dimitris15 Δημοσιεύτηκε January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2010 παιδια εχω συνδεμενο το pc μου με ενα ρουτερ της cyta και ενα του ΟΤΕ. με το ρουτερ της cyta εχω συνδεθει μεσω wifi και με του ΟΤΕ μεσω ethernet. το θεμα ειναι οτι οταν τα εχω ενεργοποιημενα ταυτοχρονα και τα 2 κατεβαζω με τα 2 mbps αντι με τα 8 mbps της cyta. Αυτο που θα ηθελα ειναι να μπορω να επιλεξω με πιο απο τα 2 θα κατεβαζω χωρις να απερνεργοποιησω το 1 απο τα 2 γιατι με ρουτςερ του ΟΤΕ εχω κανει δικτυο με το PS3. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 τι λειτουργικό έχεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Γιατί έχεις 2 δίκτυα ? Αυτό που λες εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει με 3 γραμμές ΟΤΕ και μέσω ΟΤΕ πάντα + ενα μηχανάκι που μου έδωσαν.... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 τι λειτουργικό έχεις?windows7 εχω. ουσιαστικα θελω να μπορω να επιλεξω με πιο απο τα 2 θα συνδεομαι στο ιντερνετ αλλα χωρις να καταργω το αλλο. δληαδη θελω να σνυδεομαι ασυρματα με cyta αλλα να εχω και το ρουτερ το ΟΤΕ σαν τοπικο δικτυο για ννα μπορω να διακεινω αρχεια Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Η θα κάνεις και του ΟΤΕ wifi ώστε να επιλέγεις που θα μπεί, η απλά θα κλείνεις το wifi σου όταν δεν θέλεις της cyta και θα βγάζεις το καλωδιάκι όταν δε θέλεις του ΟΤΕ. Αν πάλι θέλεις και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά μόνο της cyta για ιντερνετ και μόνο του ΟΤΕ για τοπικό, ρύθμισε χειροκίνητα τους DNS και πέρνα αυτούς της CYTA... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 windows7 εχω. ουσιαστικα θελω να μπορω να επιλεξω με πιο απο τα 2 θα συνδεομαι στο ιντερνετ αλλα χωρις να καταργω το αλλο. δληαδη θελω να σνυδεομαι ασυρματα με cyta αλλα να εχω και το ρουτερ το ΟΤΕ σαν τοπικο δικτυο για ννα μπορω να διακεινω αρχεια Δώσε χειροκίνητα στην κάρτες δικτύων τις ip και σε αυτη που θες να έχεις internet δώσε τους dns και στην gate την ip του router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Αυτό που μπορείς να κάνεις σίγουρα έιναι να επιλέγεις με wifi ποια γραμμή θέλεις. Όλα τα άλλα είναι μπελαλίδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts