sakis009 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Δεν κρατιεμαι............. :D :D :D Εχω βαλει σαλιαρα γιατι μου τρεχουν τα σαλια :blink: GMAT Να σε βαλω και σε αλλους δημιουργικους μπελαδες? Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα βρηκα καποια .s3 που αλλαζουν το startup/shutdown της εξωτερικης οθονης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 LAZAROSAMSUNG διστυχώς εγώ είμαι Αθήνα...λίγο μακρία..... SAKIS009 αν εννοείς αυτό με κάτι κύκλους και κάτι σαν αστεράκια...ξέχνα το. Τα χω δει, ετοιμάζω άλλα. Αλλά έχω μια απορία. Προλαβαίνεις να τα δεις αυτά όταν ανάβεις ή σβίνεις το κινητό ??? Στην εξωτερική οθόνη προς το παρών το αναλογικό ρολόι έχω πειράξει. και μάλιστα σταθερό να μην αναβοσβίνει-animated. Το έχεις δει στο σκοτάδι πως κάνει? Λες και είσαι στην DISCO και αν βάλεις και το LED σήματος τότε πας για Τραβόλτα. :lol: Πήγα να το κάνω LATIN comple I,II,III,......XI αλλά δεν χωράνε ολοι οι λατινικοί αριθμοί. Συνοθίλευμα. Προς το παρών είμαι "χωμένος" στην εσωτερική οθόνη. ;) Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Εχω απαντησει εγω στον Λαζαρο για το θεμα.... Οχι δεν προλαβαινεις να τα δεις (την πρωτη φορα που τα αλλαξα νομιζα οτι δεν εγινε τιποτα) δεν ειναι κατι σπουδαιο. Απλως το ανεφερα γιατι ειμαι σιγουρος οτι θες να το σκοτωσεις ολοκληρο το firmware. Αντε να μην σε καθυστερω με ανοητα μηνυματα, εχεις αγωνα αυριο GMAT - VODAFONE 2 - 0 "και παει για το 3ο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Blue Groun ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Pathainw plaka me tis kathimerines ekselikseis kai tin oreksi kapoiwn edw mesa! Pragmatika einai aksioi sygxaritiriwn! :) Kai ws gnwston o athrwpos einai anysixo wn opote meta tin anakalypsi tis amerikis, perimenw twra na perpatisoume sto feggari! :D Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Einai omorfa edo pano sto Feggari ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 SPOCK beam me up! :alien: Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 GMAT mporeis na mou doseis to offset and ringtone name gia ton hxo ths camera? Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 oups.... sorry... h8ela na grapsw GMAT Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Telika ta 8bit eikonidia einai poly eukolotera... kaneis o,ti sou aresei Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 ΠΑΙΔΕΣ το νέο FIRMWARE GMAT_3f.rar[/col] ειναι στην διάθεσή σας. Και πριν αρχίσετε την γκρίνια πάλι σας λέω ότι Οι αλλεγές που έγιναν είναι : 1]switch on animation ολόκληρο 2]switch off animation ολόκληρο :rolleyes: όποιος δεν το καταλαβαίνει ας με ρωτήσει 3]Σήμα (εσωτερικής οθόνης) 1-2 μπάρες κόκκινο 3-4 μπάρες πορτοκαλί 5-6 μπάρες πράσσινο 4] Μπαταρία (εσωτερικής) οθόνης 1 μπάρα κόκκινο 2 μπάρες πορτοκαλί 3 μπάρες πράσινο 5] Καμπανάκι (ξυπνητήρι εσωτερικής οθόνης) χρυσοκίτρινο ΣΗΜ. Σε αυτό το σημείο κάτω από ορισμένη γωνία φαίνονται κάτι μάυρα μπαλώματα αλλά δεν είναι τίποτα το διορθώνω είδη. 6] Σας έβαλα WIN-XP εικονίδια στο grid menu και μάλιστα όχι αυτά που κυκλοφορούν έφτιαξα άλλα (για να μην γκρινίαζουν μερικοί-μερικοί βλ. MYST) :lol: 7] Αλλαξα το gprs στο κουμπάκι σε μπλέ GPRS Εδώ μοιάζει λίγο με κουρελού :lol: 8] Οι μπάρες στο PAGE menu έγιναν μπλε. ΣΗΜ. Το Page menu θα ανακατασκευαστεί εξ'ολοκλήρου ΝΕΟ. 9] Τα νούμερα-κουμπάκια στις δεύτερες οθόνες των επιλογών έγιναν μπλε Δεν τα θυμάμαι ΟΛΑ....οι αλλαγές αυτές είναι συμπληρωματικές πάνω στο προηγούμενο firmware. To αρχείο που θα κατεβάσετε είναι rar το αποσυμπιέζετε και έχετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ firmware ετοιμο για FLASH-ΑΡΙΣΜΑ. ΟΥΦ κουράστηκα. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 KATI AKOMA ΔΙΟΡΘΩΣΑ και τα γραφικά στο STEREO όταν παίζουν τα ringtones (για να μην γκρινάζουν κάπιοι-κάπιοι ξανα βλ.MYST) Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Ποιό είναι το link για το τελευταίο firmware που έχεις φτιάξει GMAT? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 JIMPOU ΧΜ.....μάλλον και συ στους ετοιματζίδες είσαι :D το link που ψάχνεις είναι σε κάθε post mou.... λίγη προσοχή και να διαβάζεις ολόκληρα τα post. ;) Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Λάθος κάνεις! Διάβασα πρώτα και τις 22 σελίδες............ Απλά μόλις πάω να το κατεβάσω από το ftp αυτό μου κατεβάζει ένα αρχείο myphone.html μεγέθους 0kb και υπέθεσα οτι δεν είναι αυτό Τελικά έφταιγε οτι το άνοιγα με opera.Μόλις δοκίμασα με internet explorer άνοιξε Thanx! :D Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Telika ontws mono ego griniazo edo mesa oloi oi alloi einai poly kala paidia :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 MYST εκτός από γκρινιάρης μας βγήκες και παραπονιάρης :lol: το κατέβασες το firmware ? πολλές αλλαγές. Το flash-αρε κανείς να μου πει τις απόψεις του ?? Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Ειμαι ηδη περηφανος κατοχος ενος Ε710gmat. Μου αρεσε παρα πολυ ειδικα το μενου σε μορφη σελιδας εχει χρωμα, πολυ χρωμα, οι ενδειξεις τις κεραιας(ειναι οντως καλυτερη απο το ψαροκοκκαλο) της καμπανας και της μπαταριας ειναι SUPER. Εψαξα για λαθακια αλλα δεν μπορω να πω οτι βρηκα κατι, οσο για την διαφορα που αναφερει οGMAT μεταξυ μαυρου και φοντου πρεπει να το ψαξεις για να το δεις. Το καστρο της κατω κοκκινης μπαρας ακομη να πεσει :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JO_LOF Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Γεια και απο μενα,εντυπωσιατικα με ολα αυτα που διαβασα και στις 23 σελιδες ασχετα αν δεν καταλαβα γρι.Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να συνδεθω μεσω irda με τον υπολογιστη :( (ουτε και με καλωδιο,δεν εχω) και ειδα πως μονο ενας το εχει κανει.Αν και ειναι κουραστικο να μου εξηγητε θα το εκτιμουσα αν καποιος μου ελεγε. Παράθεση GL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JO_LOF (30 Μάι. 2004 , 12:38) Γεια και απο μενα,εντυπωσιατικα με ολα αυτα που διαβασα και στις 23 σελιδες ασχετα αν δεν καταλαβα γρι.Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να συνδεθω μεσω irda με τον υπολογιστη :( (ουτε και με καλωδιο,δεν εχω) και ειδα πως μονο ενας το εχει κανει.Αν και ειναι κουραστικο να μου εξηγητε θα το εκτιμουσα αν καποιος μου ελεγε. Διαβασε τα προσωπικα σου μηνυματα.......στις ρυθμισεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptoz Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 pedia thelo na kano flash to mob mou... eixa pio palia to V200 alla pote den eiha to tharos na to kano..... :confused: o logos einai vasika pos pote den ei3era ti tha gini me to mob meta apo afto se efanisiako epipedp... mpori kapios na mou di3i kanena screetshot tou mob met to kenourgio frimware??? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JO_LOF Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 sakis009 thank's...epeidh einai 39.2 MB mexri ayrio poy 8a exei katevei :/ 8a sou pw ti egine.....Na to dw na douleuei kai kai 8a to petaksw (710)... Παράθεση GL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 AKALYPTOZ θα με βοηθούσε αν ήξερα ποιό κινητό τελικά έχεις. Εδώ μιλαμε για το Ε710 και για αυτό και ΜΟΝΟ το κινητό φτιάχνουμε FIRMWARE. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ V200... εκτός και αν δεν κατάλαβα και όντως έχεις το Ε710. Οσο για φωτό του FW υπάρχουν κανά δύο σε προηγούμενα post μου.. Σύντομα θα βάλβ και άλλες.....αναμονή. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptoz Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 eime proin katohos tou V200 kai malista ta osa eleges esi mesa sto forum afto einai pou me othisan telika na paro to e710 paralila....stin kypro den ehi erthi episima apo kanena kai egw to ehw paragili san e715 alla me vodaphone firmware.....empasi periptosi egw aplos epidi eine entelos diladila pou arxizo twra me ta flsh etc tha eithala na eime 200% sigouros prin prohoriso se kati gia na min to metaniosi..alla kai na to metanioso giati iparhoun ta backups etsi... ;) an matho pote na kano back-up :wacko: anw Anemenomen.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JO_LOF Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 To katevasa ekana install kai mou vgazei minima 'modem is not respoding' error AT command...Telika lew na to petaksw ! Παράθεση GL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts