christ-k Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Στις 16 -10 θα εχω τα πρωτα επισημα κομματια στα χερια μου.Τελικη και επισημη πλεον τιμη ειναι τα 430 ευρω τελικη παντα. :) Απίθανα...... :) Κinitoneidimona ας μας ξαναενημερώσεις για την ακριβή άφιξη και σε κάθε περίπτωση κράτα γιά μένα ένα.....:rolleyes: Γνωρίζεις μήπως και ποιό θα είναι το χρώμα που θα κυκλοφορήσει αρχικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Βρε, μήπως έκανες λάθος στη τιμή....; Χαμηλότερα τόσο από το 7250i...; Μήπως είναι 530...; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Βρε, μήπως έκανες λάθος στη τιμή....; Χαμηλότερα τόσο από το 7250i...; Μήπως είναι 530...; :worry: Oχι φιλε μου,τοσο η αφιξη οσο και η τιμη ειναι καρτσεκαρισμενα.Ωστοσο απο εδω βγαινει μια ειδηση.Για πρωτη φορα στα χρονικα ενα κινητο της Νοκια χανει τοσο πολυ την τιμη του!!!Μιλαμε ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ το 7250i που μεσα σε μια εβδομαδα χανει αρκετα ευρα και θα πωλειται απο την Δευτερα στα 438 ευρω τελικη τιμη!!!Χ Α Μ Ο Σ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!10 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!!! :eek: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Oχι φιλε μου,τοσο η αφιξη οσο και η τιμη ειναι καρτσεκαρισμενα.Ωστοσο απο εδω βγαινει μια ειδηση.Για πρωτη φορα στα χρονικα ενα κινητο της Νοκια χανει τοσο πολυ την τιμη του!!!Μιλαμε ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ το 7250i που μεσα σε μια εβδομαδα χανει αρκετα ευρα και θα πωλειται απο την Δευτερα στα 438 ευρω τελικη τιμη!!!Χ Α Μ Ο Σ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!10 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!!! :eek: Καλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός με τις νέες τιμές το 6220 να είναι οριακά χαμηλότερης τιμής από το λιγότερο εξελιγμένο 7250i.... :eek: Aν θέλεις, θα μας ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις πιά τελικά μοντέλα έρχονται μέσα στον Οκτώβρη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Στις 16 -10 θα εχω τα πρωτα επισημα κομματια στα χερια μου.Τελικη και επισημη πλεον τιμη ειναι τα 430 ευρω τελικη παντα. :) Τελικά θα τα έχεις αύριο (16-10) και σε αυτή την τιμή....; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Tελευταίες πληροφορίες από την ΝΟΚΙΑ τοποθετούν την κυκλοφορία του τηλεφώνου τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη με επίσημη τιμή αντιπροσωπείας 368 € + ΦΠΑ..... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Stin voda lene 30/10.Einai alithia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Telika kikloforise i akoma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Καλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός με τις νέες τιμές το 6220 να είναι οριακά χαμηλότερης τιμής από το λιγότερο εξελιγμένο 7250i.... :eek: Aν θέλεις, θα μας ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις πιά τελικά μοντέλα έρχονται μέσα στον Οκτώβρη... :) Δεν μου ερχοταν ειδοποιηση για νεα μυνηματα,και ετσι δεν ειχα δει τα παστ σας σας.Χτες(22-10)ηρθαν τα πρωτα 3 κομματια,τα οποια λογω συρματος :D και απειρων τηλεφωνηματων εφυγαν μεσα σε μιση ωρα!Αυριο Παρασκευη παραλαμβανω αλλα 3 αν ολα πανε καλα.Ανετη διαθεση σε ολα τα καταστηματα θα υπαρχει απο Τεταρτη... Μεσα στην αλλη βδομαδα που ρωτας Χρηστο,βγαινουν Αλκατελ 332,Μοτορολα 450,Μοτορολα V525 -VODAFONE LIVE,MOTOROLAMPX-200,NOKIA 6600,NOKIA 3200,Panasonic G-60,ενω ηδη εχω διαθεσει Ζημενς mc-60,το απλο το c-60,kai to 6220!!! :wacko: :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Δεν μου ερχοταν ειδοποιηση για νεα μυνηματα,και ετσι δεν ειχα δει τα παστ σας σας.Χτες(22-10)ηρθαν τα πρωτα 3 κομματια,τα οποια λογω συρματος :D και απειρων τηλεφωνηματων εφυγαν μεσα σε μιση ωρα!Αυριο Παρασκευη παραλαμβανω αλλα 3 αν ολα πανε καλα.Ανετη διαθεση σε ολα τα καταστηματα θα υπαρχει απο Τεταρτη... Μεσα στην αλλη βδομαδα που ρωτας Χρηστο,βγαινουν Αλκατελ 332,Μοτορολα 450,Μοτορολα V525 -VODAFONE LIVE,MOTOROLAMPX-200,NOKIA 6600,NOKIA 3200,Panasonic G-60,ενω ηδη εχω διαθεσει Ζημενς mc-60,το απλο το c-60,kai to 6220!!! :wacko: :) Aπίστευτο το 6600 από τώρα....Το περίμενα Δεκεμβρη....Το alcatel 332, motorola 450 kai V525 δεν τα γνωρίζω (μονο το V 500 ξέρω...). Οι τιμές που έχεις πει ισχύουν...; Το c 60 τι τιμή έχει; Τελικά με το 6220 μάλλον σκέπτομαι να περιμένω το 6230, εκτός αν με πιάσει κανένα αμόκ από τα γνωστά μας.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Δεν θελω να φανω εγωιστης ,αλλα οι τιμε ς που λεω ΠΑΝΤΑ ισχυουν γιατι ειναι επισημες καρατσεκαρισμενες.Παρολο οτι πιεζομαι απο πολλα προσωπικα μυνηματα δεν ποσταρω κατι αν δεν ειναι χιλιοτσεκαρισμενο,εσυ εισαι και παλιος και ρωτας??? :) Αφου ξερεις καλα την βαρυτητα των γραφομενων μου.. ;) Υ.Γ:Siemens c-60 130 ευρω τελικη... Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Δεν θελω να φανω εγωιστης ,αλλα οι τιμε ς που λεω ΠΑΝΤΑ ισχυουν γιατι ειναι επισημες καρατσεκαρισμενες.Παρολο οτι πιεζομαι απο πολλα προσωπικα μυνηματα δεν ποσταρω κατι αν δεν ειναι χιλιοτσεκαρισμενο,εσυ εισαι και παλιος και ρωτας??? :) Αφου ξερεις καλα την βαρυτητα των γραφομενων μου.. ;) Υ.Γ:Siemens c-60 130 ευρω τελικη... Tην ξέρω.....απλώς πάντα γιά την τιμή των όπλων....αν και πάλι μου φαίνονται απίστευτες γενικότερα......(C 60--->130, C55--->125 πχ.) ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 To nokia 3200 se ti timi anamenete na erthei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Εχω ποσταρει ηδη την τιμη του 3200 στο αναλογο τοπικ και θα υπαρχει απο την Τεταρτη 29-10 :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 6600? se ti timh tha erthi to polysizitimeno afto smrtphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez 6600? se ti timh tha erthi to polysizitimeno afto smrtphone? Des to antistiho thread.....! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Exei kikloforisei i akoma? To pire kanenas na mas pei entiposeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Γιατι βρε παιδια τοση νεκρα και αδιαφορια γι' αυτο το κινητο; Νομιζω οτι απο τα series 40 ειναι ισως το πιο ενδιαφερον. Εχει και ηχοχραφηση και εξελιγμενα contacts και ημερολογιο και ισως το πλεον σημαντικο: notes μεχρι 3.000 χαρακτηρες η καθε μια και συγχρονισμο με τις σημειωσεις του outlook και τιμη 430 τελικη για αρχη. (110 ευρω πιο φθηνο απο το 6600. Ενταξει δεν ειναι ισως και μεγαλη η διαφορα τιμης) Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Προφανώς....αναμένεται ακόμα!!! Αν και πλέον η οσονούπω κυκλοφορία του διαδόχου του 6230 και στο ίδιο επίπεδο τιμής, το καθιστά :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Ναι εννοειται οτι το 6230 ειναι σαφως καλυτερο αλλα το ζητημα ειναι το ΠΟΤΕ θα το δουμε στις ελληνικες βιτρινες. Μαλλον απο Ιανουαριο - Φεβρουαριο. Βαρεθηκα πια να βλεπω κινητα μονο στο Internet. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Δυστυχώς στην Ελλάδα η κατάσταση φαίνεται και είναι τραγική.... Από τη μιά οι εταιρείες βγάζουν ολοένα και περισσότερα κινητά και από την άλλη η ελληνική αγορά φαίνεται πως δεν μπορεί να απορροφήσει περισσότερα από δέκα νέα κινητά ανά έτος...., με αποτελεσμα το πράγμα να γίνεται ακόμα τραγικότερο....Ιδίως γιά όσους περιμένουν νέες αφίξεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Λογικό είναι... Δεν έχουν όλοι την τρέλλα μας... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Κινητων ειδημων κανενα νεο για το κινητο εχεις; Ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Σύμφωνα με το σαιτ της βονταφον,αναμένεται στισ 29/11/03 δηλαδή σήμερα,παραπάνω δεν ξέρω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog Σύμφωνα με το σαιτ της βονταφον,αναμένεται στισ 29/11/03 δηλαδή σήμερα,παραπάνω δεν ξέρω :( με βαση το site tou πλαισιου και του oteshop το κινητο εχει ερθει και πωλειται στο προγραμμα 45 με πιστωτικη 267 και 278 αντιστοιχα. δεν ξερω εαν ειναι ετοιμοπαραδοτο αλλα για να εχουν βγει οι τιμες του σημαινει οτι θα εχουν αποθεμα. για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts