DPANIDIS Δημοσιεύτηκε January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2010 Υπάρχει κανείς που έχει βάλει το dest7 σε pmnia 2 ; Μπορεί να στείλει κάποιος pm με αναλυτικές οδηγίες (skin, sys.txt , κ.λ.π.) Thanks σε όποιον φιλοτιμηθεί και απαντήσει. Έχω το Destinator_7.0.0.588.11 από το γνωστό μαγαζάκι. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Υπάρχει κανείς που έχει βάλει το dest7 σε pmnia 2 ; Μπορεί να στείλει κάποιος pm με αναλυτικές οδηγίες (skin, sys.txt , κ.λ.π.) Thanks σε όποιον φιλοτιμηθεί και απαντήσει. Έχω το Destinator_7.0.0.588.11 από το γνωστό μαγαζάκι. εχεις pm ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. January 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ευχαριστώ DARKMAN, θα το προσπαθήσω το απόγευμα. Τον χάρτη σε ποιόν φάκελο τον βάζεις; Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ευχαριστώ DARKMAN, θα το προσπαθήσω το απόγευμα. Τον χάρτη σε ποιόν φάκελο τον βάζεις; destinator\destinator\ κανεις copy τον greeceU και destinator\destinator\userdata\ copy τον forlinks μετα ολα στην καρτα η αποθ.μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. January 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ευχαριστώ για τις οδηγίες σου. Τελικά μόνο στο myphone βρήκα βοήθεια (ούτε navimania ούτε bytheway) διότι είμαι newby στα wm. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ευχαριστώ για τις οδηγίες σου. Τελικά μόνο στο myphone βρήκα βοήθεια (ούτε navimania ούτε bytheway) διότι είμαι newby στα wm. Και εγω ειμαι new στα wm :) οτι θες εδω ειμαι ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μιας και έκλεισε το θέμα, το παρόν κλειδώνεται και για ότι άλλο σχετικό με το Destinator 7, υπάρχει το σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168126 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts