληρώνεις; Με κάρτα; Αν είναι έτσι θα πρέπει να περιμένω λίγο ! Edited April 10, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Πως πληρώνεις; Με κάρτα; Αν είναι έτσι θα πρέπει να περιμένω λίγο ! πρεπει να εχεισ paypal Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinapap Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 πρεπει να εχεισ paypal Sorry που σε πρήζω :happy:αλλά με κάρτα δε λειτουργεί κι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 να ρωτησω κατι παιδια.εχω το satio.να το δωσω για το vivaz η δεν υπαρχει λογος? με ενδιαφερει η καμερα, κοινως κ φωτογραφιες κ βιντεο.....το σατιο υστερει σε βιντεο λιγο γιαυτο κ το σκεφτομαι. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Αν σε ενδιαφερουν οι καλες φωτο μερα-νυχτα,δεν αξιζει να δωσεις το Satio για το Vivaz.Το vivaz υπερτερει μονο στο θεμα βιντεο κ στον ταχυτερο επεξεργαστη εναντι του Σατιο,και βεβαια στο μεγεθος που ειναι πιο "σουλουπωμενο"..πουθενα αλλου...Και στη βιντεοσκοπηση δεν ειναι τοσο τραγικα μεγαλες οι διαφορες... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Sorry που σε πρήζω :happy:αλλά με κάρτα δε λειτουργεί κι αυτό? νομίζω ότι δουλεύει μονο με paypal, (http://www.paypal.com) πρέπει να κανεις έναν λογαριασμό και να δηλώσεις την κάρτα σου πχ την visa, και μετά να την πιστοποιήσεις στην τράπεζα σου.. δηλαδή όταν γίνεις μέλος και δηλώσεις την κάρτα σου στο paypal θα σου ζητηθεί ένας κωδικός που τον παίρνεις από την τράπεζα σου. δεν με πρήζεις μην ανησυχείς, και εγώ με την σειρά μου για να μάθω ρωταγα άλλους.. έχει βάλει κανεις κάποιο navigator? δουλεύει τo gps του? πιο βάλατε και ποιες επιλογές έχουμε... έχω δει κάτι σε tomtom αλλα δεν μπόρεσα ακόμα να το βρω για να το περάσω... τι προτείνεται? Edited April 10, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καποια εφαρμογη σαν το step counter της nokia υπαρχει και για το vivaz??? ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα δεν δουλευει... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 αν θελήσουμε να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα - εφαρμογή που βάλαμε η ακόμα και κάποιο θέμα, πως το κάνουμε? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) καποια εφαρμογη σαν το step counter της nokia υπαρχει και για το vivaz??? ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα δεν δουλευει... :confused: Κατι παρομοιο ειναι και το Sports Tracker , το οποιο δοκιμασα και παίζει..Σου λέει και τις θερμίδες..Η διαφορα ειναι μαλλον οτι δουλεει με GPS αν θελήσουμε να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα - εφαρμογή που βάλαμε η ακόμα και κάποιο θέμα, πως το κάνουμε? μενου-->ρυθμισεις-->διαχειρηση εφαρμογων-->εγκατεστιμενες εφαρμογες και διαλεγεις και απεγκαθιστας Edited April 10, 2010 by takisss Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ερωτησεις : 1. Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει? 2. Δέχεται προγράμματα για GPS όπως Garmin XT, Destinator κλπ? 3. Για video player DivX και Οffice εφαρμογές δέχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ερωτησεις : 1. Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει? 2. Δέχεται προγράμματα για GPS όπως Garmin XT, Destinator κλπ? 3. Για video player DivX και Οffice εφαρμογές δέχεται? 1.Μετρια αλλα και με την δονηση το καταλαβαινεις.Γενικα δεν εχει πολυ δυνατο ηχειο 2.Destinator δεν υπαρχει στα Symbian..Ωστόσο δεχεται Garmin , NDRIVE, και νομιζω και Sygic. 3.Για DivX τιποτα..Μας εχει στο περιμενε ο Core player εδω και ενα χρονο..για Office υπαρχει προγραμμα trial αλλά αμα ψαξεις .... :ninja::p Δεν χρησιμοποιω ομως καθολου οπότε δεν ξερω πως τα παει..Μονο pdf εχω ανοιξει , και η πλοηγηση ηταν μετρια.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 1.Μετρια:lol::lol: αλλα και με την δονηση το καταλαβαινεις.Γενικα δεν εχει πολυ δυνατο ηχειο 2.Destinator δεν υπαρχει στα Symbian..Ωστόσο δεχεται Garmin , NDRIVE, και νομιζω και Sygic. 3.Για DivX τιποτα..Μας εχει στο περιμενε ο Core player εδω και ενα χρονο..για Office υπαρχει προγραμμα trial αλλά αμα ψαξεις .... :ninja::p Δεν χρησιμοποιω ομως καθολου οπότε δεν ξερω πως τα παει..Μονο pdf εχω ανοιξει , και η πλοηγηση ηταν μετρια.. Μετριότατη η ένταση γιαυτό και το πούλησα(δεν βλέπω φως στο τούνελ των αναβαθμίσεων-μήπως η Νικολούλη βρει κάτι....:lol:) Δυστυχώς δεν παλεύεται το θέμα αυτό και αν είναι να κάνουμε tuneup με TVC κάθε ήχο ως προς την ένταση και πάλι να μην παίζει δυνατά....βράσε ρύζι:(...είναι θέμα hardware,τι να την κάνω την όντως καλή λήψη βίντεο με το συνεχόμενο focusing όταν μετά στην αναπαραγωγή πρέπει να στήνω αυτί...απαράδεκτο,κρίμα γιατί είναι ιδανικό σε επιδόσεις/φορητότητα(κάτι παράξενες καθυστερήσεις αραιά και ανεξήγητα τις έκανε πάντως παρ΄όλη την άπλετη ram των 150+ ΜΒ:confused:) αλλά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 ρε παιδεια τα παιχνιδια που ειναι????εχω ψαξει ολο τον τοπο:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts